Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Μποντίνης Γρηγόρης: Ευχαριστήριο

 


Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την ψήφο εμπιστοσύνης.

Η επανεκλογή μου με συγκινεί και μου δημιουργεί συναισθήματα χαράς, μα πάνω απ’ όλα αυξάνει το αίσθημα ευθύνης απέναντί σας. 

Το “βάρος” είναι ακόμη μεγαλύτερο και δεσμεύομαι να σταθώ αντάξιος της στήριξής σας.

Και αυτή την πενταετία θα συνεχίσω να είμαι στο πλευρό σας, με σεβασμό και αγάπη, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας όλους εσάς και το Δήμο μας.

Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω το Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Καψάλη που μου έδωσε την ευκαιρία να διεκδικήσω την επανεκλογή μου στο πλευρό του και να τον συγχαρώ για τον τίμιο και καθαρό προεκλογικό αγώνα και για τη μεγάλη εκλογική επιτυχία.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψήφιους μου και να ευχηθώ καλή και πετυχημένη θητεία.

Περιφέρεια Ηπείρου: Τελικά αποτελέσματα στο 100,00% (1.053/1.053 ε.τ.)

 


Περιφέρεια Ηπείρου

Εγγεγραμμένοι Ψήφισαν Λευκά/Άκυρα Έγκυρα

369.581-211.499-10.586-200.913

Συνδυασμός-Ποσοστό-Ψήφοι-Σύμβουλοι

ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ-Καχριμάνης Αλέξανδρος 54,72%-109.946-27

ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ-Στέφος Ιωάννης 12,54%-25.186-5

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Τόπος να ζεις-Ζούμπας Στέφανος 9,14%-18.369-4

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ-Πρέντζας Γεώργιος 8,33%-16.731-4

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-Ριζόπουλος Σπυρίδων 7,95%-15.966-3

ΦΩΣ-Γεωργόπουλος Λάμπρος 5,44%-10.936-2

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-Γαλατάς Ζώης 1,88%-3.779-0

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Φωτίου Θανάσης: Δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για το όμορφο Πωγώνι μας, ώστε κανείς να μη μετανιώσει για την επιλογή του στο πρόσωπό μου

 


Αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες, συνδημότες και συνδημότισσες.

Ήταν μεγάλη σε διάρκεια η χθεσινή ημέρα και σήμερα είμαι σε θέση να σας πω δυο λόγια από την καρδιά μου, κυρίως να σας ευχαριστήσω θερμά όλους σας που με επιλέξατε με την ψήφο σας και με κατατάξετε 1ο στην Ενότητα Άνω Καλαμά και 5ο σε όλο το Πωγώνι, να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιους μου ανεξαρτήτως  αποτελέσματος καθώς επίσης να ευχαριστήσω και τον επικεφαλής της παράταξης, νυν και επόμενο Δήμαρχο Πωγωνίου κύριο Καψάλη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Η εντολή των πολιτών ήταν ομόφωνη με μια μικρή "παραφωνία "στην δική μας ενότητα όπου υπήρξε ή διάσπαση και ένα όχι ευχάριστο κλίμα κάποιες φορές.

Παρόλα αυτά να πω πως τελικά δεν με "εξαΰλωσαν" ή "εξαφάνισαν" όπως άκουγα το τελευταίο διάστημα να λέγεται για εμένα καθώς την απάντηση τη δώσατε εσείς που για μια φορά ακόμη με φέρατε 1ο σε σταυρούς προτίμησης στην δική μας ενότητα, εγώ έχω να πω μόνο πως θα είμαι δημοτικός σύμβουλος από την πρώτη στιγμή και για εκείνους όπως ήμουν πάντα για όλους τους πολίτες.

Θα συνεχίσω να υπηρετώ τον τόπο μου με τον ίδιο τρόπο που το κάνω όλα αυτά τα χρόνια που μου δίνετε αυτή την ευκαιρία.

Συνεχίζουμε λοιπόν και δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατό για το όμορφο Πωγώνι μας ώστε κανείς να μη μετανιώσει για την επιλογή του στο πρόσωπό μου!

