Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Εκτός Νέας Δημοκρατίας ο Σωτήρης Χατζηγάκης

Διεγράφη μετά από δηλώσεις του για ακροδεξιά στοιχεία στην παράταξη

Δυναμική ήταν η απάντηση του κ. Αντώνη Σαμαρά σε όσους αμφισβήτησαν την τακτική και τη στρατηγική στόχευση των κινήσεων της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα.
Έτσι, ο κ. Σωτήρης Χατζηγάκης μετά τις δηλώσεις του περί «ορισμένων ακροδεξιών στοιχείων της Ν.Δ. που με την ταμπέλα της λαϊκής δεξιάς, πάνε να αλλοιώσουν την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος» διεγράφη.

ΕΝΙΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: Πληρώθηκε στους δικαιούχους το 50%

Αγώνας δρόμου για την εξόφληση πριν τις γιορτές.

Στα γκισέ και τα ΑΤΜ συρρέουν από σήμερα Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, οι δικαιούχοι του 50% της ενιαίας ενίσχυσης για τα δικαιώματα που ενεργοποιήθηκαν το 2011.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν εκείνοι που δεν περίμεναν την Δευτέρα αφού από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, τα χρήματα είχαν πιστωθεί και μπορούσαν να κάνουν αναλήψεις από τα ΑΤΜ. Επίσης από το μεσημέρι της Δευτέρας θα πιστωθούν αντίστοιχα οι λογαριασμοί των αγροτών που έχουν δηλώσει για την πληρωμή άλλες εμπορικές τράπεζες εκτός της ΑΤΕ bank.

Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω δικαιούχοι θα έχουν τα χρήματά τους διαθέσιμα το αργότερο το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές τις ημέρες πληρώνονται όσοι παραγωγοί δεν είχα λάθη στις αιτήσεις τους.
Όσοι έχουν σφάλματα πρέπει να απευθυνθούν στις ΕΑΣ ώστε να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται "αγώνας δρόμου" στο  υπουργείο και τον ΟΠΕΚΕΠΕ για την εξόφληση της ενιαίας ενίσχυσης  πριν τις γιορτές.

''Στα σοκάκια της Ηπειρώτικης ζωής'' μέσα από το τραγούδι, περπάτησε η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου

Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το Σάββατο το βράδυ, 12 Νοέμβρη, στο Δημοτικό θέατρο Ιλίου ''Μελίνα Μερκούρη'', στην εκδήλωση - σπονδή στο Δημοτικό Ηπειρώτικο τραγούδι της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, τα μέλη δηλαδή του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου, βρέθηκαν προ εκπλήξεως, από την μαζική παρουσία του κόσμου, αλλά αισθάνθηκαν μεγάλη ικανοποίηση, από την ανταπόκριση στην πρωτοβουλία τους να αφιερώσουν μία ποιητική και μουσική βραδυά στο Ηπειρώτικο τραγούδι και να κάνουν μία ποιοτική στροφή στις εκδηλώσεις τους. Μιά ποιοτική στροφή που θα έχει και συνέχεια με άλλου είδους τέτοιων εκδηλώσεων, όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Τζιότζιος, φανερά ικανοποιημένος, στην προσφώνηση του.
Στην εκδήλωση αυτή παρέστει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, με την πλειοψηφία του δημοτικού του συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Κώστας Κωνής, ως εκπρόσωπος της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΣΕ Κώστας Ζηκόπουλος, Πρόεδροι Ηπειρωτικών Συλλόγων και αδελφοτήτων, Πρόεδροι εθνικοτοπικών Συλλόγων άλλων περιοχών της Ελλάδας και εκπρόσωποι τοπικών φορέων της περιοχής.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο εκπαιδευτικός Βασίλης Τσούνης, χοροδιδάσκαλος του Συλλόγου, για το Ηπειρωτικό τραγούδι μίλησε και διάβασε κείμενα του, αλλά και σχολίασε και παρουσίασε τραγούδια, ο αειθαλής, συνταξιούχος εκπαιδευτικός και συγγραφέας, Σωκράτης Βασιλείου, από τις Παπαδάτες Πρέβεζας, που έχει εντρυφήσει σε βάθος στο αντικείμενο αυτό, εκδίδοντας παράλληλα ειδικό δίτομο πόνημα, τραγούδια και ποιήματα από τα βιβλία του Σωκράτη Βασιλείου διάβασε η εκπαιδευτικός και χοροδιδασκάλισα του ΣυλλόγουΈφη Ρούτα, μουσικά επένδυσε την εκδήλωση η ζυγιά του Ηπειρώτη κλαρινίστα Αριστείδη Μουράτη, με βιολί τον Βαγγέλη Κομτζιά και με λαούτο και τραγούδι τον δωρικό Κώστα Καρρά, που τους συμπλήρωνε το πολυφωνικό συγκρότημα του Βαγγέλη Καρέντζου.

