Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δεν πήραν άδεια οι ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός

Η επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης δεν έδωσε άδεια σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό και χορήγησε κανονικά στους Λεβαδειακό, Πλατανιά και Βέροια.
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξασφάλισε την πολυπόθητη αδειοδότηση από την ΕΠΟ με αποτέλεσμα να μένει εκτός πλέι οφ και να μην μπορεί να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη αν κατακτήσει τελικά την 5η θέση.
Η επιτροπή εφέσεων αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ απέρριψε και την ένσταση που είχε καταθέσει η ομάδα των Ιωαννίνων η οποία για δεύτερη φορά δεν θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη παρά το γεγονός ότι μέσα στο γήπεδο φαινόταν ότι θα είχε την δυνατότητα να παλέψει μέχρι τέλους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.
Η επιτροπή της ΕΠΟ απέρριψε και την αίτηση του Πανθρακικού που τη νέα σεζόν αν μείνει στην κατηγορία θα πρέπει να πορευτεί με άλλα δεδομένα, ενώ αντίθετα ο Λεβαδειακός, ο Πλατανιάς και η Βέροια εξασφάλισαν τη σχετική άδεια μετά από την έφεση που είχαν καταθέσει.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.
Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».