Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Παράταση υποβολής φορολογικών δηλώσεων για νομικά και φυσικά πρόσωπα, μέχρι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου

 


Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και η ΑΑΔΕ ανακοίνωσαν ότι, προκειμένου να διευκολυνθούν τα νομικά και φυσικά πρόσωπα που ενδεχομένως να αντιμετώπισαν πρόβλημα στην υποβολή δηλώσεων τις τελευταίες ώρες τις υποβολής λόγω υπερφόρτωσης του συστήματος, τούς δίνεται η δυνατότητα υποβολής αυτών των δηλώσεων μέχρι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, χωρίς καμία επιβάρυνση.

Το ίδιο ισχύει και για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που θα υποβάλουν τροποποιητική δήλωση φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2022.

Αυξήθηκαν κατά 82.000 οι φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του συνδυασμού ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ "Τόπος να ζείς", με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον κ. Στέφανο Ζούμπα

 


Με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του συνδυασμού μας ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ "Τόπος να ζείς", καλούμε κάθε Ηπειρώτισσα και κάθε Ηπειρώτη, από την Άρτα, τα Γιάννενα, τη Θεσπρωτία και την Πρέβεζα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε κοινούς στόχους και κοινές επιδιώξεις για την εξέλιξη του τόπου μας, γιατί μπορούμε και αξίζουμε το καλύτερο.

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας και θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ηπειρωτών στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 είναι οι κάτωθι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΖΟΥΜΠΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

1. ΑΪΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

2. ΑΞΙΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ- ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

3. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΔΩΔΩΝΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΚΑΒ

4. ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΔΩΔΩΝΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

5. ΒΟΥΣΤΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΙΡΙΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

6. ΓΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ /ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ Δ.Σ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

7. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ- ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΓΝΙ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΜΕΛΟΣ ΝΤ ΑΔΕΔΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

8. ΚΑΡΑΚΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

9. ΚΕΪΣΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

10. ΚΙΤΣΑΝΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΙΑΤΡΟΣ

11. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

12. ΛΑΚΚΑ ΕΛΕΝΗ- ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

13. ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣΜΕΛΟΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

14. ΛΙΑΓΚΟΥ ΑΝΘΗ- ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

15. ΛΙΟΥΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ- ΠΕΡ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΑΣΙ ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝΜΕΛΟΣ ΚΠΕ ΠΑΣΟΚΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

16. ΜΙΣΟΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

17. ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣΑΓΡΟΤΗΣ

18. ΜΠΑΝΔΕΛΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

19. ΝΑΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ

20. ΞΙΟΥΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΓΝΙ

21. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ- ΓΥΜΝΑΣΤΗΣΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΣΙ

22. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΜΑΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΩΔΩΝΗΣ

23. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΠΡ. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΝΑΛ

24. ΣΙΝΤΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ GARMIN GREECE

25. ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΑΛΕΚΟΣ- ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ

26. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ- ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

27. ΣΤΑΣΙΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ- ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

28. ΤΑΣΙΟΥ ΙΟΥΛΙΑ- ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

29. ΤΖΙΑΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΖΙΤΣΑΣΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

30. ΤΡΑΪΚΑΠΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

31. ΤΣΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ- ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ. ΠΩΓΩΝΙΟΥ

32. ΤΣΩΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

33. ΧΑΛΚΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ- ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

Παρακάλαμος: Καθαρισμός Νηπιαγωγείου και τοποθέτηση νέας τσουλήθρας


Η καθημερινή προσπάθεια για την επίλυση των όποιων προβλημάτων παρουσιάζονται συνεχίζεται αγαπητοί συγχωριανοί-συνδημότες.

Η έναρξη του Σχολικού έτους πλησιάζει και προσπαθούμε πάντα σε συνεργασία με τον Δήμο μας, να είναι τα σχολεία μας έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους.

Σήμερα Παρασκευή καθαρίστηκε το Νηπιαγωγείο μας και τοποθετήθηκε και νέα τσουλήθρα στον αύριο χώρο, ώστε τα παιδάκια να έχουν όλα τα όργανα να διασκεδάζουν.