Ανοίγοντας την εκδήλωση, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου και ψυχή της για πολλά χρόνια, δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου του Δήμου, εκπαιδευτικός και συγγραφέας Θεόδωρος Δεύτος αναφέρθηκε μεταξύ των άλλων και στην αξία τέτοιων πρωτοβουλιών, που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα. Τόνισε ότι η Ένωση Ηπειρωτών Ιλίου είναι πλέον σε θέση, μιάς και έχει καταξιωθεί στην εκτίμηση των συνδημοτών του, να προσφέρει πολλές ποιοτικές εκδηλώσεις, τις οποίες ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνδράμουν.
Στη συνέχεια, ο άξιος και δυναμικός Πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Ιλίου Νίκος Τζιότζιος, φανερά ικανοποιημένος, αναφέρθηκε περιληπτικά στην αλλαγή πλεύσης των εκδηλώσεων της Ένωσης, λέγοντας ότι η στροφή θα έχει συνέχεια, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, που αγκάλιασε και στήριξε τις εκδηλώσεις αυτές και που αναγνωρίζει το πολιτιστικό έργο που προσφέρει η Ηπειρωτική αποδημία του Ιλίου.

Και επειδή η εκδήλωση ήταν Ηπειρώτικη, θα ήταν οξύμορο, να μην ακολουθούσε Ηπειρώτικο γλέντι, με την ζυγιά του Αριστείδη Μουράτη, που κράτησε αρκετές ώρες, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καλλιτεχνικού καφενείου του Δήμου, που προσφέρθηκαν προς βρώση πλούσια ηπειρώτικα εδέσματα και παραδοσιακές πίτες, αλλά και ηπειρώτικο τσίπουρο, όλα κατασκευασμένα από τα μέλη του Συλλόγου, γυναίκες και άνδρες.

ΔΕΗ: Ανεξόφλητο το 54% των λογαριασμών που έχουν λήξει!!!

Ανείσπρακτο παραμένει το 54% των λογαριασμών που έχει αποστείλει η ΔΕΗ με την ενσωμάτωση του τέλους ακινήτων, και για τους οποίους η προθεσμία αποπληρωμής έχει ήδη λήξει.

Πέντε ημέρες πριν από τις 18 Νοεμβρίου οπότε και λήγει το σαρανταήμερο από την έκδοση των πρώτων λογαριασμών, (διάστημα μετά το οποίο ξεκινούν βάσει του νόμου οι αποκοπές ρεύματος), τα στοιχεία της ΔΕΗ δείχνουν ότι ανείσπρακτος παραμένει πάνω από ένας στους δύο.
Πρόκειται για τους μισούς από τους 251.000 λογαριασμούς που εκδόθηκαν από τη ΔΕΗ στις 10 και 11 Οκτωβρίου - όταν δηλαδή και έκανε «πρεμιέρα» το νέο μέτρο- και που αντιστοιχούν σε εισπρακτέο τέλος ύψους 50 εκ. ευρώ. Από αυτά, με στοιχεία της 8ης Νοεμβρίου, ανεξόφλητα παραμένουν τα… 27 εκ. ευρώ.
Αν και κύκλοι της εταιρείας εξηγούν ότι η καθυστέρηση εξόφλησης ενός λογαριασμού θεωρείται σύνηθες φαινόμενο για το 50% περίπου των πελατών της, εντούτοις δεν κρύβουν το σκεπτικισμό τους, αφού γνωρίζουν ότι μέσα σε μια εβδομάδα θα πρέπει να εισρεύσουν στα ταμεία της όσα δεν εισέρευσαν μαζί τις τρεις προηγούμενες, διαφορετικά θα πρέπει να παρθούν αποφάσεις για εντολές διακοπής.
Στη ΔΕΗ θεωρούν σίγουρο ότι πολλοί καταναλωτές θα αξιοποιήσουν όλο το 40ήμερο που προβλέπει ο νόμος, και πως μεγάλο μέρος τους θα σπεύσει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να πληρώσει την οφειλή του.
Σε κάθε περίπτωση, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα μπορούν να εξαχθούν στα μέσα ή προς το τέλος αυτής της εβδομάδας, οπότε και λήγει το επίμαχο διάστημα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ: «Καμία χρονική παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου»

Εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.



