Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ALCO: Προβάδισμα με 2 μονάδες της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα στη ΝΔ με ποσοστό 24,8% έναντι 22,8% του ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της ALCO για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Αναλυτικά:
ΝΔ: 24,8%
ΣΥΡΙΖΑ: 22,8%
ΠΑΣΟΚ: 9,8%
Χρυσή Αυγή: 8,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες: 6,8%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ: 5,2%
ΚΚΕ: 4,7%.
Άλλο κόμμα: 7%
Αναποφάσιστοι: 10,9%
Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, οι θετικές γνώμες για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά φτάνουν το 34%, για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα το 30%, για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο το 19%, για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτη Καμμένο το 23%, για τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο το 18,5%, για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη το 34% και για τη γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα το 13%.
Ποσοστό 43% των πολιτών δηλώνει ότι η κυβέρνηση δεν είναι συνεπής απέναντι στη συμφωνία των κομμάτων που τη στηρίζουν και 37% θεωρεί πως είναι συνεπής.

ΟΑΕΔ: Ξεκινά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου, η υποβολή αιτήσεων για θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού

Όσοι ενδιαφέρονται να εργασθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Από την ερχόμενη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και έως τις 7 Σεπτεμβρίου, καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στον ΟΑΕΔ όσοι ενδιαφέρονται να εργασθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για το έτος κατάρτισης 2012-2013.
Ο ΟΑΕΔ καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς (συστημένα) ή με courier τις αιτήσεις, καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν, χθες (31-08-2012) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί (αδέλφια), ηλικίας 31 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο ιδιοκτησίας του 31χρονου στο Γαρδίκι Ιωαννίνων, όπου βρήκαν και εκρίζωσαν δύο (2) δενδρύλλια, ύψους 2.4 και 3.2 μέτρων.
Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 31χρονου και του 28χρονου αδελφού του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (3,6) γραμμαρίων και ένας μεταλλικός τρίφτης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τεσσάρων ατόμων για απάτη και ψευδορκία

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με κατηγορούμενους έναν 33χρονο υπήκοο Καμερούν και έναν ακόμη άνδρα αφρικανικής καταγωγής, για απάτη.
 Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και δύο ημεδαπούς, ηλικίας 66 και 35 ετών, κατηγορούμενους για ψευδορκία.

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες αφρικανικής καταγωγής, προσέγγισαν τους δύο ημεδαπούς και τους έπεισαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ (σε γνήσια χαρτονομίσματα), ισχυριζόμενοι ότι μπορούν να το πολλαπλασιάσουν, εφαρμόζοντας μέθοδο επεξεργασίας λευκών τεμαχίων χάρτου με χρήση ειδικής χρωστικής ουσίας.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οι δύο ημεδαποί είχαν καταγγείλει αρχικά ψευδώς την κλοπή του χρηματικού ποσού των (50.000) ευρώ σε βάρος τους από δύο αλλοδαπούς δράστες, αποκρύπτοντας τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης.
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Η λίστα με τα 72 μέτρα των 11,9 δισ. €

4,6 Δις θα πληρώσουν μόνο οι συνταξιούχοι


Λογαριασμό 5,5 δισ. (που μεικτά φτάνουν τα 7,2 δισ. ) θα κληθούν να πληρώσουν τα 2.800.000 των συνταξιούχων, 330.000 και πλέον εν ενεργεία ασφαλισμένοι - που είτε θα χρειαστεί να συμπληρώσουν ή να εξαγοράσουν έως 5 χρόνια ασφάλισης για να συνταξιοδοτηθούν στα 65 είτε θα λάβουν μειωμένες συντάξεις και εφάπαξ - καθώς και 1.013.000 επιδοματούχοι. Στο ύψος αυτό φτάνουν οι περικοπές του «πακέτου» εξοικονόμησης δαπανών από συντάξεις, επιδόματα και εφάπαξ. Τα μέτρα έχουν ως εξής:
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΩΡΩΝ 2,2 ΔΙΣ. ΓΙΑ 2.800.000 ΣΥΝΤΑ­ΞΙΟΥΧΟΥΣ

