Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κάπα Research: Προβάδισμα 3,9% στην πρόθεση ψήφου υπέρ της ΝΔ

Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Το Βήμα», στην πρόθεση ψήφου προηγείται η ΝΔ με 3,9%.
Αναλυτικά στη πρόθεση ψήφου:
 ΝΔ: 22%
ΣΥΡΙΖΑ: 18,1%
 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 6,2%
ΚΚΕ 5,4%
ΠΑΣΟΚ 4,7%
Ένωση Κεντρώων: 2,7%
ΑΝΕΛ: 2,1%
Ποτάμι: 1,8%
Πλεύση Ελευθερίας: 1,7%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,4%
ΛΑΕ: 1%  
Άλλο κόμμα: 3,6%
Αδιευκρίνιστη ψήφος-'δεν ξέρω/δεν απαντώ': 29,3%

Με βάση τη δημοσκόπηση, με αναγωγή η ΝΔ αποσπά το 31,1%, ο ΣΥΡΙΖΑ 25,6% και ακολουθούν ΧΑ 8,8%, ΠΑΣΟΚ 6,7%, ΚΚΕ, 7,6%, Ποτάμι 2,5, ΑΝΕΛ 3%, Ένωση Κεντρώων 3,8%, ΛΑΕ 1,4%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2,8% και Πλεύση Ελευθερίας 2,4%.
Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της Κάπα Research, στις 9 Ιουνίου, η ΝΔ προηγείτο στην πρόθεση ψήφου με 20,8% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούσε με 17,3%.

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου με δείγμα 1.002 ατόμων στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Ισόπαλο 1-1 το ντέρμπι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και το Νησί στον Παρακάλαμο



*Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ντέρμπι ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και τον Αετό Νήσου στον Παρακάλαμο.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 11΄ με τον Κουβάτη Ιωάννη. 
Ο Αγροτικός Αστέρας έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας καθώς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με το Χαλιγιάννη Βασίλειο.
Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Αγροτικό Αστέρας είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα 4 δοκάρια.
Αγροτικός Αστέρας:
Καραθανάσης Νικόλαος, Σκόρδος Κων/νος, Γκόνης Πέτρος, Μητρογιάννης  Δημήτρης, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Ζότα Αρσέν, Μακρής  Χρήστος,  Φερούλης Μάριος, Λαμπρίτσιος Γεώργιος, Μπαζώρας Γεώργιος-Φοίβος, Γρίβας Χρήστος

Τα αποτελέσματα της 1ης  αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016
Α.Σ. Απείθαρχος-Α.Ο. Κόντσικας 3-1
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά- Αετός Νήσου 1-1
Κρύα-Π.Α.Ο. Ιωαννίνων 2-0
Α.Ο. Σταυρακίου- Π.Α.Σ. Αλμυρός Βουνοπλαγιάς 1-2
Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016
ΠΑΣ Περίβλεπτος-ΑΕΔ Πωγωνάτος (17:30)
Πανζαγορισιακός-ΑΕ Γιάννενα (17:30)
Π.Α.Ο. Κόνιτσας-Α.Π.Ο.Ε.Λ. (17:30)
Αναγέννηση  Κεφαλόβρυσου-Α.Ο. Ζωοδόχος (17:30)

Ιωάννινα: Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες (09-09-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 40χρονου στα Ιωάννινα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
μία κονσόλα μίξης ήχου, την οποία ο 40χρονος είχε αφαιρέσει την 04-09-2016, από αίθουσα εκδηλώσεων στην Ελεούσα Ιωαννίνων και δύο ναρκωτικά χάπια
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 40χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Νέα Σινώπη Πρέβεζας: Συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, για ζωοκλοπή

Συνελήφθη, χθες (09-09-2016) το βράδυ στην Νέα Σινώπη Πρέβεζας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θεσπρωτικού, ένας 28χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ζωοκλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 28χρονος δράστης, χθες το μεσημέρι αφαίρεσε από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, δέκα πρόβατα και (700) κιλά ζωοτροφής.
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος την 26/27-08-2016 είχε αφαιρέσει από το ίδιο ποιμνιοστάσιο και άλλα τρία πρόβατα.
Σε έρευνα που ακολούθησε σε ποιμνιοστάσιο του 28χρονου δράστη στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας, βρέθηκαν τα κλεμμένα ζώα, τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού.

