Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Α΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ



ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΚΑΛΠΑΚΙ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 4 - 1

ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: Λίγα τα ντόπια, πολλά εισαγόμενα αρνιά

Και τιμές στα περσινά επίπεδα στο νομό Ιωαννίνων
Με λιγότερα ντόπια και πολλά εισαγόμενα αμνοερίφια θα κυλήσει το Πάσχα στο νομό Ιωαννίνων. Η μειωμένη παραγωγή στο νομό θα καλυφθεί από σφάγια προέλευσης Σκοπίων ή άλλων Βαλκανικών χωρών που θα διακινήσουν μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, αλλά οι καταναλωτές αναμένεται να περιορίσουν τα έξοδα και στο αρνί, με τις παραγγελίες να είναι μειωμένες.
Σαφή εικόνα για το που θα φτάσουν οι τιμές δεν υπάρχει ως τώρα για τα ντόπια, αφού οι...διαπραγματεύσεις παραγωγών και εμπόρων-κρεοπωλών δεν ολοκληρώθηκαν.
Αυτό θα συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα και μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα κυμανθούν στο τσιγκέλι κοντά στα 12 ευρώ το κιλό, δηλαδή στα περσινά επίπεδα.
Φθηνότερα, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, είναι τα εισαγόμενα και αναμένεται να πουληθούν προς 7-8 ευρώ το κιλό.


Μειωμένες οι παραγγελίες στα κρεοπωλεία


Η δύσκολη οικονομική κατάσταση των περισσότερων νοικοκυριών θα έχει επίπτωση και στην πασχαλινή αγορά.
Οι παραγγελίες στα παραδοσιακά κρεοπωλεία της πόλης, όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Λάκης Στεργίου, είναι μειωμένες, ενώ πολλοί πελάτες δε παίρνουν ολόκληρο αρνί ή κατσίκι.
Πολλά αρνιά θα διατεθούν από τα σουπερμάρκετ, αφού ο καταναλωτής δεν κοιτά την προέλευση αλλά την τιμή, άλλωστε ποιοτικά και τα εισαγόμενα που είναι ελεγμένα και φέρουν τη σφραγίδα, δεν υπολείπονται των εγχώριων, απλά ο καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει τι αγοράζει και τι πληρώνει.
Τα κρεοπωλεία θα πουλήσουν, όπως πάντα, ντόπια αμνοερίφια, αλλά ο ανταγωνισμός με τα σουπερμάρκετ είναι μεγάλος και όσοι επιλέξουν ντόπιο θα πληρώσουν αρκετά ακριβότερα.
Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη σύσκεψη με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εμπορίου και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας για την ομαλή λειτουργία της αγοράς ως προς τα αμνοερίφια.

Τα πολλά ντόπια πουλήθηκαν προ εξαγωγή

Ως προς τα ντόπια η παραγωγή είναι μειωμένη στο νομό, παρόλο που το Πάσχα φέτος είναι αργά κι αυτό γιατί μεγάλος αριθμός αρνιών, και μάλιστα πολλών κιλών, πουλήθηκαν ήδη και κατέληξαν στην Τουρκία.
Από το νομό εκτιμάται ότι περίπου 7.000 μεγάλα αρνιά διατέθηκαν και έχουν μείνει μικρότερα με βάρος σε κρέας 8-12 κιλών.
Οι κτηνοτρόφοι, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού, Μιχάλης Τζίμας διεκδικούν καλύτερες τιμές από πέρυσι και βρίσκονται στην αναμονή για να κλείσουν συμφωνίες με εμπόρους και κρεοπώλες.
Πέρυσι οι παραγωγοί πληρώθηκαν με 4 ευρώ περίπου και στο τσιγκέλι η τιμή έφτασε στα 12 ευρώ κατά μέσο όρο.
Δύσκολα φέτος θα περισσέψουν αρνιά για να εξαχθούν προς την Ιταλία ή άλλες χώρες, αφού καλά, καλά δεν επαρκούν για την ντόπια κατανάλωση, όμως λόγω τιμών ίσως οι καταναλωτές στραφούν στα εισαγόμενα που είναι φθηνότερα και τα ντόπια τελικά οδηγηθούν σε άλλες αγορές.
Σε ότι αφορά τα σφαγεία, δεν τίθεται πρόβλημα, δεδομένου ότι και πέρυσι και τα Χριστούγεννα με την ΣΒΕΚΗ κλειστή το μεγάλο ιδιωτικό σφαγείο στο νομό και τα περιφερειακά των δήμων, κάλυψαν τις ανάγκες.

