Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός, στο 70ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, τρεις παράνομους μετανάστες

Συνελήφθη, σήμερα (09-09-2014) το πρωί στο 70ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κοζάνης (Εξοχή Ιωαννίνων), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας & της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων, ένας 51χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά τριών παράνομων μεταναστών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 51χρονος, όπου διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε τρεις υπηκόους Αλβανίας (ηλικίας 29, 48 και 32 ετών), οι οποίοι δεν κατείχαν τα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα για είσοδο και παραμονή στη χώρα.
Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου διακινητή, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των λαθρομεταναστών, κατασχέθηκε.
Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες που επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.