Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δεν πήραν άδεια οι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός

Η επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης δεν έδωσε άδεια σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό και χορήγησε κανονικά στους Λεβαδειακό, Πλατανιά και Βέροια.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη αδειοδότηση από την ΕΠΟ με αποτέλεσμα να μένει εκτός πλέι οφ και να μην μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη αν κατακτήσει τελικά την 5η θέση.
Η επιτροπή εφέσεων αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ απέρριψε και την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα των Ιωαννίνων η οποία για δεύτερη φορά δεν θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο φαινόταν ότι θα είχε την δυνατότητα να παλέψει μέχρι τέλους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε και την αίτηση του Πανθρακικού που τη νέα σεζόν αν μείνει στην κατηγορία θα πρέπει να πορευτεί με άλλα δεδομένα, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός, ο Πλατανιάς και η Βέροια εξασφάλισαν τη σχετική άδεια μετά από την έφεση που είχαν καταθέσει.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Περιφέρεια Ηπείρου: Απαγόρευση αλιείας σε ποταμούς, παραποτάμους κ.α. της Ηπείρου

Με απόφαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, απαγορεύεται η αλιεία των ψαριών (εκτός της πέστροφας) και όλων των υδρόβιων οργανισμών, με κάθε αλιευτικό μέσο και εργαλείο σε όλα τα ποτάμια, τους παραπόταμους και τις πηγές αυτών και σε όλα τα υδάτινα οικοσυστήματα εσωτερικών υδάτων της Ηπείρου από 1 Μαΐου 2015 έως 31 Μαΐου 2015.
Ειδικά για την Τεχνητή Λίμνη Πηγών Αώου (λόγω των χαμηλότερων θερμοκρασιών που επικρατούν στη λίμνη και επηρεάζουν την αναπαραγωγική περίοδο των ψαριών), η απαγόρευση ισχύει από 15 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2015.
Η απαγόρευση αποσκοπεί στην προστασία της αναπαραγωγής των ψαριών και λοιπών υδρόβιων οργανισμών που διαβιούν στα παραπάνω υδάτινα οικοσυστήματα.
Για τις παραβάσεις των αλιευτικών διατάξεων ή αποφάσεων επιβάλλονται διοικητικές ποινές και ποινικές κυρώσεις όπως επιβολή προστίμου, αφαίρεση άδειας αλιείας, κατάσχεση και εκποίηση των παράνομων αλιεμένων προϊόντων, κατάσχεση και εκποίηση ή καταστροφή (ανάλογα με την περίπτωση) αλιευτικών εργαλείων και συσκευών.
Για την τήρηση της απόφασης υπεύθυνες είναι οι Αστυνομικές Αρχές, τα Δασαρχεία και όλες οι Ανακριτικές Αρχές.


ΠΗΓΗ: www.php.gov.gr

Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος: Ανακοίνωση με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής

Η διοίκηση της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος με ανακοίνωση της ευχαριστεί παίκτες και προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και έκαναν ότι ήταν δυνατό για να παραμείνει στην κατηγορία.
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
«Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής τα μέλη της διοίκησης της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν καταρχήν τους παίκτες της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν αφιλοκερδώς.
Επίσης τους τρεις κατά σειρά προπονητές που ήταν στην ομάδα και βοήθησαν κι αυτοί στην προσπάθεια.
Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους και τους χορηγούς της ομάδας μας που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρόνια οικονομικά.
Πιστεύουμε ότι ο Πωγωνάτος αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να κρατηθεί στην κατηγορία παλεύοντας όλα τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει σε αντίθεση με κάποιους ανταγωνιστές του που παρέμειναν στην κατηγορία "μαγειρεύοντας" τα παιχνίδια εκτός γηπέδων....
Τέλος καλούμε την Κυριακή 3 Μαΐου στο Δελβινάκι τους φίλους της ομάδας να παραστούν στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. καθώς και οποίον άλλον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον Πωγωνάτο».

Καλπάκι Πωγωνίου: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για διακίνηση δύο μη νόμιμων μεταναστών

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, συνελήφθησαν χθες (27-04-2015) το βράδυ, στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 20 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών.
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, οι δύο διακινητές μετέφεραν από κοινού δύο ομοεθνείς τους, έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 47 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων προϋποθέσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας, με τελικό προορισμό την Άρτα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος των δύο λαθρομεταναστών εκκρεμούσε επιπλέον μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.
Το αυτοκίνητο των διακινητών κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου.   

