Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Πήρε το ντέρμπι με τον Α.Ο. Ζωοδόχου η ΑΕΔ Πωγωνάτος (3-2)-Έχασε στην Ασφάκα η Αναγέννηση από την Α.Ε. Γιάννενα (1-0)

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 4ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου της Β΄ Ερασιτεχνικής, ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά και  ο Αετός Νήσου ανέβηκαν και ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας.
*Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε στο Δελβινάκι η  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος το απόγευμα της  Κυριακής, επί του Α.Ο. Ζωοδόχου  με 3-2.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον  Ζιάκα Παύλο  στο 37΄.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 60΄ σε 1-1 με τον Τσαραώση Ευάγγελο. 
Ο Α.Ο. Ζωοδόχου πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με το Σιώτα Γρηγόριο στο 63΄.
Η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος ισοφάρισε στο 71΄ σε 2-2 με τον Brami Jorgo.
Την ολική ανατροπή έκανε ο Καπρινιώτης Ευστράτιος γράφοντας στο 82΄ το τελικό 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν στο παιχνίδι με δέκα παίχτες καθώς ο Γιογιάκας Βασίλειος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69΄.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Ναθαναήλ Νικήτας, Ντέλλας Κων/νος, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Παπάζης Ιωάννης (Καλογέρης Χαράλαμπος 90΄), Μυριούνης  Σταύρος, Δήμος Αθανάσιος,   Brami Jorgo, Φουρτούνης  Ηλίας, Τσαραώσης Ευάγγελος, Ζενέλης Πάτροκλος (Μπάγιας Ελευθέριος 57΄)
*Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουρή Σπυρίδων στο 88΄ η Α.Ε. Γιάννενα πήρε την νίκη το απόγευμα της Κυριακής στην Ασφάκα από την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου με 1-0.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Ανδρέας, Τάσιος Αλέξανδρος, Πότσης Θεόδωρος, Γραμμόζης Γεώργιος (Νούσης Χρήστος 18΄), Τριάντος Ιωάννης, Γιάτσε Gerti (Σιχλιμοίρης Κωνσταντίνος 47΄), Ντόντης Βασίλειος, Καλησπεράτης Ιωάννης, Καραμάνης Αλέξανδρος (Ισέρης Ανδρεας 33΄), Μπάσιος Χρήστος

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016
Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 0-4
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 2-5 
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 1-3 
Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 2-1 
Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 2-0
Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ - Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1-0
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-Α.Ο.ΖΩΟΔΟΧΟΣ 3-2
Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 1-0  


Βαθμολογία (4η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 10
2. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 10
3. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 9
4. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 9  
5. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 9
6. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 8  
7. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 7 
8. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  6
9. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  6
10. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 4
11. Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  3
12. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 3
13. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 3
14. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 3 
15. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1
16. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  1

Βίγλα Πωγωνίου: Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, δύο ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη, χθες (01-10-2016) το μεσημέρι στη Βίγλα Πωγωνίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας (άνδρας-γυναίκα), ηλικίας 39 και 30 ετών, που συνόδευαν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, χθες το μεσημέρι στη Βίγλα Πωγωνίου, ο 46χρονος αλλοδαπός, κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, να μεταφέρει παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, τους παραπάνω αλλοδαπούς.
To Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί έμποροι ναρκωτικών, σε «μπλόκο» στο Δεσποτικό Ιωαννίνων

Μετέφεραν οργανωμένα από κοινού, με δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν πάνω από (250) κιλά ακατέργαστης κάνναβης, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των (2.085) ευρώ 

Η αυτόφωρη σύλληψη δύο ημεδαπών εμπόρων ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες σήμερα (02-10-2016) στο Δεσποτικό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, απέτρεψε την εισαγωγή και διοχέτευση στο εσωτερικό της χώρας περισσοτέρων από (250) κιλών κάνναβης.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς, ηλικίας 61 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και επιχειρησιακών δράσεων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στο Δεσποτικό Ιωαννίνων, δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που οδηγούσαν οι συλληφθέντες και τα οποία ήταν έμφορτα με ναρκωτικά.
Ειδικότερα, μετά από έρευνα στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, βρέθηκαν στο πίσω κάθισμα του πρώτου οχήματος, (20) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (42.550) γραμμαρίων ενώ στα πίσω καθίσματα και στο πορτ -παγκάζ του δεύτερου οχήματος, βρέθηκαν άλλα (84) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (207.700) γραμμαρίων.
Συνολικά, κατασχέθηκαν:
ποσότητα κάνναβης, βάρους (250.250) γραμμαρίων
δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
το χρηματικό ποσό των (2.085) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των δραστών και
τρία κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Κακαβιά Πωγωνίου: Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (01-10-2016) αργά το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για πώληση, κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη, ηρωίνη και κοκαΐνη), κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών καταγράφει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue

Έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών καταγράφει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue, για λογαριασμό της «Αυγής».
Tο 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ίδιο ερώτημα.
Σύμφωνα με την έρευνα, το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ίδιο ερώτημα.
Το πολιτικό βαρόμετρο καταγράφει την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών, με το 90% να δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης και το 85% να εκτιμά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Παράλληλα, το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο και με τη λειτουργία της αντιπολίτευσης. Την ίδια ώρα, το 45% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι καμία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής δεν αποτελούν την καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας.
Ακόμη, το 51% πιστεύει ότι μάλλον χρειάζεται η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται αυτό.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 42% στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ενώ το 23% υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Κινδυνεύουν με κατάσχεση πάνω από 1.541.900 φορολογούμενοι και επιχειρήσεις λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών σε εφορίες και τελωνεία