Ο κ. Αντώνης Σαμαράς με μια ομιλία του, η οποία κράτησε σχεδόν μία ώρα, ανέπτυξε αναλυτικά από το βήμα της κοινοβουλευτικής του ομάδας τους λόγους που οδήγησαν την Νέα Δημοκρατία να αποφασίσει και να συμμετάσχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου.
Ουσιαστικά ο πρόεδρος της Ν.Δ. απευθυνόταν τόσο στην κοινοβουλευτική του ομάδα, όσο και στα μέλη και τα στελέχη του κόμματός του. Φράση κλειδί θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το «εμείς δεν θα αφήναμε ποτέ την χώρα να μετατραπεί σε ερείπια για να έρθουμε εμείς μετά να κυβερνήσουμε επί των ερειπίων».
Ξεκινώντας από την αρχή του δραματικού αυτού δεκαημέρου, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι σε λίγες μέρες η Ν.Δ. πέτυχε όλους τους στόχους που έθεσε: Να φύγει ο Γ. Παπανδρέου, να γίνουν εκλογές και να δημιουργηθεί μεταβατική κυβέρνηση ειδικού σκοπού για να ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση και να εκταμιευτεί η έκτη δόση.
«Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν έχει ξαναγίνει από αντιπολίτευση να απομακρύνει από τη θέση του τον πρωθυπουργό χωρίς εκλογική διαδικασία», τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας παράλληλα για «ραδιουργίες και τεχνάσματα» από την πλευρά Παπανδρέου, ώστε να μην επιτευχθεί τελικά η λύση της μεταβατικής κυβέρνησης, αλλά και να φορτωθούν οι ευθύνες στην Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα, αναφέρθηκε συγκεκριμένα στο παρασκήνιο εκείνων των ημερών, λέγοντας ότι όπως αποκαλύφτηκε διά στόματος του ίδιου του νέου πρωθυπουργού, ο Γιώργος Παπανδρέου ουδέποτε είχε προτείνει τον Λουκά Παπαδήμο και ουδέποτε ο Λουκάς Παπαδήμος είχε θέσει όρους, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου υποστήριζε.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε ουσιαστικά στα ερωτήματα που θέτει η βάση της Ν.Δ. ξεκαθαρίζοντας ότι:
- Η κυβέρνηση αυτή είναι μεταβατική ειδικού σκοπού και δε πρόκειται για συγκυβέρνηση
- Η Ν.Δ. αν δεν συμμετείχε με πολιτικά πρόσωπα θα ήταν σαν να σαμποτάρει την λύση της μεταβατικής κυβέρνησης. Αν συμμετείχε με περισσότερα στελέχη θα επρόκειτο για συγκυβέρνηση
- Οι εκλογές θα γίνουν 19 Φεβρουαρίου και η Ν.Δ. εγγυάται ότι δεν θα υπάρχει χρονική παράταση αυτής της κυβέρνησης
- Δεν θα ψηφιστούν νέα μέτρα
- Η Ν.Δ. δεν θα αμφισβητήσει όσα έχει έχε δεσμευτεί μέχρι τώρα η χώρα
- Η Ν.Δ. επιμένει και δεν θα υπογράψει την κοινή δήλωση που ζήτησαν οι Βρυξέλλες. «Εγώ τέτοιου είδους δηλώσεις δεν υπογράφω» είπε ο κ. Σαμαράς
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε ότι η Ν.Δ. δεν άλλαξε θέσεις και δεν στηρίζει το μνημόνιο. «Όσοι δεν κατάλαβαν σε πόσο κρίσιμη κατάσταση ήταν η χώρα, θα το καταλάβουν στη συνέχεια, όπως επίσης θα καταλάβουν όσοι υποστηρίζουν ότι αλλάξαμε θέσεις ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Άλλωστε η κριτική και οι θέσεις της Ν.Δ. επιβεβαιώνονται από παντού».
Απαντώντας ουσιαστικά στα στελέχη της Ν.Δ. που αντέδρασαν στη συμμετοχή του κόμματος στη νέα κυβέρνηση, τόνισε ότι αν η ΝΔ δεν επεδείκνυε ελαστικότητα, θα υπήρχε κίνδυνος για τη μη εκταμίευση της έκτης δόσης και την ακύρωση της δανειακής σύμβασης. Παράλληλα φρόντισε να τονίσει: «Δεν δίνουμε συγχωροχάρτι σε κανέναν, εκείνοι που οδήγησαν τη χώρα σε αυτό το σημείο θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα αποδοθούν ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση».

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη χθες (13-11-2011) το βράδυ, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 35 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (3,7) γραμμαρίων.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας