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη δύο φυγόποινων

Συνελήφθησαν, χθες (27-04-2015), σε διαφορετικές περιπτώσεις, στο Λαδοχώρι και στην πόλη της Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) και του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 37χρονος ημεδαπός και ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Συγκεκριμένα, σε βάρος του 37χρονου ημεδαπού εκκρεμούσαν πέντε (5) καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης πέντε (5) ετών και δύο (2) μηνών καθώς και χρηματικής ποινής (7.600) ευρώ, για έκδοση ακάλυπτων επιταγών.
Σε βάρος του 39χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσαν τρεις (3) καταδικαστικές αποφάσεις, ποινής φυλάκισης τεσσάρων (4) μηνών και χρηματικής ποινής (8.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Εξιχνιάστηκαν έξι υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων οχημάτων, σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Φιλιππιάδας και συνελήφθη 28χρονος Αλβανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμα ένας ομοεθνής συνεργός του, που αναζητείται

Εξιχνιάσθηκαν, στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας, έξι περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οχημάτων, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές των Ιωαννίνων και της Φιλιππιάδας και συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και έναν ομοεθνή συνεργό του, που αναζητείται.
Αναλυτικότερα, ως προς το χρονικό της υπόθεσης, χθες (27-04-2015) τα ξημερώματα, στο 58ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αντιρρίου, αστυνομικοί της Ομάδας Γενικής Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, εντόπισαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, στο οποίο επιχείρησαν να διενεργήσουν αστυνομικό έλεγχο.
Ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και λίγο αργότερα ακινητοποίησε το όχημα και διέφυγε πεζός ενώ ο 28χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του οχήματος συνελήφθη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δύο δράστες είχαν κλέψει το αυτοκίνητο λίγο νωρίτερα από την περιοχή της Νέας Ζωής Ιωαννίνων.
Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες δύο (2) κλοπές και τρεις (3) διαρρήξεις οχημάτων που έγιναν την 26/27-04-2015, στο Καλπάκι, στη Νέα Ζωή Ιωαννίνων και στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας.
Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.

Συνελήφθη στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, 63χρονος ημεδαπός διακινητής, ο οποίος μετέφερε στο εσωτερικό της χώρας έναν μη νόμιμο μετανάστη

Συνελήφθη, χθες (27-04-2015) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 63χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 63χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν 24χρονο υπήκοο Πακιστάν, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Πρέβεζας. 

Δωδώνη Ιωαννίνων: Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι

Συνελήφθησαν χθες (27.04.2015) το μεσημέρι στη Δωδώνη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26 και 27 χρονών και ένας 38χρονος ημεδαπός, για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της κλοπής, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής από σπίτι στη Δωδώνη Ιωαννίνων, που έγινε το πρωί της 26-04-2015, κατά την οποία αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο και μια φωτογραφική μηχανή.
Από την εξέλιξη της αστυνομικής διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε η εμπλοκή του 38χρονου ημεδαπού, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία και ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα.
Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, στο σπίτι του 38χρονου διέμενε και ένας 27χρονος Αλβανός, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα και συνελήφθη.
Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων για την Πρωτομαγιά

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς 2015, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, με στόχο τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων και την αύξηση του βαθμού οδικής ασφάλειας για την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως εξής:
1. Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 για το ρεύμα εξόδου και από ώρα 16.00 έως 22.00 και την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 για το ρεύμα εξόδου από ώρα 08.00 έως 13.00, θα ισχύουν οι απαγορεύσεις:
α) Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.
β) Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

Υπουργείο Οικονομικών: Παράταση κατά ένα μήνα της ρύθμισης για διαγραφή προσαυξήσεων


Την παράταση κατά ένα μήνα της προθεσμίας για εφάπαξ ή τμηματική πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο αποφάσισε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.
Όπως ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη στη Βουλή, η παράταση δίνεται για ένα μήνα ανταποκρινόμενη στο αίτημα που υπάρχει να δώσει τη δυνατότητα και σε άλλους φορολογούμενους να κάνουν χρήση του μέτρου και να επωφεληθούν από το διπλό όφελος που συνεπάγεται η πληρωμή προσαυξήσεων, προστίμων και κεφαλαιοποιημένων φόρων η οποία επιφέρει και ισόποση μείωση του αρχικού χρέους.
Η ηλεκτρονική εφαρμογή στο TAXISnet για την διαγραφή προσαυξήσεων στα ληξιπρόθεσμα χρέη των οφειλετών, ισόποση με το ποσό που καταβάλουν για την εξόφληση της αρχικής οφειλής έκλεισε χθες Δευτέρα 27 Απριλίου.

