Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ισοπαλία με άρωμα  Ευρώπης

Ισόπαλοι με 1-1 έμειναν στο Περιστέρι, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα.
Στο 13' υπέροχη σέντρα του Ναδάλες από τα αριστερά βρίσκει μόνο του αμαρκάριστο τον Τσάβες μέσα στην περιοχή ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύεται να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 0-1.
Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 85΄ με φοβερό γκολ του Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός έκανε σουτ από πολύ μακρινή απόσταση, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη και έφερε το ματς στα ίσα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (Παπάζογλου 46'), Ουμπίδες, Μαρσελίνιο (Μπρίτο 63'), Ναπολεόνι (Καράσκο 79').
 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Χαρίσης (Γιάκος 79'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης (Μπέριος 53'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Σαπαλίδης 65')

Νικητής ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά με την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (3-0)

* Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχο χτύπημα  πέναλτι του Μπίκα Κων/νου στο 19΄.
Ο Σαντεντίν Δημήτρης στο 48' έκανε το 2-0 και στο 82' το τελικό 3-0.
Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Τσεκούρας Παναγιώτης, Σκόρδος Κων/νος, Χαλδούπης Βασίλειος, Νάτσης Σταύρος, Ζόta Αρσέν (Άμρο Παντελής 65΄), Χαλιγιάννης Βασίλειος, Μπίκας Κων/νος (Δρίβας Λάζαρος 73΄), Σαντεντίν Δημήτριος, Ντρουμπάλης Αναστάσιος, Χαρίσης Αλέξανδρος (Ζέκιος Αθανάσιος 81΄)
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Πορίκης Μιχαήλ, Μπάσιος Χρήστος, Τάσιος Αλέξανδρος, Γκορίτσας Παναγιώτης, Μπίστας Βασίλειος, Γραμμόζης Γεώργιος, Meynti Δίμο-Κωσταντίνος, Στεφάνου Χρήστος, Νούσης Χρήστος, Μακολλάρι  Μαρινγκλέν, Ντόντης Βασίλειος (Κούρος Γιώργος 80΄)

Τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ-Α.Π.Ο.Ε.Λ.  0-3 α.α.  
Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ  0-3 α.α. 
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 2-0
Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ 4-3
Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 3-2
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 2-0
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ ΑΜΦΙΘΕΑΣ  2-2
ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 1-2
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 3-0


Βαθμολογία (30η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 84
2. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ  79
3. Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ 67 
4. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 62 
5. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 53  
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 50
7. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 48 
8. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 44   
9. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 39  
10. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 38
11. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 38
12. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 36 
13. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 35
14. Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 32
15. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 31  
16. Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ 28
17. Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ  7 

18.  Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95 -5

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός φυγόποινος

Συνελήφθη, χθες (18-04-2015) το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι ο 29χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, ποινής φυλάκισης (3) μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Φιλιππιάδα: Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός για κατοχή λαθραίου καπνού και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθη, σήμερα (19-04-2015) λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή λαθραίου καπνού και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Ειδικότερα, από τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε στον 24χρονο διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε καπνό, βάρους (300) γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ενδεικτική ταινία δασμολόγησης και φορολόγησης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας.

Ξεκινούν από τη Δευτέρα 20 Απριλίου οι αιτήσεις για τις παροχές κατά της ανθρωπιστικής κρίσης

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 ξεκινά η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των δικαιούχων για τις παροχές του νόμου σε σχέση με την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.
Συγκεκριμένα, οι πολίτες που πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να κάνουν αιτήσεις για:
1) τη δωρεάν επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος και δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας
2) επίδομα ενοικίου και
3) επιδότηση σίτισης
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ηλεκτρονικά, είτε μόνοι τους, είτε σε ένα ΚΕΠ, αν δεν έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο.
Η αίτηση θα είναι προσβάσιμη από ηλεκτρονική εφαρμογή που θα αναρτηθεί στη κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (http://www.ypakp.gr/ ).

