Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Βροντερό παρόν στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων από δεκάδες κυνηγούς ενάντια στο Σχέδιο Νόμου για την διαχείριση των ζώων




Οι κυνηγοί των Ιωαννίνων είπαν ένα μεγάλο όχι  στην Κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων στο Σχέδιο Νόμου της κυβέρνησης για την διαχείριση των ζώων το απόγευμα της Τετάρτης 19 Μαΐου.

Οι κυνηγοί υποστηρίζουν ότι κανένας σκύλος δεν θα επιτρέπεται στο εξής να γεννάει ούτε και μία φορά στη ζωή του, και ο μόνος τρόπος που θα επιτρέπεται να αποκτά κανείς σκύλο είναι από επαγγελματίες εκτροφείς (μετά την απόκτηση τους, και αυτοί οι σκύλοι θα στειρώνονται).

Η ερασιτεχνική εκτροφή ή η αναπαραγωγή του δικού του σκύλου από τον ίδιο τον κυνηγό απαγορεύονται.

Παρελθόν ο Αργύρης Γιαννίκης από τον ΠΑΣ Γιάννινα

 


Ο Αργύρης Γιαννίκης μετά από δύο χρόνια αποχώρισε από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

H ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

Ζήσαμε τα τελευταία χρόνια πράγματα πρωτοφανή, αντιμετωπίσαμε μαζί, Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και εργαζόμενοι της ΠΑΕ, προβλήματα και δυσκολίες που κάποιες στιγμές έδειχναν ανυπέρβλητα.

Μπορέσαμε όμως με συλλογική δουλειά να αναδειχτούμε πρωταθλητές της SL2 και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ όμορφη πορεία την SL1 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την παρουσία του προπονητή μας, Αργύρη Γιαννίκη, τον οποίο ευχαριστούμε βαθιά αλλά και με τον οποίο σήμερα πρέπει δυστυχώς να αποχαιρετιστούμε καθώς δε θα είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας μας, ελπίζοντας όλων μας οι δρόμοι να συναντηθούν και πάλι.

Coach Γιαννίκη, σε ευχαριστούμε!!

Για πάντα Γιαννενάρα.

Ο κ.  Αργύρης Γιαννίκης στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από το www.pasgiannina.gr :

ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης 0-2

 


Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε με επιτυχία τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten επικρατώντας 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των playouts.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες.

Οι περισσότερες εξ αυτών ανήκαν στον Απόλλων Σμύρνης.

Στο 11' μάλιστα ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι στον Ντάουντα, ο οποίος ανατράπηκε απ' τον Κάστρο. Ο Βάτσιος εξέτασε τη φάση στο VAR και διόρθωσε την απόφασή του.

Στο 18' ο ΠΑΣ απείλησε με μία κεφαλιά του Πανουργιά από κοντά.

Στο 22' ο Ντάουντα έχασε σπουδαία φάση, αφού πέρασε τον Χουτεσιώτη στέλνοντας άουτ την μπάλα.

Στο 31΄ έπειτα από καλή κυκλοφορία των φιλοξενούμενων, ο Ρόσι γύρισε από τα αριστερά την μπάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή ο Μαρκ Φερνάντεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με τη διάθεση να γίνει πιο επιθετικός.

Στο 57΄  ο Χουχούμης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή και νίκησε τον Χουτεσιώτη γράφοντας το 0-2.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Χουτεσιώτης (58' Αθανασίου), Πήλιος (72' Ελευθεριάδης), Παντελάκης, Πίρσμαν, Σάλιακας, Πανουργιάς, Κάστρο, Λώλης, Γροσδάνης (58' Τριάδης), Κρίζμαν και Παμλίδης.

Απόλλων Σμύρνης:

Βέρχουλστ, Χουχούμης, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φερνάντεζ (72' Βάρκας), Φατιόν, Μπρούτσιτς, Ρώσση (90+ Ρηγόπουλος), Ντάουντα (85' Ιωαννίδης), Μπεντινέλι (86' Κιτοκό) και Λαγός.

ΕΟΔΥ: Πενήντα τρεις θάνατοι σήμερα, 2.293 νέα κρούσματα

 


5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, πενήντα τρεις θάνατοι σήμερα, 2.293 νέα κρούσματα.

Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.293, εκ των οποίων 5 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 383.558 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 35 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.205 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

To 𝑅𝑡 για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.86 (95%Crl: 0.16 - 1.68).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 53, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 11.587 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Διάγραμμα θανάτων από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα έως σήμερα

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 642 (62.6% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 83.0% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 2.312 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 305 (ημερήσια μεταβολή -8.68%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 317 ασθενείς. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Δήμος Πωγωνίου: Δυνατότητα παρακολούθησης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 19 Μαΐου, ώρα 7:30 μ.μ.

 


Όσοι πολίτες επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στο κανάλι του Δήμου Πωγωνίου στο Youtube. 

H επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 19-5-21 και ώρα 7:30 μ.μ.

https://www.youtube.com/channel/UCokH_687ch4rIgKRduAfVoA/featured

Επίκαιρη ερώτηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την εξαίρεση ισχύος της πατέντας των εμβολίων

 


Επίκαιρη ερώτηση για την εξαίρεση ισχύος του καθεστώτος της «πατέντας» των εμβολίων κατά της νόσου COVID-19, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή προς τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ο βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Στην κατατεθείσα ερώτηση, ο κ. Π. Κουρουμπλής υπογραμμίζει ότι «η πανδημία έχει ήδη κοστίσει τις ζωές σε περισσότερους από τρία εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, ενώ εκατομμύρια ακόμη άνθρωποι μάχονται, για να κρατηθούν στη ζωή. Οι συνέπειες θα είναι ασύλληπτες εάν δεν υπάρξουν άμεσα μέριμνες παράλληλου εμβολιασμού των λαών όλων των χωρών, ζήτημα το οποίο θέτουν και εκπρόσωποι του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου με την επικεφαλής του να σημειώνει ότι, οι χώρες και οι κυβερνήσεις πρέπει να ξεπεράσουν τον υγειονομικό προστατευτισμό, διότι μόνο έτσι θα ξεπεραστεί η πανδημία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επισημαίνει ότι «στη Διεθνή Εμπορική Συμφωνία για τα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας στον Τομέα του Εμπορίου (TRIPs) του ΠΟΕ και την μετέπειτα αναθεώρησή της με τη Διακήρυξη της Doha, προβλέπονται εξαιρέσεις που επιτρέπουν σε όλα τα κράτη-μέλη του ΠΟΕ να ξεπεράσουν τον σκόπελο προστασίας των Πνευματικών Δικαιωμάτων, σε ειδικές συνθήκες. Ταυτόχρονα, προβλέπεται, οι χώρες του ΠΟΕ που δεν έχουν τη δυνατότητα παρασκευής γενόσημων υποκατάστατων για δαπανηρά κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φάρμακα, να επιτυγχάνουν εισαγωγές από χώρες ικανές και πρόθυμες να τις βοηθήσουν, χωρίς παρέμβαση από τους κατόχους της ευρεσιτεχνίας».

Δεκαέξι παραβάσεις στην Ήπειρο, την Τρίτη 18 Μαΐου, για μη εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

 


Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Χθες, Τρίτη 18 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 54.697 έλεγχοι, από τους οποίους οι 16.861 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά 231 παραβάσεις και πραγματοποιήθηκε σύλληψη, ως ακολούθως:

·         179 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 174 πρόστιμα των 300 ευρώ και 5 των 150 ευρώ, ως ακολούθως:

o      33 στα Ιόνια Νησιά,

o      32 στο Βόρειο Αιγαίο,

o      29 στη Στερεά Ελλάδα,

o      20 στη Θεσσαλονίκη,

o      19 στη Κρήτη,

o      16 στην Ήπειρο,

o        8 στην Αττική,

o        6 στη Δυτική Μακεδονία

o        5 στη Δυτική Ελλάδα,

o        4 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

o        3 στη Κεντρική Μακεδονία,

o        3 στη Πελοπόννησο και

o        1 στο Νότιο Αιγαίο.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά 54.624 ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν 52.532 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 2.092 των 150 ευρώ.

