Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Κάτω Μερόπη Πωγωνίου: 4ος Αγώνας Ανωμάλου Δρόμου 6KM & 20km, την Κυριακή 20 Αυγούστου

Οδοιπορικό υγείας και αλληλλεγγύης στη Βόρειο Ήπειρο

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Δρόπολης κ. Αχιλλέα Ντέτσικα και του Προέδρου Δερβιτσάνης κ. Μπόμπολη, το οδοιπορικό υγείας και αλληλεγγύης φιλοξενήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της ομώνυμης πόλης, στο πλαίσιο ημερίδας για την πρόληψη ιατρικών παθήσεων με συντονιστή τον κ. Στέφανο Φούσα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Υπουργός και συντονιστής της αλληλεγγύης κ. Αντώνης Φούσας, ο τ. Υπουργός του Αλβανικού Κοινοβουλίου κ. Σπύρος Ξέρρας, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Καψάλης Γεώργιος, ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Αργυροκάστρου, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και κάτοικοι της πόλης.
«Η αγάπη των Ελλήνων για τη μειονότητα της Βορείου Ηπείρου  είναι διαχρονικά υπαρκτή» τόνισε ο κ. Αντώνης Φούσας, ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι έχει έμπρακτα εκδηλώσει πολλές φορές το προσωπικό του ενδιαφέρον για τα χωριά της μειονότητας.
Ο Δήμαρχος Δρόπολης κ. Ντέτσικας ευχαρίστησε τον ε. καθηγητή Καρδιολογίας κ.  Στέφανο Φούσα για την πρωτοβουλία του, επισήμανε την σημαντικότητα της εκδήλωσης για την πρόληψη υγείας των πολιτών αλλά και την συνεχή προσφορά της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας με την παροχή ειδών κοινωνικού ιατρείου.
«Μας γεμίσατε Ελλάδα και σας ευχαριστούμε για αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Δρόπολης κ. Μιχάλης Μάνος.
Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων χαρακτήρισε αξιέπαινη την κοινωνική πρωτοβουλία του κ. Στ. Φούσα και την επιμονή του στη συνεχή εκστρατεία ενημέρωσης για την πρόληψη υγείας και αναφέρθηκε στις δράσεις συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αργυροκάστρου.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Μας κάνει πραγματικά υπερήφανους, ως Πωγωνίσιους, ο Στέφανος Φούσας για τη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει όχι μόνο στο Δήμο και στην Ήπειρο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό και ευχόμαστε να συνεχίσει να το κάνει».
Στην επιστημονική ομάδα της ημερίδας, που συντόνισε ο Σ. Διευθυντής του Τζανείου Νοσοκομείου, συμμετείχαν ο ιερολογιώτατος Μιχαήλ Χρυσέλης, γυναικολόγος –φαρμακοποιός, Επιμ. Β΄του Φαρμ. Τμήματος του Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα» και οι κ.κ.: Αθηνά Ζαχαρή, ψυχίατρος, Βούλα Κίτσιου, χειρουργός οδοντίατρος, Γεώργιος Παπανικολάου, Περιοδοντολόγος – Χειρ. Οδοντίατρος, Βάια Ρούντου, χειρουργός οφθαλμίατρος,  Ευθαλία  Στεφανάκη, ειδικός αλλεργιολόγος-Αντιπρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσοσολογίας, Σταύρος Σταύρου, μεταπτυχιακός ερευνητής και Κώστας Τσαγκλής, δικηγόρος.

Tην ερχόμενη εβδομάδα το δεύτερο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»

Tην ερχόμενη εβδομάδα το δεύτερο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»

Τη χρηματοδότηση τουλάχιστον 6.000 ωφελουμένων με 61 περίπου εκατομμύρια ευρώ θα καλύψει η δεύτερη φάση του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ'Οίκον».
Με Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπέγραψαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ξεκινά η ενεργοποίηση την επόμενη εβδομάδα
Στόχος  του νέου προγράμματος - «γέφυρα» είναι η κάλυψη επιπλέον αιτήσεων από αυτές που είχαν υποβληθεί το 2014 στο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον», αλλά δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της ανεπάρκειας τότε των σχετικών κονδυλίων.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ενδιάμεσο  πρόγραμμα, που υλοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2016, με την εξασφάλιση 75 εκατ. ευρώ κάλυψε πάνω από 8.500 ωφελούμενους.
Έτσι, με συντονισμένες προσπάθειες της κυβέρνησης, τα δύο ενδιάμεσα προγράμματα ενισχύουν συνολικά περίπου 15.000 νοικοκυριά.
Στόχος του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι η αναθέρμανση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τον κατασκευαστικό κλάδο, στην υλοποίηση των στόχων της χώρας για τη μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών ρύπων και στη μείωση του ενεργειακού κόστους για χιλιάδες πολίτες, με έμφαση στα χαμηλότερα εισοδήματα.