Ιόνια Οδός: Υπογράφηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι ξεκινά η διάνοιξη της σήραγγας Κλόκοβας

Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση

Με αρκετούς μήνες καθυστέρηση υπογράφηκε τελικά από το ΥΠΕΚΑ η τροποποίηση των περιβαλλοντικών όρων για την Ιόνια Οδό που περιλαμβάνει πλέον και την κατασκευή της για την Σήραγγα Κλόκοβας. Ο χρόνος είναι πολύτιμος και πλέον οι εργασίες διάνοιξης αναμένεται να προχωρήσουν άμεσα με 2 μέτωπα βόρεια και νότια προκειμένου να γίνεται ταυτόχρονη διάνοιξη. Είναι μία μέθοδος που έχει χρησιμοποιηθεί συχνά σε σήραγγες στη χώρα μας με πιο πρόσφατα παραδείγματα τις σήραγγες στα Τέμπη.
Οι εργασίες προετοιμασίας έχουν ήδη γίνει για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.
2,9ΧΛΜ ΔΙΠΛΗΣ ΣΗΡΑΓΓΑΣ

Επικράτησε με 4-2 ο Α.Σ. Καλπακίου στο «ντέρμπι» του Πωγωνίου

* Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Πωγωνίου με ανατροπή ήταν ο  Α.Σ. Καλπακίου  επικρατώντας στο Καλπάκι με 4-2 της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος.
 Ο  Α.Σ. Καλπακίου  θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην μεγάλη κατηγορία ενώ αντίθετα η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος μετά από ένα χρόνο στην Α' κατηγορία πήρε τον δρόμο της επιστροφής προς την Β' Ερασιτεχνική.
Οι δυο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ.
Οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά  του Σταύρου Μυριούνη στο 34΄  πήραν κεφάλι στο σκορ και διπλασίασαν τα τέρματα στο 42΄ με σουτ του Χρήστου Βαρτζιώτη.
Στην επανάληψη  ο Α.Σ. Καλπακίου   μείωσε σε 1-2 με τον Γόγολο  Νικόλαο  στο 51' και ισοφάρισε σε 2-2 στο 56' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  του Κατσαβριά Βασίλη.
Η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους έγινε στο 58' με τον Περβανά Δημήτρη-Ραφαήλ να κάνει το 3-2, ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 75' ο Μπενέκος Αχιλλέας.
Α.Σ. Καλπακίου:
Κρανάς Γρηγόρης, Ηλίας Βασίλειος (Μπενέκος Αχιλλέας 72΄), Περβανάς Δημήτρης-Ραφαήλ, Ντέλλας Κωνσταντίνος (Κατσαβριάς Βασίλειος 46΄), Γόγολος Ευάγγελος, Τσουμάνης Παναγιώτης, Μπονόβας Νικόλαος, Γκόνης Πέτρος (Ηλίας Μιχαήλ 61΄), Κατσάνος Ιωάννης, Κοττίκας Ιωάννης, Γόγολος Νικόλαος
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Πέτρου Ηλίας, Ναθαναήλ Κωνσταντίνος Καλές Βύρων, Μυριούνης Σταύρος,  Πότσης Γεώργιος, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μπάγιας Ελευθέριος, Dajlani Drisaldo, Δήμου Σταύρος (Τσαραώσης Ευάγγελος 62΄), Ναθαναήλ Λέανδρος-Δημήτριος (Αθανασίου Στυλιανός 65΄), Ζενέλης Πάτροκλος

Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής:
Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 1-5
ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 0-1
ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ-Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 0-0
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1-4
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 0-2
Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 5-4
Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 2-4
Α.Σ. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 4-2
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 1-1 


Βαθμολογία (34η αγωνιστική Α΄ Ερασιτεχνική)
1.  Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 78 
2.  Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 71
3. Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 65 
4. ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 63
5. ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 59
6. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 57
7. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 51
8. ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ 50   
9. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 49
10. ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 48   
11. Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ 41
12. Α.Σ. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ 40   
13. Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 38
14. Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 37  
*****
15. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 35
16. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 32
17. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 25
18.  Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ 12