Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Η Αναγέννηση συνέτριψε στο Κεφαλόβρυσο τον Αγροτικό Αστέρα (4-0)

*Μια ακόμη βαριά ήττα γνώρισε το απόγευμα της Κυριακή στο Κεφαλόβρυσο από την τοπική Αναγέννηση, ο Αγροτικός Αστέρας.
Οι γηπεδούχοι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακολλάρι  Μαρινγκλέν στο 42΄ άνοιξαν το σκορ και δυο λεπτά αργότερα (44΄) διπλασίασαν τα τέρματα με τον Γιάτσε Gerti.
Στο 63΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μήτσης Πέτρος και ο Αστέρας έμεινε με δέκα παίκτες.
Ο Μπάσιος Γεράσιμος στο 78΄ έκανε το 3-0.

Το τελικό 4-0 έγινε  στο 83΄ από τον Γιάτσε Gerti.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Πότσης Κίμων, Δημήτρης Ντόναλντ, Τάσιος Αλέξανδρος, Μπίστας Βασίλειος, Κούρος Ερμής, Στεφάνου Χρήστος, Γιάτσε Gerti (Κούρος Γιώργος 83΄), Μπάσιος Χρήστος, Νούσης Χρήστος (Μπάσιος Γεράσιμος 70΄), Μακολλάρι  Μαρινγκλέν (Γκόγκος Κωνσταντίνος-Νέκταρι 83΄), Πότσης Ανδρέας
Αγροτικός Αστέρας:

Ζota Joel, Τσεκούρας Παναγιώτης, Δρίβας Λάζαρος (Ντρουμπάλης Αναστάσιος 70΄), Μήτσης Πέτρος, Χαλδούπης Βασίλειος, Νάτσης Σταύρος,  Άμρο Χρήστος (Μπίκας Νικόλαος 82΄), Ζόta Αρσέν, Χαρίσης Αλέξανδρος, Σκόρδος Κων/νος, Χαλιγιάννης Βασίλειος (Γκίκας Αριστοτέλης 46΄)

Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής:
ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ-Α.Ο.ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 0-3  
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Α.Ε.ΛΑΨΙΣΤΑΣ 6-1
****
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0 α.α.  
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 3-0  
Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ-Α.Ο.ΖΩΟΔΟΧΟΣ 1-2
Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 0-6  
Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ-Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1-2
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 3-1  
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 4-0


Βαθμολογία (13η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 39
2. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ  33
3. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 33 
4. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 30
5.  Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ 29
6.  ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 23
7. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 22
8. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 22
9. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 16
10. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 15   
11. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 15
12. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 14
13. Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 14  
14. Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ 10
15. Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 9
16. Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ  6
17. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 4
18.  Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95 -5  

Μοιραστήκαν γκολ και βαθμούς Π.Α.Ο. Κρύας και Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (1-1)-Την ήττα γνώρισε ο Α.Σ. Καλπακίου στο Ροδοτόπι (3-1)

*Μετά από ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο γήπεδο της  Κρύας με την τοπική ομάδα.
Ένα παιχνίδι με φάσεις πολλές εκατέρωθεν η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος προηγήθηκε με τον Ζενέλη Πάτροκλο στο 49΄.
Στο 57΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καλές Βύρων και η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος έμεινε με δέκα παίκτες.
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 83΄ με τον Γκουγιάννο Αλέξανδρο.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:

Πέτρου Ηλίας, Μυριούνης  Σταύρος, Καλές Βύρων, Ναθαναήλ Λέανδρος-Δημήτριος, Πότσης Γεώργιος, Καπρινιώτης Ευστράτιος, Δήμος Αθανάσιος (Παπαγιαννόπουλος Χρήστος 46΄),  Ναθαναήλ Κωνσταντίνος (Παπάζης Ιωάννης 87¨), Δήμου Σταύρος, Τσαραώσης Ευάγγελος, Ζενέλης Πάτροκλος (Καρδάσης Γεώργιος 91΄)
*Ο Α.Σ. Καλπακίου   πήρε κεφάλι στο σκορ στο 24΄  με τον Κατσαβριά Βασίλειο, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 24΄ με τον Κοσμά Νεκτάριο.
Το Ροδοτόπι πήρε προβάδισμα στο 65΄ με τον Παπαϊωάννου Νικόλαο και έκανε το τελικό 3-1 με τον 78΄ με τον Πάικα Άγγελο.
Α.Σ. Καλπακίου:
Κρανάς Γρηγόρης, Γόγολος Ευάγγελος, Ηλίας Βασίλειος (Διαμαντής Παναγιώτης 46'), Μπονόβας Νικόλαος, Ντέλλας Κωνσταντίνος, Τσουμάνης Παναγιώτης (Γκόνης Πέτρος 64΄), Μακρής Χρήστος, Ηλίας Μιχαήλ, Ζώτος Ευάγγελος, Κατσαβριάς Βασίλειος (Κατσάνος Ιωάννης 44΄),  Κοττίκας Ιωάννης   

