Τρίτη 2 Απριλίου 2019

«Συμμαχία πολιτών για το Πωγώνι»: Επίσκεψη στον Παρακάλαμο


Κλιμάκιο αποτελούμενο από την υποψήφια Ευρωβουλευτή κα  Όλγα Νάσση, τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Ζάψα Γεώργιο, τον  υποψήφιο Δήμαρχο Πωγωνίου με το συνδυασμό «Συμμαχία πολιτών για το Πωγώνι» κ. Σταύρο Ζηκόπουλο, τον Γραμματέα της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο κ.  Άρη Σπέγγο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων κ.  Γιάννη Στέφο πραγματοποίησε επίσκεψη στον Παρακάλαμο και συνομίλησε με τους κατοίκους για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με γοργούς ρυθμούς η διευθέτηση των όμβριων υδάτων τις Κουκλιούς Πωγωνίου


Με γοργούς ρυθμούς εκτελούνται οι εργασίες συγκέντρωσης των χειμάρρων και η διευθέτηση των όμβριων υδάτων για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων με κατασκευή γεφυριών τις Κουκλιούς Πωγωνίου.
Το έργο ολοκληρώνεται  με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του ΤΟΕΒ της περιοχής και του Δήμου Πωγωνίου.



Γιάννενα: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 25 ετών, για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων

Συνελήφθησαν, σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στον Κατσικά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 33 και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, χθες το βράδυ στον Κατσικά Ιωαννίνων, δύο άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν, με την απειλή μαχαιριού και χρήση σιδερολοστού, από 45χρονο αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των (85) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών, ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Ο παθών μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

«Ορίζοντες Ηπείρου-Περήφανοι Ξανά!»: Κεντρική Προεκλογική Ομιλία στην Αθήνα τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στις 18.30, στην μεγάλη αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου


Ο επικεφαλής των Οριζόντων Ηπείρου και υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία της Αθήνας, τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, στις 18.30, στην μεγάλη αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ακαδημίας 7, έκτος όροφος.

Δήμος Πωγωνίου: Βελτιώνεται η προσπελασιμότητα στον κάμπο Βελλάς–Παρακαλάμου


Πρόταση για αγροτική οδοποιία στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Έχοντας προτεραιότητα τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας και με στόχο την βελτίωση της πρόσβασης σε γεωργική γη και εκμεταλλεύσεις ο Δήμος Πωγωνίου υπέβαλλε φάκελο στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» για την αγροτική οδοποιία Δημοτικών Ενοτήτων Καλπακίου και Άνω Καλαμά, προϋπολογισμού 756.000€. Με τη συγκεκριμένη πρόταση θα βελτιωθεί η προσπελασιμότητα στον κάμπο Βελλάς – Παρακαλάμου, ενός από τους μεγαλύτερους κάμπους του Νομού Ιωαννίνων. 
Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 200.000.000 €, ποσό που επαρκεί για την υλοποίηση του έργου.
Η εκτέλεση της αγροτικής οδοποιίας θα μειώσει το κόστος μεταφοράς των προϊόντων ενώ θα επιτρέπει την ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση των γεωργικών μηχανημάτων καθώς και την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά των ευπαθών προϊόντων.
Οι προτεινόμενες πράξεις της συγκεκριμένης πρόσκλησης αφορούν υλοποίηση σε περιοχή εκτός σχεδίου και όχι σε δρόμους που εξυπηρετούν τη γενική κυκλοφορία και αποτελούν μέρος του ευρύτερου οδικού δικτύου. Επίσης δεν περιλαμβάνονται δασικοί δρόμοι.
«Στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου είναι η στήριξη της αγροτικής οικονομίας της περιοχής και η τόνωση του αγροτικού εισοδήματος. 
Η συγκεκριμένη πρόταση θα συμβάλλει τα μέγιστα με μια σειρά παρεμβάσεων για τη βελτίωση των υποδομών πρόσβασης προς τις αγροτικές καλλιέργειες και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της περιοχής» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Περιφέρεια Ηπείρου: 2η Τροποποίηση για το Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»


Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Ηπείρου, γνωστοποιεί  ότι δημοσιεύτηκε η 2η Τροποποίηση  (ΑΔΑ: 6Δ624653ΠΓ-ΘΓΒ)  της αρ. 160/9-1-2019 (ΦΕΚ 18//Β/2019) Υπουργικής Απόφασης «Καθορισμός πλαισίου εφαρμογής του Υπομέτρου 6.3 «Ανάπτυξη Μικρών Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης  (ΠΑΑ) της  Ελλάδας 2014-2020.
Σύμφωνα με την οποία:
Α. Αντικαθίσταται η παράγραφος 6 του άρθρου 6 «Κριτήρια Επιλεξιμότητας Υποψηφίων ως εξής:
6.Έχουν ατομικό αγροτικό εισόδημα από 0,01 ευρώ έως και 3.000 ευρώ και συνολικό οικογενειακό εισόδημα (υποψηφίου, συζύγου και ανηλίκων τέκνων από όλες τις πηγές) έως και 15.000 ευρώ. Το ατομικό αγροτικό εισόδημα υπολογίζεται ως ο μέσος όρος των ατομικών αγροτικών εισοδημάτων των διαθέσιμων φορολογικών στοιχείων των τριών τελευταίων ετών σύμφωνα με την αρ. 134430/2011 ΚΥΑ των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΦΕΚ 392/Β’/2011) όπως κάθε φορά ισχύει, εξαιρουμένης της παραγράφου 1στ) του άρθρου 2 αυτής. 
Το συνολικό οικογενειακό εισόδημα υπολογίζεται ως ο μέσος όρος των συνολικών οικογενειακών εισοδημάτων των διαθέσιμων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος των τριών τελευταίων ετών.
Ήδη έχει ξεκινήσει η κατάθεση των αιτήσεων για το Υπ. 6.3 και λήγει στις 4/6/2019
Η αναλυτική περιγραφή του υπομέτρου 6.3 και η διαδικασία αξιολόγησης και έγκρισης των δικαιούχων, αναφέρονται στην με αρ.160/09-01-2019 (ΦΕΚ 18/Β’/14-01-2019) Υπουργική Απόφαση που βρίσκεται στους δικτυακούς τόπους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων www.minagric.gr  και www.agrotikianaptixi.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Ηπείρου-Ενημέρωση αγροτών. 



ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Γκόνη Μαρίκα: Ευχαριστήρια επιστολή


Αγαπητοί συμπατριώτες/συμπατριώτισσες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλες και όλους εσάς που με την ψήφο σας με εκλέξατε στο ΔΣ της ΠΣΕ και με αναδείξατε ΠΡΩΤΗ στο νομό Ιωαννίνων!!!!
Σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου. Όλη αυτή η διαδικασία με γεμίζει συγκίνηση, χαρά και μου προσθέτει τεράστια ευθύνη, να φανώ αντάξια των προσδοκιών μας. 
Για πρώτη φορά έθεσα τον εαυτό μου στην κρίση των συμπατριωτών μου και ομολογώ ότι η τεράστια στήριξη που έλαβα μέσα από την ψήφο σας, τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον ήταν για μένα μια προσωπική επιβεβαίωση, για το δίκαιο των προσπαθειών που καταβάλω χρόνια τώρα, για το καλό της Ηπείρου. 
Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους και συνεργάτες που στήριξαν την εκλογική αναμέτρηση, που για μένα ήταν πρωτόγνωρη διαδικασία και με γέμισε ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς που με τίμησαν με οποιοδήποτε τρόπο περιμένοντας από εμένα τη διάθεση για δημιουργικότητα και καινοτομία. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους εκπροσώπους, τόσο του δικού μας συνδυασμού όσο και των υπολοίπων και εύχομαι η θητεία του νέου συμβουλίου να είναι δημιουργική και εποικοδομητική, ώστε να φανούμε όλοι μας αντάξιοι της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπο μας οι εκατοντάδες Ηπειρώτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους συνεργάτες μου, που με πολλή αγάπη αγκάλιασαν την προσπάθεια μου, χωρίς την βοήθεια των οποίων το αποτέλεσμα μπορεί και να μην ήταν τόσο εντυπωσιακό. 
Και πάλι μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, έναν προς έναν τους Ηπειρώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. 
Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να μην τους απογοητεύσω. 
Με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με τη δύναμη που μου δώσατε με την ψήφο σας, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και ως μάχιμη εκπρόσωπος σας.

ΠΣΕ: Η Ήπειρος και η Ηπειρώτικη αποδημία πενθεί για τον θάνατο του Σταύρου Καψάλη