Χρήστος Μαντάς: «Αμετανόητοι δείχνουν όσοι ανέχονταν τόσα χρόνια την ανομία στο τηλεοπτικό τοπίο»

Ο βουλευτής Ιωαννίνων και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Μαντάς συμμετείχε στην πρωινή τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Ζώνη».
Απαντώντας σε ερωτήματα των δημοσιογράφων Μαριλένας Κατσίμη και Γιάννη Σκάλκου σχετικά με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες και τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο Χρ. Μαντάς μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Είμαστε στην επόμενη μέρα μετά από μια δομική μεταβολή, μετά δηλαδή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας. Υπάρχει μια διαδικασία πέντε ημερών ελέγχου του «πόθεν έσχες». Οι δηλώσεις του κ. Καμένου ή και τα στοιχεία που ενδεχομένως προσκομίσει θα εκτιμηθούν στο πλαίσιο της νόμιμης διαδικασίας και δεν δημιουργούν πρόβλημα στη κυβέρνηση..»
Σε ερώτηση για την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την ΝΔ, ο Χρ. Μαντάς τόνισε:
«Η ΝΔ είναι αυτοπαγιδευμένη σε μια τακτική που δεν βγάζει πουθενά. Είχαν ποντάρει τα πάντα πως δεν πρόκειται να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση και τώρα συνεχίζουν στο ίδιο μότο πως δεν προχωράμε στα προαπαιτούμενα και πως δεν θα κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση. Είναι λοιπόν αμετανόητοι αυτοί που ανέχονταν επί 27 χρόνια αυτή την κατάσταση, αυτοί που επί των ημερών τους ανέχονταν κάποιοι να παίρνουν δάνεια με «αέρα». Δεν μπορούν με τίποτε να αντιληφθούν πως έγινε μια νόμιμη διαδικασία. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έβαλαν «φρένο» στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Γιατί όπως έχω ξαναπεί: υπήρχε σύγκλιση για τη συγκρότησή του ΕΣΡ πριν την εκλογή προέδρου στη ΝΔ, αλλά αυτό μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη άλλαξε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έχουμε όμως τις προκλήσεις μπροστά μας. Στο ραδιοτηλεοπτικό μας τοπίο έγινε το πρώτο δομικό βήμα. Και είναι ανοιχτές μπροστά μας οι προκλήσεις: και στον τομέα της αντικειμενικής ενημέρωσης και στον τομέα της ποιότητας και της ψυχαγωγικής και μορφωτικής δραστηριότητας. Όσο αφορά στο ΕΣΡ πρέπει άμεσα να συγκροτηθεί και βεβαίως να σταθεί στο ύψος της ευθύνης και των αρμοδιοτήτων του.»
Σε ερώτηση σχετικά με τους ανθρώπους που εργαζόταν στα κανάλια που δεν πήραν άδεια και την σύγκριση με το «μαύρο» στην ΕΡΤ, ο Χρ. Μαντάς είπε:
«Έγινε χθες μια σχετική σημαντική διεργασία με τους κκ Παππά και Κατρούγκαλο που δίνει σημαντικές δυνατότητες για να μην βρεθούν άνθρωποι στην ανεργία. Όσο αφορά στο κλείσιμο της ΕΡΤ: δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις ενέργειες της τότε κυβέρνησης με το μαύρο στην ΕΡΤ, με την προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης να βάλει κανόνες μετά από 27 χρόνια και να αποκαταστήσει την νομιμότητα. Αυτοί που σήμερα χύνουν κροκοδείλια δάκρυα έδιναν το προηγούμενο διάστημα μάχη για να μην κατοχυρώνει ο νόμος τον ελάχιστο αριθμό εργαζομένων και υπερασπίζονταν τα δικαιώματα των καναλαρχών.»

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων: Επιστολή για την κατάργηση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Κεφαλόβρυσου και Πυρσόγιαννης

