Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου: Έναρξη μαθημάτων Ηπειρώτικου Πολυφωνικού Τραγουδιού, την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου

Το πολυφωνικό τραγούδι, τραγουδισμένο από τις φωνές του πάρτη, του κλώστη, του ισοκράτη, εκφράζει με τρόπο γνήσιο και δωρικό τα βιώματα των Ελλήνων της ευρύτερης περιοχής του Πωγωνίου.
Τα θέματα ποικίλα: θρύλοι και παραλογές, μοιρολόγια, ιστορικά και κλέφτικα, τραγούδια της ξενιτειάς, μα και τραγούδια της αγάπης, εκφράζονται μέσα από φωνές που συμπλέκονται. Φωνές που παλεύουν να ενωθούν σε ένα σύνολο αδιάσπαστο, μα και που ταυτόχρονα παραμένουν διακριτές.
«Λειτουργεί ομαδικά το πολυφωνικό τραγούδι. Δεν είναι μεμονωμένα άτομα», «Μπορεί να είναι ρόλοι ξεχωριστοί, αλλά λειτουργούν όλες οι φωνές μαζί. 
Ο καθένας έχει τον ρόλο του, αλλά όταν η ομάδα αρχίζει και ξεδιπλώνει τις αρετές της, τότε ακούς το δέος του πολυφωνικού τραγουδιού».
Ένα ταξίδι μακρινό σε μια ζωντανή μουσική, που τραγουδά με τρόπο μοναδικό και ανεπανάληπτο την χαρά, την λύπη, τον θάνατο, τον έρωτα, την αγάπη.
Πολυφωνικοί ήχοι βγαλμένοι απ' την καρδιά κι από τα βάθη των αιώνων.
Ας ενώσουμε τις φωνές μας και τις ψυχές μας, σε ένα ταξίδι πολυφωνίας.
Τα μαθήματα  θα γίνονται στην οδό Αναγνωστοπούλου και Γρηγορίου Λαμπράκη 30, στη Νέα Ζωή από τον Στάθη Πολύζο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2105737310.

Σεισμός 3,7R, 12 χλμ. δυτικά της Πρέβεζας

Σεισμική δόνηση 3,7R σημειώθηκε σε θαλάσσιο χώρο βόρεια της Λευκάδας στις 14.24 σήμερα το μεσημέρι, σύμφωνα με την προκαταρκτική εξέταση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού ορίζεται στα 12 χλμ. δυτικά της Πρέβεζας και το εστιακό του βάθος στα 5 χλμ.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής

Α  Π  Ο  Σ  Π  Α  Σ  Μ  Α
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ  No  10/7-9-2014, ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
AΠΟΦΑΣΗ     179 / 2014
Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
         
«ΕΚΛΟΓΗ  ΜΕΛΩΝ  OIKONOMIKHΣ  ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ»
   
   Στο Καλπάκι και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Πωγωνίου, σήμερα την  7Η  Σεπτεμβρίου 2014,  ημέρα  Κυριακή  και  ώρα  11.00 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Πωγωνίου, μετά από γραπτή πρόσκληση   του  Κων/νου Γκέγκα, πρώτου σε ψήφους του επιτυχόντος συνδυασμού  «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΩΓΩΝΙΟΥ» ΤΩΝ Δημοτικών Εκλογών της  18-5-2014, με αριθ.πρωτ.  10606 / 2-9-2014,  που επιδόθηκε νόμιμα στους Δημοτικούς Συμβούλους και στο Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων  64 & 74  του Ν. 3852/2010 , παρισταμένου   του Δημάρχου Κων/νου Καψάλη.
   Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι από τα  [21] μέλη του Δ.Σ.
Βρέθηκαν παρόντα   τα  [21], ήτοι:

   Μετά τη διαπίστωση της παραπάνω απαρτίας, ο Προεδρεύων κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου και μετά τη συζήτηση του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης, καλεί τα μέλη του νεοεκλεγέντος Προεδρείου να πάρουν τις θέσεις τους  στο Προεδρείο. 

