Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY ΣΤΗΝ ΔΩΔΩΝΗ: 8-9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Το αθλητικό σωματείο ΕΛΕΤΑ ανακοινώνει, μετά από την έγκριση της ΟΜΑΕ, τη διεξαγωγή του 23ου ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ mini RALLY “AUTOTEST”, στα Ιωάννινα, στις 08 & 09 Ιουλίου 2017.
Το 23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST” είναι ο 4ος στη σειρά αγώνας του νέου θεσμού «Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος» που αποτελεί κομμάτι του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΣΦΑΛΤΟΥ (SUPER CUP OMAE)».
Μέγας χορηγός του αγώνα και φέτος, όπως επίσης και χορηγός ονομασίας, είναι το Ι. ΚΤΕΟ Autotest στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων.
Το 23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY “AUTOTEST” θα ήταν φοβερά δύσκολο να γίνει χωρίς την αμέριστη υποστήριξη και αρωγή για άλλη μία χρονιά της Περιφέρειας Ηπείρου, των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης και των Πνευματικών τους Κέντρων αλλά και του Π.Ε.Α.Κ. Ιωαννίνων.
Στο αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, το 23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ mini RALLY “AUTOTEST”, το οποίο δεν έχει αλλαγές σχεδιαστικά σε σχέση με το 2016, περιλαμβάνει συνολικά 163,66 km αγώνα εκ των οποίων τα 55,29 km είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων ειδικών διαδρομών που αποτελούνται από 3 περάσματα της κλασσικής ειδικής διαδρομής ΔΩΔΩΝΗ μήκους 11,88 km
και 3 περάσματα από την ειδική διαδρομή, ΜΑΡΜΑΡΑ μήκους 6,55 km.
Το service park του αγώνα θα φιλοξενηθεί για άλλη μία χρονιά στους χώρους του
ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ που μας παραχωρήθηκαν, μαζί με την αμέριστη βοήθεια και την υποστήριξη της διοίκησης του Π.Ε.Α.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.Ο τερματισμός έχει προγραμματισθεί για το μεσημέρι της Κυριακής 09 Ιουλίου στην Κεντρική
Πλατεία Ιωαννίνων.
Οι διαδρομές του αγώνα, όπως επίσης και in car περάσματα από τις ειδικές διαδρομές στην φετινή τους μορφή θα μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες της λέσχης στο INTERNET τις επόμενες ημέρες
Οι δηλώσεις συμμετοχής για το 23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ RALLY “AUTOTEST” ξεκινάνε στις 19 Ιουνίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ΕΛΕΤΑ , Περραιβού 8, Ιωάννινα,
Τηλ. και FAX. 26510-26777, Κιν. 6944-585853, 6944-660091, 6947-729149 και Email: mail@eleta.eu

H ομιλία του Προέδρου της ΠΣΕ Γιώργου Δόση στο ''Πανηπειρωτικό Πανηγύρι 2017''

