Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Ανάδειξη Παραδοσιακής μορφής αγοράς Παρακαλάμου-Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου

Η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στη σημερινή συνεδρίασή της, ανέδειξε τους αναδόχους των παρακάτω έργων:
-  «Ανάδειξη Παραδοσιακής μορφής αγοράς Παρακαλάμου (1η Φάση από οικ. Γκόνη ως τον Ποταμό Λιμπούσδα)», προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ (Ανάδοχος: Τριπυλος ΑΤΕΒΕ)
-  «Αποχέτευση όμβριων στον Οικισμό Πετρίτσια - Μαργαρώνα», προϋπολογισμού 55.000 ευρώ (Ανάδοχος: Ζιώβας Σπυρίδων ΕΔΕ)
-  «Βελτίωση οδικού δικτύου αναδασμού Κόνιστας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ (Ανάδοχος: Γεώργιος Κ. Τζοβάρας ΕΔΕ)
-  «Συντήρηση – αποκατάσταση εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στη Χ.Θ. 32+500 (Κατασκευή σαρζανέτ)», προϋπολογισμού 46.000 ευρώ (Ανάδοχος: Γεώργιος Σδράλαγκας)
-  «Καταπολέμηση κουνουπιών για την περιοχή της Π.Ε. Πρέβεζας για το έτος 2015», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ (Ανάδοχος: Τζίμας Σπ. Θωμάς) 
Επίσης, με απόφαση της Ο.Ε. αναδείχθηκαν οι ανάδοχοι για δύο νέα έργα Πολιτισμού και συγκεκριμένα για:
-  «Συντήρηση τοιχογραφιών στο καθολικό της Ιεράς Mονής Αγίου Γεωργίου Καμίτσιανης Τσαμαντά», προϋπολογισμού 157.929,76 ευρώ (Ανάδοχος: Ευτυχία Παπαδοπούλου)
-  «Συντήρηση τοιχογραφιών Ιεράς Μονής Γηρομερίου», προϋπολογισμού 115.852,85 ευρώ (Ανάδοχος: Ευτυχία Παπαδοπούλου)

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Ανασύνθεση του Προεδρείου της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος

Νέος Πρόεδρος ο Γιώργος Δόσης
Την Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015, συγκλήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος για την συμπλήρωση της θέσης του Προέδρου, μετά την παραίτηση του Γιώργου Οικονόμου.
Μετά από μυστική ψηφοφορία, Πρόεδρος εκλέχθηκε ο μοναδικός υποψήφιος Γιώργος Δόσης. Στην θέση Γενικού Γραμματέα που κατείχε μέχρι σήμερα ο νέος Πρόεδρος, εκλέχθηκε η μοναδική υποψήφια Ελευθερία Σιαμέτη και στη θέση Ειδικού Γραμματέα εκλέχθηκε ο Διονύσης Τσούτσης.
Στις υπόλοιπες θέσεις του Προεδρείου, παραμένουν οι μέχρι σήμερα εκλεγμένοι.

Ο νέος Πρόεδρος Γιώργος Δόσης, συνταξιούχος εφοριακός, γεννήθηκε στο Πάπιγκο Ζαγορίου και είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η νέα Γενική Γραμματέας Ελευθερία Σιαμέτη, συνταξιούχα διοικητική υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας, γεννήθηκε στον Αμμότοπο Άρτας και ο νέος Ειδικός Γραμματέας Διονύσης Τσούτσης, συνταξιούχος της Ο.Α. γεννήθηκε στην Κρυοπηγή Πρέβεζας.
Μετά την εκλογή τους και οι 3 δήλωσαν, ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στην κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, θα συνεχίσουν την άριστη συνεργασία που έχει κατακτηθεί στο Δ.Σ. της ΠΣΕ και θα αγωνιστούν να υλοποιηθεί ο προγραμματισμός δράσης μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του υπάρχοντος Δ.Σ.