Δήμος Πωγωνίου: Συμβολικά μετάλλια για τον 4ο Αγώνα Δρόμου «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ»

 


Ο Δήμος Πωγωνίου, στα πλαίσια εορτασμού του ιστορικού «ΟΧΙ», διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου 2023, τον 4ο Αγώνα Δρόμου «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ» που θα σηματοδοτήσει για 4η φορά την επίσημη έναρξη των επετειακών εκδηλώσεων «ΚΑΛΠΑΚΙΑ», οι οποίες ξεκινούν από τις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων δρόμου και  κορυφώνονται την ιστορική ημέρα της 28ης Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση των αγώνων σας παρουσιάζει τα αναμνηστικά μετάλλια που θα δοθούν στους συμμετέχοντες του 4ου – 5ου και 6ου Δρόμου της Νίκης τα οποία θα σχηματίσουν την πιο ιστορική λέξη που φώναξε η Πατρίδα μας, το  “ΟΧΙ”.

4ος Δρόμος της Νίκης 2023 “Ο”

5ος Δρόμος της Νίκης 2024 “Χ”

6ος Δρόμος της Νίκης 2025 “Ι”

Ξεκινάμε φέτος με το γράμμα όμικρον “Ο” στους αγώνες του 4ου Δρόμου της Νίκης.

Οι συμμετοχές των δρομέων έχουν ήδη ξεπεράσει κατά πολύ τις προηγούμενες τρεις διοργανώσεις και το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου αναμένεται στο Καλπάκι πλήθος δρομέων και επισκεπτών.

Ολοκλήρωση εγγραφών στις 16 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες και εγγραφές στους αγώνες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.myadventure.gr/eggrafes-4oy-dromoy-tis-nikis-2023/

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής ποδηλάτου στα Ιωάννινα

 


Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος εντοπίστηκε να επιβαίνει στο κλεμμένο ποδήλατο

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων κλοπή, υπόθεση για την οποία σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, ο αλλοδαπός εντοπίστηκε χθες (8-10-2023) στα Ιωάννινα να επιβαίνει σε ποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει από σημείο της πόλης των Ιωαννίνων προ 15ημέρου.

Το ποδήλατο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Χαρισιάδης Βασίλης: Ευχαριστήριο

 



Φίλες και φίλοι

Νιώθω βαθιά την ανάγκη να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους ανεξαιρέτως και εκείνους που με τιμήσατε με την ψήφο σας αλλά και εκείνους που για τους δικούς τους λόγους έδειξαν επιφυλάξεις στο πρόσωπο μου.

Θα ήθελα να σας βεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ΟΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Με εκτίμηση

Ο συγχωριανός και φίλος σας

Βασίλης Χαρισιάδης

Δήλωση Δημάρχου Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκου για την επανεκλογή του

 


Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Όλους εσάς, που μας τιμήσατε  με την ψήφο σας δίνοντας τη νίκη στην παράταξή μας. Στην παράταξη της δημιουργίας, της προόδου και της ανάπτυξης.

Ευχαριστώ όμως και όλους όσοι είχατε μια άλλη επιλογή.

Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους εσάς που υπερασπιστήκατε το δικαίωμά σας να καθορίζετε οι ίδιοι το μέλλον σας καθώς και το μέλλον του τόπου μας, με αξιοπρέπεια και περηφάνια.

Το εκλογικό αποτέλεσμα μας δικαιώνει, μας κάνει υπερήφανους και ταυτόχρονα μας δημιουργεί επιπλέον ευθύνες καθώς έχουμε βάλει ήδη  τον πήχη ψηλά.

Σας εγγυώμαι πως και σε αυτή τη θητεία θα παραμείνω ο  Δήμαρχος όλων των πολιτών.

Δηλώνω δε, ότι θα είμαι ο εγγυητής  της απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου καθώς και της αναπτυξιακής του πορείας.

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος: Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες Τοπικούς Συμβούλους του χωριού μου

 

Αγαπητοί φίλοι συγχωριανοί - συνδημότες,

Οι εκλογές ανήκουν πια στο παρελθόν.

Έτσι λοιπόν θα ήθελα να συγχαρώ τον νυν Δήμαρχο Πωγωνίου για την εκ νέου  ψήφο εμπιστοσύνης που κέρδισε από τους ψηφοφόρους.