Κονδύλια ύψους 240 εκατ. ευρώ για 16.000 νέους αγρότες από το νέο ΠΑΑ 2014-2020

Κονδύλια συνολικού ύψους 240 εκατ. € θα διατεθούν από το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 για την είσοδο 16.000 νέων γεωργών στο αγροτικό επάγγελμα, ενώ παράλληλα μέσα από τις ρυθμίσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής προβλέπονται ειδικά μέτρα στήριξης των νέων γεωργών και κτηνοτρόφων για μια πενταετία.
Στις ρυθμίσεις αυτές αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης, απευθύνοντας χαιρετισμό στην έναρξη του 21ου Συνεδρίου Νέων Αγροτών.
Παρουσιάζοντας τους κεντρικούς άξονες της νέας ΚΑΠ, ο κ. Καρασμάνης τόνισε ότι σημείο αναφοράς στις αποφάσεις που περιλαμβάνονται στον Εθνικό Φάκελο είναι η στήριξη των νέων αγροτών που «δεν μένει στα λόγια» αλλά γίνεται πράξη μέσα από ουσιώδεις αλλαγές, όπως:

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Εκλογή Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου


 Α  Π  Ο  Σ  Π  Α  Σ  Μ  Α         
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ  No  10/7-9-2014, ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
AΠΟΦΑΣΗ     178 / 2014
Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
         
    «ΕΚΛΟΓΗ  ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ»
   Στο Καλπάκι και στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Πωγωνίου, σήμερα την  7η  Σεπτεμβρίου 2014,  ημέρα  Κυριακή  και  ώρα  11.00 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Πωγωνίου, μετά από γραπτή πρόσκληση   του  Κων/νου Γκέγκα, πρώτου σε ψήφους του επιτυχόντος συνδυασμού  «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΠΩΓΩΝΙΟΥ» ΤΩΝ Δημοτικών Εκλογών της  18-5-2014, με αριθ.πρωτ.  10606 / 2-9-2014,  που επιδόθηκε νόμιμα στους Δημοτικούς Συμβούλους και στο Δήμαρχο, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων  64 & 74  του Ν. 3852/2010, παρισταμένου   του Δημάρχου Κων/νου Καψάλη.
   Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δεδομένου ότι από τα [21] μέλη του Δ.Σ.
Βρέθηκαν παρόντα   τα  [21], ήτοι:

  Στη συνέχεια ο Προεδρεύων  ανέθεσε καθήκοντα ειδικού Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου, στον Διοικ. υπάλληλο του Δήμου Σωτήριο Μπράχο.

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα σε Γιάννενα και Άρτα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής  Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της  εγκληματικότητας, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες  συλλήψεις για διάφορα αδικήματα από αστυνομικούς των κατά τόπους  Διευθύνσεων Αστυνομίας.  Ειδικότερα:
• Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με  αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, συνελήφθη στην  Άρτα, 31χρονη , διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική  απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιώς Αττικής, με την
οποία  καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για κλοπή.
• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,  συνελήφθη στα Ιωάννινα, 32χρονος υπήκοος Πακιστάν, γιατί σε  βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς  Πλημμελειοδικείου Πειραιώς Αττικής, για πλαστογραφία και υφαρπαγή  ψευδούς βεβαίωσης. Επιπρόσθετα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο  32χρονος κατείχε και υπέδειξε πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης  για έκδοση άδειας διαμονής, που όπως προέκυψε από την αστυνομική  έρευνα, την είχε προμηθευτεί έναντι του χρηματικού ποσού των  (1.500) ευρώ.
• Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων,  συνελήφθη στα Ιωάννινα, 30χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε  μικροποσότητα ηρωίνης.

• Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε  συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, συνελήφθησαν  ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος Αλβανός, για παράβαση  της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.  Ειδικότερα, οι δύο δράστες εντοπίστηκαν σε κεντρική οδό της πόλης  των Ιωαννίνων, να ενεργούν έρανο υπέρ σωματείου, χωρίς την 2απαιτούμενη από το νόμο αδεία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά  και κατασχέθηκαν, ένα μπλοκ αποδείξεων και πενήντα δύο (52) έντυπα  του ανωτέρω σωματείου. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς  Πλημμελειοδικών.

ΔΗΜΟΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ: Πίνακας θεμάτων που συζητήθηκαν στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της 7-9-2014

Πινάκας θεμάτων που συζητήθηκαν στην  τακτική συνεδρίαση  του Δ.Σ.  της   7-9-2014  [Πρακτικό Νo  10/7-9-2014] αριθμός  αποφάσεων  και  περίληψή τους.
1. Εκλογή  Προεδρείου  Δημοτικού  Συμβουλίου. ΑΠΟΦΑΣΗ 178
2. Εκλογή μελών Οικονομικής Επιτροπής.    ΑΠΟΦΑΣΗ  179
3. Εκλογή  εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Ηπείρου. ΑΠΟΦΑΣΗ  180.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ Δ.Σ.


ΜΑΤΣΙΑΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ιερόσυλοι αφαίρεσαν μεγάλης αξίας κειμήλια από ναούς στην Κόνιτσα

Δύο ιστορικοί ναοί στα «πέτρινα χωριά» της Κόνιτσας, Μόλιστα και Γανναδιό, έγιναν στόχος άγνωστων ιερόσυλων, οι οποίοι αφαίρεσαν μεγάλης αξίας κειμήλια.
Ειδικότερα, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μόλιστα άρπαξαν μεγάλη αξίας Ευαγγέλιο και άδειασαν το παγκάρι. 
Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στην εκκλησία αφού έσπασαν σιδερένιο κιγκλίδωμα από ένα παράθυρο και κατέβηκαν στο εσωτερικό.
Από τον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στο Γαναδιό αφαίρεσαν μία εικόνα του Παντοκράτορα από το 1885, η οποία ήταν τοποθετημένη στον επισκοπικό άμβωνα. 
Οι ιερόσυλοι, σύμφωνα με κατοίκους του χωριού, διέρρηξαν την κεντρική είσοδο του ναού.
Το τελευταίο δίμηνο πολλές εκκλησίες και μοναστήρια στην Κόνιτσα και το Πωγώνι έχουν γίνει στόχος ιερόσυλων.

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, στο 70ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, τρεις παράνομους μετανάστες

Συνελήφθη, σήμερα (09-09-2014) το πρωί στο 70ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (Εξοχή Ιωαννίνων), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας & της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων, ένας 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 51χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε τρεις υπηκόους Αλβανίας (ηλικίας 29, 48 και 32 ετών), οι οποίοι δεν κατείχαν τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα για είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου διακινητή, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, κατασχέθηκε.
Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας. 

Ο κ. Καχριμάνης μετέφερε και πάλι το πάγιο αίτημα των Ηπειρωτών

Να τερματίσει στην Κακαβιά η Ιόνια Οδός ζήτησε  με δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης.
 
Ο Περιφερειάρχης υπογράμμισε το πάγιο αίτημα για την βελτίωση του οδικού άξονα μέχρι τα ελληνο-αλβανικά σύνορα, με την Ιόνια Οδό. 
Αφορμή αποτέλεσε η βελτίωση του οδικού άξονα από Κακαβιά μέχρι Τίρανα, καθώς και του δρόμου προς τον τάφο του Κοσμά του Αιτωλού, τον οποίο επισκέφτηκε, χθες Κυριακή.
«Αυτό προκαλεί μεγάλες υποχρεώσεις στην ελληνική πλευρά, ώστε άμεσα η Ιόνια Οδός να μην σταματήσει στη διασταύρωση Σκλίβανης, αλλά να φτάσει στην Κακαβιά. Αυτό το λέω προς την κεντρική διοίκηση, γιατί πλέον ο δρόμος  από Τεργέστη έως Γιάννενα, θα πρέπει να μας απασχολήσει. 

Έχουμε ευθύνες ως Ελλάδα να προωθήσουμε αυτά τα πράγματα στον τόπο μας. Και ίσως πρέπει να σκεφτούμε ότι τα εδάφη είναι πολύ πιο βατά στην περίπτωση σύνδεσης του λιμανιού της Ηγουμενίτσας με σιδηροδρομική γραμμή μέσω  του αλβανικού χώρου με την Τεργέστη».

