Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ισοπαλία στην Καστρίτσα (Αγροτικός Καστρίτσας-Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά 1-1)

*Στη  Καστρίτσα ο τοπικός Αγροτικός φιλοξένησε τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά και αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνικής.
Ο Αγροτικός Αστέρας άνοιξε το σκορ με διαγώνιο σουτ του Ορφανού Χριστόφορου στο 46΄.
Άμεση αντίδραση από τους γηπεδούχους που ισοφάρισαν στο 47΄ με τον Αλιάι ύστερα από απόκρουση του Γρηγοριάδη Νικόλαου σε σουτ του Μπισιέλα.
Αγροτικός Καστρίτσας:
Σαραλιώτης. Δοβανός (Χατζόπουλος 54΄), Ρίζος, Γιωτίτσας Βασίλειος, Καραγιάννης (Τσιάκος 76΄), Κύρκος, Αλιάι,  Μπιστιόλης Χρυσοβαλάντης, Μπισιέλας, Πότσης, Κατζιώτης
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά:
Γρηγοριάδης Νικόλαος, Ταΐρης Γεώργιος (Παπαρούνας Στέφανος 30΄), Γκόνης Πέτρος, Πανίδης Νικόλαος, Τάσσος Παναγιώτης, Φαρμάκης Αναστάσιος, Μακρής  Χρήστος  (Καράβας Αναστάσιος 63΄), Ηλίας Μιχάλης, Παππάς Θωμάς (Τσόκρης Λάμπρος 73΄),  Πατσούρας Ανδρέας, Ορφανός Χριστόφορος

Τα αποτελέσματα της 4ης  αγωνιστικής της  Hall of Brands  Α΄ ερασιτεχνική
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ-Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 1-4
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ-Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ 0-2
ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 0-0
Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 2-5
Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ-Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ 2-2
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 5-0
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 1-1
Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ-Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 2-0


Βαθμολογία  Hall of Brands Α΄ Κατηγορία 2018-19
1.           ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ 10
2.           Π.Α.Σ. ΚΡΑΨΗΣ 10
3.           ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 8
4.           ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ 7
5.           Α.Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 7
6.           ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ 6
7.           ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ 6
8.           Α.Ε. ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ 6
9.          Α.Ε. ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ  
10.       ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 5
11.       Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ 4 
12.      Π.Α.Σ. ΜΕΤΣΟΒΟΥ 4 
13.       Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 4
14.       Π.Α.Ο. ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ 2
15.       Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 1 
16.       ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ 0

Μοιράστηκαν τους βαθμούς Α.Ο. Σταυρακίου και Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (1-1)-Στο 1-1 Αετός Πρωτόπαππας με την Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου

*Στο γήπεδο Λέανδρος Καμηνάς ο Α.Ο. Σταυρακίου φιλοξένησε την Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 για την  4η  αγωνιστική του Α΄ Ομίλου της  MAISON της Β΄ ερασιτεχνικής.
Μοιρασμένα  τα  ημίχρονα για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στο πρώτο, και την  Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος να ανεβάζει την απόδοσή της στο δεύτερο.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι στο 24΄ σε ανατροπή του Στέφανου από τον Μανώλη.
Ο Α.Ο. Σταυρακίου άνοιξε το σκορ στο 39΄ με τον Σοφία που πλάσαρε εύστοχα τον Γέρακο Δημήτρη για το 1-0.
Στο 83΄ ο Τσαραώσης Ευάγγελος σέντραρε από δεξιά, ο Χαρίσης Ιωάννης πήρε την  κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε σε σώμα αμυντικού και έφτασε στον Μπαζώρα που με προβολή έγραψε το τελικό 1-1.
Στις καθυστερήσεις εκτέλεση του κόρνερ από τον Μπαζώρα η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και βγήκε άουτ.
Α.Ο. Σταυρακίου 2009:
Γκάτζιος, Βούλγαρης, Ζάγκας  Θωμάς, Μανώλης Γεώργιος, Τσιούρης, Γκεσούλης (Μιχαήλ 62'), Καλογιάννης, Κολιούσης Θωμάς, Σιάκας (Κατσίλας 75'), Γιαννόπουλος, Σοφίας Ελευθέριος
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Γέρακος Δημήτριος, Ντότης (Σταματόπουλος 61'), Μούτας, Ναθαναήλ Λ., Καπρινιώτης Ευστράτιος, Μυριούνης  Σταύρος, Μπαζώρας, Κασίμης Μάριος (Ναθαναήλ Νικήτας, 71'), Χαρίσης Ιωάννης, Στεφάνου  (Κλεισούρας 78΄), Ζενέλης Πάτροκλος (Τσαραώσης Ευάγγελος 40΄)
*Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Αναγέννηση  Κεφαλόβρυσου από το γήπεδο Νεοχωρίου το απόγευμα της Κυριακής αφού ήρθε ισόπαλη με τον Αετό Πρωτόπαππας με 1-1, για την 4η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου της  MAISON της Β΄ ερασιτεχνικής.
Ο Αετός άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Γκορίτσα Παναγιώτη.
Συγκεκριμένα ο  Κώτσης σούταρε ο Πότσης απέκρουσε, αλλά η μπάλα βρήκε στον Γκορίτσα Παναγιώτη και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0 των γηπεδούχων.
Η Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου ισοφάρισε με συρτό σουτ του Καραμάνη Αλέξανδρου.