Κύριοι Υπουργέ
Κύριοι βουλευτές
Κύριοι δήμαρχε
Κύριοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί Σύμβουλοι
Κύριοι πρόεδροι και εκπρόσωποι των πολιτιστικών οργανώσεων.
Συμπατριώτες και Συμπατριώτισσες
Φίλες και φίλοι της Ηπείρου, της ηπειρωτικής παράδοσης και παραδοσιακής μουσικής, σας καλωσορίζω από τη μεριά του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανηπειρωτικής και των Διοικητικών Συμβουλίων των οργανώσεων μας της Νότιας και Ανατολικής Αττικής, της Αργυρούπολης, της Ηλιούπολης, του Ελληνικού, της Γλυφάδας, του Σύλλογου Νοτίων Προαστίων, της Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου, της Πολιτιστική Ένωσης Βοθρωτού Αγίων Σαράντα και του σύλλογου Διβριωτών Βορείου Ηπείρου, του Βύρωνα, του Ζωγράφου, της Παιανίας, του Λαυρίου, του Κολωνού, της Καλλιθέας και της Αδελφότητας Κραψιτών Ιωαννίνων, στο μεγάλο Ηπειρωτικό πανηγύρι που συνδιοργανώνουμε απόψε εδώ στο γήπεδο του μπέιτζμπολ του Ελληνικού. Το πανηγύρι μας στήριξε και στηρίζει Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αρυρούπολης και Ελληνικού τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, καθώς και όλοι οι σύλλογοι, αδελφότητες, ενώσεις και ομοσπονδίες μας της Αττικής.
Αναβιώνουμε απόψε εδώ στο Ελληνικό όλοι μαζί ένα αυθεντικό πανηγύρι με παραδοσιακή μουσική και κυκλικούς χορούς.
Απόψε δεν είμαστε απλοί θεατές όπως κάποτε στο παρελθόν, αλλά όπως οι καιροί απαιτούν είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον, είμαστε όλοι μαζί συμμετέχουμε και απολαμβάνουμε τον παλμό και τον ρυθμό της Ηπειρωτικής παραδοσιακής δημοτικής μουσικής.
Η αγάπη μας για την Ήπειρο και την παράδοση μας είναι η ταυτότητα μας είναι η καταγωγή μας είναι η προγονική μας ρίζα.
Οι απόδημοι και οι φορείς της Ηπειρωτικής αποδημίας πρωτοστατούν στον αγώνα για τη διάσωση, τη διάδοση, τη διατήρηση και την προβολή της αλλά και για τη μεταλαμπαδευσή της στη νέα γενιά.
Η παράδοση μας θέλει όλους μαζί, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, της ατέλειωτης οικονομικής κρίσης και όλοι μαζί να μπούμε σε χαρτογραφημένα νερά για να επιβιώσουμε και να σταθούμε όρθιοι.
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς οι ξενιτεμένοι Ηπειρώτες, ίσως είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να ανταμώνουμε τόσο μαζικά στον κοινό τόπο της παράδοσης και να εκπέμπουμε μηνύματα με γενικότερη αξία και σημασία.
Η Πανηπειρωτική έχει ανοίξει εδώ και καιρό συζήτηση για τα «Ηπειρωτικά πανηγύρια σήμερα», συζήτηση για όσα ταλανίζουν, τραυματίζουν, κακοποιούν και αλλοιώνουν τον χαρακτήρα των πανηγυριών μας. Αυτή τη συζήτηση πρέπει να τη συνεχίσουμε και να τη διευρύνουμε και να προστατεύσουμε τη μουσική μας παράδοση και τον πολιτισμό μας.
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Η παράδοση το καλοκαίρι μεταφέρεται στην Ήπειρο, στον τόπο της καταγωγής μας στο χωριό μας, στα πανηγύρια μας.
Έχουμε, φορείς και πρόσωπα, ευθύνη για όσα ζούμε στα πανηγύρια μας, για όσα αξίζει να διασώσουμε και να διαδώσουμε, όσα πρέπει να αλλάξουμε. Πρέπει να αντισταθούμε στην εμπορευματοποίηση, στο αγοραίο φολκλόρ.
Η Ήπειρος της καρδιάς μας, έχει την ανάγκη μας, θέλει τη στήριξή μας ιδιαίτερα σήμερα, μεσούσης της οικονομικής κρίσης και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε. Προσφέρει τα πάντα φυσικές ομορφιές, θάλασσες και βουνά και είναι για όλα τα βαλάντια και μας περιμένει.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους όσους συντέλεσαν για τη διοργάνωση του ωραίου αποψινού πανηγυριού.
Το Δήμαρχο Αργυρούπολης και Ελληνικού κύριο Κωνσταντάτο Γιάννη και τους αντιδημάρχους Κρητικό Βασίλη Τογρίδη Λάζαρο και Καλύβα Αθανάσιο, τον πρόεδρο της Αδελφότητας Ηπειρωτών Αργυρούπολης κύριο Κωτσαντή Γιώργο, τον Έφορο πολιτισμού, την πολιτιστική επιτροπή, το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής, τα Διοικητικά Συμβούλια των οργανώσεων που συμμετέχουν σήμερα της Νότιας και Ανατολικής Αττικής, και όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν και βοηθούν για την επιτυχία του πανηγυριού μας.
Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους αυθεντικούς και γνήσιους μουσικούς μας κλαρινίστες Σταύρο Καψάλη ,Βαγγελάκη Αποστόλη, Μαγκλάρα Τάσο, Χαλκιά Πέτρο, Λώτση Σταύρο και Γκίτσιο Χρήστο, τους εξαίρετους τραγουδιστές μας
Μάκη Κιάμο,  Κώστα Λεοντίδη,Δημήτρη Καλογήρου Κώστα Μήτση,Θωμά Κυρίτση, τους Αδελφούς Κόντη το Χρήστο Αγγέλη και την Άννα Μαντζούκη, τους μουσικούς Βαγγέλη Κουμιτζή στο Βιολί, τον Κώστα Βουρέκα και Νίκο Χαλκιά στο λαούτο και τον Αλέξανδρο Μαγκλάρα και Σπύρο Βουρέκα στο Ντέφι καθώς και τη Χορωδία και το Πολυφωνικό Εργαστήρι της Πανηπειρωτικής με το Βαγγέλη Κώτσου και τον Αλέξανδρο Λαμπρίδη και να τους παρακαλέσουμε να συνεχίσουν να είναι γνήσιοι εκφραστές της μουσικής μας παράδοσης.
Καλούμε τέλος για μια ακόμη φορά και από αυτό το Βήμα την Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Πολιτισμού, να σκύψει πάνω στα προβλήματα κυρίως τα οικονομικά των πολιτιστικών οργανώσεων που είναι στυλοβάτες της παράδοσης και του πολιτισμού, γιατί Έθνος χωρίς πολιτισμό και παράδοση δεν έχει μέλλον.