Η μεταβατική κυβέρνηση ως «μετέωρο» βήμα πολιτικής αναλγησίας

Γράφει ο Μίλτος Μπούκας

Το «Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία, η χούντα δεν πέθανε το 73» ένα από τα βασικά συνθήματα που ήχησαν στις πλατείες όλης της χώρας από τα χείλη των Αγανακτισμένων, φαίνεται να αποκτά πραγματικό νόημα, 37 χρόνια μετά την πτώση της Χούντας και 62 χρόνια μετά τον εμφύλιο καθ’ όσον η λαϊκή επιταγή για δημοκρατία είναι καθολική απαίτηση και πρώτη προτεραιότητα…
Η ολιγαρχία της αστικής μας Δημοκρατίας με κάποιες «εκλάμψεις» που εδραιώθηκε στα εγχώρια πολιτικά πράγματα το 1949, συνεχίζει να καθηλώνει τον τόπο, στην πιο μαύρη της έκφανση, στην οπισθοδρόμηση και την κατάλυση κεκτημένων και αξιών.
Το έλλειμμα στελεχών στα 2 κόμματα που νέμονται στην εξουσία μεταπολεμικά είναι εμφανές, η προηγούμενη Κυβέρνηση σε ανύποπτο χρόνο έκλεισε την Βουλή για την παραγραφή των ανομημάτων της, η τωρινή με «πραξικοπηματική πράξη» εγκαθιδρύει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τον «Νταρτανιάν» Παπαδήμο και τους «τρεις σωματοφύλακες» του μνημονίου ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. και ΛΑΟΣ σε ρόλους ιπποτών της Δύσης.
Η ευθυγράμμιση στα τελεσίγραφα των Βρυξελλών, που απαιτούν δήλωση Μνημονιακών φρονημάτων, για το «δαχτυλίδι» διαδοχής του Παπανδρεϊσμού αναγκάζει τον αρχηγό της αντιπολίτευσης σε σύμπραξη τραγέλαφου επικαλυμμένη από την ονοματοθεσία της περί εθνικής ανάγκης. Οι μάσκες έπεσαν, έχει εξατμιστεί όλο το Αντι-μνημονιακό και αντισυμβασιακό σθένος Σαμαρά, παρά την έντονη εσωκομματική πίεση αντιδράσεων της λαϊκής δεξιάς…
Όταν ενώνουν τις δυνάμεις του τα 2 αποτυχημένα κόμματα εξουσίας, σε συγκυβέρνηση «εθνικής ντροπής», εκείνοι που με τις πολιτικές τους οδήγησαν τη χώρα στα πρόθυρα του αφανισμού της, θεωρητικά υπάρχει δόλος, υπάρχει ωμή κατάλυση της Συνταγματικής νομιμότητας! Δεν μπορεί να υπάρξει Νόμιμη Κυβέρνηση χωρίς τη λαϊκή νομιμοποίησή της, την λαϊκή ετυμηγορία, αυτήν την στιγμή συντελείται μια πολιτική εκτροπή σε βάρος της Δημοκρατίας και της ίδιας της πατρίδας μας, με ένα μεταβατικό πολιτικό σχήμα, με μπλε και μαύρους κόκκους (που μας πισωγυρίζει στο 74), εγγύηση για το «πλυντήριο» μιας άλλης μεγάλης διαγραφής πολιτικών ευθυνών, με πρόσχημα πάντα την έξοδο από την κρίση με διαβατήριο το ευρώ!
Συνεκτιμώντας τα δεδομένα, δεν πρέπει να υπογραφεί καμμιά δανειακή συνθήκη και μνημόνια, δεν μπορεί να εμπιστευτούμε τη ζωή της χώρας και των παιδιών μας, σε μια χούφτα «αχυράνθρωπων» και των έμμισθων συνεργατών τους.
Οι εκλογές είναι το μόνο ασφαλές όχημα για να λειτουργήσει η πραγματική Δημοκρατία και όχι η βούληση 2 κομματαρχών και του επιστάτη της πολυκατοικίας, που το εκλογικό τους μέρισμα συνολικά καλύπτει περί το 50%, πολιτικής αντιπροσώπευσης στην επικράτεια. Διαφορετικά νοθεύεται η βούληση του ελληνικού λαού, που είναι το θεμέλιο της δημοκρατικής λειτουργίας και η εγγύηση της λαϊκής κυριαρχίας, κατά το Ελληνικό Σύνταγμα.
Η επιλογή Παπαδήμου δεν μπορεί να θεωρηθεί αποδεκτή, αφού αυτή καθεαυτή δημιουργεί δομικό ζήτημα. Ο ίδιος διετέλεσε διοικητής της ΤτΕ την εποχή της φούσκας του χρηματιστηρίου, μας ενέπλεξε με την Goldman Sachs και τα swaps, επί κυβέρνησης Σημίτη, και διετέλεσε αντιπρόεδρος της ΕΚΤ. Ένας τραπεζίτης δηλαδή, δορυφόρος περί την Τρόϊκα, προωθείται ως πρωθυπουργός μιας «χρεωκοπημένης Ελλάδας ΑΕ» με πλούσια λάφυρα, δημόσια αγαθά και τεράστια αποθέματα ορυκτού πλούτου.
Η επιλογή οιοδήποτε προσώπου με curriculum vitae (βιογραφικά), όπως των τριών ονομάτων που προτάθηκαν Παπαδήμου, Διαμαντούρου, Ρουμελιώτη που έχουν αναφορές στο τρίγωνο του «οικονομικού εγκλήματος» ΔΝΤ-Bildeberg και Goldman Sachs, μέσα δηλαδή από μυστικές λέσχες και σκοτεινούς οικονομικούς οργανισμούς, θα έπρεπε εκ προοιμίου να είναι καταδικαστέα…
«…χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά που να είναι με την πλευρά των Ελλήνων… πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια… ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε. Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό…» αναφέρει ο αξιωματούχος επικυρίαρχος Χορστ Ράϊνμπαχ…!!!
Γιατί αλήθεια το εγχώριο κοινοβουλευτικό μας κατεστημένο κάνει ότι δεν γνωρίζει ότι ψηφίζοντας την δανειακή σύμβαση της 26ης Οκτωβρίου αποδέχεται την παραίτησή μας από το δικαίωμα της ασυλίας της εθνικής μας κυριαρχίας;