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:
Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 1-0  
Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ-Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 2-1  
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 1-4  
Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 2-0  
ΡΟΔΟΤΟΠΙ-Α.Σ. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ 3-1
ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ-Π.Α.Ο.ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ 0-1  
****
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ-ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ  3-3  
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ-Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 2-1
Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ-Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 1-1


Βαθμολογία (14η αγωνιστική Α΄ Ερασιτεχνική)
1.  Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 35
2. Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 30
3.  ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ 30    
4. ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ 24
5. Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 27
6. ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 25    
7.  Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 25
8.  Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ 25  
9.  Α.Ο. ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ 17 
10. Α.Σ. ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ 17  
11. ΤΙΤΑΝ ΛΟΓΓΑΔΩΝ 17   
12. ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 14
13. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 14 
14. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 12 
15. Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 11 
16. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 11 
17. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 9  
18.  Π.Α.Σ. ΚΑΣΤΡΟΥ 4

Η εφαρμογή του νέου μισθολογίου στο Δημόσιο μετατίθεται για το 2016

Από τον Ιανουάριο του 2016, κι όχι από το 2015 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, θα ισχύσει το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, ενώ θα εφαρμοστεί πιλοτικά στους υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών από τον Ιούλιο του 2015.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή», παρά τη δυστοκία στις διαπραγματεύσεις μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας, στο θέμα της εφαρμογής του νέου μισθολογίου επετεύχθη συμφωνία, καθώς οι εκπρόσωποι των πιστωτών, στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης, φέρονται να έκαναν κατ' αρχήν δεκτές τις προτάσεις της ελληνικής πλευράς.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται, αποφασίστηκε η εφαρμογή της δοκιμαστικής διετούς πρόσληψης των νεοεισερχόμενων υπαλλήλων στο Δημόσιο.

Metron Analysis: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,7% έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,7% έναντι της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου δείχνει το εβδομαδιαίο βαρόμετρο της Metron Analysis, που δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου
ΣΥΡΙΖΑ: 23,3%
ΝΔ: 18,6%
«Το Ποτάμι»: 5,9%
ΚΚΕ: 4,4%
ΠΑΣΟΚ: 3,7%
Χρυσή Αυγή: 3,5%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 2,8%
Οικολόγοι: 1,6%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 1,3%
ΛΑ.Ο.Σ.: 1,3%
Άλλο κόμμα: 4,4%
Άκυρο ή Λευκό: 4,8%
Αποχή: 7,7%
Αναποφάσιστοι: 13,7%
Δεν απάντησε το 3% του δείγματος.
Στο ερώτημα «μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ποιος νομίζετε ότι είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός της χώρας;», 34% των ερωτηθέντων επιλέγει τον Αντώνη Σαμαρά και 18% τον Αλέξη Τσίπρα.
Από 2% συγκεντρώνουν οι κύριοι Βενιζέλος, Κουβέλης και Θεοδωράκης. Από 1% συγκεντρώνουν οι Π. Καμμένος και Ν. Μιχαλολιάκος.

 Άλλος 2%, Κανένας 35%, ενώ 3% δεν απάντησε στο ερώτημα.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στο Taxis η ρύθμιση οφειλών

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου ανοίγει η ηλεκτρονική εφαρμογή προκειμένου οι οφειλέτες του Δημοσίου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών.
Από τη νέα διορθωμένη απόφαση, που δημοσίευσε η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων κ. Κ. Σαββαΐδου, εξαιρέθηκαν οι βεβαιωμένες οφειλές που δεν έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες έως και την 1η Οκτωβρίου 2014.
Δηλαδή δεν υπάγονται στη ρύθμιση οι δόσεις του ΕΝΦΙΑ και η τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος, σύμφωνα με την «Καθημερινή».
Στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν όσοι οφείλουν (βασική οφειλή) έως 1.000.000 ευρώ, ενώ την αίτηση θα πρέπει να την υποβάλουν μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2015.
Σύμφωνα με την απόφαση της ΓΓΔΕ η πρώτη δόση πρέπει να καταβληθεί σε διάστημα τριών ημερών από την υποβολή της αίτησης. Ωστόσο, τα ευεργετήματα που προβλέπονται στη ρύθμιση (μείωση προσαυξήσεων) θα φανούν στη δεύτερη δόση.
Ειδικότερα και σύμφωνα με την απόφαση:

Συγκέντρωση τροφίμων από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Καματερού, για ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων συμπολιτών μας