Να έχει μια παραγωγική θητεία για τον τόπο που αγαπούμε και μένουμε.

Επίσης συγχαρητήρια σε όλους τους Δημοτικούς συμβούλους αλλά και τους Τοπικούς Πρόεδρους όλων των χωρίων που εξελέγησαν και να παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις για τον ακριτικό μας Δήμο.

Φυσικά δεν ξεχνώ τους νεοεκλεγέντες Τοπικούς Συμβούλους του χωριού μου.

Τους εύχομαι από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια για την εκλογής τους  και να έχουν μια  επιτυχημένη πενταετία, δίνοντας λύσεις στα καθημερινά τυχόν προβλήματα που θα  προκύπτουν, αλλά και να υλοποιήσουν όποιες ιδέες τους που έχουν να κάνουν με το καλό της Κοινότητας μας.

Για τους υπόλοιπους υποψηφίους που δεν κατάφεραν να εκλεγούν ή επέλεξαν αυτήν τη φορά να μην εμπλακούν στην εκλογική διαδικασία, να μείνουν ενεργοί  πολίτες για ένα καλύτερο ΠΩΓΩΝΙ.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος

Μπούνταλη Ανθούλα: Ευχαριστήριο

 


Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσες και όσους με τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Προσωπικά θα συνεχίσω να προσφέρω από όπου μπορώ για τον τόπο μου και τους ανθρώπους του.

Η σχέση εμπιστοσύνης μας είναι δυνατή και η ευθύνη να ανταποκριθώ με όλες μου τις δυνάμεις στις προσδοκίες σας με όποιον τρόπο μπορώ και από οποίο βήμα και αν βρίσκομαι ακόμα μεγαλύτερη και θα το πράξω με συνέπεια στις αρχές μου.

Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά τον επικεφαλής του συνδυασμού μας κύριο Κώστα Καψάλη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου.

Τέλος όλους τους συνυποψηφίους μου για τον όμορφο αγώνα που κάναμε με πραγματικό σεβασμό και εκτίμηση ώστε να φέρουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιδιώκαμε.

Συγχαρητήρια στο δήμαρχο μας που αποδεικνύει συνεχώς ότι οι κόποι, η σκληρή δουλειά και το αληθινό ενδιαφέρον για τους πολίτες πάντα ανταμείβονται. 

Συγχαρητήρια στους δημοτικούς συμβούλους της ενότητας μας Τέλη Βιλλη, Νικος Γαλιτσης, Κώστα Τσαραώση και Σταυρό Γκόγκα για την εκλογή τους. Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου Μεντή Λευτέρη Μποντίνη Γρηγόρη, Σιούτη Μιχάλη, Στυλιανό Κουκουλάρη  και Ευθύμιο Κάκο.

Ιδιαίτερα θερμά συγχαρητήρια στους καλούς μου φίλους Γεώργιο Μάνη  και Θανάση Φωτίου!

Η στήριξη μου και η βοήθεια μου είναι δεδομένη. Είμαι δίπλα σας για ότι χρειαστεί.

Είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί για νέες μάχες και νέες προκλήσεις για το Πωγώνι!!!!

Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου: Συγχαρητήρια για την επανεκλογή του δημάρχου Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνου Καψάλη

 

Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων και Ενώσεων Επαρχίας Πωγωνίου συγχαίρει τον νυν  δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνο Καψάλη για την επανεκλογή  του.


Ανακοίνωση των Οριζόντων Ηπείρου για το αποτέλεσμα των εκλογών

 


Ευχαριστώ θερμά όσους  πολίτες εμπιστευθήκαν και προτίμησαν τους Ορίζοντες Ηπείρου και εμένα ως επικεφαλής.

Θέλω να συγχαρώ με όλη μου την καρδιά τόσο τους υποψηφίους μας που  κατάφεραν την εκλογή τους όσο και αυτούς που δεν εκλέχθηκαν.

Έδωσαν έναν έντιμο και ειλικρινή αγώνα για την αλλαγή στην Ήπειρο.