Με επιστολή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ αναφέρεται στην κατάργηση των τμημάτων συνοριακής φύλαξης Κεφαλόβρυσου και Πυρσόγιαννης, ζητώντας την ανάκληση της απόφασης.
Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ στέκεται στο πλευρό των παραμεθόριων Δήμων Πωγωνίου και Κόνιτσας ζητώντας την αναθεώρηση της απόφασης κατάργησης των τμημάτων, συνοριακής φύλαξης Κεφαλόβρυσου και Πυρσόγιαννης.
Ο σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ. θα έπρεπε να περιέχει χαρακτηριστικά καίρια για κάθε περιοχή, όπως τα ηλικιακά και γεωγραφικά κριτήρια των ΟΤΑ.
Η συγκεκριμένη απόφαση θα οδηγήσει στην ερήμωση μίας περιοχής , οι κάτοικοι της οποίας επιμένουν να μένουν στην ιδιαίτερή τους πατρίδα παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα.
Το παραμεθόρια Πωγώνι και Κόνιτσα έχουν πληρώσει με αίμα την ελλιπή φύλαξη των συνόρων και τη μείωση των δυνάμεων ασφαλείας. Οι ηλικιωμένοι στην πλειοψηφία τους κάτοικοι ζουν καθημερινά με το φόβο τόσο για την ίδια τους τη ζωή όσο και για την περιουσία τους.
Σε αυτούς τους ανθρώπους οφείλουμε σεβασμό.
Η απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα έχετε δεσμευτεί για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας. Ζητούμε την αλλαγή της απόφασης και τη συνολικότερη ενίσχυση της συνοριακής φύλαξης και των δυνάμεων ασφαλείας στην περιοχή και τον επανασχεδιασμό της αναδιάρθρωσης με βάση τις προτάσεις των φορέων.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (12-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (13-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (14-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (15-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
Παρασκευή (16-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
Κυριακή (18-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή.

Κλειστή η Εγνατία Οδός και στα δυο ρεύματα στο ύψος της Καλαμιάς Κοζάνης

Μεγάλος όγκος νερού έχει συγκεντρωθεί στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Καλαμιάς Κοζάνης λόγω των βροχοπτώσεων με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.
Από τις 2 το μεσημέρι συνεργεία της Πυροσβεστικής και της Εγνατίας πραγματοποιούν απάντληση των υδάτων για να καθαρίσει ο αυτοκινητόδρομος και να ανοίξει και πάλι.
Η  κίνηση των οχημάτων γίνεται από την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κοζάνης - Ιωαννίνων.


ΠΗΓΗ: www.kozani.tv

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 30 Νοεμβρίου η διόρθωση αιτήσεων ΟΣΔΕ για προφανή σφάλματα

Την 30η Νοεμβρίου 2016 ορίζει ως καταληκτική ημερομηνία διόρθωσης των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης μέσω διοικητικών πράξεων για όλα τα πεδία της αίτησης, εγκύκλιος (Αρ. Πρωτ.107000) του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Όπως αναφέρει το εν λόγω έγγραφο, για το έτος 2016 η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτημάτων επιλεξιμότητας άρσης επικάλυψης και διόρθωσης της ΕΑΕ μέσω διοικητικών πράξεων για όλα τα πεδία της αίτησης ορίζεται αυστηρά η 30/11/2016 με εξαίρεση τους παραγωγούς που έχουν αιτηθεί Εξισωτική Αποζημίωση για τους οποίους καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 30/9/2016.
Όπως αναφέρει η Εγκύκλιος, οι αιτήσεις ενίσχυσης οι αιτήσεις στήριξης ή αιτήσεις πληρωμής και τυχόν δικαιολογητικά έγγραφα που παρέχει ο δικαιούχος μπορούν να διορθώνονται και να προσαρμόζονται ανά πάσα στιγμή μετά την υποβολή τους σε περιπτώσεις «προφανών σφαλμάτων» τα οποία αναγνωρίζει η αρμόδια αρχή βάσει συνολικής αξιολόγησης της συγκεκριμένης περίπτωσης. 
Η απόφαση για τη χρησιμοποίηση ή όχι της έννοιας προφανές λάθος εξαρτάται από το σύνολο των γεγονότων και περιστάσεων στις οποίες εντάσσεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά...

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Πρέβεζας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Πρέβεζας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (12-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ριζά – Χειμαδιό – Λυγιά – Βράχος – Λούτσα – Τσουκνίδα – Βαλανιδορράχη – Μεσοπόταμος – Αμμουδιά – Αγία Κυριακή – Λιβαδάρι – Αγιά.
Τρίτη (13-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Καμαρίνα – Κρυοπηγή – Μυρσίνη – Μεγαδένδρο – Εκκλησιές – Δεσποτικά – Κορυφούλα - Βαλανιδούσα – Αϊδονιά.
Τετάρτη (14-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αρχάγγελος – Ν. Σινώπη – Ν. Σαμψούντα – Σφηνωτό – Άνω & Κάτω Κοτσανόπουλο – Άνω Ράχη – Βρυσούλα – Ρευματιά – Σκιαδάς – Κρανέα.
Πέμπτη (15-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νικολίτσι – Άσσος –Πολυστάφυλο – Μελιανά – Παπαδάτες – Γαλατάς – Ριζοβούνι – Τύρια – Στεφάνη.
Παρασκευή (16-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γυμνότοπος – Γοργόμυλος – Τσαγκαρόπουλο – Κλεισούρα – Παναγιά – Γωνιά – Δρυμώνας – Κερασώνας – Άγιος Γεώργιος – Παντάνασσα – Πέτρα.
Σάββατο (17-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκεπαστό – Σκαφιδωτή – Τσεκούρι – Βουβοπόταμος – Μουζακέικα – Αηδόνι – Σταυροχώρι – Κορωνόπουλο – Κορώνη – Κυψέλη – Τζάρα – Θέμελο – Χόχλα - Κουκούλι.