Περιφέρεια Ηπείρου: Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση του υποέργου «Κάθετος σήμανση στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου»

Διακήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού για την εκτέλεση του υποέργου «Κάθετος σήμανση στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Ηπείρου», προϋπολογισμού 49.200,00 €, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., του έργου της ΣΑΕΠ 530 Ηπείρου (ΚΑ 2014ΕΠ53000009), με τίτλο «Συντήρηση οδικού δικτύου Ηπείρου και επισκευή-συντήρηση εξοπλισμού και μέσων της Αυτοτελούς Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου 2014-2016 (π.κ. 2008ΕΠ03000016)».
ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Η Περιφέρεια Ηπείρου προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή, ύστερα από εξακρίβωση συμφωνίας των προσφερόμενων ειδών με τις τεχνικές προδιαγραφές της συνημμένης μελέτης, για την προμήθεια πινακίδων κινδύνου – ρυθμιστικών – πληροφοριακών - στύλων στήριξης και αντανακλαστικής μεμβράνης τύπου 13Μ, σε χρώμα (μαύρο, κίτρινο, άσπρο), για την ασφάλεια του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου Περιφέρειας Ηπείρου.

Εγκαίνια Εκπαιδευτικού Περιβαλλοντικού Κέντρου-Άγριας Πανίδας και Αειφόρου Θύρας στους Λιγγιάδες Ιωαννίνων, την Πέμπτη 30 Απριλίου, ώρα 17:00 μ.μ.


Η Περιφέρεια Ηπείρου, ως επικεφαλής εταίρος και η Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου, ως εταίρος του έργου «Interactive Digital Services for Promotion of Natural Heritage and Sustainable Hunting» και ακρωνύμιο «ThiroPedia», στο πλαίσιο υλοποίησης του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 2007-2013, σας προσκαλούν στα ΕΓΚΑΙΝΙΑ του ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ-ΑΓΡΙΑΣ ΠΑΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΥ ΘΥΡΑΣ στους Λιγγιάδες Ιωαννίνων, την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 και ώρα 17:00 μ.μ.
Οι σύγχρονες ανάγκες απαιτούν ειδική ενημέρωση των κυνηγών, αλλά και των παιδιών σε θέματα οικολογίας, βιολογίας ειδών, διαχείρισης οικοσυστημάτων, νομοθεσίας που άπτονται της δραστηριότητας της θήρας προκειμένου ν’ αποκτηθούν ολοκληρωμένες γνώσεις. Επίσης, εξαιτίας της φύσεως της κυνηγετικής δραστηριότητας δημιουργούνται αυξημένοι κίνδυνοι ατυχημάτων οι οποίοι επιβάλλουν τόσο τη θεωρητική όσο και την πρακτική άσκηση σε θέματα φύλαξης και χρήσης κυνηγετικών όπλων καθώς και πρώτων βοηθειών. Διαπιστώθηκε λοιπόν μέγιστη η ανάγκη οργάνωσης ενός φορέα διαρκούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα θήρας. 
Το ρόλο αυτό καλείται να αναδείξει το Περιβαλλοντικό Κέντρο το οποίο είναι πρωτοποριακό, δεν υπάρχει άλλωστε αντίστοιχο.
Το κτίριο που εγκαταστάθηκε το Κέντρο ανήκει στην Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου. Έχει παραχωρηθεί ο χώρος για να στεγαστεί το Περιβαλλοντικό Κέντρο για την Περιφέρεια Ηπείρου και υπεύθυνη για την λειτουργία και την διατήρησή του μετά το τέλος του προγράμματος ThiroPedia θα είναι η Ε’ ΚΟΗ.
Η Παρουσία σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε’ ΚΟΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΚΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑΣ

Στις 1.128.074 οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών

Στις 1.128.074 ανέρχεται το σύνολο των αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης και στις 1.063.557 ανήλθαν οι εγκεκριμένες αιτήσεις, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών.
Οι αριθμοί αυτοί αποτελούν μοναδικά ΑΦΜ δικαιούχων και, όπως επισημαίνει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, η έγκριση ή όχι των αιτήσεων γίνεται αυτόματα μετά την υποβολή τους.
Το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΝΔ Χρήστος Σταϊκούρας ζητώντας να ενημερωθεί ποια είναι η πορεία καταβολής του επιδόματος θέρμανσης και επισημαίνοντας ότι μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, το υπουργείο Οικονομικών κατέβαλε κάθε μήνα τις αναλογούσες δόσεις του επιδόματος.