Εύχομαι σε όλους καλή διασκέδαση και καλό καλοκαίρι.

Παράταση εξόφλησης ασφαλιστικών εισφορών ΟΓΑ β' εξαμήνου 2016

Βάσει του Ν.4387/2016, από τις αρχές του 2017 οι αγρότες, όπως και οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ, είναι υποχρεωμένοι να καταβάλλουν κάθε μήνα τις ασφαλιστικές τους εισφορές.
Οι αγρότες όμως, οφείλουν από το 2016 - δηλαδή από τότε που ήταν ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ - την ασφαλιστικές εισφορές του δευτέρου εξαμήνου του 2016. Τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του δεύτερου εξαμήνου του 2016 αποστέλλονται αυτές τις ημέρες στους ασφαλισμένους.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Βουλή ο διοικητής του ΕΦΚΑ, Θανάσης Μπακαλέξης, οι οφειλές αυτές των ασφαλιστικών εισφορών του δεύτερου εξάμηνου του 2016, μπορούν να εξοφλούνται μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2017, δηλαδή μετά την προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής με τη μέθοδο της απασχόλησης από σπίτι στην πόλη της Ηγουμενίτσας

Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτι στην πόλη της Ηγουμενίτσας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 40χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το απόγευμα της (07-06-2017) στην Ηγουμενίτσα, ο 40χρονος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, ως πλανόδιοι πωλητές ειδών μαναβικής, απασχόλησαν 83χρονη ημεδαπή και στην συνέχεια αφού εισήλθαν στο σπίτι της, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΕΜΥ: Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες.
Πιο αναλυτικά η μέγιστη τιμή της θα φτάσει κατά τόπους:
Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας την Τετάρτη 28 Ιουνίου τους 39 βαθμούς κελσίου, την Πέμπτη 29 Ιουνίου τους 40-41 βαθμούς κελσίου, την Παρασκευή 30 Ιουνίου και το Σάββατο 1 Ιουλίου τους 42 και πιθανώς τους 43 βαθμούς κελσίου, την Κυριακή 2 Ιουλίου στα δυτικά τους 37-39 και στα υπόλοιπα τους 40-42 βαθμούς κελσίου.