Κωστακιοί Άρτας: Ένα 9χρονο αγόρι έχασε την ζωή του όταν εγκλωβίστηκε σε φορτίο με ζωοτροφή

Ένα 9χρονο αγόρι από τους Κωστακιούς της Άρτας έχασε την ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εγκλωβίστηκε μέσα σε μεγάλη ποσότητα ζωοτροφής, σε κτηνοτροφική επιχείρηση όπου βρισκόταν με τον πατέρα του, στην περιοχή Άγιος Σπυρίδωνας το πρωί.
Ειδικότερα, ο τραγικός πατέρας του είχε μεταφέρει με το φορτηγό του πίτουρα σε κτηνοτροφική μονάδα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, το άτυχο αγοράκι ξέφυγε της προσοχής του και εγκλωβίστηκε μέσα στο σωρό της ζωοτροφής την ώρα της εκφόρτωσης.
Όταν ο πατέρας αναζήτησε το γιό του και αντελήφθη τι είχε συμβεί κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.
Ο 9χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας όμως ήταν αργά για την ζωή του.

Προανάκριση για την υπόθεση, διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ η νεκροψία-νεκροτομή θα δώσει απάντηση για την αιτία θανάτου.

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Ήπειρο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης και του παραεμπορίου, πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα (1 έως 07-09-2014), τρείς στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον κοινό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας και Πρέβεζας.
Στο πλαίσιο των εξορμήσεων, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Ελέγχθηκαν: πεντακόσια πενήντα τέσσερα (554) άτομα και τριακόσια ογδόντα έξι (386) οχήματα.
Προσήχθησαν: σαράντα πέντε (45) άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν: δεκαέξι (16) άτομα, από τα οποία:
δέκα (10) αλλοδαποί, για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομη είσοδο στη χώρα.
ένας (1) ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών.
τρεις (3) ημεδαποί για καταδικαστικές αποφάσεις.
δύο (2) άτομα για λοιπές παραβάσεις.
Βεβαιώθηκαν:
δεκατέσσερις (14) παραβάσεις για υγειονομική νομοθεσία, παρεμπόριο και παραβάσεις λοιπών ειδικών νόμων.
εκατόν τέσσερις (104) τροχονομικές παραβάσεις.

Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στη τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την Περιφέρεια Ηπείρου. 

Με διπλό εκτός ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Αγροτικός Αστέρας (0-3)

Πρεμιέρα με διπλό για τον  Αγροτικό Αστέρα.
Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις  νικώντας εκτός με 0-3 τον ΠΑΟ Πεντέλης, στον αγώνα με τον οποίο ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική στον 1ο Όμιλο της Β' Ερασιτεχνικής.
Με γκολ του Χαρίση Θεόδωρου στο 58΄, του  Σαντεντίν Δημήτριου στο 60΄ και του  Χαρίση Αλέξανδρου στο 87΄ ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά επικράτησε με 0-3 του ΠΑΟ Πεντέλης στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής», ξεκινώντας με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Αγροτικός Αστέρας: 
Ζota Joel, Μπίκας Νικόλαος (Ζιάκας Γρηγόριος 57΄), Σκόρδος Κων/νος, Νάτσης Σταύρος, Χαλδούπης Βασίλειος, Ζόta Αρσέν, Χαρίσης Αλέξανδρος, Μπίκας Κων/νος, Γκίκας Αριστοτέλης (Ντρουμπάλης Αναστάσιος 68'), Χαρίσης Θεόδωρος, Σαντεντίν Δημήτριος


Βαθμολογία (1η αγωνιστική Α΄ Όμιλος Β΄ Ερασιτεχνική)
1.  Α.Ο. ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ  3
2.  Α.Ε. ΚΑΡΥΩΝ 3
3.  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ 3
4.  Α.Ο. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 3
5. Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ 3
6.  Π.Α.Σ. ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ 3
7.  Α.Ο. ΖΩΟΔΟΧΟΣ 3
8.  Α.Ε. ΛΑΨΙΣΤΑΣ  3
9.  ΠΑΝΖΑΓΟΡΙΣΙΑΚΟΣ 1
10.  Π.Α.Ο.ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ 1
11. Π.Α.Ο. ΚΟΝΙΤΣΑΣ 0
12.  Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ 0
13.  Α.Π.Ο.Ε.Λ. 0
14.  ΑΣΤΗΡ ΑΜΦΙΘΕΑΣ 0
15.  Π.Α.Ο. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 0
16.  Π.Α.Σ. ΑΛΜΥΡΟΣ 0
17.  ΑΕΤΟΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ 0

18.  Π.Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95 0