Το αποτέλεσμα δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

Η Περιφερειακότητα ως ιδεολόγημα, το προγραμματικό πλαίσιο που παρουσιάσαμε, η καταπολέμηση της διαφθοράς ως καρκίνωμα  και η ανάγκη αλλαγής μοντέλου διοίκησης  και Περιφερειάρχη δεν υιοθετήθηκαν.

Από την πρώτη στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα αυτοδιοικητικά κοινά απέδειξα  ότι είμαι  απόλυτα συνεπής στις πολιτικές μου αρχές.

Όπως έχω αναφέρει πολλές φορές  πιστεύω στις δυο θητείες, είτε αφορούν διακυβέρνηση είτε αντιπολίτευση.

Θεωρώ ότι πέτυχα να ξεκαθαρίσω το πόσο διαφορετικός είμαι, συνεπώς δεν υπάρχει το παραμικρό που θα αλλάξει ούτε τη δίκη μου προσέγγιση ούτε και τη νοοτροπία των πολιτών της Ηπείρου.

Ως εκ τούτου ανακοινώνω την παραίτηση μου από επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και την  αντικατάσταση μου από τον γενικό γραμματέα της παράταξης κ. Δημήτρη Παππά.

Ο κύριος Παππάς ως μεταβατικός πρόεδρος  θα  αναλάβει τις διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου  που θα προταθεί από τους εκλεγμένους και  θα ηγηθεί της ομάδας  στο περιφερειακό συμβούλιο.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου  διαμορφώθηκαν ως παράταξη διακριτά από τους εκλεγμένους εκπροσώπους της. 

Παραιτούμαι και από τη θέση του προέδρου  της παράταξης.

Ο νέος πρόεδρος  θα είναι ο ίδιος που θα ηγηθεί του εκλεγμένου συνδυασμού.

Δρίβας Λ. Ανδρέας: Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους Παρακαλαμιώτες

 


Με αφορμή την εκλογή μου στη θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου θα ήθελα να απευθύνω από καρδιάς σε όλους τους συγχωριανούς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου.

Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που με επιλέξατε να σας εκπροσωπήσω το χωριό μας για την επόμενη πενταετία.

Ευελπιστώ ότι θα μπορέσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες όλων για την επίλυση διαφόρων προβλημάτων και να συμβάλω στην περαιτέρω ανάπτυξη του χωριού μας.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, δημόσια δηλώνω ότι θα τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ξεκάθαρη εντολή που μου δώσατε. Προχωράμε όλοι μαζί μπροστά, χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις, χωρίς διαχωρισμούς και μετερίζια, με μοναδικό σκοπό το καλό του Παρακαλάμου.

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξή σας.

Δρίβας Λ. Ανδρέας

Πρόεδρος Τ.Κ. Παρακαλάμου

Δήμος Πωγωνίου: Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο

 


 Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πωγωνίου

Δήµαρχος

ΚΑΨΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΊΟΥ

Δημοτικοί Σύμβουλοι

Δημοτική Ενότητα Άνω Καλαµά

1. ΦΩΤΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

2. ΓΙΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

3. ΡΟΣΙΛΟΒΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

4. ΓΚΟΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

5. ΝΤΟΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

Δημοτική Ενότητα Άνω Πωγωνίου

1. ΓΚΕΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

2. ΜΕΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

3. ΜΑΝΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΖΗΣΗ

Δημοτική Ενότητα Δελβινακίου

1. ΒΙΛΛΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

2. ΓΑΛΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

3. ΓΚΟΓΚΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

4. ΤΣΑΡΑΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

Δημοτική Ενότητα Καλπακίου

1. ΝΤΑΓΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

2. ΜΠΟΝΤΙΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

3.  ΣΙΟΥΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΙΩΑΝΝΗ

4. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δημοτική Ενότητα Πωγωνιανής

1. ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

2. ΒΥΖΟΥΚΗ ΕΛΠΙΝΙΚΗ (ΝΙΚΗ) ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δημοτική Ενότητα Λάβδανης

1. ΚΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

***

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των σταυρών των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και την τελική επαναμέτρηση από το Πρωτοδικείο, ενδέχεται να υπάρξουν μικροαλλαγές σχετικά με την σειρά.