·         46 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, ως ακολούθως:

o      8 στη Πελοπόννησο,

o      7 στη Δυτική Ελλάδα,

o      6 στην Κεντρική Μακεδονία,

o      6 στο Νότιο Αιγαίο,

o      6 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

o      5 στα Ιόνια Νησιά,

o      5 στην Αττική,

o      2 στη Στερεά Ελλάδα και

o      1 στη Δυτική Μακεδονία.

Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 192.011 ομοειδείς παραβάσεις.

·         παραβάσεις και σύλληψη για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων, ιδιωτικών επιχειρήσεων κ.λπ. παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (απαγόρευση λειτουργίας, μη χρήση μάσκας, ποσοστό τ.μ. επιφανείας ανά άτομο κ.α.).

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Στη Δυτική Ελλάδα,

- 4.000 ευρώ πρόστιμο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, για αναπαραγωγή μουσικής και υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας,

- σύλληψη και 5.000 ευρώ σε άτομο για παραβίαση καραντίνας,

Στη Δυτική Μακεδονία, από 5.000 ευρώ πρόστιμο σε 3 άτομα, για μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδο τους στην χώρα.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά 6.248 ομοειδείς παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 1.972 άτομα.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Δήμος Πωγωνίου: Διακήρυξη για «Βελτίωση οδοποιίας - ασφαλτοστρώσεις - τσιμεντοστρώσεις»

 


Ο Δήμος Πωγωνίου διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ - ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ» Εκτιμώμενης αξίας 1.008.064,52 Ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).

Περισσότερα: https://www.pogoni.gr/index.php/home/item/2931-diakiryksi-gia-veltiosi-odopoiias-asfaltostroseis-tsimentostroseis

Προμήθεια δύο self test από σήμερα για μαθητές και εκπαιδευτικούς

 


Ξεκινά  την Τετάρτη 19 Μαΐου η προμήθεια των self tests για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων.

Όπως ανακοινώθηκε τα φαρμακεία της χώρας θα δίνουν self tests για την εκπαιδευτική κοινότητα των σχολείων από σήμερα, μέχρι και τις 17:00 του Σαββάτου. Να σημειωθεί ότι μαθητές και εκπαιδευτικοί, αυτή τη φορά, θα προμηθευτούν ταυτόχρονα δυο self tests, τα οποία θα χρησιμοποιήσουν τις επόμενες δυο εβδομάδες (προσοχή: δεν είναι για χρήση την ίδια εβδομάδα).

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη νέα οδηγία, από την περασμένη Δευτέρα απαιτείται η διενέργεια self test μία φορά την εβδομάδα, για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις σχολικές μονάδες της χώρας.

Το self test θα διενεργείται εντός 24 ωρών πριν από την προσέλευση στο σχολείο κάθε Δευτέρα πρωί, θα δηλώνεται το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/  σύμφωνα με τις οδηγίες, και τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας θα φέρουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ, που θα επιδεικνύουν στο σχολείο.

525.000 € στην Τ.Κ. Παλαιοπύργου Δήμου Πωγωνίου για βελτίωση δασικών δρόμων

 


Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργου Αμυρά το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας δρομολογεί έργα ύψους 1.599.000 ευρώ για την υλοποίηση δράσεων πρόληψης και αποκατάστασης ζημιών σε δάση από πυρκαγιές, φυσικές καταστροφές και καταστροφικά συμβάντα στον νομό Ιωαννίνων.

Τα έργα, τα οποία χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020 και θα υλοποιηθούν από την Δασική Υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας και τους Δήμους του νομού Ιωαννίνων.

Για την πρόληψη δασικών πυρκαγιών: συντήρηση/βελτίωση δασικών δρόμων για την αντιπυρική προστασία δάσους Τ.Κ. Παλαιοπύργου Δήμου Πωγωνίου 525.000 €.

Το πρόγραμμα των δωρεάν rapid tests από τις Κινητές Ομάδες Υγείας, την Τετάρτη 19 Μαΐου

 


Την Τετάρτη 19 Μαΐου, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια, όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Τα σημεία δωρεάν ελέγχου στην Ήπειρο είναι τα ακόλουθα:

Δημαρχείο Άρτας, 08:00-14:00

Πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Άρτα, 12:00-14:00

Πλατεία Δημαρχείου, Ηγουμενίτσα

Περιφέρεια Ηπείρου, Ιωάννινα

Πλατεία Πύρρου, Ιωάννινα

Αρχοντικό Πυρσινέλλας, Ιωάννινα

Παραλία Πρέβεζας

Παραλία Πάργας.

