Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης: Με επιτυχία, η «Ηπειρώτικη Παραδοσιακή βραδιά 2016», το Σάββατο 28 Μαΐου, στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης

Η ''Ηπειρώτικη Παραδοσιακή βραδιά 2016'', που διοργάνωσε η Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, το βράδυ, στο πέτρινο ανοιχτό θεατράκι Αργυρούπολης, άνοιξε τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αργυρούπολης και καταχειροκροτήθηκε.
Σε μια εκδήλωση τιμής, για τον πολιτισμό και την παράδοση της Ηπείρου, που διοργάνωσε η Αδελφότητα Ηπειρωτών Αργυρούπολης, στο πέτρινο ανοιχτό θέατρο Αργυρούπολης, στους πρόποδες του Υμηττού, το χειροκρότημα ήταν ακατάπαυστο. Απτό δείγμα της αναγνώρισης της δουλειάς που κάνει ο ακατάβλητος και χαλκέντερος Πρόεδρος της Αδελφότητας Γιώργος Κωτσαντής, αλλά και όλο το Δ.Σ.
Μιας δουλειάς ποιοτικής, που έχει ως απτό αποτέλεσμα την συσπείρωση όλων των Ηπειρωτών της Αργυρούπολης στην Αδελφότητα. Μιας δουλειάς αποδεκτής και από τις άλλες αποδημικές οργανώσεις που λειτουργούν στον ενιαίο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης, έτσι ώστε να θεωρούν την ηπειρώτικη αδελφότητα πρότυπο και να θέλουν να της μοιάσουν και το δηλώνουν μάλιστα δημόσια.
Αποτέλεσμα της γενικής αποδοχής ήταν να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στο ανοιχτό πέτρινο θέατρο Αργυρούπολης, γεγονός που ενθουσίασε το Δ.Σ της Αδελφότητας και τους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής. Με αποτέλεσμα στο τέλος της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος Γιώργος Κωτσαντής να δηλώσει.

Έσβησε το όνειρο για άνοδο για τον Αγροτικό Αστέρα (2-1)-Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος (4-2)

Η Πασσάρωνα Ροδοτοπίου ακολούθησε τον ΠΑΣ Αγίας Μαρίνας στην  Α' Ερασιτεχνική
* Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος αφού το απόγευμα της Κυριακής στο Δελβινάκι πήρε το “ντέρμπι” του Πωγωνίου με την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου με σκορ 4-2.
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με τον Γιάτσε Gerti στο 3΄ με 0-1.
Άμεση η αντίδραση των γηπεδούχων που ισοφάρισαν στο 5΄ με τον Φουρτούνη  Ηλία.
Ο Ζενέλης Πάτροκλος έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους με 2-1 στο  34'.
Η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 2-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιάτσε Gerti στο 61'.
Ο  Πότσης Θεόδωρος αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο 63΄ και η Αναγέννηση αγωνιζόταν με δέκα  παίχτες.
Ο Brami Jorgo με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε  το 3-2 στο 71' και ο Φουρτούνης  Ηλίας το τελικό 4-2 στο 83΄.
Α.Ε.Δ. Πωγωνάτος:
Μπαλλατζία Σεμπαστιάνο, Ναθαναήλ Κωνσταντίνος, Καρδάσης Γεώργιος (Μαγκλάρας Δημήτριος 46΄), Παπάζης Ιωάννης, Καπρινιώτης Ευστράτιος (Μπάγιας Ελευθέριος 46΄), Μυριούνης Σταύρος, Ζενέλης Πάτροκλος, Brami Jorgo, Φουρτούνης  Ηλίας (Γκίκας Αριστοτέλης 84΄),, Μπαλλατζία Αγκίμ, Τσαραώσης Ευάγγελος
Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου:
Βαλτάς Γεώργιος, Πότσης Ανδρέας, Γκορίτσας Σπυρίδων-Ζήσιμος, Πότσης Θεόδωρος, Τάσιος Αλέξανδρος, Στεφάνου Χρήστος, Γιάτσε Gerti, Μπάσιος Χρήστος, Καραμάνης  Αλέξανδρος (Μπίστας Βασίλειος 64΄), Μακολλάρι Μαρινγκλέν, Δήμος Αναστάσιος (Νούσης Χρήστος 46΄)