Πρέβεζα: Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες (26-06-2017) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, ένας 42χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης είκοσι δύο μηνών και χρηματικής ποινής (3.300) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί επιταγών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Όραση: Γυναίκα μιλάει για τη ζωή της μετά από ατύχημα με πυροτέχνημα

Χημικά και θερμικά εγκαύματα, βλάβες στον κερατοειδή, αποκόλληση του αμφιβληστροειδή, ρήξη του οφθαλμικού βολβού.
Οι βλάβες που μπορεί να υποστούν τα μάτια αν κτυπηθούν από πυροτέχνημα είναι πολλές, διαφορετικές και συχνά απειλητικές για την όραση. Δυστυχώς είναι και αρκετά συνηθισμένες. Δεκάδες άνθρωποι τραυματίζονται κάθε χρόνο (παλαιότερη έρευνα τους είχε υπολογίσει σε περίπου 30 ετησίως στη χώρα μας) και πολλοί από αυτούς δεν ήταν οι χρήστες των πυροτεχνημάτων, αλλά απλώς τα άτομα που βρέθηκαν στο λάθος σημείο την λάθος ώρα.
Το επακόλουθο των τραυματισμών αυτών είναι απώλεια της όρασης για περίπου έναν στους 20 τραυματίες και μόνιμη μείωσή της για το σχεδόν 15%.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε δώσει πριν από λίγα χρόνια στη δημοσιότητα το Χαμόγελο του Παιδιού, το 70% των ατυχημάτων με πυροτεχνήματα αφορά παιδιά ηλικίας 10-14 ετών, το 90% από τα οποία δεν βρίσκονταν υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα όταν τραυματίσθηκαν.
Ανάλογη είναι η κατάσταση και σε άλλες χώρες. «Στις ΗΠΑ όπου ισχύουν πολύ αυστηροί περιορισμοί για τα πυροτεχνήματα, 1.300 άνθρωποι τραυματίζονται κάθε χρόνο στα μάτια από αυτά, παρά τις αλλεπάλληλες ενημερωτικές εκστρατείες και τις συστάσεις προς το κοινό», λέει ο χειρουργός-οφθαλμίατρος, Δρ. Αναστάσιος-Ι. Κανελλόπουλος MD,  ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας LaserVision και καθηγητής Οφθαλμολογίας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. 

Περιστέρι Πωγωνίου: Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 28 ετών, που είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και απασχολούνταν σε κτηνοτροφικές εργασίες, χωρίς την απαιτούμενη άδεια

Συνελήφθησαν,  χθες το απόγευμα στην περιοχή του Περιστερίου Πωγωνίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο ελέγχων από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου και της Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 28  ετών, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και απασχολούνταν σε κτηνοτροφικές εργασίες, χωρίς την απαιτούμενη άδεια για εργασία.

Περιφέρεια Ηπείρου: Ανάδοχοι για έργα ύδρευσης, αγροτικών υποδομών, οδικού δικτύου, πολιτισμού