Γιατί αποκρύπτουν ότι με την υπογραφή της αποδεχόμαστε την υποθήκευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας, ότι αποδεχόμαστε την μόνιμη εποπτεία σε όλα τα υπουργεία, ότι αποδεχόμαστε την αλλαγή του δικαίου που διέπει την σύμβαση από ελληνικό σε αγγλικό, που είναι πάντα υπέρ του δανειστή και ότι ο δανειζόμενος δεν έχει καμία ασυλία βάσει αγγλικού δικαίου, η μακραίωνη εμπειρία των αποικιοκρατών μεταφέρεται στον νότιο διάδρομο της Ευρωζώνης και στα «κράτη μέλη» της PIGS, ξεκινώντας το πείραμα από τον αδύναμο κρίκο, την Ελλάδα!!!
Η λεηλασία της χώρας έχει αρχίσει προ πολλού και θα ενταθεί χωρίς έλεος. Με την συμπλήρωση 2 γενεών, το ΠΑΣΟΚ οδηγεί τη χώρα στον περιορισμό της εθνικής της κυριαρχίας, με απροσδιόριστες ακόμη συνέπειες, στα εθνικά μας συμφέροντα (ΑΟΖ στο Αιγαίο και Σκοπιανό) καθώς και την ενεργειακή ισορροπία της Ανατολικής Μεσογείου και την Ειρήνη.
Η σχετική απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ, ταυτίζεται και με την άποψη που επισημαίνουν οι εγκυρότεροι Οικονομολόγοι, κεντρικοί τραπεζίτες και καθηγητές Νομπελίστες ότι οι πολιτικές ακραίας λιτότητας βυθίζουν τις οικονομίες στην ύφεση, εκτινάσσουν την ανεργία και τραυματίζουν τις κοινωνίες, υποβάλλοντάς τες σε μια εθνική μελαγχολία με αφανείς νεκρούς (έναν ανά 100.000 πληθυσμού!!!) βάση έρευνας.
Οι νέοι με κλεμμένο το μέλλον και ακυρωμένα όνειρα ίσως, σύντομα, ημέρα Πολυτεχνείου ή ημέρα Γρηγορόπουλου, πυροδοτήσουν την σκανδάλη για να λάβουν «εκδίκηση» της εμπόλεμης κατάστασης (Βενιζέλεια γλωσσική επινόηση) που έχει περιέλθει ούτως ή άλλως η χώρα, προετοιμάζοντας ευρύτερες κοινωνικές συγκρούσεις, των οποίων την ένταση και την έκταση κανείς δεν μπορεί πια να προβλέψει, αλλά ίσως μόνο φαντάζεται…
Η καταρράκωση της ελληνικής υπερηφάνειας και αξιοπιστίας επήλθε δια του «τέως» πρωθυπουργού της και του υπουργού οικονομικών, που ωσάν περιφερόμενος θίασος διεθνούς επαιτείας, εξέθεσε τη χώρα και την κατέστησε «επικίνδυνο παράγοντα» για την Ευρωπαϊκή, διεθνή οικονομική και νομισματική σταθερότητα. Το «καλοστημένο αφήγημα χρέους» Σόϊμπλε-Γιούνκερ-Ρεν με επικοινωνιακές αγριότητες κατατρομοκράτησης και κοροϊδίας, μετέφερε την «τοξική» επιδημία των Ελληνικών ομολόγων, στις εγχώριες τράπεζες και στα ήδη παραπαίοντα ασφαλιστικά ταμεία.
Ανεπιθύμητες είναι οι πολιτικές των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και των οίκων αξιολόγησης, στις κοινωνικές αντιστάσεις της στην Ε.Ε. και της Διεθνούς Κοινότητας, με συνθήματα «κατάλυση της Wall Street» και του «χρηματιστηρίου της Φρανκφούρτης» από αμερικανούς και γερμανούς αγανακτισμένους.
Η Σχολή του Σικάγου του Μ. Φρίντμαν, με το Δόγμα του ΣΟΚ, που υιοθετεί παγκόσμια διακυβέρνηση, φέρει την ευθύνη της κρίσης στο σημερινό Διεθνές οικονομικό περιβάλλον και στην «εφαρμοζόμενη συνταγή» Χιλής, Αργεντινής, Μεξικού και άλλων υποβάλλοντας την Ελλάδα, σημειολογικά το λίκνο του πολιτισμού, της δημοκρατίας, του λόγου και της αντίρρησης… σε a priori «συνθηκολόγηση» με τους Δυνάστες/Δανειστές.
Οι διεθνείς κλεπτοκράτες, λογιστικοί αριστοτέχνες της μετατροπής των εθνικών χωρών, σε χώρους μπίζνας, ή οικονομικών παραδείσων, μέσω ελεγχόμενων χρεοκοπιών, επιτυγχάνουν με την δημιουργία των ελεύθερων οικονομικών ζωνών της υποτέλειας μακραίωνες επικυριαρχίες.
Το «παράνομο» Κοινοβούλιο, της Κατοχής, έχει να λογοδοτήσει στην κοινωνία και όχι σε «εθισμένους» ψηφοφόρους. Όσο παραμένουν στο «μετέωρο» βήμα της πολιτικής αναλγησίας, θα συσσωρεύουν επικίνδυνα λάθη, με ανυπολόγιστες καταστροφές, δημιουργώντας ακόμη περισσότερους ψυχικά εξουθενωμένους γύρω μας.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (13-11-2011) το απόγευμα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 24 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας πραγματοποίησαν νομότυπη έρευνα στην οικία του 24χρονου, όπου βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (47) γραμμαρίων.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, επίσης, ότι του έχει επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη Χώρα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Γιάννη τι έγινε, γιατί συνεχίζεις να αφήνεις τον ¨Βοηθό Γιατρού¨ και τον ¨Γιατρό¨ να σε παρασέρνουν σε άσχημα μονοπάτια;

