Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Ένωση Κερασοβιτών Πωγωνίου: Kοπή Πίτας και ετήσιος χορός το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου, ώρα 8:30 μ.μ., στην αίθουσα δεξιώσεων "AthensView"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητάς μας, στο πλαίσιο των καταστατικών της σκοπών και εν όψει του νέου έτους 2018, σύμφωνα με τις πατροπαράδοτες λαϊκές παραδόσεις της πολύ ευαίσθητης ακριτικής μας επαρχίας, του όμορφου Πωγωνίου, διοργανώνει την ετήσια εκδήλωση της Αδελφότητας Κερασοβιτών «Βασιλόπιτα- Χορός 2018», το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 20:30 το βράδυ, στην καλαίσθητη αίθουσα δεξιώσεων "AthensView" (Ακτημόνων 55, Γαλάτσι, τηλέφωνο 2102917100).
Η Αδελφότητά μας εγγυάται και φέτος την πολύ καλή διασκέδασή μας με άψογο σέρβις, με εξαιρετικά πλούσιο και καλόγουστο μενού και φυσικά με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Το εορταστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει γλέντι με παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα, πλούσιο μενού με απεριόριστη κατανάλωση ποτών και αναψυκτικών καθώς και διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα που ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχουν οριστικοποιηθεί.

Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η ανωτέρω εκδήλωση είναι η κορυφαία χειμερινή γιορτή, για το Κεράσοβο, τους Κερασοβίτες και τους φίλους του χωριού μας, η πρώτη σε μια σειρά άλλων εκδηλώσεων για το 2018. Είναι ακόμα γεγονός ότι είναι μια από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε στη διάρκεια του χειμώνα να συναντηθούμε, να συσφίξουμε τους μεταξύ μας δεσμούς ανταλλάσσοντας ευχές και να γαλουχήσουμε τους νεότερους με τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου μας. Θεωρούμε λοιπόν πως έχουμε χρέος να δώσουμε το παρόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ενωμένοι, μονοιασμένοι, αγαπημένοι, στην εκδήλωση της Αδελφότητάς μας στις 10 Φεβρουαρίου του 2018, αφού έτσι τιμούμε το Κεράσοβο, το Πωγώνι, την Ήπειρο, την Αποδημία, εμάς τους ίδιους σε τελευταία ανάλυση. Ας μην ξεχνάμε πως οι Αδελφότητες στήριξαν τόσο τα χωριά όσο και τους απόδημους σε παλαιότερες δύσκολες εποχές. Για αυτό λοιπόν να μη λείψει κανείς!

Δελβινάκι Πωγωνίου: Επιστολή διαμαρτυρίας της επιτροπή των κατοίκων για το κλείσιμο της τράπεζας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Προς:
Τράπεζα Πειραιώς
Αμερικής 4 Αθήνα
(υπόψιν κ. Μεγάλου Χρήστου)
Διευθύνοντος συμβούλου
Κοιν.:
1) κ. Αντώνη Γούση
 (Γενικό Διευθυντή Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, Τράπεζας Πειραιώς)
2) κ.κ. Βουλευτές Ν. Ιωαννίνων

Θέμα: Αναστολή λειτουργίας υποκαταστήματος Τράπεζας Πειραιώς, στο Δελβινάκι.