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Καματερού [Σ.Η.Κ] για την ενίσχυση των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω της κρίσης, θα προβεί στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα μπορούν να παραδίδονται στα Γραφεία του Συλλόγου (Πάρου 2Α, Άτταλος Καματερού, απέναντι από το 8ο Δημοτικό Σχολείο στο χρονικό διάστημα, από 20 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου και από ώρα 18.00' - 20.00'
Πρόκειται για μία προσπάθεια με κύριο στόχο την προσφορά έμπρακτης βοήθειας και συμπαράστασης στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αρκετές οικογένειες στο Δήμο μας, καθώς η σοβαρότατη οικονομική κρίση και οι δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που διέρχεται η χώρα και ο τόπος μας, έχουν οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας στην ανεργία και στην ένδεια.
Παράλληλα, πολλές οικογένειες δοκιμάζονται σκληρά και αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στη διαχείριση των καθημερινών βιοτικών αναγκών τους.
Βασικός σκοπός και στόχος της προσπάθειας αυτής του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού, είναι η κάλυψη πρωτογενών αναγκών των συνδημοτών μας με τη συγκέντρωση και παροχή προϊόντων - διανομή τροφίμων και ει δυνατόν και λοιπών ειδών πρώτης ανάγκης, σε κοινωνικά και οικονομικά ευπαθή άτομα και οικογένειες.
Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες τίποτα δεν φαντάζει ακατόρθωτο, αν είναι αληθινό, αν προέρχεται από την ανιδιοτέλεια της προσφοράς, όχι με την έννοια της φιλανθρωπίας, που υποδηλώνει  «εξουσιαστικές σχέσεις» αλλά της ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗΣ, που εστιάζει στο συνάνθρωπο και τον παροτρύνει να συμμετέχει σε ένα κοινό σκοπό, τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας!
Διεύθυνση Συλλόγου
Πάρου 2Α, Άτταλος Καματερού, έναντι 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού

Το ΔΣ του Συλλόγου Ηπειρωτών Καματερού

Tην επίλυση προβλημάτων για επιτάχυνση των εργασιών της Ιόνιας Οδού ζητά ο Περιφερειάρχης

Ζητήματα που αφορούν την επίλυση προβλημάτων για επιτάχυνση των εργασιών της Ιόνιας Οδού, τη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό και τις οφειλές που υπάρχουν σε έργα που ήταν ενταγμένα και χρηματοδοτούνταν από το πρώην Τ.Ε.Ο., περιλαμβάνονται σε υπόμνημα που κατέθεσε στον Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, στο οποίο μετέβη την Τετάρτη.
Η κατάθεση του υπομνήματος έγινε καθώς απουσίαζε ο Υπουργός κ. Μ. Χρυσοχοϊδης, με τον οποίο θα υπάρξει επικοινωνία τις επόμενες ημέρες.
Ο Περιφερειάρχης επισκέφτηκε επίσης το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, όπου σε συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Κ. Τασούλα και τη Γ.Γ. Λ. Μενδώνη, εξετάστηκαν ζητήματα που αφορούν τις εκκρεμείς προγραμματικές συμβάσεις για μνημεία και αθλητικές εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και της Αίθουσας Βαρέων Αθλημάτων. Επίσης εξετάστηκαν προβλήματα που εντοπίζονται κατά τη διαδικασία αποκατάστασης του Τζαμιού Καλούτσανης.
Ο Περιφερειάρχης, ήταν επίσης εισηγητής στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος για τα ζητήματα του προϋπολογισμού και της διαχείρισης των βοσκοτόπων κατά τη νέα προγραμματική περίοδο.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε Άρτα και Ιωάννινα, για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, ναρκωτικά χάπια και ένα παράνομο κυνηγετικό όπλο

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για την καταπολέμηση της διάδοσης και διακίνησης ναρκωτικών και εξαρτησιογόνων ουσιών, από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου.
Το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 35 και 33 ετών, σε Άρτα και Ιωάννινα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Στο πλαίσιο των ελέγχων, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά 36,54 γραμμάρια ηρωίνης, 363 ναρκωτικά χάπια και ένα παράνομο κυνηγετικό όπλο.
Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη στην Άρτα, ένας 35χρονος ημεδαπός, καθώς μετά από έρευνες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
(27.14) γραμμάρια ηρωίνης.
9 ναρκωτικά χάπια.
μία επαναληπτική καραμπίνα.
το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.
δύο κινητά τηλέφωνα και μία κάρτα κινητής τηλεφωνίας.
Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι μετά από έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
· (9,4) γραμμάρια ηρωίνης.
· (354) ναρκωτικά χάπια, χωρίς την απαιτούμενη συνταγή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, χθες (21-11-2014) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 27χρονος υπήκοος Συρίας και ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Δανίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Public Issue: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 11,5% έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 11,5% έναντι της ΝΔ στην «εκτίμηση εκλογικής επιρροής» δείχνει και δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η εταιρεία Public Issue για την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Συγκεκριμένα, στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής:
ΣΥΡΙΖΑ: 38,5% (35,5% τον Οκτώβριο)
ΝΔ: 27% (27%)
«Το Ποτάμι»: 8,5% (10,5%)
ΚΚΕ: 6,5% (6,5%)
Χρυσή Αυγή: 6% (6%)
ΠΑΣΟΚ: 5% (6%)
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 3% (3%)
ΔΗΜΑΡ: 1% (1%)
«λοιπά» κόμματα: 4,5% (4,5%).
Στο ερώτημα «ποιος είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός», τον Αντώνη Σαμαρά επιλέγει το 42% του δείγματος και τον Αλέξη Τσίπρα το 29%, ενώ το 30% λέει «κανένας από τους δύο».