Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος: Ανακοίνωση με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής

Η διοίκηση της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος με ανακοίνωση της ευχαριστεί παίκτες και προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και έκαναν ότι ήταν δυνατό για να παραμείνει στην κατηγορία.
Η ανακοίνωση της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
«Με αφορμή τη λήξη του πρωταθλήματος της Α' Ερασιτεχνικής τα μέλη της διοίκησης της Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν καταρχήν τους παίκτες της ομάδας για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν αφιλοκερδώς.
Επίσης τους τρεις κατά σειρά προπονητές που ήταν στην ομάδα και βοήθησαν κι αυτοί στην προσπάθεια.
Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους και τους χορηγούς της ομάδας μας που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική χρόνια οικονομικά.
Πιστεύουμε ότι ο Πωγωνάτος αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία έκανε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια να κρατηθεί στην κατηγορία παλεύοντας όλα τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει σε αντίθεση με κάποιους ανταγωνιστές του που παρέμειναν στην κατηγορία "μαγειρεύοντας" τα παιχνίδια εκτός γηπέδων....
Τέλος καλούμε την Κυριακή 3 Μαΐου στο Δελβινάκι τους φίλους της ομάδας να παραστούν στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. καθώς και οποίον άλλον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τον Πωγωνάτο».