Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Κέρδισε 4-1 η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου

* Η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος πήρε το  τρίποντο το απόγευμα του στο Δελβινάκι αφού επικράτησε στο ντέρμπι του Πωγωνίου της Αναγέννησης Κεφαλόβρυσου με σκορ 4-1.
Η  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος άνοιξε το σκορ στο 5΄  με τον  Καραγιάννη Θεοχάρη.
Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 1-1 στο 60' με τον Τάσιο Αλέξανδρο.
Στο 62΄ ο Ναθαναήλ Νικήτας, έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους.
Στο 81΄ ο  Χαρίσης Ιωάννης ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1 για τους γηπεδούχους.
Το τελικό 4-1 έκανε ο Τσαραώσης Ευάγγελος στο 88΄.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Γέρακος Δημήτριος, Δρουσιώτης Μιχάλης (Μυριούνης Σταύρος 65΄), Ντέλλας Κων/νος, Μούτας Περικλής (Κολιούσης Παναγιώτης 81΄), Καπρινιώτης Ευστράτιος, Χήτας Παύλος, Τσαραώσης Ευάγγελος, Γκίτσας Βασίλειος (Μπουτοβίνας Αλέξανδρος 53΄), Χαρίσης Ιωάννης, Καραγιάννης Θεοχάρης, Ναθαναήλ Νικήτας
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Πορίκης Μιχαήλ, Καραμάνης Αλέξανδρος, Τάσιος Αλέξανδρος, Γκορίτσας Παναγιώτης,  Μύταρης Δημήτριος,  Γραμμόζης Γεώργιος, Συμεωνίδης Θεόφιλος, Μπάσιος Χρήστος, Ντόντης Βασίλειος, Καλησπεράτης Ιωάννης

Τα αποτελέσματα  της 22ης  αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής
Σάββατο 3 Μαρτίου 2018
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 4-1
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 5-2
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 2-0
Κυριακή 3 Μαρτίου 2018
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-Α.Ε.ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (13:00)
Π.Α.Σ.ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ (16:00)
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009 (16:00)
Τετάρτη  7 Μαρτίου 2018
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ(16:30)

Πεντάσφαιρος ο Αγροτικός Αστέρας (Κένταυρος Μουσιωτίτσας-Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά 2-5)


*Μετά από σπουδαία εμφάνιση ο Αγροτικός Αστέρας έφυγε  με το διπλό από γήπεδο  «Στάθης Τσανακτσής» αφού επικράτησε του Κένταυρου Μουσιωτίτσας με το ευρύ 2-5.
O Sereno Nakagawa Matheus άνοιξε το σκορ με κεφαλιά για τον  Αστέρα στο 30΄ έπειτα από σέντρα του Nτρίκου Βασίλη.
Ο Γκόνης Πέτρος, στο 37΄ με διαγώνιο σουτ γράφει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.
Ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας μείωσε σε 1-2 στο 54΄ με τον Αλέξιου Ιωάννη.
Sereno Nakagawa Matheus στο 59΄  με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.
Στο 67΄ ο Σπαλιάρας Νικόλαος  με σουτ μείωσε σε 2-3 για τους γηπεδούχους.
Ο Μακρής Χρήστος στο 70΄ με πλασέ, έκανε το 2-4. 
Το τελικό 2-5 στο 82΄ έγραψε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Sereno Nakagawa Matheus, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Οι γηπεδούχοι  είχαν δοκάρι στο 90΄  με τον Παπαβασιλείου Νικόλαο.
Ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας αγωνιζόταν από το 55΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλέξιου Ιωάννη με κόκκινη κάρτα.
Κένταυρος Μουσιωτίτσας: 
Γρηγοριάδης Νικόλαος-Χρυσοβαλάντης, Ταίρης  Γεώργιος, Τσόκρης Λάμπρος, Κίτσος Σταύρος, Νικόπουλος, Παπαβασιλείου Νικόλαος, Παππάς (Σπαλιάρας Νικόλαος 51΄), Κολιούσης Χρήστος,  Μπέτζιος Σωκράτης, Αλέξιου Ιωάννης, Ναυρόζογλου Ιωάννης
Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Πανίδης Νικόλαος (Δρίβας Λάζαρος 62΄), Nτρίκος Βασίλειος, Ζόta Romeo, Μπίκας Κων/νος, Καράβας Αναστάσιος, Μακρής  Χρήστος, Πατσούρας Ανδρέας  (Μπαρίμης Γεώργιος 60΄),  Γκόνης Πέτρος  (Ντρουμπάλης Αναστάσιος 80΄), Sereno Nakagawa Matheus, Παππάς Θωμάς

Τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνική
Σάββατο 3 Μαρτίου 2018
Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 2-2
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 2-5
Κυριακή 3 Μαρτίου 2018
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ-Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ (16:00)
Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (16:00)
Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (16:00)
ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ-Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ (16:00)
Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ (16:00)

Α.Ο. Κέρκυρας-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε με το γκολ του Παμλίδη, αλλά ο Σκόνδρας με φανταστικό τακουνάκι ισοφάρισε για τον ΠΑΣ.

Ο Παμλίδης στο 21΄ έκανε την προσπάθεια, μπήκε μέσα στην περιοχή πραγματοποίησε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στον Μιχαήλ και να κρεμάει τον Βελλίδη που δεν μπορούσε να αντιδράσει.
Στο 34'  ο Βιδάλ εκτέλεσε το κόρνερ χαμηλά και ο Σκόνδρας με εκπληκτικό τακουνάκι, έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Γιαννακόπουλου, που έμεινε όρθιος απλά να κοιτά την πορεία της προς τα δίχτυα.
Τεράστια ευκαιρία στο 80΄ για τον ΠΑΣ με τον Νικολιά να βγαίνει απέναντι στον Γιαννακόπουλο αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του ΑΟΚ.


A.O. Κέρκυρα (Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Γρομητσάρης, Αντέτζο, Σπίνουλας, Σιόντης, Μπαλάφας (81' Αρτυματάς), Κρητικός, Ζορμπάς (66' Μυτίδης), Ρόλε (92' Μενσά), Παμλίδης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μπετρά (71' Χέλκβιστ), Μανθάτης (74' Νικολιάς), Χαλκιαδάκης (81' Γιάκος), Βιντάλ, Κόντε

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τους υδρογονάνθρακες στην Ήπειρο, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, ώρα 17.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών



Αριθ. Πρωτ. 3265      Αθήνα 2-3-2018
Δελτίο Τύπου
'''Ηπειρος: Έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων''. Ημερίδα της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, ώρα 17.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών
Το ενδιαφέρον της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, για την ανάπτυξη της Ηπείρου και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ηπειρωτών, είναι δεδομένο και έχει καταδειχθεί από την 81χρονη πορεία της,  από τα 7 παγκόσμια Πανηπειρωτικά Συνέδρια, από τις πρωτοβουλίες και δράσεις της, στα μεγάλα ζητήματα σχετικά με την πατρώα γη και την καταγραφή αυτών σε συζητήσεις και ειδικές θεματικές ημερίδες, που διοργάνωσε.
Η έρευνα και η εξόρυξη των υδρογονανθράκων στην Ήπειρο είναι κορυφαίο ζήτημα, που αγγίζει όλη τη χώρα αλλά κύρια την γεωγραφική περιφέρεια της Ηπείρου και τους Ηπειρώτες.
Ένα ζήτημα που η ΠΣΕ, το είδε πολύ νωρίς, όταν δεν υπήρχε ενδιαφέρον από κανένα άλλο Ηπειρώτικο φορέα και στις 2 Δεκεμβρίου  2014 διοργάνωσε ημερίδα, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, στην Αθήνα και με διαδικασίες τεκμηρίωσης, προσπάθησε σε βάθος να διεισδύσει στο θέμα της εξόρυξης πετρελαίων στα οικόπεδα της Ηπείρου, αλλά και τις διάφορες πτυχές των συμβάσεων που είχε συνομολογήσει  αρχικά και επρόκειτο να επικυρώσει η Βουλή των Ελλήνων, το Ελληνικό Δημόσιο με τις εταιρείες έρευνας, εξόρυξης και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων. Παραθέτοντας τις απόψεις κορυφαίων επιστημόνων για τις θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις σε κοινωνικό, οικονομικό, περιβαλλοντικό και πολιτιστικό επίπεδο.
Τα συμπεράσματα της ημερίδας αυτής, συνοψίστηκαν στις εξής θέσεις, που είναι και μέχρι σήμερα, οι εγκεκριμένες θέσεις της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος.
«Η χώρα διαθέτει πράγματι ορυκτό πλούτο να συντελέσει μελλοντικά στην ευημερία του λαού της και ότι πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες εκμετάλλευσής, αλλά υπό προϋποθέσεις. Η εκμετάλλευση να μην έχει χαρακτηριστικά εξάρτυσης και να μην κατατείνει στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας ελάχιστον επενδυτών και επικυρίαρχων διεθνών εταιρειών η χωρών. Να εφαρμοστεί η Ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας του περιβάλλοντος και να γίνει σεβαστή η ισόρροπη ανάπτυξη με άλλους τομείς, καθώς και την αρμονική συνύπαρξη με τις πολιτιστικές αξίες και το περιβάλλον της περιοχής. Να διασφαλίζεται το μέγιστο κοινωνικό όφελος και να υπάρχει έλεγχος αξιόπιστης εφαρμογής των μελετών και επιστροφή αντισταθμιστικών ωφελειών για την τοπική κοινωνία. Τέλος ζητήθηκε εγρήγορση από την ΠΣΕ και τους Ηπειρώτες στην διεκδίκηση και επιβολή των καλύτερων δυνατών μορφών αξιοποίησης του εθνικού πλούτου της χώρας και της Ηπείρου ειδικά».
Όπως τονίστηκε τότε, τα συμπεράσματα αυτά της ημερίδας στις 2-12-2014 αποτελούν και δέσμευση της ΠΣΕ για την καλύτερη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας και της Ηπείρου και με βάση αυτά κινείτε και σήμερα.
Καθίστανται επίκαιρο όσο ποτέ μετά την έναρξη ερευνών για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στο οικόπεδο των Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας, και μετά την ψήφιση από τη Βουλή των Ελλήνων για την υπογραφή σύμβασης για το οικόπεδο Πρέβεζας-Άρτας, να εξεταστεί το πως προχωρεί η έρευνα για την εξόρυξη των πετρελαίων  και το αν εφαρμόζεται η υποχρέωση για τη παρακολούθηση εκ μέρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και της Περιφέρειας Ηπείρου της εφαρμογής των όρων των συμβάσεων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αποφάσισε ομόφωνα την διοργάνωση νέας ημερίδας, με τίτλο ''Ήπειρος: Έρευνα και εξόρυξη υδρογονανθράκων'', ως συνέχεια της προηγούμενης για να ενημερωθούν οι Απόδημοι για την εξέλιξη της έρευνας στην Ήπειρο και το οικόπεδο των Ιωαννίνων, με την συμμετοχή, του αρμόδιου Υπουργείου, του φορέα υλοποίησης της έρευνας και ειδικών επιστημόνων.
Έτσι λοιπόν, καλεί τους Συλλόγους μέλη της ΠΣΕ και κάθε ενδιαφερόμενο για το θέμα, να παραστούν στην ημερίδα που διοργανώνεται Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, ώρα 17.00', στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος, πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια.
Εισηγητές στην ημερίδα είναι:
Μιχάλης Βερροιόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών πρώτων υλών, του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Εκπρόσωπος της Εταιρείας Energean Oil & Gas, που διενεργεί την έρευνα στο οικόπεδο Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας.
Αβραάμ Ζεληλίδης, γεωλόγος, πετρελαιολόγος, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Σαράντης Δημητριάδης, ομότιμος καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Νίκος Γιαννούλης, Φυσικός-Περιβαλλοντολόγος.
Μιχάλης Μαρτσέκης, Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