Μερόπη Τζούφη: Ομιλία στη Βουλή για το κάπνισμα και το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Μερόπη Τζούφη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας που εισηγείται ρυθμίσεις που αφορούν στον τομέα παραγωγής και διακίνησης καπνικών προϊόντων. 
Η βουλευτής τόνισε πως με το εν λόγω νομοσχέδιο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην καταπολέμηση του λαθρεμπορίου, επιχειρείται ο ορθός έλεγχος διακίνησης των καπνικών και του εξοπλισμού παραγωγής, προβλέπεται η επανεξέταση των αδειών των καπνοβιομηχανιών, όπως επίσης καθιερώνεται ένα απλό, αξιόπιστο και πλήρες σύστημα αδειοδότησης.
Στη συνέχεια της ομιλίας, η βουλευτής παρέθεσε μια σειρά στοιχείων που αφορούν στο ενεργητικό και παθητικό κάπνισμα, στοιχείων που προκύπτουν από πολυετείς και σε βάθος επιστημονικές έρευνες, θέλοντας να υπογραμμίσει τις επιβλαβείς συνέπειες του καπνίσματος σε ενήλικες και παιδιά. Αναφέρθηκε επίσης στη διοργάνωσης μια σοβαρής αντικαπνιστικής καμπάνιας με στόχο την πρόληψη και την απεξάρτηση.
Στο ίδιο μήκος κύματος, η Μερόπη Τζούφη αναφέρθηκε στο ηλεκτρονικό τσιγάρο, το οποίο έχει κατακτήσει σημαντικό μέρος της αγοράς και διαφημίζεται ως η υγιεινή εναλλακτική του «συμβατικού τσιγάρου». Ωστόσο μια σειρά από νέες μελέτες επισημαίνουν κινδύνους τόσο με τη βραχυπρόθεσμη όσο και με τη μακροπρόθεσμη χρήση των συσκευών «ατμίσματος».

Κλείνοντας η βουλευτής ανέφερε πως: «το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας κινείται στον άξονα της διασφάλισης της δημόσιας υγείας και όχι στον άξονα τακτοποίησης της μίας ή της άλλης δέσμης επιχειρηματικών συμφερόντων», ενώ πρόσθεσε πως: «αποφασίσαμε να αυστηροποιήσουμε το πλαίσιο των διατάξεων καθώς το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και χρήζει σοβαρής μελέτης ώστε να υπάρχουν τεκμηριωμένες αποδείξεις για την επικινδυνότητα ή μη του ηλεκτρονικού τσιγάρου».  

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Άρτας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Άρτας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (12-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σκούπα – Δαφνωτή – Άγναντα – Καταρράκτης – Κτιστάδες – Μελισσουργοί.
Τρίτη (13-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεγαλόχαρη – Μεσόπυργος – Μηλιανά – Γρέβια - Πηγές.
Τετάρτη (14-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00
 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μελάτες – Κάτω Αθαμάνιο – Αθαμάνιο – Τετράκωμο – Μεσούντα.
Πέμπτη (15-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρα Καλεντίνη – Διχομοίρι – Ρετσιανιά – Καστανιά - Ελάτη – Αστροχώρι – Ξηρόκαμπος – Βελεντζικό – Άνω Καλεντίνη.
Παρασκευή (16-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζυγός – Μαρκινιάδα – Διάσελλο- -Άνω Πέτρα – Δημαριό – Κλειδί – Περδικορράχη – Πέτρα - Γιαννιώτι – Σκουληκαριά.
Σάββατο (17-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κάτω Καλεντίνη – Δίστρατο – Ανεμορράχη – Καλλονή - Κυψέλη – Ράμια – Λεπιανά – Μικροσπηλιά – Άνω Γραικικό – Κάτω Γραικικό - Ροδαυγή – Πιστιανά.