Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Η Αδελφότητα Δολιανιτών Πωγωνίου, έκοψε τη πίτα της

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της Αδελφότητα Δολιανιτών Πωγωνίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε  βράβευση συγχωριανών για την προσφορά τους στα κοινά.
Φωτό: Άσπα Κωστούλα

Με νίκη συνέχισε η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (2-0)

*Με νίκη συνέχισε της αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Αναγέννησης αφού επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στο Κεφαλόβρυσο του Α.Π.Ο.Ε.Λ. με σκορ 2-0.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο  56΄ με το Πότση Ανδρέα.
Το τελικό 2-0 έκανε ο Κούρος Γεώργιος στο 80΄.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Ανδρέας (Κούρος Γιώργος 74΄), Καραμάνης Αλέξανδρος Πότσης Θεόδωρος, Μύταρης Δημήτρης (Μακολλάρι Μαρινγκλέν 67΄), Τάσιος Αλέξανδρος, Καλησπεράτης Ιωάννης, Γραμμόζης Γεώργιος, Ντόντης Βασίλειος, Δήμος Αναστάσιος (Νούσης Χρήστος 58΄), Τριάντος Ιωάννης  

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής του Α΄ Ομίλου, της Β΄ Ερασιτεχνικής
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 2-0  
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ  1-2
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 - Α.Ε.ΓΙΑΝΝΕΝΑ 2-1  
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 2-1
Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017 
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ- ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ (Αναβλήθηκε)   
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 1-0
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 1-0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. 2-0  


Βαθμολογία (17η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 40
2. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 39  
3. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ  35  
4. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 34
5. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 34 (16)
6. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 31
7. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 23  
8. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ  20
9. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 20
10. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 19
11. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 18
12. Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ  17
13. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 17 
14. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 14  (16)
15. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 13
16. Π.Α.Ο. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 7 

Κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Ξηρόβαλτο Πωγωνίου

Χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε κλοπή στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Ξηρόβαλτο Ιωαννίνων.
Ειδικότερα, την 03/04-02-2017, άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τον Ιερό Ναό και αφαίρεσαν μία εικόνα, έναν χρυσοκέντητο Επιτάφιο και δύο μεταλλικά κηροπήγια.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου.

Κομπότι Άρτας: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 32 και 17 ετών, για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (04-02-2017) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 17 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας, οι δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν, διότι νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από αυλή σπιτιού, δύο μπαταρίες αυτοκινήτου.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 42χρονο οδηγό μοτοσικλέτας

Σήμερα (05-02-2017) νωρίς το πρωί στην Πρέβεζα, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, για κλοπή και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων, Ναρκωτικών και Βεγγαλικών

Συνελήφθη, μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου (04-02-2017) στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, 56χρονος ημεδαπός για τα αδικήματα της κλοπής και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Όπλων, Ναρκωτικών και Βεγγαλικών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων κλοπών, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
δύο πιστόλια φωτοβολίδων,
(147) ναυτικές κροτίδες,
τρεις σφαίρες πολεμικού τυφεκίου,
ένα πορτοφόλι, το οποίο ο δράστης είχε αφαιρέσει παλαιότερα από επιβάτη σε συρμό του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου (ΗΣΑΠ),
(2,5) ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα κάνναβης,
τέσσερις κάρτες (sim) τηλεφωνικών συνδέσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Θανατηφόρο τροχαίο στο 29,5ο χμ της Εγνατίας Οδού (γέφυρα Κρυσταλλοπηγής Θεσπρωτίας)

Χθες (04-02-2017) το απόγευμα στο 29,5ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού (γέφυρα Κρυσταλλοπηγής Θεσπρωτίας), Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 50χρονος υπήκοος Ρουμανίας, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, 20 και 24 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται κατά περίπτωση, σε τέσσερις υποθέσεις ληστειών και σε μία περίπτωση αρπαγής τσάντας στην πόλη της Άρτας