Τα αποτελέσματα της 4ης  αγωνιστικής στο Α΄ Όμιλο, MAISON Β΄ ερασιτεχνικής
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ-Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ 0-1
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ 2006 0-4 
ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ-ΠΑΣΣΑΡΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 0-4
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 0-0
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 5-0 
Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009-Α.Ε.Δ.ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ  1-1
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 4-3
ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 1-1


Βαθμολογία  στον Α΄ Όμιλο της MAISON της Β΄ ερασιτεχνικής
1. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 12
2. Π.Α.Ο. ΚΡΥΑΣ  12
3. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 12  
4. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 2009  10
5. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 7
6. Α.Ε.ΛΑΨΙΣΤΑΣ 2006 7         
7. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 5
8. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 4
9. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 4 
10. Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 4   
11. Α.Ε. ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ 4  
12. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 3    
13. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 2
14. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ  1
15. ΔΟΞΑ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ 1 
16. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 0   

Έρχονται ρυθμίσεις - ανάσα για μικροοφειλέτες προς τα Ταμεία και την Εφορία


Το οικονομικό επιτελείο  επεξεργάζεται σχέδια για ένα πάγιο σύστημα ρύθμισης οφειλών προς τα Ταμεία και την Εφορία στα πρότυπα εξωδικαστικού μηχανισμού.
Σύμφωνα με το «Έθνος», να μπορέσουν να ρυθμίσουν χρέη τους όσοι αποκλείονται σήμερα από το αυστηρό πλαίσιο, παρότι διαθέτουν την απαραίτητη ρευστότητα και θέλουν να αποπληρώσουν.
Στο τραπέζι βρίσκεται ο μπούσουλας του εξωδικαστικού, με σκοπό να φτιαχτεί ένας νέος μηχανισμός ο οποίος θα χωρά τους παραπάνω οφειλέτες. Για παράδειγμα, επιτηδευματίες που αποκλείονται από τις σημερινές ρυθμίσεις επειδή έχουν κλείσει τα βιβλία τους ή δεν είχαν κέρδη από επιχειρηματική δραστηριότητα την τελευταία τριετία πριν από την αίτηση, μισθωτούς ή συνταξιούχους.
Οι συζητήσεις είναι ακόμα πρώιμες και τα σενάρια που εξετάζονται πολλά. Στόχος είναι να καθιερωθεί και μια ρύθμιση 36 δόσεων για χρέη έως 3.000 ευρώ.
Αντίστοιχα, θα μπορούσε να επεκταθεί η δυνατότητα ρύθμισης σε έως 120 δόσεις για χρέη από 3.000 έως 50.000 ή έως 125.000 ευρώ με "κούρεμα" προσαυξήσεων αντίστοιχο του εξωδικαστικού μηχανισμού - έως 85%- σε πληθυσμιακές ομάδες που αποκλείονται από την υπάρχουσα ρύθμιση.
Στις προϋποθέσεις ένταξης εξετάζεται το ενδεχόμενο να παίζουν ρόλο δύο βασικοί παράγοντες: το φορολογητέο εισόδημα και η περιουσία.

Ξεκινούν τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου οι αιτήσεις για τις κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές των ΑΕΙ και ΑΕΑ της χώρας από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή για ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (Α. Παπανδρέου 37 – 151.80 – Μαρούσι).
Ομοίως, οι φοιτητές που κρατούνται σε Καταστήματα Κράτησης της χώρας αποστέλλουν έντυπη αίτηση με συστημένη επιστολή στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 έως και την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018.

Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης, στους Γεωργουτσάτες, με συντονιστή τον Επ. Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στέφανο Φούσα


Οδοιπορικό Υγείας και Αλληλεγγύης, στους Γεωργουτσάτες, με συντονιστή τον Επ. Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Στέφανο Φούσα.

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής-διακίνησης ναρκωτικών ουσιών οργανώθηκε σήμερα στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν επτά αλλοδαποί, οι οποίοι μετέφεραν πεζοί, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών


Κατασχέθηκαν έξι σάκοι με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -124- κιλών και -790- γραμμαρίων

Επιπρόσθετα, σε βάρος του ενός αλλοδαπού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Διασυνοριακού Εγκλήματος του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών , οδήγησαν στη σύλληψη επτά αλλοδαπών (ηλικίας 22, 24, 23, 24, 22, 21 και 26 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αποτροπή της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, χθες (29-09-2018) το βράδυ, συνελήφθησαν στη Δριμίτσα Θεσπρωτίας, οι επτά προαναφερόμενοι.
Ειδικότερα, εντοπίστηκαν οι παραπάνω αλλοδαποί, οι έξι εκ των οποίων μετέφεραν πεζοί (6) ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (111) δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -124- κιλών και -790- γραμμαρίων, ενώ ο 22χρονος λειτουργούσε ως προπομπός, υποδεικνύοντας το δρομολόγιο και συντονίζοντας τη μεταφορά των ναρκωτικών, με σκοπό την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων των παραπάνω αλλοδαπών, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του 22χρονου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας, ποινής φυλάκισης (6) μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής καθώς και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Πρόστιμα από την 1η Οκτωβρίου για τους κατόχους ΙΧ ή μηχανής και δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ


Ο νόμος 4530/18 τίθεται σε ισχύ από τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούν να εντοπίζονται άμεσα οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν περάσει από έλεγχο ΚΤΕΟ τα οχήματα τους.
Η ηλεκτρονική ταυτοποίηση είναι εφικτή, καθώς όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ΚΤΕΟ είναι συνδεδεμένα με τη βάση δεδομένων του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Από την στιγμή που εντοπισθεί κάτοχος οχήματος που δεν έχει περάσει ΚΤΕΟ, τότε θα βεβαιώνεται το πρόστιμο από την ΑΑΔΕ και θα εμφανίζεται στο TAXISnet.
Πέραν από το πρόστιμο που κυμαίνεται ανάμεσα στα 16 με 65 ευρώ για τα ιδιωτικά οχήματα, οι ιδιοκτήτες θα επιβαρύνονται και με πρόστιμο 150 ευρώ από την εφορία.
Από έλεγχο ΚΤΕΟ περνούν όλα τα οχήματα στα τέσσερα χρόνια από την πρώτη τους κυκλοφορία και στη συνέχεια κάθε δύο χρόνια.
Αν το όχημα καθυστερήσει να περάσει ΚΤΕΟ, τότε ο ιδιοκτήτης επιβαρύνεται με πρόστιμο το οποίο πληρώνει κατά τον επόμενο έλεγχο.

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα


Στη σύλληψη τεσσάρων συνολικά αλλοδαπών προέβησαν, βραδινές ώρες χθες,  στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.
Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στο εξωτερικό.
 Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ»: 1ο Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ώρα 20:30

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Βαρβάρας «ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ» διοργανώνει το  1ο Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, ώρα 20:30.

Βραζιλιάνικα οπίσθια, η νέα τάση στην πλαστική χειρουργική


Τα ζηλέψαμε στις Βραζιλιάνες στο καρναβάλι του Ρίο, τα σχολιάσαμε στις Καρντάσιανς… Η επιθυμία για μεγαλύτερα καμπυλωτά οπίσθια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, καθώς η ζήτηση για «βραζιλιάνικους γλουτούς» έχει υπερδιπλασιαστεί τα τελευταία πέντε χρόνια. Κάποιες γυναίκες επιλέγουν την συγκεκριμένη επέμβαση για καθαρά αισθητικούς λόγους και περαιτέρω βελτίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης, άλλες την επιλέγουν μετά από μεγάλη απώλεια βάρους, όπου οι γλουτοί «αδειάζουν» και πέφτουν, με τις απότομες αυξομειώσεις βάρους. Άλλος ένας λόγος είναι η χαλάρωση, που παρατηρείται λόγω ηλικίας (άνω των 40 ετών). 
Η πτώση αυτή και η χαλάρωση δύσκολα βελτιώνονται με γυμναστική και η πιο αποτελεσματική λύση είναι η πλαστική επέμβαση. 
Τα στάδια της αυξητικής γλουτών με χρήση λίπους ή αλλιώς Brazilian Buttock Lift (BBL)«H διαδικασία στην ουσία περιλαμβάνει την συγκέντρωση λίπους από άλλες περιοχές του σώματος, όπου αυτό δεν είναι επιθυμητό, και τη μεταφορά του στους γλουτούς, για να τους μεγεθύνουμε. 
Το λίπος είναι υλικό απόλυτα ασφαλές, διότι λαμβάνεται από το ίδιο το άτομο», μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (www.agaitanis.gr). 
Συγκεκριμένα, σε πρώτη φάση, ο γιατρός παίρνει λίπος από το σώμα του ασθενή, με τη μέθοδο της λιποαναρρόφησης. Συνήθως για τη λήψη λίπους προτιμώνται η περιοχή της κοιλιάς και το έσω μέρος των μηρών. Στην περίπτωση, όμως, που αυτό το λίπος δεν φτάνει, μπορεί να αφαιρεθεί και από οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. 
Στο δεύτερο στάδιο αμέσως μετά τη λιποαναρρόφηση, ο πλαστικός χειρουργός επεξεργάζεται το αφαιρούμενο λίπος είτε με ειδική φυγοκέντρηση είτε με διάφορες άλλες μεθόδους διήθησης. Στο τρίτο στάδιο ο γιατρός εγχύει το λίπος στην περιοχή των γλουτών.
 Η ποσότητα του λίπους, που θα χρησιμοποιηθεί, εξαρτάται από την επιθυμία του ατόμου, όσον αφορά στον βαθμό αύξησης, αλλά και στην δυνατότητα διάτασης, που έχει το δέρμα της περιοχής.