Αθήνα 12 Μαρτίου 2015

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πρόσκληση για συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Έχοντας  υπόψη τις σχετικές διατάξεις του άρθρου  75  του  Ν. 3852 / 2010 για σύγκληση της  Οικονομικής Επιτροπής, σας προσκαλούμε  να προσέλθετε στη συνεδρίαση της  Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί  την  16η Μαρτίου 2015, ημέρα   Δευτέρα & ώρα 12:00   το μεσημέρι  στο Δημαρχείο – ΚΑΛΠΑΚΙ.
ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ
1 Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού  οικονομικού έτους  2015 του  κληροδοτήματος «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΙΛΑΡΙΔΗ »Τ.Κ.   Βήσσανης.
2 Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού  οικονομικού έτους 2015 του  κληροδοτήματος «ΛΟΥΚΑ ΚΟΝΤΗ» Τ.Κ.  Βήσσανης.
3 Σχετικά με έγκριση ή μη πρακτικών 1ου ,2ου και γνωμοδότησης διαγωνισμού του έργου «Τοπική πλατφόρμα για την απασχόληση και επιχειρηματικότητα νέων επιστημόνων ΤΕΙ/ΑΕΙ στην καινοτομία και την καινοτομική επιχειρηματικότητα.»
4 Εισήγηση της Οικονομικής Επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικον. έτους 2015 Δήμου Πωγωνίου.
5 Ψήφιση  πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον προϋπολογισμό οικον. έτους 2015 στις υπηρεσίες του Δήμου Πωγωνίου.
6 Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης σχετικά με την υπ. αρ. 525/22-01-2015 αίτηση της κ.  Ευαγγελίας Μάιπα προς τον Δήμο Πωγωνίου  που αφορά  διορισμό της στον νυν Δήμο Πωγωνίου και πρώην Δήμο Δελβινακίου.
7 Ανάθεση & ψήφιση εκτέλεσης  μικρών  έργων  Δήμου Πωγωνίου.
8 Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Κτισμάτων.
9 Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Άνω Ραβενίων.
10 Καθορισμός όρων  δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δημοτικού καταστήματος στην Τ.Κ. Γεροπλατάνου.

Ο  Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


ΚΩΝ/ΝΟΣ  ΚΑΨΑΛΗΣ

Συνεργασία Περιφέρειας Ηπείρου με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Tην έναρξη συνεργασίας της Περιφέρειας Ηπείρου με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Πρύτανης κ. Περικλής Μήτκας.
Η συνεργασία αφορά την επιστημονική στήριξη της Περιφέρειας σε θέματα αναστηλώσεων, κατολισθήσεων, εργαστηρίων κλπ. μέσω της Πολυτεχνικής Σχολής του Α.Π.Θ..
Οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια και αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία του Πρύτανη με τον Περιφερειάρχη, με αφορμή την πτώση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν από το Α.Π.Θ. εκτός του Πρύτανη, ο Kοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής κ. Κωστής Κατσάμπαλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών κ. Χρήστος Αναγνωστόπουλος και η Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Αποκατάστασης Μνημείων κ. Αλέκα Αλεξοπούλου. Από την Περιφέρεια, παρέστη ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξ. Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Άρτας κ. Β. Ψαθάς και τεχνικοί της Περιφέρειας που εργάζονται στον τομέα αναστήλωσης μνημείων.
Σε πρώτο στάδιο θα εξεταστεί η κατάσταση των μονότοξων γεφυριών της Ηπείρου- πλην της Πλάκας για το οποίο ήδη εργάζεται η επιστημονική ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου- ήτοι Άρτας, Κόνιτσας, Ζαγορίου, Βωβούσας καθώς επίσης και η δυνατότητα αποκατάστασης του ιστορικού γεφυριού Κοράκου. Σε δεύτερο στάδιο θα παρασχεθεί η συνδρομή, μέσω του επιστημονικού δυναμικού του Α.Π.Θ., των μεταπτυχιακών φοιτητών και των εργαστηρίων του και για άλλες δράσεις που απαιτούνται σε μνημεία ή και για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, δήλωσε τα εξής:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Σύσκεψη- ενημέρωση στην Αθήνα με αρμόδιους Υπουργούς για θέματα σχετικά με τις ζημιές στις πλημμυρόπληκτες περιοχές

  Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στις 11-3-2015 στην Αθήνα με πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου, παρουσία του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κου Παναγιώτη Σγουρίδη, σχετικά με ζημιές που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την Π.Ε. Άρτας.
  Συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων και εκπρόσωποι του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ.
  Εκ μέρους των επίσημων φορέων της Άρτας συμμετείχαν οι Βουλευτές κα Όλγα Γεροβασίλη, ο κ. Βασίλης Τσίρκας, εκπρόσωπος του κου Γιώργου Στύλιου, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Κατέρης, ο Δήμαρχος Νικ. Σκουφά κ. Ευστάθιος Γιαννούλης και ο κ. Άγγελος Μανώλης ως εκπρόσωπος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας.
  Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της Άρτας καθώς επίσης και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι παρουσίασαν στην αρχή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω των πλημμυρών και του παγετού και μετέφεραν στους Υπουργούς την αγωνία των κατοίκων για την άμεση αποζημίωσή τους και την αποκατάσταση των ζημιών.
  Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση από τους αρμόδιους Υπουργούς για την πρόθεση της Πολιτείας να χαρακτηρίσει την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας πλημμυρόπληκτη και κατολισθείσα περιοχή (σε ότι αφορά τις ορεινές περιοχές). Η απόφαση για τον χαρακτηρισμό της περιοχής ως πλημμυρόπληκτη καθώς επίσης και τα πιστωτικά μέτρα είναι στη φάση της υπογραφής από τα συναρμόδια Υπουργεία και τη δημοσίευσή της σε ΦΕΚ.
  Για τα υπόλοιπα άμεσα βοηθήματα (επίδομα άμεσων βιοτικών αναγκών των 586 € και αποζημιώσεις για τον οικιακό εξοπλισμό), έχουν ξεκινήσει οι σχετικές διαδικασίες από τα αρμόδια Υπουργεία και σε συνεργασία με τους ΟΤΑ Α’ Βαθμού, σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθούν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις.
  Σε ότι αφορά τις καταστροφές στον πρωτογενή τομέα, οι διαβεβαιώσεις – δεσμεύσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αποστόλου είναι:
 α). Για το ζωικό κεφάλαιο και τα μελισσοσμήνη, όπου έχει γίνει καταγραφή από τον ΕΛΓΑ και οι παραγωγοί είναι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ, θα δοθούν οι αποζημιώσεις στο χρονικό διάστημα από τέλη Μαρτίου έως το Πάσχα.
β). Για τη φυτική παραγωγή, όσοι παραγωγοί είναι ασφαλισμένοι στον ΕΛΓΑ, θα αποζημιωθούν εντός του Μαΐου και οι σχετικές αποζημιώσεις θα είναι ενιαίες για τις ζημιές από τον παγετό και τις πλημμύρες. Οι ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο θα εκτιμηθούν μέχρι τέλους Ιουνίου και οι αποζημιώσεις θα δοθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
γ). Σε ότι αφορά το φυτικό κεφάλαιο που σχετίζεται με ιδιοκτήτες που είναι ανασφάλιστοι στον ΕΛΓΑ, όπως και λοιπές ζημιές που έχουν υποστεί αποθήκες, εξοπλισμός κλπ., πρόθεση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης είναι να υποβάλλει δυο ξεχωριστούς φακέλους προς χρηματοδότηση στα τέλη του έτους. Οι σχετικοί φάκελοι θ’ αφορούν ξεχωριστά το φυτικό κεφάλαιο και τις αποθήκες-εξοπλισμό κλπ.

ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Υπουργείο Παιδείας: Καταργείται από φέτος η Τράπεζα Θεμάτων

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που απέστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας κ. Τάσος Κουράκης σε όλα τα Λύκεια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, παύει από τις φετινές εξετάσεις να ισχύει η Τράπεζα Θεμάτων.
Αποκλειστικά από τους διδάσκοντες στο μάθημα θα ορίζονται τα θέματα των προαγωγικών εξετάσεων των μαθητών Α΄ και Β΄ τάξεων Ημερήσιου Γενικού Λυκείου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξεων Εσπερινού Γενικού Λυκείου,
Βάσει της εγκυκλίου, παύει να ισχύει επομένως από την εξεταστική περίοδο Μαΐου-Ιουνίου 2015 η επιλογή τους κατά 50% από την Τράπεζα Θεμάτων.
Παράλληλα, επανέρχεται ως βαθμός προαγωγής ο γενικός μέσος όρος εννέα και πέντε δέκατα (9,5), ενώ ο βαθμός προαγωγής των μαθητών στη Α΄ και Β΄ Λυκείου δεν θα συνυπολογίζεται στον βαθμό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Τέλος, η εξεταστέα ύλη για τα μαθήματα θα είναι λιγότερη από το μισό και περισσότερη από τα 2/3 της διδακτέας.
 Η επιλογή και ο ακριβής προσδιορισμός της για κάθε μάθημα γίνεται με εισήγηση των διδασκόντων και με την έγκριση του Διευθυντή του Λυκείου και γνωστοποιείται στους μαθητές πέντε εργάσιμες ημέρες πριν από τη λήξη των μαθημάτων.

Ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, συμμετείχε στη σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Υπουργό κ. Αποστόλου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, συμμετείχε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 11 Μαρτίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον Υπουργό κ. Αποστόλου, υπηρεσιακούς παράγοντες των συναρμόδιων Υπουργείων και τοπικούς θεσμικούς φορείς για το θέμα των καταστροφών που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην Άρτα.
Από την πλευρά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αποστόλου, υπήρξε η δέσμευση ότι θα προχωρήσει άμεσα η οριοθέτηση των πλημμυρικών ζωνών, ώστε να ξεκινήσει η καταβολή του βοηθήματος των 586 Ευρώ στους πλημμυροπαθείς και να αποζημιωθούν οι κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι για την απώλεια ζωικού κεφαλαίου τον μήνα Απρίλιο.
Για τη απώλεια της φυτικής παραγωγής και του φυτικού κεφαλαίου καταβάλλονται προσπάθειες από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να ολοκληρωθεί η εκτίμηση των απωλειών και να αρχίσει η καταβολή των αποζημιώσεων για τις καταστροφές από τις πλημμύρες. Οι αποζημιώσεις για τη φυτική παραγωγή θα υπολογιστούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες αθροιστικά με τις αποζημιώσεις των δικαιούχων για τις καταστροφές  από τον παγετό.
Οι φορείς των συναρμόδιων υπουργείων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τον Δήμο Αρταίων προχωράνε το ταχύτερο δυνατόν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί εφικτή η ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών.
Στεκόμαστε δίπλα στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας από την πρώτη στιγμή του προβλήματος και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά για να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επουλωθούν οι πληγές από την καταστροφική πλημμύρα.

Γραφείο Τύπου

Βασίλη Τσίρκα, βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ

Καναλλάκι Πρέβεζας: Συνελήφθη ημεδαπός για καταδικαστική απόφαση για κλοπή και παραβάσεις του ΚΟΚ

Συνελήφθη χθες (11.03.2015) το μεσημέρι στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, ένας 69χρονος φυγόποινος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση.
Όπως διαπιστώθηκε, εκκρεμούσε σε βάρος του 69χρονου καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσπρωτίας, για κλοπή και παραβάσεις του ΚΟΚ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ: Λαϊκή βραδιά με τον Πέτρο Μπονίκα, την Τρίτη 24 Μαρτίου, στο κυλικείο Παρακαλάμου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ: Πρόσκληση για την 7η/12-03-2015 Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Tην 12-03-2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9.30 συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου (Διοικητήριο Περιφέρειας, Πλατεία Πύρρου αρ.1 Ιωάννινα, Α΄ όροφος, γρ. 209), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
Επικύρωση πρακτικών της προηγούμενης, από 27-02-2015 συνεδριάσεως.
1. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 17-02-2015 ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Ανάδειξη Παραδοσιακής μορφής αγοράς Παρακαλάμου (1η Φάση από οικ. Γκόνη ως τον Ποταμό Λιμπούσδα)», προϋπολογισμού € 1.200.000,00 με Φ.Π.Α.
2. Έγκριση του Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού της από 17-02-2015 ανοιχτής δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση – αποκατάσταση εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στη Χ.Θ. 32+500 (Κατασκευή σαρζανέτ)», προϋπολογισμού € 46.000,00 με Φ.Π.Α.
3. Έγκριση χορήγησης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Αποκατάσταση Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Παλαιοχωρίου Συρράκου», αναδόχου «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΤΖΗΣ Ε.Δ.Ε.», μέχρι την 31-08-2015.
4. Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συντήρηση κόμβου Εγνατίας Οδού προς Γραμμενοχώρια», αναδόχου εταιρείας «Δημοσθένης Βήχας & Σια Ο.Ε.», μέχρι την 09-08-2015.
5. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης των εργασιών του έργου της Περιφέρειας Ηπείρου «Συμπληρωματικές εργασίες αποκατάστασης ασφαλτοταπήτων στο Ε.Ο.Δ. Ιωάννινα – Καλπάκι – Κακκαβιά», αναδόχου εταιρείας «ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.», μέχρι την 15-06-2015.

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη ημεδαπού για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθη χθες (11-3-2015) το πρωί, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 61χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 61χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 54.336,83 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.