Ευχαριστώ τους Αντ/ρχους  κ.κ. Φωτίου Αθανάσιο για τους υπαλλήλους που μας διέθεσε, αλλά και τον κ. Γιουνη Αναστάσιο που κινήθηκε τάχιστα στο αίτημα μας για αγορά και τοποθέτηση της τσουλήθρας.

Μέχρι και την τελευταία ημέρα θητείας αγαπητοί φίλοι, η προσπάθεια θα συνεχίζεται, με σεβασμό και αγάπη για το χωριό μας.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος Παρακαλάμου

 Μπίκας Χρ. Κωνσταντίνος 

Στην Κόνιτσα το οδοιπορικό του Σπύρου Ριζόπουλου

 


Οδικό δίκτυο και ιστορικό γεφύρι: Προβλήματα και λύσεις.

 Με το πόδι κυριολεκτικά πατημένο στο γκάζι συνεχίζει τα οδοιπορικά του σε όλη την Ήπειρο ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου έχει “χτενίσει” όλη την Περιφέρεια καταγράφοντας προβλήματα και αδυναμίες πάνω στα οποία έχει οικοδομήσει το πρόγραμμα διακυβέρνησης.

Νέος σταθμός η Κόνιτσα. Ο Σπύρος Ριζόπουλος μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Απόστολο Κορτσινόγλου και την υποψήφια με τους Ορίζοντες Ηπείρου της Π.Ε. Ιωαννίνων, Ρόζα Μπρούζου βρέθηκαν στο ιστορικό γεφύρι τη Κόνιτσας.

Όπως αναφέρει ο Απόστολος Κορτσινόγλου το γεφύρι της Κόνιτσας είναι παρατημένο και διατρέχει τον κίνδυνο να έχει την κατάληξη του γεφυριού της Πλάκας. Στις προτάσεις του Σπύρου Ριζόπουλου βρίσκεται η σύσταση μητρώου γεφυριών ούτως ώστε να καταγραφούν όλα τα γεφύρια της Ηπείρου με τις ανάγκες που έχει το καθένα. Έπειτα να δρομολογηθούν οι παρεμβάσεις που χρειάζεται η κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ιωάννινα: Συνελήφθη ημεδαπός, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

 


Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για άτομο που προέβαινε σε άσκοπους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε σπίτι, οι αστυνομικοί που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν και συνέλαβαν τον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοινωνική εκδήλωση αφορούσε σε γάμο που γινόταν στην περιοχή.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγητική καραμπίνα, με την οποία είχε προβεί προηγουμένως στους άσκοπους πυροβολισμούς.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ιωάννινα: 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων

 


Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά, την 3η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων “Go Local”.

Σε ένα εμβληματικό σημείο των Ιωαννίνων, την πλατεία Μαβίλη, δίπλα από τη λίμνη Παμβώτιδα, φιλοξενούνται 30 περίπτερα με επιχειρήσεις της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις κ.α.

Η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Πέμπτης, 31 Αυγούστου 2023 με Γιαννιώτες και επισκέπτες, να επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή σε μια εκδήλωση, που επιδιώκει να γίνει θεσμός.

Τα περίπτερα των παραγωγών, τους περίμεναν γεμάτα με αντιπροσωπευτικά τοπικά προϊόντα όπως μέλι, βότανα, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, κρασί και λικέρ, μπύρες, παραδοσιακά ζυμαρικά, τυροκομικά, καλλυντικά και πολλά άλλα.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τους ίδιους τους παραγωγούς, να ενημερωθούν αναλυτικά για τα προϊόντα τους, τα συστατικά τους και τον τρόπο παραγωγής τους, να τα γευτούν αλλά και να τα προμηθευτούν.

Δήμος Ζίτσας: Ο κόσμος και η Αυγουστιάτικη πανσέληνος «πλημμύρισαν» τον αρχαιολογικό χώρο Μεγ. Γαρδικίου στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση

 


Το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, αλλά και η μοναδική ερμηνεία του Δημήτρη Μπάση δημιούργησαν μια μοναδική βραδιά για τους χιλιάδες κόσμου, όλων των ηλικιών, που το βράδυ της Πέμπτης (31/08/2023) ανηφόρησαν στο λόφο «Καστρί» στον αρχαιολογικό χώρο  Πασσαρώνας για τη συναυλία που διοργάνωσαν ο Δήμος Ζίτσας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων.