ΠΗΓΗ: www.newpost.gr

Ιωάννινα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε εκπαίδευση αστυνομικών σε θέματα πρώτων βοηθειών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία Σεμινάριο Επιμόρφωσης αστυνομικών σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, από εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, υπό την επιμέλεια του Γραφείου Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων.
Την εκπαίδευση παρακολούθησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, η επιλογή των οποίων αφορά στην άμεση και πρώτη ανταπόκρισή τους σε τέτοιου είδους περιστατικά.

Σκοπός της εκπαίδευσης ήταν τα στελέχη να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση και κατάρτιση, προκειμένου να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο σε περίπτωση ανάγκης παροχής πρώτων βοηθειών.

Κεράσοβο Πωγωνίου: Γιορτή πίτας το Σάββατο 19 και ημερήσιο πανηγύρι-τραπέζι την Κυριακή 20 Αυγούστου

Γιορτή πίτας το Σάββατο 19 και ημερήσιο πανηγύρι-τραπέζι την Κυριακή 20 Αυγούστου, στο Κεράσοβο Πωγωνίου.

Μερόπη Πωγωνίου: Ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Αυγούστου


Ετήσιο παραδοσιακό πανηγύρι το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Αυγούστου, στην Μερόπη Πωγωνίου.

Στρατίνιστα Πωγωνίου: Διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Αυγούστου

Διήμερο παραδοσιακό πανηγύρι το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Αυγούστου, στην Στρατίνιστα Πωγωνίου.

Mε φαντασμαγορικό πολυθέαμα το Δεκαπενταύγουστο, τα ''Παργινά 2017''

Mε φαντασμαγορικό πολυθέαμα το Δεκαπενταύγουστο, τα ''Παργινά 2017''

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα «Παργινά 2017»  του Δήμου Πάργας. Αποκορύφωμα των φετινών εκδηλώσεων, που προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ήταν το βράδυ της Τρίτης 15 Αυγούστου με το έθιμο της «Βαρκαρόλας» και  το πολυθέαμα «Ήχος και Φώς».
  Παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλης  Μιχελάκης,  η  Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων κα Τατιάνα Καλογιάννη, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γιάννης Λώλος, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά κ. Στάθης Γιαννούλης,  Αντιδήμαρχοι, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και  εκπρόσωποι τοπικών αρχών.
Στο χαιρετισμό –καλωσόρισμά του, ο Δήμαρχος Πάργας κ. Αντώνης Νάστας, μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Σήμερα για μας είναι διπλή γιορτή. Από τη μία γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, το «Πάσχα του καλοκαιριού». Και  από την άλλη τιμάμε και θυμόμαστε τους αγώνες των προγόνων μας.
Η Πάργα λόγω της στρατηγικής της θέσης στο Ιόνιο, είχε πολλούς κατακτητές.  Οι κάτοικοί της, περίπου  4.000 Παργινοί,  οδηγήθηκαν στον τραγικό ξεριζωμό και την προσφυγιά, παίρνοντας μαζί τους  τα  Ιερά Κειμήλια του τόπου τους και χώμα από την πατρική γη.Όμως, η φλόγα της επιστροφής δεν έσβησε ποτέ μέσα τους και η κρυφή υπόσχεσή τους ήταν να λευτερωθούν και να γυρίσουν πίσω.
Αυτό είναι που γιορτάζουμε σήμερα. Την πίστη των Παργινών, το κουράγιο, την υπομονή  και την αγάπη τους για την πατρίδα. Από τη θάλασσα έφυγαν και από τη θάλασσα  επέστρεψαν στην ελεύθερη πλέον Πάργα, το 1913. Αυτό αναπαριστά η σημερινή «Βαρκαρόλα».
Η Πάργα  με την ιστορία της, γέννησε τον Κωνσταντίνο Κανάρη,  τον Πατατούκο και τον Παναγιώτη Αραβαντινό. Είναι η γενέτειρα των Πετσάληδων, των ευεργετών Βασιλά και Δέσκα, των ποιητών Τάκη Τσιάκου και Άλκη Αλκαίου. Οι σημερινοί Παργινοί, με ζήλο και εργατικότητα,   κατάφεραν  να κάνουν την Πάργα τον κορυφαίο τουριστικό προορισμό  χιλιάδων επισκεπτών από κάθε γωνιά του κόσμου.
Όπως η Παναγιά βοήθησε  τους προγόνους μας να επιστρέψουν στη πατρίδα και τους σημερινούς Παργινούς να προκόψουν,   με τον ίδιο τρόπο η  Μεγαλόχαρη θα βοηθήσει και  όλους τους Έλληνες να ξεπεράσουμε  τα προβλήματά μας. Όλοι μας,  χάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια. Ας κρατήσουμε όμως – όπως το ζητάει η σημερινή   μέρα -  ακόμη πιο γερά την αλληλεγγύη και την πίστη στις αρχές και τις αξίες μας. Για να βγούμε, μια ώρα αρχύτερα, από την επώδυνη κρίση».