Κατατέθηκε στη Βουλή ο νέος νόμος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

 


Κατατέθηκε στη Βουλή από τον υπουργό και τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη και κ. Στέλιο Πέτσα αντίστοιχα, το νομοσχέδιο για το νέο εκλογικό σύστημα της αυτοδιοίκησης.

Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου παραμένουν ως έχουν σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες και το κείμενο που δόθηκε για διαβούλευση.

Αναλυτικά:

Καταργείται η απλή αναλογική. Εξασφαλίζεται εκλογή δημάρχου και περιφερειάρχη από τον πρώτο γύρο, με όριο εκλογής το 43%. Εάν ο πρώτος συνδυασμός λάβει ποσοστό έως και 60%, εκλέγει τα 3/5 των εδρών του δημοτικού ή περιφερειακού συμβουλίου, ενώ για άνω του 60%, οι έδρες κάθε συνδυασμού κατανέμονται αναλογικά.

Τίθεται πλαφόν εισόδου στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια το 3%, όπως ισχύει και στις βουλευτικές εκλογές. Επανέρχεται η 5ετής θητεία, όπως προβλεπόταν από το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και ίσχυσε στις εκλογές του 2014, αλλά είχε καταργηθεί με το πρόγραμμα «Κλεισθένης» της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο α΄ γύρος των εκλογών καθιερώνεται για τη δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου του πέμπτου έτους κάθε αυτοδιοικητικής περιόδου και ο β΄ γύρος την επόμενη Κυριακή, ενώ η θητεία των νέων αρχών θα ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους των εκλογών.

Ορίζοντες Ηπείρου: Επιστολή προς Συντονιστική Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας

 


Επιστολή στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Βασίλη Μιχελάκη, με την οποία ζητά να ενημερωθεί για το νόμιμο ή μη της διαδικασίας που ακολούθησε η Περιφερειακή Αρχή κατά τη διάρκεια της εκλογής νέου προέδρου και αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου την Κυριακή 16 Μαΐου, απέστειλε σήμερα ο επικεφαλής των "Οριζόντων Ηπείρου", Σπύρος Ριζόπουλος.

Θεραπείες προσώπου πριν από το καλοκαίρι

 


Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει όλο και πιο πολύ και την έντονη ηλιοφάνεια, το δέρμα αφυδατώνεται κι έτσι η ανάγκη του για φροντίδα γίνεται πιο επιτακτική. Καλό είναι, λοιπόν, να αρχίσουμε να του δίνουμε την προσοχή που χρειάζεται.

Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, μας ενημερώνει για τις κατάλληλες θεραπείες προσώπου, που ενδείκνυνται λίγο πριν από το καλοκαίρι.

Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό

Γιατί είναι ιδανική θεραπεία πριν από το καλοκαίρι;

        Ενυδατώνει την επιδερμίδα σε βάθος.

        Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

        Βοηθά στην πρόληψη/καταπολέμηση των ρυτίδων σε κάθε ηλικία.

        Δίνει λάμψη και τονώνει την επιδερμίδα.

        Προσφέρει στο πρόσωπο άριστη τροφή, που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ και από κοκτέιλ βιταμινών.

Πώς γίνεται η θεραπεία;

Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες, οι οποίες έχουν μία πολύ μικρή και πολύ λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα.

Εφαρμόζεται μικρή ποσότητα του ενέσιμου υλικού σε διάφορα σημεία του προσώπου, σε λαιμό και ντεκολτέ, όπου, ακριβώς, υπάρχει ανάγκη για ενυδάτωση.

Η θεραπεία είναι απολύτως άνετη, δεν πονάει και διαρκεί μερικά λεπτά.

Ο συνδυασμός υαλουρονικού με το κοκτέιλ των θρεπτικών συστατικών ενισχύει τη συγκράτηση νερού στο δέρμα, με αποτέλεσμα τη βαθιά ενυδάτωσή του.

Η μεσοθεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από περίπου έξι 6 μήνες.