Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Γιάννη τι έγινε, γιατί συνεχίζεις να αφήνεις τον ¨Βοηθό Γιατρού¨ και τον ¨Γιατρό¨ να σε παρασέρνουν σε άσχημα μονοπάτια;

Γιάννη τι έγινε, γιατί συνεχίζεις να αφήνεις τον "Βοηθό Γιατρού" και τον "Γιατρό" να σε παρασέρνουν σε άσχημα μονοπάτια;

Αυτούς δεν τους ενδιαφέρει ο τόπος μας, ο μεν πρώτος είναι μόνο για σόου, γιατί όπως μαθαίνω από την περιοχή του, μια ζωή σόου έκανε, ο δε δεύτερος έχει προσωπικές φιλοδοξίες για αρχηγία ( γιατί όπως λέει, ποτέ ποια δεύτερος από εδώ και στο εξής πάντα πρώτος , άσε που κυκλοφορούν συνέχεια μαζί ).
Μη ξαφνιαστείς σε αυτό που σου ετοιμάζουν.
Α ..Γιάννη προχτές τους είδα σε χωριό του Παρακάλαμου μαζί και την επομένη σε γνωστό στέκι στα Γιάννενα να σχεδιάζουν, πραγματικά πίστεψέ με, από κάποια μισόλογα κατάλαβα πως για σένα και την πορεία σου μιλάγανε.
Το θέμα όμως Γιάννη είναι, εσύ τι κάνεις, πως έχεις μπλέξει έτσι !
Γιατί όπως έχω καταλάβει είσαι ο μόνος από αυτούς που ενδιαφέρεται πραγματικά για τον τόπο μας, αλλά έχεις εγκλωβιστεί με όλους αυτούς .
Και δεν σου λέω μόνο για αυτούς τους δύο, έχεις και τον άλλο…(να τον βρεις εσύ ! ) , που κάνει συνέχεια ¨κουβεντούλα¨ με την Δημοτική αρχή.
Οι εκλογές έρχονται και θα είσαι μόνος σου ( μπορεί όμως να μη σε ενδιαφέρει και να ετοιμάζεσαι να ¨αποστρατευτείς¨ ) , εκτός και εάν σε πάρει μαζί του ο Κώστας, τότε να δεις γέλια ..
Γιατί τότε και αυτός θα μείνει μόνος του, εάν κάνει αυτό το λάθος, θα του φύγουν όλοι οι δικοί του.
Γιάννη καλή τύχη, έτσι όπως έμπλεξες, να δούμε πως θα ξεμπλέξεις .


Ο ΛΑΟΓΡΑΦΟΣ
ένας γνήσιος πατριώτης