8η διανομή Κοινωνικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων "Χωρίς Μεσάζοντες"



O Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων "Χωρίς Μεσάζοντες" είναι έτοιμος για την 8η διανομή προϊόντων.
Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται από την Κυριακή 4 Μαρτίου μέχρι και την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018.
Γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση www.synxome.gr  ή τηλεφωνικά στο 2651020268 κάθε απόγευμα 6-8.
H διάθεση των προϊόντων θα γίνει από Δευτέρα 26 Μαρτίου έως Πέμπτη 29 Μαρτίου κατά τις ώρες 6-8 κάθε απόγευμα, στο κατάστημα μας Λεωφόρος Γράμμου 1 στους Αμπελόκηπους σε όσους έχουν κάνει ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά την παραγγελία τους.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος διακινητή, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, μη νόμιμους μετανάστες στην επαρχιακή οδό Βροντισμένης-Κουκλιών Πωγωνίου


Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, με Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, μη νόμιμους μετανάστες. 
Συγκεκριμένα, χθες (02-03-2018) το πρωί, στην επαρχιακή οδό Βροντισμένης-Κουκλιών Ιωαννίνων, αστυνομικοί της Μικτής Ομάδας Συνοριακής Δίωξης Ιωαννίνων, εντόπισαν Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και επιχείρησαν να το ελέγξουν. Σε σήμα στάσης που πραγματοποίησαν, ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα, διαφεύγοντας τη σύλληψη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο ανωτέρω όχημα εντοπίστηκαν στην καρότσα αυτού, έξι μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι Αλβανίας (ηλικίας 51, 32, 25, 28, 39 και 32 ετών), ενώ όπως προέκυψε οδηγός του οχήματος ήταν ο 41χρονος ημεδαπός, ο οποίος και αναζητείται.
Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας σχετικά με την προχθεσινή σύλληψη 42χρονου αλλοδαπού διακινητή περίπου μισού τόνου κάνναβης σε παραλιακή περιοχή της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, εξακριβώθηκε ότι το σκάφος στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά, ήταν κλεμμένο


Σε συνέχεια του προχθεσινού (01.03.2018) Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με τη σύλληψη 42χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αλβανίας σε παραλιακή περιοχή της Πλαταριάς Θεσπρωτίας για εισαγωγή στη χώρα μας μέσω της θαλάσσιας οδού (424) κιλών κάνναβης, συμπληρωματικά ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης, εξακριβώθηκε ότι:
το σκάφος στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο και συγκεκριμένα είχε δηλωθεί κλοπή από τον ιδιοκτήτη του, την 24-10-2017 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος


Συνελήφθησαν, προχθές (01-03-2018) αργά το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τέσσερις υπήκοοι Ιράκ, τρεις άνδρες, ένας 22χρονος και δύο 21χρονοι καθώς και μία 28χρονη γυναίκα, η οποία συνόδευε το ανήλικο παιδί της, κατηγορούμενοι για κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι παραπάνω αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν κλεμμένα διαβατήρια Νορβηγικών αρχών και κλεμμένες ταυτότητες Ιταλίας.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τέσσερις αλλοδαποί, είχαν προμηθευτεί τα παραπάνω ταξιδιωτικά έγγραφα από περιοχή της Αττικής, έναντι του συνολικού χρηματικού ποσού των (12.000) ευρώ, προκειμένου να ταξιδεύσουν λάθρα στο εξωτερικό, μέσω του Νέου Λιμένα Ηγουμενίτσας.
Τα κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Ευχαριστήριο για την ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών


Μετά την ιστορική πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό του κυπέλλου Ερασιτεχνών η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της.
Επίσης  ευχαριστούμε  τους κ.κ. Παναγιώτη Σίνη και Χρήστο Γκέλη  για τα αρνιά που προσέφεραν.
***
Θρίαμβος Σερβιανών και Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το κύπελλο ερασιτεχνών στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (05-03-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (06-03-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (07-03-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (08-03-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (09-03-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.
Σάββατο (10-03-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα – Κουκούλι.