Με οδύνη πληροφορηθήκαμε τον αδόκητο θάνατο του μεγάλου Ηπειρώτη κλαρινίστα, ενός από τους κορυφαίους της Ηπειρώτικης μουσικής σκηνής, του Σταύρου Καψάλη.
Το ηπειρώτικο κλαρίνο κλαίει, η ηπειρώτικη μουσική παράδοση θρηνεί, η Ήπειρος και η ηπειρώτικη αποδημία πενθεί.
Ο Σταύρος Καψάλης αντιπροσώπευε μια «σχολή» παιξίματος του ηπειρώτικου  και ζαγορίσιου κλαρίνου, ένα παίξιμο που το χαρακτήριζε το λιτό και δωρικό ύφος, σε αντίθεση με το γενικώς γρήγορο, περισσότερο «διακοσμημένο» και τεχνικό παίξιμο άλλων μεγάλων οργανοπαικτών.
Το κλαρίνο του βογγάει, τινάζεται, χαμογελάει το Ζαγόρι, η Ήπειρος και η Ελλάδα. Τις χαρές, τα βάσανα, τους έρωτες, τους καημούς των Ηπειρωτών, όπου γης, απέδωσε με μαεστρία.
Ο Σταύρος Καψάλης, συνεχιστής και συνάμα εμπνευστής και εκτελεστής, για πολλές δεκαετίες βάδισε με στοργή, αγάπη και συνέπεια τους δρόμους της ηπειρώτικης μουσικής λαϊκής παράδοσης. Η σημαντική αυτή προσφορά του, γνώρισε την καταξίωση στο εσωτερικό και το κλαρίνο του απέδωσε ηπειρώτικους ήχους στα πέρατα της γης, όπου υπήρχε ξενιτεμένος Ηπειρώτης και Έλληνας.
Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας  Ελλάδος τον ευχαριστεί, για την ανιδιοτελή προσφορά στις μεγάλες εκδηλώσεις της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών. Συμπαρίσταται στο πένθος της οικογένειας του, τους οποίους συλλυπείται για τον χαμό του.
Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί στην κηδεία του και αντί στεφάνου θα καταθέσει ποσό σε ευαγές ηπειρώτικο ίδρυμα, που θα υποδείξει η οικογένεια του.
Καλό Ταξίδι μπάρμα-Σταύρο, θα σε θυμόμαστε με τις καλύτερες αναμνήσεις και θα αναπολούμαι το παίξιμο σου.

Αθήνα 2 Απριλίου 2019
Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Πόσοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται στο Δήμο Πωγωνίου



Δημοσιεύθηκαν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης οι δύο αποφάσεις του Υπουργού Εσωτερικών με τις οποίες καθορίζονται οι έδρες των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων της χώρας.
Η κατανομή γίνεται πλέον με βάση τον μόνιμο πληθυσμό χωρίς ωστόσο να επέρχονται μεγάλες αλλαγές.
Στο Δήμο Πωγωνίου  με μόνιμο πληθυσμό 8.960 κατοίκους εκλέγονται 21 δημοτικοί σύμβουλοι.
Πέντε στη Δημοτική Ενότητα Άνω Καλαμά.
Τέσσερις στη Δημοτική Ενότητα Άνω Πωγωνίου
Έξι  στη Δημοτική Ενότητα Δελβινακίου.
Τέσσερις στη Δημοτική Ενότητα Καλπακίου.
Ένας στην Λάβδανη κι ένας στην Πωγωνιανή.

«Έφυγε» από τη ζωή ο θρύλος του κλαρίνου Σταύρος Καψάλης


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών ο θρύλος του κλαρίνου Σταύρος Καψάλης.
Ο Σταύρος Καψάλης γεννήθηκε το 1945 στη Ζίτσα Ιωαννίνων και κατάγεται από οικογένεια μουσικών.
Ξεκίνησε να παίζει κλαρίνο στην ηλικία των δώδεκα και το ρεπερτόριό του, εκτός από Ηπειρώτικα, περιλαμβάνει Ρουμελιώτικα και Mωραΐτικα.
***
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 και ώρα 3:00  μ.μ., από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Ζίτσας.

Αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας



H Ελληνική Αστυνομία υπενθύμισε ότι λόγω της έναρξης της θερινής περιόδου αλλάζουν και οι ώρες κοινής ησυχίας.
Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:
Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.
Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30.
Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.
Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.
Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Προς τούτο οι πολίτες δύνανται να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.

Εγκαινιάστηκε στη Θεσσαλονίκη η μεγαλύτερη σε εμπειρία Ανδρολογική -Ουρολογική Μονάδα της Ευρώπης