Το μαγευτικό σκηνικό που δημιουργεί η Αυγουστιάτικη πανσέληνος και η ανταπόκριση του κόσμου καθιστούν τη μουσική εκδήλωση που οργανώνει κάθε χρόνο, ο δήμος Ζίτσας στον αρχαιολογικό χώρο  Πασσαρώνας, κορωνίδα των καλοκαιρινών του εκδηλώσεων.

 Ο Δημήτρης Μπάσης και η ταλαντούχα Καλλιόπη ανεβαίνοντας  στη σκηνή ξεσήκωσαν το κοινό με την ερμηνεία τους προσφέροντάς του,  ένα μουσικό ταξίδι ξεχωριστής διασκέδασης με τραγούδια λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων   στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει καθιερώσει το Υπουργείο Πολιτισμού και η Γενική Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, με αφορμή την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

Γιούνης Αναστάσιος: Ζητώ και πάλι τη στήριξή σας για να συνεχίσω να αποτελώ τη φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο

 


Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Το αύριο είναι εδώ και το Πωγώνι πρέπει να συνεχίσει την πορεία ανάπτυξης που όλοι μαζί έχουμε δρομολογήσει αυτά τα χρόνια.

Με το θάρρος που μου δίνει η ιδιαίτερη σχέση που έχουμε αναπτύξει  κατά την  ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ζητώ και πάλι τη στήριξή σας για να συνεχίσω να αποτελώ τη φωνή σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως  Αντιδήμαρχος Πολιτισμού - Παιδείας  προσπάθησα, πάντα με σεβασμό και αγάπη , να δρομολογήσω δράσεις προστασίας και ανάδειξης του πλούσιου πολιτισμού του Πωγωνίου και της απέραντης φυσικής ομορφιάς της περιοχής. Από τη θέση του Προέδρου  των σχολικών επιτροπών εργάστηκα για ένα ασφαλές και ποιοτικό σχολικό περιβάλλον για τους μαθητές.

Σήμερα ζητώ και πάλι τη βοήθειά σας για να συνεχίσουμε το έργο που είναι σε εξέλιξη. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Γιούνης Αναστάσιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου

«Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου»

Κατέθεσαν ψηφοδέλτιο ξεπερνώντας το 100% οι Ορίζοντες Ηπείρου

 


Ήδη από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου κατέθεσαν ψηφοδέλτιο οι Ορίζοντες Ηπείρου όπως  ανακοίνωσαν στη συνέντευξη Τύπου εκείνη την ημέρα.

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική παράταξη ξεπέρασε το 100% των θέσεων  στο ψηφοδέλτιο και πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το ψηφοδέλτιο των Οριζόντων Ηπείρου στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες  διαμορφώνεται ως εξής:

ΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΥΓΙΕΙΝΟΛΟΓΟΣ/ΕΠΟΠΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΑΛΕΞΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ

ΓΕΡΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ   ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΓΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

ΔΕΡΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ        -   ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΑΖΑΚΗΣ  ΚΩΣΤΑΣ -  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΑΡΑΒΙΔΑ ΕΛΕΝΗ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

 ΚΑΡΑΜΟΥΤΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΟΙΚΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ

 ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΤΕ

ΚΑΣΙΟΥΜΗ ΡΕΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ  - ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  - ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ / ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

ΚΙΤΣΙΟΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ  - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΙΤΣΙΟΥ  ΕΛΕΝΗ- ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΛΗΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΟΛΙΟΥ     ΣΟΦΙΑ -  ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΚΟΛΙΟΦΟΥΚΑ    ΓΕΩΡΓΙΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΔΑΠ

ΚΟΝΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

ΚΡΑΜΠΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ -  ΝΗΠΙΟΒΡΕΦΟΚΟΜΟΣ / Δ/ΝΤΡΙΑ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ

ΛΑΝΤΑΒΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ -  ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΕΗ

ΛΕΚΚΑΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ / ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 ΜΠΟΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΙΔΙΩΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ  ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΜΠΟΥΝΑ ΠΑΝΩΡΑΙΑ   - ΘΕΑΤΡΟ / ΣΥΓΓΡΑΦΗ

 ΜΠΡΟΥΖΟΥ ΡΟΖΑ-ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ/Msc ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ/Med ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΝΑΚΑ         ΕΛΕΝΗ       -- ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΝΑΚΑΣ       ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

  ΝΑΤΣΗΣ    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    -  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ          

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ

ΝΟΜΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ    

ΝΤΑΝΑ       ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ    

 ΠΑΓΩΤΟΣ  ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ        - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΥΡΩΝ      - ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΑΠΑΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ -  ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ

ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΠΑΤΣΕΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  - ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

ΠΑΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

ΠΕΤΑΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ -ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ τ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΟΤΕ

ΡΑΪΔΟΣ      ΙΩΑΝΝΗΣ- ΑΓΡΟΤΗΣ / ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ

 ΣΙΔΕΡΗ      ΑΘΗΝΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

 ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SECURITY

 ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΛΕΝΗ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

  ΣΥΒΡΙΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΣΧΟΛΙΚΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ

   ΤΣΙΛΗ ΧΑΡΑ  - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΥΦΑΝΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ -  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

ΧΑΪΔΟΥ   ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

 ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΝΤΕΛΗ - ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ /ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 

ΠΕ Άρτας

          ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ -ΛΟΓΙΣΤΗΣ / ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ

          ΓΙΑΝΝΟΥΧΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ-ΙΔΙΩΤΙΚΗ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ    

          ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ

          ΔΗΜΗΤΣΑ ΣΤΕΦΑΝΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

          ΘΕΟΔΩΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΟΔΗΓΟΣ ΕΟΔΥ

          ΚΑΤΗ ΑΡΙΣΤΕΑ  -  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ / ΜΟΔΙΣΤΡΑ

          ΜΑΝΘΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

          ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

          ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ- ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

          ΝΑΝΟΣ       ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΙΑΤΡΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

          ΝΤΑΒΛΑΝΤΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ     - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ.

          ΝΤΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΑΓΡΟΤΗΣ

          ΣΧΙΣΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ        - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

          ΤΖΙΟΜΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ / ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

          ΤΣΟΓΚΑ  ΚΑΛΛΙΟΠΗ - ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

          ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ       ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

          ΦΙΛΙΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

          ΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΕ Πρέβεζας

          ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

          ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

          ΜΑΤΖΑΜΟΡΤΟΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ / ΕΠΙΓΡΑΦΟΠΟΙΟΣ

          ΜΗΤΣΟΣ  ΠΑΥΛΟΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

          ΝΑΤΣΗΣ    ΜΙΧΑΗΛ - ΔΑΣΚΑΛΟΣ

          ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

          ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

          ΡΙΖΟΣ        ΧΡΗΣΤΟΣ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

          ΣΑΡΔΕΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΗ -  ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

          ΣΑΡΔΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ – ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΦΚΑ

          ΣΠΥΡΟΝΑΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ – ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥ

          ΣΠΥΡΟΥ    ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

          ΤΣΙΑΚΑΛΟΥ ΣΟΦΙΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ / ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΠΕ Θεσπρωτίας

          ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ

          ΓΟΥΡΝΑΡΗ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ        ΑΣΗΜΟΥΛΑ -  ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

          ΚΩΣΤΑΚΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ – ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ

          ΛΙΤΣΙΟΥ     ΜΑΡΙΑ - ΜΟΥΣΙΚΟΣ

          ΜΠΑΙΚΟΥΣΗΣ     ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  - ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

          ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ    ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ - ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ

          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -  ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΕΚΑΒ

          ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ  / ΜΕΛΟΣ Τ.Ε.Ε.

          ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ

          ΣΟΦΙΑΣ     ΔΟΝΑΤΟΣ -  ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

          ΣΤΡΑΤΗ     ΧΡΥΣΟΥΛΑ – ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ

          ΤΑΤΣΗ       ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ – ΙΑΤΡΟΣ

Επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Περιφερειάρχης είναι ο Σπύρος Ριζόπουλος.