Η Τουρκία απορρόφησε την παραγωγή

Γενικότερα στην χώρα καταγράφεται άνοδος τιμών και στην καλύτερη περίπτωση διατήρηση των περσινών και αιτία είναι η μειωμένη ελληνική παραγωγή και το γεγονός ότι οι γειτονικές χώρες που μας προμήθευαν με ζώντα ζώα (Βουλγαρία, Αλβανία, Σκόπια, Ρουμανία) φέτος δεν είναι σε θέση να καλύψουν την ελληνική ζήτηση καθώς έχει απορροφηθεί η παραγωγή τους - σχεδόν το σύνολό της από την Τουρκία - σε πολύ υψηλές τιμές, μάλιστα.
Πάντως το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας σε ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποιεί τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών ενδεικτικά αναφέρει ορισμένες τιμές από τις οποίες προκύπτει ότι το νωπό αρνί εμφανίζει μείωση σε σχέση με πέρυσι που φθάνει και το 13,48%, το νωπό κατσίκι μείωση 11,19%, το νωπό κοτόπουλο μείωση 12,61%, το νωπό μοσχάρι σπάλα μείωση 9,62%, το νωπό χοιρινό -μπριζόλα λαιμού μείωση 7,46%.


ΠΗΓΗ: www.neoiagones.gr

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ: 4ος δημοφιλής προορισμός για το Πάσχα

Μια ακόμη άτυπη διάκριση κερδίζουν τα Ζαγοροχώρια, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία του Συνδέσμου εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, βρίσκονται στην 4η θέση της λίστας των πιο δημοφιλών προορισμών για την Ελλάδα ενόψει των εορτών του Πάσχα. Συγκεκριμένα από τα στοιχεία του Συνδέσμου προκύπτει ότι και φέτος «βασίλισσα» των κρατήσεων για το Πάσχα στέφεται η Κέρκυρα και ακολουθούν:
-Σαντορίνη
-Δυτική Πελοπόννησος (Ηλεία και Μεσσηνία)
- Ζαγοροχώρια
-Καρπενήσι
-Πήλιο
-Εύβοια


Στο εξωτερικό δημοφιλέστεροι Πασχαλινοί προορισμοί στέφονται:
- Κωνσταντινούπολη
- Πράγα
- Βουδαπέστη
- Βαρκελώνη


ΠΗΓΗ: www.thebest.gr

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Η αστυνομία έβαλε τέλος στον εκβιασμό

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν δύο γυναίκες, οι οποίες εκβίαζαν ιδιοκτήτη καφετέριας στα Ιωάννινα.
Οι γυναίκες απέσπασαν χρηματικό ποσό από τον ιδιοκτήτη, προκειμένου να σταματήσουν τις παρεμβάσεις στις δημόσιες υπηρεσίες, για οχλήσεις προερχόμενες από το κατάστημά του.

ΠΗΓΗ:http://www.newsbeast.gr/



Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: «Περιμένετε έξι μήνες και θα δείτε»

«Δεν αποτελεί επιλογή η αναδιάρθρωση του χρέους», δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας ότι η Ελλάδα μπορεί μέσα σε έξι μήνες «να πείσει όσους αμφιβάλλουν ότι η ανάκαμψή της βρίσκεται σε καλό δρόμο». Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι τα μέτρα της κυβέρνησης σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή βοήθεια, μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και να βελτιώσουν την εικόνα της Ελλάδας.
«Συνειδητοποιώ ότι οι αγορές αναμένουν κάποια είδους αναδιάρθρωση, αλλά πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που εφαρμόζουμε θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε την εξυπηρέτηση του χρέους», είπε ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Αναφερόμενος στην προσφυγή της Πορτογαλίας στο μηχανισμό στήριξης, ο υπουργός δήλωσε ότι αυτή η εξέλιξη «θα πρέπει να βάλει τέλος στους φόβους της ευρωζώνης για μετάδοση της κρίσης».