Μια μεγάλη συνεργασία στην Ανδρολογία – Ουρολογία εγκαινιάζει με τη γεωγραφική επέκτασή του το Ανδρολογικό Ινστιτούτο, με στόχο η Θεσσαλονίκη να γίνει κέντρο αναφοράς παγκοσμίως στον τομέα αυτό, όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαρτίου 2019 στη συμπρωτεύουσα.
Ειδικότερα, το Ανδρολογικό Ινστιτούτο, με το μεγαλύτερο αριθμό περιστατικών στην Ευρώπη μέχρι σήμερα, με παραρτήματα σε διάφορες πόλεις του εξωτερικού (Γερμανία, Ισπανία, Βουλγαρία, Κύπρος, Αγγλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα  – 30.000 περιστατικά και 5.000 χειρουργεία), συνενώνει τις δυνάμεις του με τον Δρ. Ευάγγελο Ζαχαράκη, διευθυντή του Τμήματος Επανορθωτικής Ουρολογίας του Ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου, ο οποίος είναι συνεργάτης του παγκόσμιου κύρους  Κέντρου Ανδρολογίας St. Peter’s Andrology (με 1500 ειδικά χειρουργεία ανά έτος), για να δημιουργήσουν μια νέα μονάδα που θα φτάνει μέχρι το Πεκίνο μέσα από τον δρόμο του μεταξιού.

ΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή 5 Απριλίου θα πληρωθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα


Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ
Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα των δικαιούχων που υπέβαλαν αίτηση, μέσω της ηλεκτρονικής διαδικασίας του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και αυτή έχει εγκριθεί (είτε για νέα παροχή είτε για παράταση παλαιότερης), θα καταβληθούν την ερχόμενη Παρασκευή 5 Απριλίου.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, τα ποσά των επιδομάτων θα είναι διαθέσιμα σταδιακά από το απόγευμα της Πέμπτης με βάση τις διαδικασίες του συστήματος πληρωμών ΔΙΑΣ και των πιστωτικών ιδρυμάτων. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή το πρωί.
«Η μικρή μετακίνηση της ημερομηνίας πληρωμής οφείλεται στην ανάγκη να ενταχθούν σε αυτήν περίπου 9.000 δικαιούχοι, για τους οποίους ανανεώθηκε πρόσφατα η κρίση της Υγειονομικής Επιτροπής των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ)» διευκρινίζει ο ΟΠΕΚΑ.

Η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς στις εγκύους έχει επιπτώσεις στα έμβρυα


Η δυσλειτουργία του θυρεοειδούς στην μητέρα κατά την πρώιμη εγκυμοσύνη, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, μπορεί να έχει μόνιμες επιπτώσεις στο παιδί, όπως υπολειπόμενη νευροανάπτυξη, έως και ήπια νοητική υστέρηση!
Όπως δείχνουν πρόσφατες αναδρομικές μελέτες στην Αμερική, αυξάνεται η ανησυχία ότι ακόμα και η οριακή θυρεοειδική δυσλειτουργία της εγκύου, ιδιαίτερα ο υποκλινικός υποθυρεοειδισμός και η μεμονωμένη υποθυροξιναιμία (κανονική TSH και χαμηλή FT4) , σχετίζονται με απώλεια του εμβρύου, πρόωρη κύηση και μειωμένο IQ των απογόνων, από 2-7 βαθμούς λιγότερους, σε σύγκριση με τα παιδιά των ευθυρεοειδικών μητέρων!
Σε ορισμένες μελέτες, η μητρική θυρεοειδική αυτοανοσία έχει επίσης αναγνωριστεί ως δυνητικός κίνδυνος για απώλεια του εμβρύου.
Επειδή οι διαταραχές του θυρεοειδούς είναι ιδιαίτερα συχνές σε γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, θυρεοειδική δυσλειτουργία παρατηρείται συχνά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μερικές φορές ως νέα διάγνωση.
Για τους παραπάνω λόγους η Αμερικάνικη Εταιρεία Θυρεοειδούς το 2017, εμπλούτισε τις κατευθυντήριες οδηγίες της, ώστε να κατευθύνει τους κλινικούς γιατρούς ως προς το χειρισμό των γυναικών, οι οποίες διαγιγνώσκονται με διάφορες θυρεοειδικές παθήσεις κατά ή αμέσως μετά την εγκυμοσύνη.  Παράλληλα όλο και περισσότερες χώρες (καιστην Ευρώπη,  με 1η την Μ. Βρετανία) διενεργούν στον τακτικό έλεγχο όλων των εγκύων, την εξέταση της θυρεοειδικής λειτουργίας.
«Η θυρεοειδική δυσλειτουργία μπορεί να διαγνωστεί εύκολα με φθηνές και αξιόπιστες αιματολογικές εξετάσεις και διορθώνεται άμεσα με ανέξοδες και διαθέσιμες θεραπείες »  αναφέρει ο διαπρεπής εξειδικευμένος  χειρουργός ενδοκρινών αδένων, κ. Δημήτριος Γιάλβαλης, Υπεύθυνος  Τμήματος Ενδοκρινικής Χειρουργικής της Κλινικής Γενικής & Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής και Χειρουργικής Πεπτικού στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.