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Θεσπρωτίας, την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
Δευτέρα (21-08-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα- Αχουρία Κεραμίτσας – Μαλούνι - Αχούρια Μαλουνίου.
Τρίτη (22-08-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
Τετάρτη (23-08-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
Πέμπτη (24-08-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
Παρασκευή (25-08-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά
Σάββατο (26-08-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πολύδροσο – Πέντε Εκκλησίες – Πλακωτή – Πετροβίτσα – Ραβενή – Καλιθέα – Χαραυγή - Λεπτοκαρυά.

5ος «Εν Νικοπόλει Ακτία» Αγώνας Δρόμου, με αφετηρία την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, το απόγευμα, ο 5ος «Εν Νικοπόλει Ακτία» Αγώνας Δρόμου, με αφετηρία την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας σε συνεργασία με το Δήμο Πρέβεζας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας και την Περιφερειακή Ενότητας Πρέβεζας της Περιφέρειας Ηπείρου, διοργανώνουν τον 5ο «ΕΝ ΝΙΚΟΠΟΛΕΙ ΑΚΤΙΑ» Αγώνα Δρόμου
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Αγώνες Δρόμου απόστασης 10 και 5 χιλιομέτρων καθώς και παράλληλους μαθητικούς αγώνες.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην όμορφη και φιλόξενη Πρέβεζα το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017, στο ηλιοβασίλεμα, ώστε η θερμοκρασία περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια των αγώνων να είναι όσο το δυνατό χαμηλότερη. Η διαδρομή των αγώνων είναι ιδιαίτερου φυσικού κάλους. Η αφετηρία βρίσκεται έξω από την κεντρική είσοδο του σταδίου της Αρχαίας Νικόπολης, η οποία είναι ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μνημεία στον κόσμο, ενώ ο τερματισμός λίγο μετά το Δημαρχείο της Πρέβεζας, κοντά στην όμορφη κεντρική πλατεία της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες που θα διεξαχθούν είναι οι παρακάτω:
•Αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων
•Αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων (διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος)
•Μαθητικοί αγώνες δρόμου 1 χιλιομέτρου για τα δημοτικά και τα γυμνάσια
 Η κατάταξη των αθλητών στους αγώνες δρόμου 10 και 5 χιλιομέτρων, επιπλέον της γενικής κατάταξης, θα γίνει σύμφωνα με την ηλικιακή τους κατηγορία και θα πραγματοποιηθούν οι αντίστοιχες απονομές κυπέλων ανά ηλικιακή κατηγορία. Η διάκριση των αθλητών σε ηλικιακές κατηγορίες (για άνδρες και για γυναίκες) έχει ορισθεί ως εξής:
•1η ηλικιακή κατηγορία: έως και 39 ετών
•2η ηλικιακή κατηγορία: από 40 ετών έως 54 ετών

•3η ηλικιακή κατηγορία: από 55 ετών και άνω.

Εκδήλωση Ιστορικής Μνήμης και Πολιτισμού για την καταστροφή του Φαναρίου από τους Γερμανούς και τους Αλβανοτσάμηδες, το καλοκαίρι του 1943, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στο Σταυροχώρι Πρέβεζας

Η καταστροφή του Φαναρίου από τους Γερμανούς και τους Αλβανοτσάμηδες, το καλοκαίρο του 1943. Εκδήλωση Ιστορικής Μνήμης και Πολιτισμού τη Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017,  στο Σταυροχώρι Πρέβεζας.