Κύριοι,
Ζητάμε από τη  Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, να επανεξετάσει ΑΜΕΣΑ την απόφαση περί αναστολής της λειτουργίας του υποκαταστήματός της, στο ηρωικό Δελβινάκι.
Θεωρούμε πως η απόφασής σας αυτή (για την αναστολή λειτουργίας του ανωτέρω υποκαταστήματος, που σημειωτέον λειτουργεί 2 ημέρες την εβδομάδα), είναι εντελώς λανθασμένη και έχει ληφθεί, χωρίς να υπολογιστούν πολλές άλλες παράμετροι, που άπτονται της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, αλλά και της κοινωνικής διάστασης, όσον αφορά την λειτουργία της.
Το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Δελβινάκι, τυχαίνει να είναι το μοναδικό υποκατάστημα Τράπεζας, που βρίσκεται στο παραμεθόριο – με την Αλβανία- περιοχή και εξυπηρετεί τους κατοίκους (στην πλειονότητα ηλικιωμένους!), 20 και πλέον παραμεθορίων χωριών, του πρώην Δήμου Δελβινακίου και της διευρυμένης Κοινότητας Πωγωνιανής.
Παρακαλούμε θερμά, για την ευαισθητοποίηση σας επί του θέματος και ευελπιστούμε να επανεξετάσετε και να ανακαλέσετε την απόφασή σας αυτή, για την διακοπή λειτουργίας του ως άνω καταστήματός σας, που άλλωστε στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο (ανέξοδα).
Σας ενημερώνουμε, πως το οικόπεδο για την ανέγερση του κτιρίου (Τραπεζικό Μέγαρο, το λέμε εμείς!), έχει παραχωρηθεί ΔΩΡΕΑΝ πριν από εξήντα και πλέον χρόνια στην τότε Αγροτική Τράπεζα, από τον τότε Δήμο Δελβινακίου.
Αυτό και μόνο αυτό θα πρέπει να σας προβληματίσει και να δημιουργήσει σε σας και στο Δ.Σ. της Τράπεζας Πειραιώς, την ηθική υποχρέωση, ώστε το υποκατάστημα σας στο Δελβινάκι, ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!
Τελειώνοντας, θέλουμε να συνυπολογίσετε, πως οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής Δελβινακίου – εδώ στα ακριτικά σύνορα – φυλάνε Θερμοπύλες και είναι ένας πλέον λόγος, ώστε να δείτε θετικά το δίκαιο αίτημά μας!

Σας ευχαριστούμε πολύ.
Η εξουσιοδοτημένη επιτροπή των
κατοίκων του Δελβινακίου 
1) Γκουρομέτσιος Νικηφόρος
2) Μάγκος Μιχάλης
3) Τσώνης Γιώργος 

Σταύρος Ζηκόπουλος: Ο Κασιδιάρης μέσα σε 10 μέρες άλλαξε μορφή

Δεν είμαι ειδικός για να έχω άποψη για τις ανεμογεννήτριες στον Κασιδιάρη, γι΄ αυτό όμως που βλέπω έχω.
Απέναντι ο Κασιδιάρης μέσα σε 10 μέρες άλλαξε μορφή.
Είμαι σίγουρος πως η μελέτη περιαυτολογικών επιπτώσεων γράφει πως τα μπάζα από τα πέδιλα για τις ανεμογεννήτριες δεν θα πετιούνται στις πλαγιές και όποιον πάρει ο χάρος.
Βλέπετε για τη μεταφορά τους τα χρήματα είναι πολλά!
Τι κι αν γράφει η μελέτη.
Το λιγότερο 750.000 χιλιάδες κυβικά και είναι η αρχή!
Έβαλα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και η απάντηση ήταν ... αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Παρακαλώ  τη δημοτική αρχή να διαβάσει τη μελέτη περιαυτολογικών επιπτώσεων και να πάρει θέση ... γιατί διαφορετικά θα αιωρούνται ... διάφορα…

Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας με τη συνδρομή Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο προερχόμενο από το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι είναι καταχωρημένος με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για αδικήματα κατά της δημόσια τάξης και ασφάλειας.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Ιωάννινα: Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για ληστεία

Συνελήφθη, σήμερα (12-01-2018) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.
Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του 42χρονου εκκρεμούσε διάταξη του Προέδρου Εφετών Ναυπλίου καθώς και ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή του Β΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για το αδίκημα της ληστείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Αδελφότητα Βησσανιωτών "Η ΑΡΕΤΗ": Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ώρα 11:00 π.μ., στην "Μάνα", Μάρνης 38


Αργία για τα Δημοτικά σχολεία και τα Νηπιαγωγεία η ημέρα των Τριών Ιεραρχών

Σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Παιδείας, κ. Κώστας Γαβρόγλου στην Βουλή τα Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα των Τριών Ιεραρχών.
Καταργείται η διάταξη που προέβλεπε εορταστικές εκδηλώσεις στις 30 Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών και ότι  περίπτωση που η 30η Ιανουαρίου είναι Σάββατο ή Κυριακή, οι εορταστικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα την προηγούμενη Παρασκευή.
Η διάταξη ορίζει ότι α) Η περίπτ. ια΄ της παρ. 1 του άρθρου 3 του π.δ. 79/2017 (Α΄ 109, διόρθ. σφάλμ. Α΄112) αντικαθίσταται ως εξής: «ια) την εορτή των Τριών Ιεραρχών, την ημέρα της εορτής του Πολιούχου της έδρας του σχολείου και την ημέρα της τοπικής εθνικής εορτής.» 