Γιάννη τι έγινε, γιατί συνεχίζεις να αφήνεις τον "Βοηθό Γιατρού" και τον "Γιατρό" να σε παρασέρνουν σε άσχημα μονοπάτια;

Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος μας, ο μεν πρώτος είναι μόνο για σόου, γιατί όπως μαθαίνω από την περιοχή του, μια ζωή σόου έκανε, ο δε δεύτερος έχει προσωπικές φιλοδοξίες για αρχηγία ( γιατί όπως λέει, ποτέ ποια δεύτερος από εδώ και στο εξής πάντα πρώτος , άσε που κυκλοφορούν συνέχεια μαζί ).
Μη ξαφνιαστείς σε αυτό που σου ετοιμάζουν.
Α ..Γιάννη προχτές τους είδα σε χωριό του Παρακάλαμου μαζί και την επομένη σε γνωστό στέκι στα Γιάννενα να σχεδιάζουν, πραγματικά πίστεψέ με, από κάποια μισόλογα κατάλαβα πως για σένα και την πορεία σου μιλάγανε.
Το θέμα όμως Γιάννη είναι, εσύ τι κάνεις, πως έχεις μπλέξει έτσι !
Γιατί όπως έχω καταλάβει είσαι ο μόνος από αυτούς που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο μας, αλλά έχεις εγκλωβιστεί με όλους αυτούς .
Και δεν σου λέω μόνο για αυτούς τους δύο, έχεις και τον άλλο…(να τον βρεις εσύ ! ) , που κάνει συνέχεια ¨κουβεντούλα¨ με την Δημοτική αρχή.
Οι εκλογές έρχονται και θα είσαι μόνος σου ( μπορεί όμως να μη σε ενδιαφέρει και να ετοιμάζεσαι να ¨αποστρατευτείς¨ ) , εκτός και εάν σε πάρει μαζί του ο Κώστας, τότε να δεις γέλια ..
Γιατί τότε και αυτός θα μείνει μόνος του, εάν κάνει αυτό το λάθος, θα του φύγουν όλοι οι δικοί του.
Γιάννη καλή τύχη, έτσι όπως έμπλεξες, να δούμε πως θα ξεμπλέξεις .


Ο ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ
ένας γνήσιος πατριώτης

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή

Συνελήφθη χθες (13-11-2011) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, ένας ημεδαπός, ηλικίας 43 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και ενός συνεργού του, ο οποίος αναζητείται για κλοπή.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 13-11-2011, οι δυο δράστες εισήλθαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 43χρονου, σε εργοτάξιο που βρίσκεται στην Ανατολή Ιωαννίνων και αφαίρεσαν με άντληση ποσότητα πετρελαίου από αποθήκες καυσίμων φορτηγών αυτοκινήτων.
Για τη ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν αναζητήσεις με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 43χρονου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.

ΑΡΤΑ: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη την 12-11-2011 το βράδυ, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας (1) ημεδαπός, ηλικίας 27 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, εντόπισαν στην κατοχή του 27χρονου μία (1) συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,20) γραμμαρίων.
Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΟΛΜΕ: Τα Χριστούγεννα θα φθάσουν τα βιβλία στα σχολεία

Παρά τις διαβεβαιώσεις του υπουργείου Παιδείας, τα σχολικά βιβλία δεν έχουν φθάσει στον προορισμό τους στα μέσα Νοεμβρίου και όπως καταγγέλλει στον ΒΗΜΑ 99,5 ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Νίκος Παπαχρήστος το νωρίτερο που υπολογίζεται είναι να φθάσουν στο τέλος του έτους.

Ο κ. Παπαχρήστος δήλωσε το πρωί της Δευτέρας ότι αυτή τη στιγμή υπολογίζεται πως όλα τα βιβλία έχει παραλάβει μόνο το 55% έως 60% των σχολείων.
Σημαντικότερο πρόβλημα αντιμετωπίζει η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, όπως είπε.
Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ έκανε λόγο για εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών και των διακινητών τους

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, 29χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος, διότι μετέφερε κρυμμένους στην καμπίνα του οχήματός του οκτώ (08) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, βραδινές ώρες χθες, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από στέλεχος του Κεντρικού Λιμεναρχείου, εντός Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, το οποίο βρισκόταν πρυμνοδετημένο στο λιμένα εξωτερικού της Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν 56χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος και ο 27χρονος συνοδηγός του, διότι μετέφεραν κρυμμένους στην καμπίνα του φορτηγού έξι (06) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Τέλος, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, συνελήφθησαν 37χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος και ο 26χρονος συνοδηγός του, διότι μετέφεραν κρυμμένους στην καμπίνα του οχήματος οκτώ (08) αλλοδαπούς στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί τις προανακρίσεις κατά την αυτόφωρη διαδικασία και για τα τρία περιστατικά κατασχέθηκαν τα αναφερόμενα φορτηγά οχήματα.

Τα επτά συνηθέστερα λάθη στο χαράτσι στα ακίνητα

Ποια σημεία του λογαριασμού πρέπει να προσέξετε.