* Την ήττα γνώρισε Αγροτικός Αστέρας στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής" το απόγευμα της Κυριακής αφού έχασε από τον Α.Π.Ο.Ε.Λ. με 2-1, μια νίκη που χάρισε στους γηπεδούχους την παραμονή τους στην Β΄ Ερασιτεχνική.
Αντίθετα η ομάδα του Μπάμπη Νταλάκα δεν πέτυχε τον στόχο της ανόδου, κάτι που ήταν πάρα πολύ δύσκολο καθώς και σε περίπτωση νίκης η Πασσαρώνα Ροδοτοπίου υπερτερούσε στην ισοβαθμία.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Κούπαρη Στέλιο.
Άμεση η απάντηση των φιλοξενούμενων που ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Φερούλη Μάριου έξω από την περιοχή στο 14'.
Ο Basha Arhan απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε Τσουμάγκας Χρήστος στο 27΄  κρατώντας  το 1-1 για την ομάδα του.
Στο 56΄ ο Κούτλας Βασίλης από κοντά έβαλε και πάλι μπροστά το Α.Π.Ο.Ε.Λ. σημειώνοντας το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο 85΄ ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε με δέκα παίχτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φερούλης Μάριος.
Αγροτικός Αστέρας:
Basha Arhan, Γκόνης Πέτρος, Σκόρδος Κων/νος (Ζηκόπουλος Δημήτριος 90΄),, Παπαναστασίου Αλέξανδρος, Γκάνας Κων/νος, Κολιούσης Χρήστος, Μακρής Χρήστος, Ζόta Romeo, Τσιγαρίδας Μανόλης (Ζόta Αρσέν 46΄), Βαζάτης Χριστόδουλος (Χαλιγιάννης Βασίλειος 61΄), Φερούλης Μάριος


Τα αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής (Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνικής):
Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ-Α.Π.Ο.ΔΑΒΑΚΗΣ 4-3
***
Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 4-2
Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ-Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 9-0
Α.Π.Ο.Ε.Λ.-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 2-1
ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ-ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 4-2
Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ-ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 6-1
Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ-ΠΑΣΣΑΡΩΝΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 0-1
Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ-Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 0-2
ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ-Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 1-4


Βαθμολογία (34η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1. Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ 75
2. ΠΑΣΣΑΡΩΝΑ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ 72
3. Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 71 
4. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 69
5. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 69
6. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 68 
7. Α.Ε.Δ. ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 65
8. Α.Σ. ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΣ 47
9. Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 47 
10.ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 46
11. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 46  
12. Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 46
13. Α.Π.Ο.Ε.Λ. 45
14. ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 44
15. ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 21
16. Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 18
17. Α.Ο. ΖΙΤΣΑΣ 13
18. Α.Π.Ο. ΔΑΒΑΚΗΣ 6

Έρχονται πλειστηριασμοί και κατασχέσεις

Αντιμέτωποι με κατασχέσεις και πλειστηριασμού εξπρές σε ακίνητα, ακόμη και σε σπίτια που χρησιμοποιούνται ως πρώτη κατοικία, ξεκινούν από τον Ιούνιο σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων οφειλετών «κόκκινων» δανείων αλλά και πολιτών που χρωστούν ληξιπρόθεσμες οφειλές στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
Η κυβέρνηση ενεργοποιεί από τον επόμενο μήνα τα άρθρα 993 και 995 του νέου τροποποιημένου από το καλοκαίρι του 2015 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας τα οποία προβλέπουν ότι κατά τους πλειστηριασμούς ακινήτων μη συνεπών δανειοληπτών και λοιπών χρεοφειλετών θα λαμβάνονται πλέον υπόψη ως τιμές εκκίνησης οι πραγματικές τιμές της κτηματαγοράς που έχουν υποχωρήσει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και όχι οι πολύ πιο υψηλές αντικειμενικές αξίες, όπως προέβλεπε ο Κ.Π.Δ πριν αλλάξει το καλοκαίρι του 2015.

Άρτα: Συνελήφθη 37χρονος ημεδαπός Ρομά αναζητούμενος με ένταλμα σύλληψης, για κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού και χρυσαφικών από σπίτι στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας

Συνελήφθη, χθες (28-05-2016) το απόγευμα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 37χρονος ημεδαπός Ρομά, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Πρέβεζας, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε την 15-02-2015 σε σπίτι στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας.
Ειδικότερα, ο 37χρονος αναζητούνταν διότι από κοινού με 38χρονο ημεδαπό Ρομά, ο οποίος συνελήφθη προχθές (27-05-2016) στην Κέρκυρα, αφού παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο παράθυρο μονοκατοικίας στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό και χρυσαφικά (σχετικό το από 27-05-2016 Δελτίο Τύπου μας).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός αναζητούμενος με δικαστική απόφαση για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες (28-05-2016) το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Κυκλάδων.
Ειδικότερα, ο 27χρονος κατηγορείται για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

«Ηπειρώτισσα της παράδοσης, της ζωής και της φωνής». Μουσικοχορευτική παράσταση του Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, ώρα 20.30, στην κεντρική πλατεία Ηρώων της Ελευσίνας

Ανακοίνωση

«Ηπειρώτισσα της παράδοσης, της ζωής και της φωνής»
 Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου, σας προσκαλεί, στην παράσταση τιμής για την ηπειρώτισσα γυναίκα και την προσφορά της, από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι που πεθαίνει. Την παράσταση εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η χοροδιδάσκαλος Ελένη Γκόγκου και συμμετέχουν μέλη των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας, η θεατρική μας ομάδα καθώς και η χορωδία του Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου.
Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016, στις 20:30 στην κεντρική πλατεία Ηρώων Ελευσίνας.
Είσοδος ελεύθερη.
Πληροφορίες στα 2105561041 και 6982059736.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ηπειρωτών Θριασίου Πεδίου

