Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Έρχονται έλεγχοι σε όλες τις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ

Oι έλεγχοι θα αφορούν 1.215.000 κινήσεις λογαριασμών

«Λαβράκια» υπολογίζεται ότι θα φέρει ο έλεγχος που διενεργείται από το ΣΔΟΕ και τους οικονομικούς εισαγγελείς στα 64 CD που έχουν ήδη παραδώσει όλες οι τράπεζες και αφορούν καταθέσεις της περιόδου 2000-2012, σε πρώτη φάση για ποσά άνω των 100.000 ευρώ και σε δεύτερη για ποσά άνω των 300.000 ευρώ.
Όπως αναφέρεται στο «Βήμα της Κυριακής», οι έλεγχοι θα αφορούν 1.215.000 κινήσεις λογαριασμών που υπερβαίνουν τα 100.000 ευρώ και έγιναν την επίμαχη περίοδο.

ΒΗΣΣΑΝΗ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Η Αδελφότητα Βησσανιωτων διοργανώνει μουσική βραδιά την Τρίτη 12 Αυγούστου, ώρα 21:00


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου

Ξεκίνησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή κ. Νάτση Ευαγ. Γεώργιο.

Την Τετάρτη 30 Ιουλίου έγινε ο καθιερωμένος  αγιασμός στο γήπεδο Παρακαλάμου και στη συνέχεια ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά διοργανώνει δημοτική βραδιά το Σάββατο 9 Αυγούστου στο Δημοτικό Σχολείο Παρακαλάμου

Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά διοργανώνει δημοτική βραδιά το Σάββατο 9 Αυγούστου, στο Δημοτικό Σχολείο Παρακαλάμου.

Αναρτήθηκαν στο taxis τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ

Ξεκίνησε σταδιακά η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) στην εφαρμογή υποβολής δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9.
Εκεί οι ιδιοκτήτες ακινήτων μπορούν να δουν τον ΕΝΦΙΑ που αναλογεί σε κάθε ακίνητο και το συγκεντρωτικό ποσό το οποίο οφείλουν στο πλαίσιο του ενιαίου φόρου.
Τα εκκαθαριστικά, έχουν ημερομηνία βεβαίωσης φόρου Ιουλίου (31/7) και όχι Αυγούστου, που σημαίνει ότι ο φόρος θα πρέπει να πληρωθεί σε πέντε δόσεις.
Η πρώτη δόση λήγει στο τέλος Αυγούστου.
Για να δουν τα εκκαθαριστικά τους οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να επισκεφθούν το δικτυακό τόπο www.gsis.gr.

Συνελήφθη 34χρονος ημεδαπός με ένταλμα σύλληψης, για διακεκριμένες κλοπές στην Ηγουμενίτσα

Συνελήφθη χθες (31-07-2014) το βράδυ στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, για διακεκριμένες κλοπές.
 Ειδικότερα, ο συλληφθείς εμπλέκεται σε κλοπές σε σπίτια στην Ηγουμενίτσα και τη Νέα Σελεύκεια , που έγιναν την 26-07-2014 με λεία χρηματικά ποσά, κοσμήματα και λίρες (Σχετικό το από 29-07-2014 Δελτίο Τύπου μας).
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.