Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ασβεστοχώρι - Καλπάκι 1 - 1

ΝΤΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: «ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ EΤΕΡΟΔΗΜΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»


ΝΤΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: «ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ EΤΕΡΟΔΗΜΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πωγωνίου κ. Ντόντης Ιωάννης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ενότητας και Ευθύνης για το Πωγώνι», πραγματοποίησε την κεντρική του ομιλία προς τους ετεροδημότες της Αττικής την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010, στο Περιστέρι.
Η ανταπόκριση των Πωγωνισίων ετεροδημοτών στο κάλεσμα της παράταξης ήταν μεγάλη και ενδεικτική της διάθεσης του κόσμου για ένα νέο ήθος στον Δήμο Πωγωνίου.

ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΓΩΝΙ" ΤΟΥ ΝΤΟΝΤΗ ΙΩΑΝΝΗ




ΣΙΤΑΡΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ- ΟΜΙΛΙΑ



ΣΙΤΑΡΙΑ – ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΕΠΙΣΚΕΨΗ - ΟΜΙΛΙΑ

Την Σιταριά επισκέφτηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου» και υποψήφιος Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Καψάλης Κωνσταντίνος.

Το βράδυ πραγματοποίησε ομιλία στο κεντρικό καφενείο, που είχε κατακλυστεί από νωρίς από κατοίκους του χωριού.

Μετά το τέλος της ομιλίας δέχτηκε και απάντησε σε ερωτήματα κατοίκων σχετικά με το σχέδιο «Καλλικράτης», τον νέο Δήμο Πωγωνίου και το πρόγραμμα του συνδυασμού του.

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ - ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΗΜΕΡΕΣ -ΕΡΩΤΗΣΗ


ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Δύο υποψήφιοι για το τοπικό συμβούλιο χωριού της Δημοτικής Ενότητας ΄Ανω Καλαμά, οφείλουν στο Δήμο χιλιάδες ευρώ ο καθένας!!!!

-Τι έχει να πει επ' αυτού ο Δήμαρχος ΄Ανω Καλαμά (και υποψήφιος δήμαρχος Πωγωνίου) κ. Φάνης Στεργίου;

-Γιατί τηρεί -χρόνια- σιγή ιχθύως;


"ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΙΕΣ"

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ – ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΝΕΑ (3)


ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ – ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΝΕΑ (3)

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ(3)
Από τον «Κατάσκοπο»

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι είδαν στις αρχές του καλοκαιριού (λίγο μετά τον ορισμό της έδρας του νέου Δήμου Πωγωνίου), τον νυν Δήμαρχο του Καλπακίου και υποψήφιο σήμερα Δήμαρχο Πωγωνίου, μαζί με τον πρωην Δήμαρχο του Άνω Καλαμά, να πίνουν τον καφεδάκι τους, στο Καφέ που υπάρχει στις Πηγές Βελλάς και να συζητούν χαμηλόφωνα για αρκετές ώρες.

Το τι συζητούσαν δεν έγινε γνωστό!

Ένα είναι μόνο σίγουρο, ότι η συζήτηση δεν περιφερόταν γύρω από το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής και την πορεία της Εθνικής Ελλάδος!!!!
«ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» - ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ – ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΝΕΑ (2)


ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ – ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΝΕΑ (2)

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ(2)
Από τον «Κατάσκοπο»

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι είδαν στις αρχές του καλοκαιριού που μας πέρασε, τον νυν Δήμαρχο του Άνω Καλαμά και υποψήφιο σήμερα Δήμαρχο Πωγωνίου, να κάνει διακοπές στην Πάργα με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του Δήμου Άνω Καλαμά!!!
Το θέμα λένε έφτασε μέχρι τα αυτιά του Περιφερειάρχη.

Η απάντηση «δια στόματος του εκπροσώπου» του Δημάρχου απλή:
«Ο Δήμαρχος είχε επισκεφτεί την Πάργα για υποστηρίξει τα συμφέροντα του Δήμου Άνω Καλαμά»!!!!!!

Υπάρχει και μια άλλη απάντηση, επίσης εξίσου πειστική.
«Ο Δήμαρχος είχε πάει στην Άρτα, όπου γινόταν ο προσυνεδριακός διάλογος της ΝΔ πριν το συνέδριο του κόμματος, για να συναντήσει από κοντά τον κ. Αντώνη Σαμαρά και να του κάνει γνωστές τις αντιδράσεις των κατοίκων του Παρακαλάμου, στον ορισμό της έδρας του νέου Δήμου Πωγωνίου στο Καλπάκι»!!!!
Και παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής προς τον Παρακάλαμο, έκανε μια μικρή στάση στην Πάργα, να φάει κανένα ψαράκι και να δροσιστεί λίγο!!!!
«ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» - ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ- ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΝΕΑ (1)


ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ – ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΝΕΑ (1)

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ(1)
Από τον «Κατάσκοπο»

Οι κακές γλώσσες αναφέρουν ότι είδαν στις αρχές της εβδομάδας που μας πέρασε, υποψήφιο Δήμαρχο, μαζί υψηλόβαθμο στέλεχος του Συνδυασμού (και υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στην Εκλογική Περιφέρεια του Άνω Καλαμά) να βγαίνουν από επώνυμο κατάστημα ρούχων του εμπορικού κέντρου των Ιωαννίνων.

Τα σχόλια που ακούστηκαν είχαν να κάνουν με το πώς αυτοί γνωρίζουν από τώρα το αποτέλεσμα των εκλογών και πήγαν να παραγγείλουν τα καινούρια τους κουστούμια!

Σκεπτόμενος όμως πιο ψύχραιμα μου ήρθε στο μυαλό, ότι πριν τις Δημοτικές εκλογές υπάρχουν στο Καλπάκι, οι εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 1940!!
«ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ» - ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ

ΚΑΛΠΑΚΙ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ ΄40



Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ΄40

Οι καθιερωμένες εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο του Έπους του 1940 θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 18:00 μ.μ. στο Δημοτικό Διαμέρισμα Καλπακίου, από τον Δήμο, τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων και την Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, η έναρξη θα γίνει με την προσέλευση των επισήμων στις 6:15 μ. μ.. Θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση, προσκλητήριο νεκρών και κατάθεση στεφανιών.
Στις 6:50 μ. μ. καλωσόρισμα θα απευθύνει ο κ. Καψάλης Κωνσταντίνος, Δήμαρχος Καλπακίου. Την πανηγυρική ομιλία θα εκφωνήσει ο Καθηγητής κ. Χρήστος Β. Μασσαλάς, πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με θέμα:
«28η Οκτωβρίου: Τα μηνύματα»
Στις 7:15 μ. μ. θα γίνει η αναπαράσταση της μάχης του Καλπακίου.
Στην Αναπαράσταση της Μάχης του Καλπακίου παίρνουν μέρος στρατιώτες της VIIIης Μεραρχίας, άνδρες, γυναίκες και παιδιά του Δήμου Καλπακίου.
Ακολούθως, στο αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Καλπακίου στις 8:20 μ.μ. θα γίνε τιμητική διάκριση του κ. Κώστα Μπαλάφα, κορυφαίου Έλληνα φωτογράφου του '40, της αντίστασης και της λαϊκής παράδοσης.
Επετειακά τραγούδια θα ακουστούν από τη Μουσική της VIΙΙης Μεραρχίας.
Στο παλιό Δημαρχείο τέλος, στις 8:50 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της Έκθεσης:
«Η Αντίσταση στην Ήπειρο 1940-44», του κ. Κώστα Μπαλάφα.
Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με δεξίωση στο Κλειστό Γυμναστήριο.