Δήμος Πωγωνίου: Πως ψήφισαν οι Τοπικές Κοινότητες

 

Πως ψήφισαν στα εκλογικά τμήματα των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πωγωνίου.

ΠΗΓΗ: http://ekloges.php.gov.gr/

Κωνσταντίνος Φετάνης: Ευχαριστήριο

 


Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους χωριανούς για την προτίμηση στο πρόσωπο μου.

Δεν κέρδισε ο Κώστας ΦΕΤΑΝΗΣ, κερδίσατε όλοι εσείς, κέρδισε το χωριό.

Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί για το καλό του χωριού μας.

Κωνσταντίνος Φετάνης

Πρόεδρος Τ.Κ. Κρυονερίου Πωγωνίου

Δήμος Μετσόβου: Τελικά αποτελέσματα στο 100,00% (24/24 ε.τ.)

 


Δήμος Μετσόβου

Εγγεγραμμένοι-Έγκυρα-Άκυρα-Συμμετοχή-Λευκά

9.717-5.808-119-5.988-61

Συνδυασμοί-Ποσοστό-Ψήφοι-Έδρες

Αβέρωφ Μαρία-Χριστίνα-ΜΑΖΙ ΨΗΛΑ 54,10%-3.142-11

Σούλτης Θεόφιλος-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΟΟΔΟΥ 45,90%-2.666-8

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Δήμος Ζαγορίου: Αποτελέσματα στο 97,73% (43/44 ε.τ.)

 


Δήμος Ζαγορίου

Εγγεγραμμένοι-Έγκυρα-Άκυρα-Συμμετοχή-Λευκά

7.682-4.532-83-4.645-30

Συνδυασμοί-Ποσοστό-Ψήφοι-Έδρες

Σουκουβέλος Γεώργιος-ΖΑΓΟΡΙ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 55,34%-2.508-9

Ζαρκάδας Ελευθέριος-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΓΟΡΙ 44,66%-2.024-6

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Δήμος Βορείων Τζουμέρκων: Τελικά αποτελέσματα στο 100,00% (32/32 ε.τ.)

 


Δήμος Βορείων Τζουμέρκων

Εγγεγραμμένοι-Έγκυρα-Άκυρα-Συμμετοχή-Λευκά

9.403-5.485-77-5.578-16

Συνδυασμοί-Ποσοστό-Ψήφοι-Έδρες

Βαΐτσης Νικόλαος-ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 62,94%-3.452-12

Τραγουδάρας Λάμπρος-ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ 32,32%-1.773-6

Λεοντάρης Λεωνίδας-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ 4,74%-260-1

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Δήμος Δωδώνης: Τελικά αποτελέσματα στο 100,00% (62/62 ε.τ.)

 


Δήμος Δωδώνης

Εγγεγραμμένοι-Έγκυρα-Άκυρα-Συμμετοχή-Λευκά

17.783-9.3629-216-9.623-45

Συνδυασμοί-Ποσοστό-Ψήφοι-Έδρες

Ντακαλέτσης Χρήστος-ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ 49,09%-4.596-11

Καραμπίνας Ιωάννης-ΔΩΔΩΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 47,81%-4.476-8

Πετράκης Αντώνιος-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ 3,10% -290

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Δήμος Κόνιτσας: Τελικά αποτελέσματα στο 100,00% (45/45 ε.τ.)

 


Δήμος Κόνιτσας

Εγγεγραμμένοι-Έγκυρα-Άκυρα-Συμμετοχή-Λευκά

11.848-5.148-100-5.273-25

Συνδυασμοί-Ποσοστό-Ψήφοι-Έδρες

Παπασπύρου Ανδρέας-Μαζί για τον τόπο μας 54,43%-2.802-11

Εξάρχου Νικόλαος-ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  37,20%-1.915-7

Σδούκος Δημήτριος-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΟΝΙΤΣΑΣ  8,37%-431-1

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Δήμος Ζίτσας: Τελικά αποτελέσματα στο 100,00% (69/69 ε.τ.)

