Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ZARAVINA F μια συναυλία με κοινωνικό σκοπό, την Πέμπτη 9 Αυγούστου, ώρα 9:00 μ.μ.

Ο Δήμος Πωγωνίου και το Κέντρο Νέων Ηπείρου σας προσκαλούν στη λίμνη  Ζαραβίνα, σε μία μεγάλη συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Το μαγευτικό τοπίο της λίμνης υποδέχεται το Δημήτρη Υφαντή και παντρεύει τη φυσική ομορφιά του Πωγωνίου με την μουσική παράδοση.
Μαζί του στη σκηνή οι Πέτρος Λούκας Χαλκιάς, Γιώργος Κωτσίνης, Νίκος Τάσσης, Κώστας Βέρδης και Πετράκης Χαλκιάς.
Zaravina F: Την Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 και ώρα 9:00 μ.μ.
Είσοδος ελεύθερη.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο και συσσίτιο του Δήμου Πωγωνίου.

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων και σχηματισμοί δικογραφιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα


Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις και σχηματισμοί δικογραφιών, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν: 
Χθες τα ξημερώματα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 41χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα χρονικά όρια λειτουργίας μουσικών οργάνων.
Χθες το απόγευμα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μπουκάλι που περιείχε (62,2) γραμμάρια μεθαδόνης, σε υγρή μορφή.
Χθες το βράδυ, στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 27χρονος υπήκοος Γερμανίας, διότι όπως διαπιστώθηκε κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).
Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα, στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, ένας 40χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, κατελήφθη να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πρέβεζας, μία 33χρονη ημεδαπή, διότι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε βάρος 45χρονου ημεδαπού, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 45χρονος προχθές το πρωί, εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε μονοκατοικία στον Καλόβατο Άρτας και αφαίρεσε χρηματικό ποσό και χρυσή αλυσίδα .
Τέλος, στο πλαίσιο ερευνών για την ταυτοποίηση δραστών περιπτώσεων κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού, για υποθέσεις κλοπών. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, ο 25χρονος εμπλέκεται σε δύο διαρρήξεις – κλοπές από σπίτια στα Ιωάννινα, που έγιναν την 2 και 8-03-2014, απ’ όπου αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ: Ευχαριστήριο για την παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση της 27ης και 28ης Ιουλίου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΥΧΑΤΙΣΤΗΡΙΟ

Το Δ.Σ. του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά ευχαριστεί όλους τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι παρευρέθησαν στις μουσικές εκδηλώσεις της 27ης και 28ης Ιουλίου, καθώς όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση των παραπάνω  εκδηλώσεων.

Από το Δ.Σ.

Παρακάλαμος: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «Ποδηλατοδρομία 2018»





 Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση μικρών και μεγάλων στην «Ποδηλατοδρομία 2018» που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παρακαλάμου «Το Σώσινο», η τοπική Κοινότητα Παρακαλάμου,  υπό την αρωγή του Δήμου Πωγωνίου και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου 2018.
Με αφετηρία τη Κεντρική Πλατεία Παρακαλάμου και ακολουθώντας την διαδρομή  Ρεπετίστα-Αρετή- Κουκλιοί  οι ποδηλάτες έφτασαν στο Ριάχοβο Πωγωνίου.
Μετά την επιστροφή στην  Κεντρική Πλατεία Παρακαλάμου ακολούθησε κλήρωση και τρεις τυχεροί κέρδισαν από ένα ποδήλατο.