Bloomberg: Αναλυτές εκτιμούν ότι έρχονται και νέες αυξήσεις επιτοκίων που θα φτάσουν το 2,75% στο τέλος 2012

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα προχωρήσει σε νέα αύξηση του επιτοκίου τον Ιούλιο, στην προσπάθειά της να επαναφέρει τον πληθωρισμό κάτω από το 2%, σύμφωνα με εκτιμήσεις 20 οικονομικών αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του οικονομικού πρακτορείου, Bloomberg. Σύμφωνα με τις μέσες εκτιμήσεις, η αύξηση θα είναι της τάξης των 25 μονάδων βάσης και θα ακολουθεί ανάλογη αύξηση κάθε τρίμηνο, με αποτέλεσμα το βασικό επιτόκιο της ΕΚΤ να διαμορφωθεί σε 1,5% τον Ιούλιο και 1,75% τον Οκτώβριο.

Συνέχιση του ίδιου μοτίβου αναμένεται και για το 2012, με αυξήσεις επιτοκίου κάθε τρίμηνο, ώστε πριν το τέλος του επόμενου έτους το επιτόκιο να διαμορφώνεται σε 2,75%.

ΝΔ: Μήπως χάσατε τη δεδηλωμένη;

Το έκρυθμο κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κυβέρνηση εξαιτίας της κόντρας μεταξύ του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου και μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως επιχειρεί να εκμεταλλευτεί τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πορίσματος των ομολόγων στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και νυν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, κ. Νίκος Δένδιας, πήρε το λόγο και, αφού επέκρινε τον υπουργό Οικονομικών και το «απαράδεκτο», όπως το χαρακτήρισε, νομοσχέδιο για τα τυχερά παιχνίδια, μίλησε για τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στην συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών, καταλήγοντας:
«Όταν ο υπουργός Οικονομικών αναγκάζεται να αποσύρει το νομοσχέδιο, το οποίο έχει περάσει από το υπουργικό συμβούλιο και ζητάει από τον πρωθυπουργό να παρέμβει, είστε σίγουροι ότι έχετε τη δεδηλωμένη ή μήπως την έχετε απολέσει;».
Η απάντηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ ήταν, βεβαίως, άμεση, καθώς ο κ. Πρωτόπαπας ανέφερε:
«Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και δεν έχουμε χάσει τη δεδηλωμένη. Νομίζω ότι το γνωρίζετε, αλλιώς θα ζητούσατε εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».
Στο θέμα επανήλθε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας, αλλά ο κ. Πρωτόπαπας ήταν και πάλι εκεί, για να προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ ΚΟ ΠΑΣΟΚ και κυβέρνησης.
Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε:
«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα όχι μόνο στήριξε και στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά και με τις παρεμβάσεις της επιχειρεί να τελειοποιήσει τις κυβερνητικές αποφάσεις».

ΠΗΓΗ:http://www.protothema.gr/

ΟΓΑ: Τέλος στις συντάξεις Βορειοηπειρωτών… «μαϊμού»

Με το αζημίωτο επίορκοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τους… έφτιαχναν πλαστά χαρτιά