Αντιμέτωποι με λάθη έρχονται πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων που λαμβάνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος στα ακίνητα. Τα σημαντικότερα και συνηθέστερα λάθη είναι επτά και όσοι λάβουν τους λογαριασμούς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ελέγξουν ότι τα τετραγωνικά είναι τα σωστά, αλλά και ότι οι συντελεστές παλαιότητας έχουν υπολογιστεί ορθά.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων επεσήμανε τα λάθη που υπάρχουν στον υπολογισμό του τέλους καθώς δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων διαπίστωσαν ότι οι χρεώσεις του τέλους στους λογαριασμούς της ΔΕΗ είναι διογκωμένες, κυρίως για τους εξής λόγους:
* Λανθασμένες αντικειμενικές τιμές ζώνης.
* Λανθασμένοι συντελεστές παλαιότητας.
* Λανθασμένες χρεώσεις βάσει «πλασματικών» τετραγωνικών μέτρων, που προκύπτουν από ειδικές κατά Δήμο αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων.
* Διπλάσια πλασματικά τετραγωνικά στα εκτός σχεδίου κτίρια.
* Επιβολή ειδικού τέλους σε ακάλυπτους χώρους που χρεώνονται με το ΤΑΠ στο λογαριασμό της ΔΕΗ.
* Λανθασμένες χρεώσεις κοινόχρηστων χώρων πολυκατοικιών με ΤΑΠ, και συνεπώς και με Ειδικό Τέλος, ενώ ρητά απαλλάσσονται από το νόμο και από τα δύο.
* Κοινόχρηστοι χώροι ξενοδοχειακών καταλυμάτων. Δεν υπάρχει διαδικασία υπολογισμού και αφαίρεσης του εμβαδού των κοινόχρηστων χώρων των κτιρίων αυτών, όπως ρητά προβλέπει ο νόμος

Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ - ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ... ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΟ Λ.Α.Ο.Σ – ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΔΗΛΩΣΗ
13/11/11
Η Ελλάδα περνά στην ιστορία της πολιτικής πρωτοτυπίας αφού καταφέρνει να αντικαταστήσει τον εκλεγμένο Πρωθυπουργό από τον εκλεκτό των αγορών και των μεγάλων τραπεζικών συμφερόντων.
Έχουμε το Βατερλό της πολιτικής απέναντι στο χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο.
Η Ελλάδα απέκτησε Κυβέρνηση οπερέτα, ακυρώνοντας την αιρετή από το λαό κυβέρνηση του, με συμμετοχή ακροδεξιών βουλευτών. Κοινοβουλευτική νομιμοποίηση της ακροδεξιάς ακυρώνει κάθε ιδέα δημοκρατίας και να είναι σίγουροι, εξ’ άλλου η ιστορία το έχει δείξει, αυτοί που το επεδίωξαν ότι μόνο συμφορές μπορεί να φέρει αυτό το εγχείρημα.
Η συγκεκριμένη Κυβέρνηση, προϊόν διακομματικών διαπραγματεύσεων μακριά και έξω από το λαό, αποτέλεσμα των πιέσεων και των απειλών των δανειστών μας και της μαζικής και κατευθυνόμενης τρομοκρατίας μερίδας των ΜΜΕ, δεν έχει την ανάλογη λαϊκή εντολή.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα δημοκρατικό κόμμα.
Ένα κόμμα με συγκεκριμένες αρχές, αξίες και καταστατικές διαδικασίες, που κανείς δεν μπορεί να τις ξεπερνά ή να τις καταργεί στην πράξη και το ίδιο δεν μπορεί να είναι θεατής των εξελίξεων.
Από τον περασμένο Μάιο έχει λήξει η θητεία σχεδόν όλων των οργάνων του ΠΑΣΟΚ (Σ.Ε – Ν.Ε – Π.Ε και Ε.Σ.).
Στις 11 Νοεμβρίου έληξε και η θητεία του Προέδρου.
Ταυτόχρονα οι πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και οι επιλογές της ηγετικής ομάδας της Κυβέρνησης μεταφέρουν το πρόβλημα διάστασης αρχών και πράξεων στο κόμμα με διαλυτικά χαρακτηριστικά.
Το ΠΑΣΟΚ οφείλει να συζητήσει και να αποφασίσει και για όσα συμβαίνουν και για τις αποφάσεις που λαμβάνονται εξ ονόματος του χωρίς τη νομιμοποίηση τους από κανένα όργανο και να προσδιορίσει την φυσιογνωμία του σαν κόμμα και να χαράξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Για αυτό το λόγο αποτελεί μονόδρομο η ΑΜΕΣΗ σύγκλιση ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ και η εκλογή όλων των οργάνων του κινήματος .
Πρέπει να αποκαταστήσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και τις πολιτικές μας λειτουργίες αλλά και τη νομιμοποίηση των καθοδηγητικών μας οργάνων. Χρειάζεται ένα Συνέδριο σεβασμού των μελών και των οργάνων του. Χωρίς συγκεκριμένη οργανωτική δομή δεν μπορούμε να πάμε μακριά. Η συνέχιση των πειραματισμών σε διαδικασίες μαζικού τύπου μόνο γέλιο προκαλεί. Τα σοβαρά δημοκρατικά-σοσιαλιστικά κόμματα καθοδηγούν την κοινωνία και δεν σέρνονται στα καφενεία για να αποκτήσουν δήθεν κοινωνικά ερείσματα.
Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να πάει στις επόμενες εκλογές χωρίς προηγουμένως να έχει απαντήσει στα ανοικτά ιδεολογικά, πολιτικά και οργανωτικά θέματα που έχουν προκύψει.
Απάντηση σε όλα τα πολιτικά και οργανωτικά ζητήματα μπορεί να δώσει ΑΜΕΣΑ ένα ΑΝΟΙΚΤΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ - ΚΑΘΑΡΟ - ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ, όπου θα δώσουμε απαντήσεις σ’ όλα.
Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι η μεταβατική κυβέρνηση θα εκτελέσει το έργο για το οποίο έχει επιλεγεί και μόνο!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ – ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1 - 1
ΣΤΑΥΡΑΚΙ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ 2 - 1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (12η αγωνιστική)
1. Κόντσικα: 33
2. Α.Ε. Καμποχωρίων: 31
3. Ραφταναίοι: 28
4. Πρωτόπαπα: 28
5. Ζωοδόχος: 24
6. Σταυράκι: 22
7. Πωγωνάτος: 19
8. Αγία Μαρίνα: 17
9. Αμφιθέα: 16
10. Αμπελόκηποι: 16
11. Καρυές: 14
12. Αγροτικός Αστέρας Παρακαλάμου: 14
13. Περίβλεπτος: 13
14. Ασβεστοχώρι: 12
15. Νησί: 8
16. Α.Ε. Ρίζα: 8
17. Πανφρουριακός: 6
18. Πεντέλη: 1