Tζέγκας Ν. Γεώργιoς: Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Χρήστου Γκόγκου

 

Φίλες και φίλοι.

Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον του ακριτικού δήμου μας.

Η άποψή μου είναι ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να απασχολεί όλους και κυρίως τους νέους, που μπορούν να προσφέρουν πολλά με αγάπη και όραμα για το Πωγώνι που μας αξίζει.

Αναζητώντας την ελπίδα και η έντονη επιθυμία μου να προσφέρω, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των δημοτών και θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό που είναι επικεφαλής ο κ. Χρήστος Γκόγκος.

Γνωρίζοντας την πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση, την συνέπεια, τις αξίες και τον σεβασμό προς όλους τους συνδημότες, κρίνω πως είναι ο ικανότερος για να υποστηρίξει και να υλοποιήσει το όραμα μας για το Πωγώνι.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

Γεώργιoς N. Tζέγκας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου

«Πωγώνι, τόπος να ζεις»

Μποντίνης Γρηγόρης: Με αίσθημα ευθύνης ζητώ και πάλι τη στήριξή σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου

 


Φίλες και φίλοι,

Με αίσθημα ευθύνης ζητώ και πάλι τη στήριξή σας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου μετά την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Δημάρχου Πωγωνίου κ. Κώστα Καψάλη να συνεχίσω να αποτελώ μέρος της μεγάλης παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου».

Μέσα από τη συμπόρευσή μας για τη δρομολόγηση νέων προοπτικών για το όμορφο Πωγώνι έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας μια στενή σχέση εμπιστοσύνης που μου επιτρέπει να σας κοιτάξω στα μάτια και να ζητήσω να συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι και την επόμενη πενταετία.

Το Πωγώνι αξίζει τα καλύτερα και δεσμεύομαι να συνεχίσω να εργάζομαι με όραμα και ευαισθησία για το κοινό καλό.

Μποντίνης Γρηγόρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πωγωνίου

Δελβινάκι: Μηνιαίο πρόγραμμα παρουσίας της παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας

 


Μηνιαίο πρόγραμμα παρουσίας της παιδοψυχιατρικής υπηρεσίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ιωαννίνων-Θεσπρωτίας.

ΜΗΝΑΣ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

ΤΡΙΤΗ 12/09/2023

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

ΤΡΙΤΗ 26/09/2023

ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ-ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΩΝ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

6977971340

Επτά «μνηστήρες» στην μάχη για την Περιφέρεια Ηπείρου

 


Στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου θα αναμετρηθούν επτά παρατάξεις και το αξίωμα του Περιφερειάρχη θα διεκδικήσουν επτά υποψήφιοι.

Όλες οι παρατάξεις γνωστοποίησαν ότι κατέθεσαν τα ψηφοδέλτιά τους τα οποία για πρώτη φορά υποβάλλονται ηλεκτρονικά.

Οι παρατάξεις λοιπόν που διεκδικούν την Περιφέρεια Ηπείρου είναι:

-«Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου» του σημερινού Περιφερειάρχη Αλέκου Καχριμάνη.

-«Κοινό των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γιάννη Στέφο και στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

-«Ορίζοντες Ηπείρου», με υποψήφιο περιφερειάρχη το Σπύρο Ριζόπουλο.

-«Ήπειρος Όλον», με επικεφαλής τον Στέφανο Ζούμπα που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ,

-«Λαϊκή Συσπείρωση», παράταξη του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γιώργο Πρέντζα,

–«Αριστερή Παρέμβαση» στην Ήπειρο – Αγωνιστικό Μέτωπο, με επικεφαλής τον Ζώη Γαλατά.

-«ΦΩΣ», με επικεφαλής τον Λάμπρο Γεωργόπουλο που δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το 2014 και το 2019 κρίθηκαν στην πρώτη Κυριακή.

Το 2019 ο νυν Περιφερειάρχης και ξανά υποψήφιος κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης είχε συγκεντρώσει 57%.