Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Διπλό μέσα στην Περίβλεπτο για τον Αγροτικό Αστέρα (3-4)-Έχασε η Αναγέννηση στο Κεφαλόβρυσο από τον Π.Α.Ο. Κόνιτσας (1-2)

*Τρίποντο στο γήπεδο της Περιβλέπτου το Σάββατο το απόγευμα για τον Αγροτικό Αστέρα που επικράτησε με το «Αγγλικό» 3-4 του τοπικού Π.Α.Σ..
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14' με τον Μπάρκα Χρήστο.
Άμεση η απάντηση του Αγροτικού Αστέρα που έφερε το ματς στα ίσια στο 18' με το Νάτση Σταύρο.
Ο Μπίκας Κων/νος  στο 26' έδωσε το προβάδισμα  με 1-2 στους φιλοξενούμενους.
Ο Πασχάλης Ιωάννης ισοφάρισε για την Περίβλεπτο σε 2-2, στο 36'.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65' ο Μπίκας Κων/νος έκανε το 2-3 και στο 67' ο Σαντεντίν Δημήτρης το 2-4.
Ο ΠΑΣ Περιβλέπτου μείωσε σε 3-4 με τον Μπίκα Νικόλαο στο 78'.
Στο 90' αποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, Άμρο Παντελής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Αγροτικός Αστέρας:
Ζota Joel, Τσεκούρας Παναγιώτης, Σκόρδος Κων/νος, Νάτσης Σταύρος, Μπίκας Κων/νος (Νάτσης Γεώργιος 70΄), Άμρο Παντελής, Χαλιγιάννης Βασίλειος (Σαντεντίν Δημήτριος 46΄), Zota Rigert, Ζέκιος Αθανάσιος, Ντρουμπάλης Αναστάσιος, Μήτσης Πέτρος

*Την ήττα γνώρισε στο Κεφαλόβρυσο η τοπική Αναγέννηση  από τον Π.Α.Ο. Κόνιτσας με  1-2.
Οι φιλοξενούμενοι  άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Λάκκα Σπυρίδων.  
Ο  Σπανός Δημήτρης  έκανε το 0-2 στο 20'.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Γραμμόζη Γεώργιο  σε 1-2 στο 78'.
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Νούσης Χρήστος, Ζαρκάλης Ευάγγελος (Συμεωνίδης Άγγελος 76΄), Τάσιος Αλέξανδρος, Γκορίτσας Παναγιώτης, Γραμμόζης Γεώργιος, Meynti Δίμο-Κωσταντίνος, Μπάσιος Χρήστος, Γκόγκος Κωνσταντίνος-Νέκταρι, Κούρος Γιώργος, Μακολλάρι  Μαρινγκλέν, Ντόντης Βασίλειος

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ-Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ 3-0 α.α.  
Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ-Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0 α.α.  
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 0-7
Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ-Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1-3  
Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 3-4
ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ-Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 1-3  
ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ-ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 1-1
Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 1-2
Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ-Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 1-2


Βαθμολογία (31η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 87
2. Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ 81
3. Π.Α.Ο. ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ 67 
4. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 62 
5. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 53 
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 50
7. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 47  
8. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 45 
9. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 42 
10. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 41  
11. ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 39 
12. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 39  
13. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 38
14. Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 35
15. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 32  
16. Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ 28 
17. Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ  7 
18.  Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95 -5

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Τσίμπησε βαθμό στην Τούμπα ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυναμικά στο γήπεδο και στο 4' μετά από πίεση του Κουλούρη στην γραμμή του κόρνερ που απέδωσε καρπούς, η μπάλα έφτασε στον Νομπόα ο οποίος πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι.
Στο 6' ο Γκολάσα βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά για λίγα εκατοστά δεν βρήκε στόχο.
Στο 12' ο ΠΑΣ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Τσάβες έπιασε στον ύπνο την άμυνα του ΠΑΟΚ ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε γράφοντας το 0-1'.
Στο 14', ωστόσο, ο Δικέφαλος ισοφάρισε.
Ο Νομπόα εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα κόντραρε στον Τζαβέλλα και έφτασε στον αμαρκάριστο μπροστά από την εστία του Βελλίδη, Περέιρα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να την σπρώξει στα δίχτυα.
Ένα σουτ του Περέιρα στο 59' πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 61' μετά από λάθος εκτίμηση του Κάτσε, ο Στρούνα σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κόντραρε και πέρασε έξω.
Ο ΠΑΣ έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 64', όταν ο Σκόνδρας παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ, όμως, ο Ιτάνζ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι σε εκείνο το χρονικό σημείο είχαν πάρει τα πάνω τους και στο 67' χρειάστηκε και πάλι να “μιλήσει” η ικανότητα Ιτάνζ, ο οποίος έσωσε ξανά τον ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά μετά από σουτ του Μανιά. Στην επαναφορά το πλασέ του Κοροβέση κόντραρε και πέρασε άουτ.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Νομπόα, Κάτσε, Μακ , Γκολάσα (78' Πόζογλου), Περέιρα (76' Τζιόλης), Κουλούρης (62' Αθανασιάδης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς (85' Μπέριος), Χαρίσης, Κοροβέσης (Ντάσιος), Τσάβες, Ιλιτς, Μανιάς (82' Γιάκος)       

Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς: Εγγραφές μαθητών στην Α' τάξη για το σχολικό έτος 2015-16

Ενόψει της έναρξης εγγραφών στα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας για το σχολικό έτος 2015-16, το υπουργείο παιδείας με ανακοίνωση του ενημερώνει τους ενδιαφερομένους γονείς-κηδεμόνες για τη δυνατότητα και τη διαδικασία εγγραφής αποφοίτων μαθητών Γυμνασίων στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Βελλάς.
Σύμφωνα με το υπουργείο, σκοπός της εκκλησιαστικής εκπαίδευσης είναι η ανάδειξη και κατάρτιση κληρικών και λαϊκών στελεχών της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα, υψηλού μορφωτικού επιπέδου και χριστιανικού ήθους, χωρίς η στελέχωση των υπηρεσιών της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ελλάδα να αποτελεί υποχρεωτικό επαγγελματικό προσανατολισμό αποκλειστικής κατεύθυνσης. Τα Εκκλησιαστικά Λύκεια αποτελούν τμήμα της Γενικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, για αυτό και οι προαγωγικοί και απολυτήριοι τίτλοι σπουδών τους είναι ισότιμοι με
τους αντίστοιχους των Γενικών Λυκείων. Συνεπώς, οι απόφοιτοι των Εκκλησιαστικών Λυκείων έχουν όμοια δυνατότητα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τους αποφοίτους των Γενικών Λυκείων.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 38χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για σωματεμπορία

Συνελήφθη, την Πέμπτη 23-04-2015 το απόγευμα, στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 24ου Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για σωματεμπορία.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Συρίας, για κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και παραβίαση περιορισμών διαμονής στη χώρα.
Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ο 33χρονος υπήκοος Συρίας και όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, κατείχε κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (κλεμμένο δελτίο ταυτότητας Ιταλίας και πλαστή ελληνική ταυτότητα).
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Αρχάγγελος Πρέβεζας: Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας για κατοχή λαθραίου καπνού και παράνομη είσοδο στη χώρα

Συνελήφθησαν, σήμερα (24.04.2015) το πρωί στην περιοχή του Αρχαγγέλου Πρέβεζας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 39 και 19 ετών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Λαθρεμπορίας και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Αναλυτικότερα, οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν στα πλαίσια συστηματικών ελέγχων και όπως διαπιστώθηκε είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με λαθραίο καπνό, βάρους (661) γραμμαρίων και (467) γραμμαρίων, αντίστοιχα.

Ο δύο αλλοδαποί θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Γραικοχώρι Θεσπρωτίας: Συνελήφθη 35χρονος υπήκοος Αλβανίας για διακίνηση παράνομης αλλοδαπής

Συνελήφθη χθες (23-04-2015) το μεσημέρι, στο Γραικοχώρι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος διακινητής μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μία 33χρονη ομοεθνή του, η οποία συνόδευε τα δύο ανήλικα παιδιά της και στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός με κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθη, την Πέμπτη 23-04-2015 το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Συρίας, για κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και παραβίαση περιορισμών διαμονής στη χώρα.
Αναλυτικότερα, χθες το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας ο 33χρονος υπήκοος Συρίας και όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, κατείχε κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα (κλεμμένο δελτίο ταυτότητας Ιταλίας και πλαστή ελληνική ταυτότητα).
Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Αρχάγγελος Πρέβεζας: Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός φυγόποινος

Συνελήφθη, την Παρασκευή 24-04-2015 το πρωί, στον Αρχάγγελο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας, ένας 25χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση. 
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, προέκυψε ότι σε βάρος του 25χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τριπόλεως, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ALCO: Προβάδισμα 14 μονάδων για τον ΣΥΡΙΖΑ


Προβάδισμα 14 μονάδων διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, σε δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα».
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου:
ΣΥΡΙΖΑ: 35,9%
ΝΔ: 21,8%
Ποτάμι: 5,1%
ΚΚΕ: 5,1%
Χρυσή Αυγή: 5%
ΑΝΕΛ: 3,6%
ΠΑΣΟΚ: 3,3%
Ένωση Κεντρώων: 1,5%
Τελεία: 1,1%
Άλλο κόμμα: 1,6%
Αναποφάσιστοι: 16%