17η Νοέμβρη: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας με 7.000 αστυνομικούς

Περίπου επτά χιλιάδες αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν μέρος στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που θα ληφθούν στην Αθήνα για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Τα μέτρα θα αρχίσουν σταδιακά να εφαρμόζονται από την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου και θα κορυφωθούν την Πέμπτη που θα γίνει η καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.
Παράγοντες του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν πως στόχος είναι οι πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στην πορεία και στις εκδηλώσεις ωστόσο επεσήμαναν πως θα πρέπει να εισακουστεί η πρόσφατη έκκληση του υπουργού κ. Χρήστου Παπουτσή ο οποίος τόνισε ότι «όσοι αναλαμβάνουν τη διοργάνωση των εκδηλώσεων και της κινητοποίησης των φοιτητών και του λαού θα πρέπει να αναλάβουν και ξεκάθαρες, αποφασιστικές πρωτοβουλίες για την περιφρούρηση τους».
Πληροφορίες ανέφεραν πως ο κ. Παπουτσής ενημέρωσε για τα μέτρα που θα ληφθούν για την επέτειο του Πολυτεχνείου τον νέο Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο κατά την συνάντηση που είχαν το Σάββατο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γλέντι στην «Όμορφη Νύχτα» που θα γίνει με αφορμή την Παρουσίαση του CD "Στην Υγειά σας Έλληνες" του Κώστα Μήτση με το συγκρότημα «Επτάσημο» από τη Universal Music Greece το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011, ώρα έναρξης 10 μ.μ.

Σας προσκαλούμε στο Μεγάλο Παραδοσιακό Γλέντι στην «Όμορφη Νύχτα» που θα γίνει με αφορμή την Παρουσίαση του CD "Στην Υγειά σας Έλληνες" του Κώστα Μήτση με το συγκρότημα «Επτάσημο» από τη Universal Music Greece.


Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011, ώρα έναρξης 10μμ
Σας περιμένουμε σε μια αξέχαστη βραδιά!!!


Παίζουν οι μουσικοί:
Συγκρότημα «Επτάσημο»
Βαγγέλης Παπαναστασίου, Κλαρίνο, Φλογέρα, Γκάιντα
Βαγγέλης Σαραντίδης, Βιολί
Ιάκωβος Ηλιάδης, Λαούτο
Λάζαρος Ακριβόπουλος, Νταούλι, Ντέφι, Τουμπερλέκι, Γκραν κάσα
Βαγγέλης Δημούδης, Ούτι
Δημήτρης Καρασαββίδης, Ποντιακή λύρα
Φραγκίσκος Τζιωτάκης, Τσαμπούνα, Βιολί
Τραγουδούν:
Κώστας Μήτσης
Βαγγέλης Δημούδης
Δημήτρης Καρασαββίδης
Σταυρούλα Δαλιάνη
Θεόφιλος Κολοτούρος
Φραγκίσκος Τζιωτάκης


Τιμή Πρόσκλησης 20 ευρώ με πλήρες μενού
Κρατήσεις στα τηλέφωνα:
Βαγγέλης Παπαναστασίου: 6973004548,
Βαγγέλης Σαραντίδης: 6944180258,
Ιάκωβος Ηλιάδης: 6944886279
Λάζαρος Ακριβόπουλος: 6947442257
Κώστας Μήτσης: 6972972957


«Όμορφη Νύχτα», Ζήνωνος 5, Γαλάτσι (διαθέτει πάρκινγκ)
www.omorfinyxta.gr Τηλ. 2102131356

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2 - 4

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (8η αγωνιστική)
1. Δαβάκης: 22
2. Περιστέρι: 19
3. Ζίτσα: 16
4. Κόνιτσα: 14
5. Πανζαγορισιακός: 14
6. Μηλιά: 12
7. ΠΑΣ Γραμμένο: 12
8. Καρίτσα: 10
9. Πετσάλι: 9
10. Κεφαλόβρυσο: 7
11. Ανάργυροι: 7
12. Μάρμαρα: 3
13. Βοτονόσι: 0
14. Μπισδουνάκι: 0