Εδώ και τρία κατά σειρά έτη πραγματοποιείται η ιστορική εκδήλωση στο Σταυροχώρι του Δήμου Πάργας, αναφορικά με την καταστροφή του Φαναρίου τον Αύγουστο του 1943.
Η εισβολή των Γερμανών με τη βοήθεια των Τσάμηδων προκάλεσε ανυπολόγιστες ζημιές και είναι σε μέγεθος αντίστοιχη της καταστροφής του Διστόμου.
Πρόκειται για μια θλιβερή σελίδα που τον Αύγουστο του '43 έζησε όλη η Ήπειρος με την εισβολή της επίλεκτης Γερμανικής Μεραρχίας “Εντελβάις”, προκαλώντας ολική καταστροφή στο πέρασμά της.
Η επετειακή εκδήλωση Ιστορίας, Μνήμης και Πολιτισμού διοργανώνεται από τον Δήμο Πάργας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Σταυροχωρίου στις 3 Σεπτεμβρίου 2017 στο Σταυροχώρι και το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως ακολούθως:
Πρωί:
11.00 π.μ. : Επιμνημόσυνη δέηση στον τόπο ομαδικής εκτέλεσης των θυμάτων στο Καναλάκι.
Απόγευμα-χαιρετισμοί και ομιλίες:
20.00 μ.μ.:
“Μνήμες και σκοπιμότητες με ιστορικά, πολιτικά, κοινωνικά και παιδαγωγικά διδάγματα”. Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, καθηγητής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
“Μνήμη και χρέος- Δικαιοσύνη και αποζημίωση”. Αριστομένης Συγγελάκης, Συγγραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα
Θεατρική παράσταση από τον θίασο ΕΝ ΟΔΩ με τον τίτλο:
“Στα Καλντερίμια της σιωπής, πηγαίνοντας προς το απόσπασμα” κείμενα Κατερίνα Ντάση
Παραδοσιακοί χοροί.
Η παρουσία όλων των κατοίκων του Φαναρίου κρίνεται απαραίτητη.
Τιμή και χρέος προς τους ήρωες του Φαναρίου που θυσιάστηκαν για εμάς!

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης
Η καταστροφή του Φαναρίου Πρεβέζης από τους Γερμανούς κατακτητές και τους Αλβανοτσάμηδες συνεργάτες τους, το καλοκαίρι του 1943. Απόσπασμα από το βιβλίο του Μιχάλη Ντούσια «ΕΑΜ Πρέβεζας, ΕΛΑΣ Ζαλόγγου - Σουλίου»
Ο Μιχάλης Ντούσιας γράφει.
Παραθέτω περίληψη των γεγονότων απο τον γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΕΑΜ Καναλακίου - Φαναρίου Γιώργου Ν. Ιωάννου :
" Αν και είναι δύσκολο να αποδώσω σε όλη τη δραματική έκταση την ολοκληρωτική καταστροφή του Φαναρίου από τους Γερμανούς - Ιταλούς κατακτητές σε συνεργασία με τους ντόπιους  Αλβανο-Τσάμηδες συνεργάτες τους, θα προσπαθήσω να περιγράψω τα γεγονότα όπως τα έζησα ο ίδιος προσωπικά.

''Ελαιοκομία και προβατοτροφία, δύο πυλώνες ανάπτυξης'': 24ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών στα Χανιά, 7-10 Σεπτεμβρίου 2017

Σας προσκαλούμε στην τελετή έναρξης καθώς επίσης και στις εργασίες του 24ου Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του Μεσογειακού Ινστιτούτου Χανίων (Μ.Α.Ι.Χ.) από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2017 με θέμα «Ελαιοκομία – Προβατοτροφία, Δύο Πυλώνες Ανάπτυξης».
Το Συνέδριο συνεχίζει την παράδοση των ετήσιων Συνεδρίων των Ενώσεων Νέων Αγροτών που ξεκίνησαν το 1994 και έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος (Άργος, Τυχερό Έβρου, Πάτρα, Αμπελάκια Λάρισας, Θεσσαλονίκη, Μαρώνεια Ροδόπης, Αγρίνιο, Ξάνθη, Καλαμάτα, Νέος Σκοπός Σερρών, Κόνιτσα Ιωαννίνων, Σπάρτη, Κοζάνη, Δράμα, Τεχνόπολις Αθήνας, Αρχαία Ολυμπία, Καρδίτσα, Μεστά Χίου, Ελατοχώρι Πιερίας, Κάστρο Λαμίας, Σοφικό Κορινθίας, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και Ρόδος) και αποτελεί την αφορμή για την ετήσια συνάντηση των νέων αγροτών της χώρας μας.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει πηγή ηθικής τόνωσης για τους νέους αγρότες και ελπίδας για τη συνέχιση του έργου μας.
Σας περιμένουμε στην πολύ ενδιαφέρουσα αυτή επαφή με το πιο ζωντανό και ελπιδοφόρο κομμάτι του αγροτικού τομέα.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18:00.