Επίσης στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή ανέδειξε και τους αναδόχους των παρακάτω έργων που αφορούν ύδρευση, αγροτικές και οδικές υποδομές και μνημείο πολιτισμού:
Ø  «Υδροδότηση Τ.Δ. Ραγίου Δήμου Φιλιατών», προϋπολογισμού € 145.000. Ανάδοχος Πορφύρης Κατασκευαστική - Ενεργειακή  και ΣΙΑ Ε.Ε.
Ø    «Αντιπλημμυρική προστασία περιοχών Παλιοκάτουνου, Κολομοδίων και Καλογερικού ΠΕ Άρτας» προϋπολογισμού € 60.000. Ανάδοχος Σπυρίδων Ζιώβας.
Ø  «Συντήρηση – καθαρισμός στομίων και ενίσχυση αναχώματος ιχθυοτροφείου Κόφτρα – Παληομπούκα», προϋπολογισμού € 11.500. Ανάδοχος Κων. Ζιώβας.
Ø   «Βελτίωση βατότητας επαρχιακής οδού προς Αετομηλίτσα», προϋπολογισμού € 200.000. Ανάδοχος Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε..
Ø  "Αποκατάσταση Ιεράς Μονής Μίχλας Πέντε Εκκλησιών" Θεσπρωτίας, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ. Ανάδοχος Ελένη Τασιούλα.
Ø   «Κατασκευή πλακοσκεπούς οχετού 3χ3 επί της Ε.Ο. Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο Δ.Δ. Καναλίου», προϋπολογισμού € 25.000,00 με ΦΠΑ. Ανάδοχος Ηλίας Κατσιμπόκης.
Ø  Καθαρισμός δρόμων του επαρχιακού οδικού δικτύου από θάμνους και κλαδιά που φύονται στα ερείσματα και στις τάφρους, συνολικού προϋπολογισμού € 74.000.  Πρόκειται έξι οδικά δίκτυα, που αφορούν  τμήματα του Δήμου Δωδώνης (ανάδοχος Βλάχος Κων.- προϋπολογισμός 12.000 ευρώ), των Δήμων Ζίτσας και Πωγωνίου (ανάδοχος Χρήστος Σκαρώνης- 13.000 ευρώ), Δήμου Βορείων Τζουμέρκων (ανάδοχος Ντόκος Κωνσταντίνος - 14.000 ευρώ), Δήμου Κόνιτσας (Μέρτζιανη, Μπουραζάνι, Αμάραντο, Καβάσιλα, Δίστρατο, ανάδοχος Γκιόκας Άγγελος- 14.000 ευρώ), Δήμου Ζαγορίου (Ανάδοχος Κόκκας Γεώργιος- 13.000 ευρώ) και Δήμου Μετσόβου (ανάδοχος Σκαργιώτης Κωνσταντίνος- 8.000 ευρώ).
Δημοπρατήσεις νέων έργων
Η Οικονομική Επιτροπή, εκτός των άλλων,  ενέκρινε επίσης τη δημοπράτηση  των εξής έργων:
Ø  Τη δημοπράτηση τεσσάρων έργων για τη  συντήρηση των Ε.Ο. Φιλιππιάδα- Πρέβεζα, Ιωαννίνων- Άρτας, Άρτας- Τρικάλων και Ιωαννίνων - Κακαβιάς, συνολικού προϋπολογισμού 600.000 ευρώ (ανά 150.000 ευρώ το κάθε έργο)
Ø  «Βελτίωση οδού από κόμβο εθν.οδ. Ιωαννίνων - Κοζάνης προς Μπουραζάνι», προϋπολογισμού € 100.000.
Ø   «Καθαρισμός προστατευτικών κιγκλιδωμάτων και αποκατάσταση αυτών στον επαρχιακό δρόμο Καλέντζι – Μονολίθι και στην επαρχιακή οδό Λάζαινα - Αμπελοχώρι», προϋπολογισμού € 40.000.
Ø  «Προμήθεια σωλήνων πολυαιθυλενίου PE 100 Φ315 PN 10 Atm για την αντικατάσταση του κεντρικού αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Άνω Ρου Αχέροντα», προϋπολογισμού 45.136 ευρώ.


ΠΗΓΗ: www.php.gov

Ηπειρωτική Εστία Θεσσαλονίκης: Συγκέντρωση φαρμάκων

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης με την ένθερμη υποστήριξη της Ομάδας Εθελοντών Αστυνομικών με επικεφαλής τον Σάββα Ταχματζίδη, συγκεντρώνει φάρμακα και υγειονομικό υλικό με σκοπό την κάλυψη αναγκών των κατοίκων των ακριτικών περιοχών της Ηπείρου.
Παρακαλούμε όσους επιθυμούν να ενισχύσουν την δράση μας, να μας ενημερώσουν στο email apirotan1940@gmail.com  για την περαιτέρω συνεννόηση.
Έχουμε την δυνατότητα μεταφοράς και φαρμάκων ψυγείου.
Το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 από τις 10.00 το πρωί  μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν στο Πνευματικό της Κέντρο στην Κάτω Τούμπα, για να καθαρίσουν τον περιβάλλοντα χώρο από την οδό Δορυλαίου 51 και από την πλευρά της Παιδικής Χαράς στην Αμφιπόλεως.
Αν θέλετε να συνεισφέρετε και εσείς με εθελοντική προσφορά εργασίας ,το ΔΣ της ΗΕΘ σας περιμένει με καπέλο ,ρούχα εργασίας, γάντια, σακούλες, σκούπες και φαράσια και εργαλεία κήπου.

Λεωφορείο Νο 12 Κάτω Τούμπα- στάση Κληματαριά