Τώρα με απόφαση του Οργανισμού περνούν όλοι από… κόσκινο, προσκομίζοντας επικυρωμένα δικαιολογητικά…
• Η Διοίκηση του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων φαίνεται ότι, επιτέλους, αποφάσισε -έστω και πολύ αργά – να δώσει τέρμα στο σοβαρότατο θέμα των Βορειοηπειρωτών… «μαϊμού», συνταξιούχων του Οργανισμού.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μεγάλος αριθμός Αλβανών πολιτών, με τη βοήθεια επίορκων οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – και ασφαλώς με το αζημίωτο (!) – «βαφτίστηκαν» Βορειοηπειρώτες και από πολλά χρόνια συνταξιοδοτούνται από τον ΟΓΑ! Ναι, από τις ασφαλιστικές εισφορές των Ελλήνων αγροτών!
«Χαίρε βάθος αμέτρητον», λένε οι γνωρίζοντες, λόγω υπηρεσιακής θέσεως στον Οργανισμό!
Η πρόσφατη απόφαση του ΟΓΑ, με την οποία ζητούνται από τους συνταξιούχους, πραγματικούς Βορειοηπειρώτες να προσκομίσουν στον Οργανισμό ορισμένα – επικυρωμένα αρμοδίως – δικαιολογητικά, είναι απόλυτα αναγκαία και σωστή. Ίσως, έτσι, ξεκαθαρίσει η «ήρα από το στάρι», για τα καλό του συνόλου των δικαιούχων αγροτών.
Ας σημειωθεί ότι γύρω στους 18.000 Βορειοηπειρώτες είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και από αυτούς πολλοί μένουν στη Βόρειο Ήπειρο.
ΤΑ ΝΕΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Πρόσφατα μάλιστα η Διοίκηση του ΟΓΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει ότι για να συνταξιοδοτηθούν ομογενείς από την Αλβανία θα πρέπει να προσκομίσουν πρόσθετα δικαιολογητικά:
• Επικυρωμένο αντίγραφο και των δύο όψεων της Ελληνικής Αστυνομικής τους Ταυτότητας
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, που έχει εκδοθεί πρόσφατα από το Δήμο που έχουν την οικογενειακή τους μερίδα στην Ελλάδα
• Υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναφέρουν το ποσό της σύνταξης που λαμβάνουν από τον αλβανικό φορέα συνταξιοδότησης, επικυρωμένη.
Όπως διευκρινίζει ο ΟΓΑ, δηλώσεις περί μη είσπραξης της σύνταξης, λόγω αποποίησης π.χ. δεν θα λαμβάνονται υπόψιν ως αποδεικτικά στοιχεία μη συνταξιοδότησης, δεδομένου ότι όλοι ανεξαιρέτως συνταξιοδοτούνται από την Αλβανία και δεν έχουν δικαίωμα παραίτησης από τη σύνταξη αυτή.
• Οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει ο ΑΦΜ και ο ΑΜΚΑ, τόσο των ιδίων όσο και του/της συζύγου τους, εφόσον είναι έγγαμοι και ο/η σύζυγος είναι 65 ετών και άνω. Όσον αφορά τον συνταξιούχο, σε περίπτωση που τα στοιχεία αυτά αναγράφονται στην επιστολή που εστάλη από τον ΟΓΑ στο πάνω δεξιό μέρος της, τότε δεν απαιτείται να γνωστοποιηθούν εκ νέου. Απαραίτητο είναι μόνο για τον/τη σύζυγο.
• Αντίγραφο της σχετικής επιστολής που έχει στείλει ο ΟΓΑ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

«Για τις αγρότισσες «μαϊμού» τι θα γίνει;», λένε στελέχη του ΟΓΑ, που, λόγω θέσεως, γνωρίζουν το επίμαχο θέμα από «πρώτο χέρι». Γυναίκες, συνταξιούχων του Ελληνικού Δημοσίου, Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας κ.λ.π., που δεν είδαν χωράφια ούτε… με τα κυάλια, είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ!
Κι αυτό, χάρη στη… μεγαλοθυμία (ή με το... αζημίωτο) κάποιων αρμοδίων των Δήμων ή Κοινοτήτων, οι οποίοι χορήγησαν πιστοποιητικά ότι δήθεν είναι καλλιεργητές, ότι είναι μόνιμοι κάτοικοι κοινότητας και ό,τι άλλο τους βόλευε!
Η συμπεριφορά αυτή κυρίως επίορκων υπαλλήλων Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ή αντιπροσώπων του ΟΓΑ) αποτελεί απάτη σε βάρος του Δημοσίου και συντελεστή και άλλων αδικημάτων: ψευδορκίας και ηθικής αυτουργίας, ψευδούς βεβαιώσεως, δωροδοκίας κ.λ.π.

ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ… ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ!
«Οι επιθεωρητές του ΟΓΑ εάν κάνουν συστηματικό και λεπτομερή έλεγχο - όπως, εκ του Νόμου, έχουν υποχρέωση – θα βρεθούν προ εκπλήξεων (!)», λένε υπηρεσιακοί παράγοντες του ΟΓΑ, που γνωρίζουν, εκ των έσω τα πράγματα. Τότε, κάποιοι αρμόδιοι Δήμων και Κοινοτήτων (εάν δεν έφυγαν…), θα χάσουν… τον ύπνο τους! Και οι αγρότισσες «μαϊμού» το… χαρτζιλίκι τους!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιθεώρηση – και ο ενδελεχής έλεγχος των συνταξιούχων του ΟΓΑ – θα αρχίσει από τους Δήμους Ζίτσας και Ζαγορίου και θα συνεχιστεί στους άλλους Δήμους της περιοχής. «Λαυράκια» θα πιάσει, όπως όλα δείχνουν, ο Επιθεωρητής του ΟΓΑ…
ΠΗΓΗ: www.proinoslogos.gr

ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ: Σταματούν τα μαθήματα


«Στον αέρα» οι συμβάσεις των εκτάκτων συνεργατών


Αντιμέτωποι με σωρεία προβλημάτων βρίσκονται οι έκτακτοι συνεργάτες των ΤΕΙ της χώρας. Όχι μόνο καθυστερεί η καταβολή των δεδουλευμένων τους, αλλά επαγγελματικά βρίσκονται στον αέρα, καθώς δεν έχουν υπογραφεί ακόμη οι συμβάσεις τους.
Tο έκτακτο προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου αποφάσισε να προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας, η οποία σήμερα θα κοινοποιηθεί και επίσημα στο Ίδρυμα και θα ισχύσει μετά από τρεις ημέρες. Έτσι από την ερχόμενη Τρίτη σταματούν επ' αόριστον τα μαθήματα, αφού το μόνιμο προσωπικό είναι πολύ λίγο για να μπορέσει να αναπληρώσει τις ώρες.
Όπως δήλωσε έκτακτος συνεργάτης του ΤΕΙ Ηπείρου, το υπουργείο Παιδείας έχει δώσει την έγκρισή του για τα κονδύλια, εμπλέκονται όμως και δυο ακόμη υπουργεία (Οικονομικών και Εργασίας), τα οποία καθυστερούν το θέμα. Και βέβαια όλοι ΟΛΑ τα ρίχνουν στην «Τρόικα» και το Μνημόνιο, ακόμη και όταν το θέμα είναι απλά διαδικαστικό.


ΠΗΓΗ: thesprotia-news.blogspot.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Α΄ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Γ΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Α΄ΟΜΙΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΩΡΑ: 17:00 μ. μ.

ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ - ΖΙΤΣΑ

ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ: Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη μάχη των οχυρών του Ρούπελ, την Κυριακή 10 Απριλίου

Στις Σέρρες θα μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, την Κυριακή 10 Απριλίου, για να παραστεί στις εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη μάχη των Οχυρών του Ρούπελ.Ο κ. Παπούλιας θα φτάσει στο Οχυρό με ελικόπτερο SUPER PUMA της Πολεμικής Αεροπορίας. Θα τον υποδεχθούν ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Δήμαρχος Σιντικής και ο Διοικητής του Γ΄ΣΣ.


Μετά την επιμνημόσυνη δέηση θα επισκεφθεί το Οχυρό και το Μουσείο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ιερό Ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου Ακριτοχωρίου Σιδηροκάστρου.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Α΄ΟΜΙΛΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ- Β΄ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Α΄ΟΜΙΛΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΩΡΑ: 17:00 μ. μ.


ΚΑΡΥΕΣ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