233 Γιαννιώτες ζητούν από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Ιωαννίνων να απέχουν των πλειστηριασμών

233 συμπολίτες μας, χωρίς κομματική ή άλλη ταυτότητα, με αυθόρμητη πρωτοβουλία, κατέθεσαν έκκληση-διαμαρτυρία προς τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Ιωαννίνων προκειμένου να απέχουν από τους παράνομους και αντισυνταγματικούς πλειστηριασμούς που δρομολογούνται.
Το έγγραφο της έκκλησης-διαμαρτυρίας, μαζί με τα ονόματα των συμπολιτών μας που ενυπόγραφα συμμετέχουν, κατατέθηκε την Παρασκευή 23/2/18, στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο.
Οι αντιδράσεις κατά των πλειστηριασμών κλιμακώνονται σε όλη την Ελλάδα και θα πάρουν μορφή καταιγίδας.   
Προς το παρόν εκατοντάδες αλλά σύντομα χιλιάδες συμπολίτες μας, θα είναι παρόντες.
Συνημμένο το έγγραφο που κατατέθηκε με αρ. πρωτ. 117-23/02.2018

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (05-03-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (06-03-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (07-03-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (08-03-2018) και ώρες από 18:00 έως 01:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
Παρασκευή (09-03-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Σάββατο (10-03-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλιθέα – Χαραυγή – Λεπτοκαρυά.

Facelift και στελέχη επιχειρήσεων: Η δύναμη της εικόνας

Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι το facelift δεν μας κάνει πιο ελκυστικούς, ούτε πιο νέους και ότι η πλαστική χειρουργική δεν είναι η απάντηση σε όλα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η δύναμη της εικόνας είναι αδιαμφισβήτητη και είναι αυτή που κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις.
Δεν είναι τυχαίο που εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων σπεύδουν στους πλαστικούς χειρουργούς, για να μάθουν τι μπορούν να κάνουν, ώστε να φαίνονται νεότεροι, χωρίς ατέλειες. Ο κόσμος των business είναι αδυσώπητος, ως γνωστόν και δεν συγχωρεί λάθη…
«Η εικόνα που δίνουμε αρχικά σε μια πρώτη επαφή που έχουμε με άλλους ανθρώπους είναι καθοριστική. Έχουμε ακούσει πολλές φορές ότι η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει μόνιμα και μάλιστα αυτή εξαρτάται ακόμη και από τα οπτικά χαρακτηριστικά του προσώπου», επισημαίνει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr).
Έρευνες έχουν δείξει ότι ένα ξεκούραστο, νεανικό, όμορφο πρόσωπο εκπέμπει - πέρα από υγεία - ικανότητα και ευφυΐα. Τα άτομα αυτά αξιολογούνται ως ευγενικά και φιλικά από τους υπόλοιπους και εμπνέουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Νιώθουν όμορφα με την εικόνα τους, τα διακρίνει η αυτοεκτίμηση και έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.
Σύμφωνα με τον κύριο Γαϊτάνη, στελέχη επιχειρήσεων αναγνωρίζουν ολοένα και περισσότερο τη σημασία της εικόνας, συμπληρωματικά και με το υπόλοιπο «πακέτο» και επισκέπτονται συχνά το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού, για να τον συμβουλευτούν και να διατηρήσουν ένα νεανικό, λαμπερό και αρμονικό πρόσωπο, που θα τους οδηγήσει ένα βήμα πιο γρήγορα στην επαγγελματική άνοδο και επιτυχία
«Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν δύο είδη facelift: Το επεμβατικό και το μη επεμβατικό», λέει ο ειδικός και εξηγεί τις διαφορές των δύο μεθόδων.
Μη επεμβατικό facelift