Οι δανειστές προτείνουν υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση

Ζητούν να καταργηθούν συντάξεις-παροχές μετά από εργατικό ατύχημα

Την εδραίωση της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα ζητούν οι δανειστές. Μέσω της αποστολής 20σέλιδου υπομνήματος προς την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής ασφάλισης και Κοινωνικής αλληλεγγύης, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ της "Real News", η τρόικα επιβάλλει τα ιδιωτικά ασφαλιστήρια συμβόλαια, απαιτώντας από το κράτος να πάψει να καταβάλει εκείνο σύνταξη αναπηρίας σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος του ασφαλισμένου ή σύνταξη λόγω θανάτου στα μέλη της οικογένειάς του.
Από την πλευρά της η κυβέρνηση, μέσω του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στην κατάργηση του άρθρου, καθώς η ένταξη ιδιωτικών εταιρειών θα οδηγήσει σε σταδιακή μετατροπή του κοινωνικού χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι δανειστές ζητούν την απόσυρση του άρθρου 31 του νέου νόμου, που προβλέπει ότι σε περίπτωση εργατικού ατυχήματος το κράτος θα καταβάλλει στον ασφαλισμένο σύνταξη που θα ισούται τουλάχιστον με το διπλάσιο της εθνικής σύνταξης για την ασφάλιση 20 ετών, δηλαδή 768 ευρώ.

Μεταμόρφωση Ιωαννίνων: Σκότωσε 37χρονη μητέρα δύο παιδιών και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σοκαρισμένη είναι η  τοπική κοινωνία στην είδηση ότι 37χρονη μητέρα δύο παιδιών έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς που δέχθηκε στην αυλή του σπιτιού της, στη Μεταμόρφωση (Καρυές) Ιωαννίνων.
Η γυναίκα, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.
Δράστης  είναι ένας 37χρονος που στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του.
Ο 37χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Τα κίνητρα της τραγωδίας διερευνώνται από την Αστυνομία.
H νεκρή είναι μητέρα δύο παιδιών, τα οποία εκείνη την ώρα απουσίαζαν από το σπίτι.
****
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ανθρωποκτονία 37χρονης ημεδαπής στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων

Χθες (28-05-2016) το απόγευμα στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, 37χρονος ημεδαπός πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, 37χρονη ημεδαπή, στην αυλή του σπιτιού της και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε.
Αμφότεροι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου η 37χρονη λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ο 37χρονος στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο καθώς και επτά φυσίγγια ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων Ιωαννίνων.

Τα δρομολόγια της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στο Νομό Ιωαννίνων την επόμενη εβδομάδα

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθούν οι Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:

1η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (30-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι.
Τρίτη (31-05-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα.
Τετάρτη (01-06-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελάτη – Δίλοφο – Κουκούλι – Καπέσοβο – Τσεπέλοβο – Σκαμνέλι – Ηλιοχώρι – Βρυσοχώρι.
Πέμπτη (02-06-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Νεγάδες – Φραγκάδες – Λεπτοκαρυά – Δόλιανη – Καστανώνας – Μακρίνο – Ελατοχώρι – Βοβούσα – Φλαμπουράρι – Γρεβενίτι – Τρίστενο - Μηλιωτάδες.
Παρασκευή (03-06-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι-Ανθοχώρι.
Σάββατο (04-06-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Βίτσα - Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο – Μεσοβούνι - Καλπάκι.
2η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ
Δευτέρα (30-05-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος – Ρουψιά – Άγιος Κοσμάς – Ωραιόκαστρο – Κάτω Μερόπη – Παλαιόπυργος – Μερόπη – Κακόλακκος - Δολό.
Τρίτη (31-05-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ζάβροχο – Τεριάχι – Σταυροδρόμι – Μαυρόπουλο – Χρυσοδούλη – Αργυροχώρι – Ξηρόβαλτος – Ορεινό – Ποντικάτες – Πωγωνιανή – Σταυροσκιάδι - Δρυμάδες.
Τετάρτη (01-06-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Ελληνικό – Λάζαινα – Αετοράχη – Κωστήτσι – Φορτόσι - Πάτερο - Καλέντζι – Πηγάδια – Πλαίσια - Κορύτιανη.
Πέμπτη (02-06-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κεράσοβο – Περιστέρι - Στρατινίστα - Ψηλόκαστρο – Διμόκορη – Λάβδανη - Κάτω Λάβδανη - Αγία Μαρίνα - Καστανή – Χαραυγή – Κτίσματα - Νεοχώρι.
Παρασκευή (03-06-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κέδρος – Πετροβούνι – Ποτιστικά – Παλαιοχώρι Συρράκου – Μιχαλίτσι – Βαπτιστή - Χουλιαράδες.
Σάββατο (04-06-2016) και ώρες από 08.00 έως 13.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Κερασέα – Λωζανά – Διχούνι - Ραδοβίζι - Μικροχώρι - Δομολεσσά -Σενίκο.