 


Δήμος Ζίτσας

Εγγεγραμμένοι-Έγκυρα-Άκυρα-Συμμετοχή-Λευκά

18.870-11.146-231-11.463-86

Συνδυασμοί-Ποσοστό-Ψήφοι-Έδρες

Πλιάκος Μιχαήλ-ΕΝΤΙΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 57,09%-6.363-15

Πάικας Σπυρίδων-ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ 24,73%-2.756-6

Δαρδάνη Σπυριδούλα-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΖΙΤΣΑΣ 9,27%-1.033-2

Γεωργούλη Γιαννούλα-ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ8,92%-994-2

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Δήμος Ιωαννιτών: Αποτελέσματα στο 93,53% (159/170 ε.τ.)

 


Δήμος Ιωαννιτών

Εγγεγραμμένοι-Έγκυρα-Άκυρα-Συμμετοχή-Λευκά

72.169-42.055-1.002-43.586-529

Συνδυασμοί-Ποσοστό-Ψήφοι-Έδρες

Μπέγκας Θωμάς-ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΕΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 33,81%-14.096

Παπαγεωργίου Δημήτριος-ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ 24,06%-10.033

Καλογιάννη Θεοδώρα (Τατιάνα)-ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023  17,55%-7.316

Γκόντας Νικόλαος-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 11,76%-4.903

Κολόκας Παντελής-ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ  5,60%-2.335

Τσουμάνη Όλγα (Όλυ)-ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 5,13%-2.138

Πατσούρας Χρήστος-ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ 2,09%-873

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Παρακάλαμος: Το νέο Τοπικό Συμβούλιο

 


Το νέο Τοπικό Συμβούλιο Παρακαλάμου.

  1. Δρίβας Ανδρέας του Λαζάρου
  2. Σκόρδος Ευάγγελος του Σπυρίδωνος
  3. Σκαρώνης Δημήτριος του Μιλτιάδη

Καχριμάνης Αλέξανδρος: Ευχαριστήριο μήνυμα

 


Ευχαριστώ ολόψυχα, όλους τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες για την μεγάλη νίκη που έδωσαν στην "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου"!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου κι όλους τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν για την παράταξή μας!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, με ευθύνη, αποτελεσματικότητα και πολλή δουλειά, για να κάνουμε την Ήπειρο ακόμη πιο δυνατή!

Δήμος Πωγωνίου: Τελικά αποτελέσματα στα 61-61 ε.τ.-100,00%

 


Εγγεγραμμένοι Ψήφισαν Λευκά/Άκυρα Έγκυρα

15.322-6.055-229-5.826

Συνδυασμός-Ψήφοι-Σύμβουλοι

Α. ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (Καψάλης) 4.537-77,88%-15

Β. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (Ροσιλοβάλης) 315-5,41%-1

Γ. ΠΩΓΩΝΙ, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ (Γκόγκος) 974-16,72%-3

σε 63 από 63 Ε.Τ.

Πως ψήφησαν οι Τοπικές Κοινότητες

Περιφέρεια Ηπείρου: Αποτελέσματα στο 97,53% (1.027/1.053 ε.τ.)

 


Περιφέρεια Ηπείρου

Συνδυασμός-Ποσοστό-Ψήφοι-Σύμβουλοι

ΑΞΙΟΒΙΩΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΠΕΙΡΟΥ-Καχριμάνης Αλέξανδρος 54,75%-106.051-27

ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ-Στέφος Ιωάννης 12,55%-24.314-5

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Τόπος να ζεις-Ζούμπας Στέφανος 9,09-17.601-4

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ-Πρέντζας Γεώργιος 8,32%-16.113-4

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ-Ριζόπουλος Σπυρίδων 7,98%-15.465-3

ΦΩΣ-Γεωργόπουλος Λάμπρος 5,45%-10.549-2

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ-Γαλατάς Ζώης 1,87%-3.615-0

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/

Δημοτική Ενότητα Καλπακίου-ΤΕΛΙΚΟ-Δήμος Πωγωνίου (10-10 ε.τ.)


 Εγγεγραμμένοι Ψήφισαν Λευκά/Άκυρα Έγκυρα

2.874-1.483-57-1.426

Συνδυασμός-Ψήφοι

Α. ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (Καψάλης) 1.130

Β. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (Ροσιλοβάλης) 75

Γ. ΠΩΓΩΝΙ, ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ (Γκόγκος) 221

σε 10 από 10 Ε.Τ.

ΠΗΓΗ: https://ekloges.ypes.gr/