16η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου στη Hall of Brands Α΄ ερασιτεχνική, εντός έδρας ο Αγροτικός Αστέρας (Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά-Π.Α.Σ. Κράψης 14-01-18/15:00)

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ    
ΩΡΑ: 15:00

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνική
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ  (00:00)  
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ- ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ (15:00)
Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ-Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ (17:15)
Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ (15:00)
Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ (15:00)
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ-Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ (15:00)
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ (15:00)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ-Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ (15:00)

Σύλλογος Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, ώρα 12:30 μ.μ.

Καλωσορίζουμε το 2018 και σας περιμένουμε την Κυριακή 28 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 μμ στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας με ένα ανεπανάληπτο παραδοσιακό Ηπειρώτικο γλέντι.

16η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου στον Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής, εκτός έδρας η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου (Αστήρ Αμφιθέας-Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου 13-01-18/15:00), εκτός έδρας η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (Α.Ε. Γιάννενα-Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος)

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ
ΩΡΑ: 15:00
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΓΗΠΕΔΟ
ΩΡΑ: 00:00

Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής
Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018
Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ-Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ  (00:00)  
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ (15:00)
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ (15:00)
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-Π.Α.Σ.ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ (17:30)
Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018
Α.Ε. ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ  (00:00)  
Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ-Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ (11:30)
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Α.Π.Ο.Ε.Λ. (15:00)

ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ (15:00)

Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου: Κοπή Πίτας και ηπειρώτικο γλέντι, τη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, ώρα 21.00', στο ''Στέκι του Ανδρέα'', Δημάρχου Μπέκα 64, Σπάτα, με τη κομπανία του Νίκου Φιλιππίδη.

Η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου διοργανώνει κοπή Πίτας και ηπειρώτικο γλέντι, τη Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, ώρα 21.00', στο ''Στέκι του Ανδρέα'', Δημάρχου Μπέκα 64, Σπάτα, με τη κομπανία του Νίκου Φιλιππίδη.

Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού: Χοροεσπερίδα το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, Χασιά, Κέντρο "ΤΟ ΕΛΑΤΟ"

Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, ώρα 9:00 μ.μ., Χασιά, Κέντρο "ΤΟ ΕΛΑΤΟ".

Γιατί οι άνδρες θέλουν μεγαλύτερο πέος;

Νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου

Τι κι αν έχουν υγεία, δουλειά, χρήματα, ωραίο αυτοκίνητο και τη γυναίκα των ονείρων τους στο πλευρό τους… Ο καημός τους είναι πώς θα αποκτήσουν μεγαλύτερο πέος, αφού στο μυαλό τους αυτό συνεπάγεται την απόλυτη επιτυχία... Αυτό προκύπτει από νέα έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου σε δείγμα χιλίων ανδρών.
Το μέγεθος του πέους επεκτείνεται σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας και είναι στο top 3 των αναζητήσεων στον Mr Google.
«Αν κάνετε μια επιφανειακή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, θα δείτε πως τα πιο δημοφιλή ιστολόγια είναι αυτά που υπόσχονται περισσότερο σεξ και μεγαλύτερο φαλλό», εξηγεί ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, MD, PSC, PhD, ουρολόγος - ανδρολόγος, πρόεδρος του International Andrology και διευθυντής του Τμήματος Σεξουαλικής Υγείας στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.
«Στην έρευνα που κάναμε, στην ερώτηση αν οι άνδρες είναι ευχαριστημένοι με το μέγεθος του πέους τους, έκπληκτοι είδαμε ότι οι οκτώ στους δέκα απάντησαν όχι. Στην, δε, ερώτηση αν θα έπαιρναν ένα χάπι που θα το μεγάλωνε χωρίς κίνδυνο, αν υπήρχε, όλοι είπαν απερίφραστα και χωρίς δισταγμό ναι».
Ανάλογα στοιχεία υπάρχουν σε πολλές χώρες, οι άνδρες κάτοικοι των οποίων μοιράζονται την ίδια αγωνία. Η Γερμανία είναι η πρώτη χώρα σε επεμβάσεις για μεγέθυνση πέους και ακολουθεί η Αγγλία, σύμφωνα με στοιχεία από μεγάλη έρευνα της βρετανικής εφημερίδας Guardian.