Σε δεσμεύσεις λογαριασμών προχωρούν και οι δήμοι

Δεν υπάρχει μήνας ως τα τέλη του Ιανουρίου του 2017 που να μην πρέπει να πληρωθεί κάποιος φόρος (άμεσος ή έμμεσος) από εκατομμύρια πολίτες, ενώ την ίδια στιγμή κινδυνεύουν με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων για τα ληξιπρόθεσμα χρέη όσοι τα τελευταία χρόνια βιώνουν την κρίση και την αδυναμία πληρωμής φόρων, τελών και ασφαλιστικών εισφορών.
Σύμφωνα με «Το Βήμα της Κυριακής», συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 774.321 κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, καταθέσεων και εισοδημάτων για χρέη στο Δημόσιο, ενώ συνολικά κινδυνεύουν με κατάσχεση πάνω από 1.541.900 φορολογούμενοι και επιχειρήσεις λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών σε εφορίες και τελωνεία.
Όσον αφορά τα ασφαλιστικά ταμεία, σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, 303.549 επαγγελματίες, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, χρωστούν συνολικά 16,6 δισ. ευρώ και έχουν πραγματοποιηθεί κατασχέσεις σε 14.793 οφειλέτες για να εισπραχθούν μόλις 16,3 εκατ. ευρώ. Εκτιμάται ότι συνολικά οι κατασχέσεις σε οφειλέτες του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών θα ξεπεράσουν τις 150.000.
Σε δεσμεύσεις λογαριασμών προχωρούν και οι δήμοι για οφειλές από δημοτικά τέλη, τροχαίες παραβάσεις, ακόμη και παράνομη στάθμευση, προκαλώντας την μήνιν των δημοτών που δεν είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις πληρωμές.

Το νέο πόρισμα της επιτροπής Λιάκου για τις αλλαγές στο Λύκειο

Οι δύο τάξεις, οι εργασίες, το «εθνικό απολυτήριο» και η εισαγωγή στα ΑΕΙ

Το νέο πόρισμα της επιτροπής Λιάκου που παρουσιάζει τη νέα δομή στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση  και αναλύει το Λύκειο των δύο τάξεων, που ακολουθεί το τετρατάξιο Γυμνάσιο, παρουσιάζει «Το Βήμα της Κυριακής».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, το πόρισμα έχει πάρει το πράσινο φως από το υπουργείο Παιδείας και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή μέσα στην επόμενη τριετία.
Μεταξύ των αλλαγών που προβλέπονται είναι οι εξής:
•Το Λύκειο θα εκδίδει μόνο «εθνικό απολυτήριο» ή «πιστοποιητικό σπουδών». Δεν θα υπάρχει ούτε βαθμός πρόσβασης ούτε μηχανογραφικό.
•Για την εισαγωγή φοιτητών, ΑΕΙ και ΤΕΙ θα θέτουν κριτήρια ανά μαθήματα για το 20% της αξιολόγησης των υποψηφίων και το υπόλοιπο 80% θα προκύπτει από το «εθνικό απολυτήριο». Στις σχολές υψηλής ζήτησης ωστόσο η αξιολόγηση μπορεί να επιλέγεται κατά 99% από το «εθνικό απολυτήριο».
•Κάθε μαθητής θα παρακολουθεί συνολικά έξι μαθήματα, από τα οποία θα επιλέγει τα τέσσερα από τέσσερις κύκλους μαθημάτων και κάποια θα παρέχονται σε δύο επίπεδα (βασικό και υψηλό). Υποχρεωτικά θα είναι η Ελληνική Γλώσσα (περιλαμβάνονται Λογοτεχνία και Ιστορία) και τα Αγγλικά.
•Για την απόκτηση «εθνικού απολυτηρίου» θα απαιτείται συγγραφή διπλωματικής εργασίας στην τελευταία τάξη του Λυκείου, συμμετοχή σε προγράμματα φυσικής αγωγής και σε προγράμματα Δημιουργικότητας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Προσφοράς.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (03-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (04-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (05-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (06-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (07-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (08-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (03-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (04-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (05-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (06-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (07-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες.
Σάββατο (08-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών από σπίτια στους Πλησιούς Άρτας

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο 27χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Η ανάλυση του τρόπου δράσης, η αξιοποίηση στοιχείων και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπών από σπίτια στους Πλησιούς Άρτας.
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο 27χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Από τη διερεύνηση των υποθέσεων προέκυψε ότι, οι δύο δράστες εμπλέκονται στις παρακάτω κλοπές που έγιναν στους Πλησιούς Άρτας:
πρωινές ώρες της 14-09-2016, εισήλθαν, από ανασφάλιστο παράθυρο, σε σπίτι 51χρονης ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα
πρωινές ώρες της 19-09-2016, διέρρηξαν σπίτι 52χρονης ημεδαπής και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, αφαίρεσαν κοσμήματα και ρούχα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (03-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (04-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (05-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (06-10-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
Παρασκευή (07-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Σάββατο (08-10-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ : Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.