Συνελήφθησαν, χθες (04-02-2017) στην Άρτα, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δυο ημεδαποί, ηλικίας 20 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για κατά περίπτωση διάπραξη ληστειών και κλοπής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες εμπλέκονται σε τέσσερις υποθέσεις ληστειών και σε μία περίπτωση αρπαγής τσάντας, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 28/01 έως 03/02/2017, στην πόλη της Άρτας.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και αξιοποίησης στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας κατάφεραν να σκιαγραφήσουν το προφίλ των δραστών και στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν, ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε η εμπλοκή τους στις παρακάτω εγκληματικές πράξεις, που έγιναν στην πόλη της Άρτας:
Μετά τα μεσάνυχτα της 03-02-2016, οι δύο δράστες από κοινού, με χρήση βίας και φραστικών απειλών, αφαίρεσαν από 20χρονο ημεδαπό πεζό, χρηματικό ποσό.
Μετά τα μεσάνυχτα της 02-02-2016, οι δύο δράστες από κοινού, με χρήση απειλών, αφαίρεσαν από 20χρονο ημεδαπό πεζό, χρηματικό ποσό.
Το πρωί της 03-02-2017, ο 20χρονος δράστης με απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από 39χρονο ημεδαπό, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του.
Μετά τα μεσάνυχτα της 28-01-2017, ο 20χρονος δράστης από κοινού με συνεργούς του που αναζητούνται και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφαίρεσαν με χρήση βίας και απειλών, από 23χρονο διανομέα έτοιμου φαγητού, χρηματικό ποσό και τρόφιμα.
Το πρωί της 03-02-2016, ο 20χρονος δράστης πλησίασε 33χρονη ημεδαπή πεζή και της απέσπασε αιφνιδιαστικά την τσάντα της που περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παράνομες πράξεις και να διερευνηθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης.

Το Δ.Ε.Α.Π. Δελβινακίου έκοψε πίτας του

Με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Ανδρέα, την παρουσία του κ. Απ. Παπαϊωάννου Προέδρου του Δ.Ε.Α.Π., του κ. Β. Μάτσα Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πωγωνίου, του Αντιδημάρχου κ. Ν. Γαλίτση, του Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Δελβινακίου κ. Γ. Σμπόνια και των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ. Α. Βίλλη και Γ. Τσιώνη, καθώς και πάρα πολλών φοιτητών, έγινε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, του Δημοτικού μας Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου. 

Σημ: Η πίτα ήταν προσφορά ανώνυμων φίλων και υποστηρικτών του Δ.Ε.Α.Π. Δελβινακίου, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ!
Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μενέλαο Βίλλη, για την προσφορά δύο ημερών (μιας διανυκτέρευσης, για ένα ζευγάρι), στον ξενώνα Παιώνια Δελβινακίου, καθώς και 5 βιβλία με τίτλο "Μικρή Δελβινακιώτικη Ιστορία από την Μπίμιτσα του Γέτα", του συγγραφέα κ. Κ. Κωστούλα.
Το φλουρί κέρδισε η φοιτήτρια κα Δασούλα Ευρυδίκη!

Καλή χρονιά και του χρόνου να είμαστε καλά.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Δ.Ε.Α.Π. κ. Α. Παπαϊωάννου ανέπτυξε το Θέμα: «Τα Δημοτικά Ελεύθερα Ανοικτά Πανεπιστήμια και η σημασία τους».


Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος, θα ευλογήσει την Πίτα στην εκδήλωση η «Πίτα του Ηπειρώτη 2017», την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου


Η ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'', Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, μετά τις 10.00' το πρωί, με ελεύθερη είσοδο, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Φάληρο.

Τη Πίτα θα ευλογήσει ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος.

Νέες διακρίσεις για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου Judo ΠΑΣ Ανατολής στο 11ο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά, στον Πλατύκαμπο Λάρισας



 
 Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στον Πλατύκαμπο Λάρισας ο ΠΑΣ JUDO Ανατολής έλαβε μέρος στο 11ο  Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά.
Στο τμήμα Παρακαλάμου βραβεύτηκαν στην  κάθε κατηγορία ξεχωριστά:
ΧΡΥΣΟ Κακαράντζα Ιωάννα  & Μήτσης Γεώργιος.              
ΑΣΗΜΕΝΙΟ Δρίβα Ελευθερία.                                                       
ΧΑΛΚΙΝΟ Σκόρδου Ελένη-Δρίβας Ιωάννης.
Ευχαριστούμε τον προπονητή μας ΝΑΤΣΗ ΟΔΥΣΣΕΑ!

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (06-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (07-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (08-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (09-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (10-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
Σάββατο (11-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (06-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (07-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (08-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (09-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (10-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες.

Σάββατο (11-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 13.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.   

Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά έκοψε την πίτας του

 Παρουσία της Διοίκησης, του προπονητή κ, Μπάμπη Νταλάκα, των ποδοσφαιριστών και πολλών φίλων της ομάδας ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά έκοψε την  πίτας του, στο PLEGMA cafe bar, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.
 

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (06-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (07-02-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (08-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (09-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
Παρασκευή (10-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.

Σάββατο (11-02-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησιές – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.