Η ολοσχερής κατάργηση των «κουρεμένων» δώρων από όλους τους συνταξιούχους δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (2.800.000 άτομα) θα τους αφαιρέσει συνολικά 2,2 δισ. Το μέτρο θα θίξει όσους έχουν συντάξεις έως 2.500 ευρώ που σήμερα εισπράττουν δώρα 800 εκατ. και περισσότερο τους χαμηλοσυνταξιούχους (π.χ. ο συνταξιούχος του ΟΓΑ θα χάσει 800 ευρώ, ενώ με την περικοπή των 30 ευρώ στην προνοιακή σύνταξη των 360 ευρώ θα έχανε τον χρόνο 360 ευρώ, 30Χ12 μήνες). Για τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ. η κατάργηση των δώρων στους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα δεν συνάδει με το γεγονός ότι οι εν ενεργεία θα εξακολουθήσουν να καταβάλουν εισφορές για τον 13ο και 14ο μισθό που διατηρούνται, σε αντίθεση με το Δημόσιο όπου καταργούνται.

Αντάμωμα των Ηπειρωτών Γλυφάδας, από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Γλυφάδας ''Η ΠΙΝΔΟΣ'', το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 20:00 στην πλατεία Μακεδονίας Γλυφάδας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                                     Γλυφάδα 30/08/2012
                  « Η ΠΙΝΔΟΣ »
ΠΛ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑ 165 61
Τηλ. 210- 9640113 – 6972075270
e-mail: segpindos@gmail.com
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας «Η Πίνδος» σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση «Αντάμωμα Ηπειρωτών Γλυφάδας» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 8:00μ.μ. στην πλατεία Μακεδονίας του Δήμου μας.
Η φετινή μας εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην ξενιτειά που τόσο καλά γνώρισαν και γνωρίζουν οι Ηπειρώτες. Ελάτε λοιπόν, όλοι οι ξενιτεμένοι να ανταμώσουμε και να γλεντήσουμε με την παραδοσιακή ορχήστρα του Ναπολέοντα Δάμου.

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

Ζιάκας Γρηγόρης             Παπαγεωργίου Βασίλης

*Σας γνωστοποιούμε ότι από τη Δευτέρα 3/9/2012 ξεκινούν τα μαθήματα παραδοσιακού χορού του Συλλόγου μας, στην αίθουσα πάνω από το Κ.Α.Π.Η. Αγ. Τρύφωνα.
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα 18:00 – 19:45 και Πέμπτη 18:00-20:00,τμήμα ενηλίκων και Παρασκευή 19:00- 20:00 παιδικό τμήμα στα γραφεία του συλλόγου μας. 


Σενάρια για "τσεκούρι" σε δώρο και επίδομα αδείας των συνταξιούχων ΟΓΑ

Ζημιωμένοι ενδέχεται να βγουν από το πακέτο μέτρων ακόμη και οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, οι οποίοι μπορεί να γλιτώσουν 360 ευρώ από την αποφυγή της μείωσης των κύριων συντάξεών τους, κινδυνεύουν όμως να χάσουν 720 ευρώ από τη κατάργηση των δώρων τους!
Παράλληλα πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο αύξησης εισφορών για τον κλάδο υγείας όσον αφορά τους ασφαλισμένους στον ΟΓΑ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα εξαιρεθούν από το μέτρο που προτείνεται στους κύκλους της κυβέρνησης και το οποίο περιλαμβάνει κατάργηση του 13ης και 14ης σύνταξης.

Η μείωση επιστροφής ΦΠΑ αγροτών από το 11% στο 7%, στο βασικό σενάριο περικοπών

Στα μέτρα συζητήθηκαν στο υπουργικό συμβούλιο της Παρασκευής συμπεριλαμβάνεται στο βασικό σενάριο των περικοπών της κυβέρνησης για η μείωση επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες από το 11% στο 7%.

Το «πακέτο» περιλαμβάνει ιδιαίτερα σκληρά μέτρα συνολικού ύψους 11,9 δισ. ευρώ, με μεγάλες περικοπές στις συντάξεις, στις αποδοχές των υπαλλήλων του στενού και του ευρύτερου δημόσιου τομέα αλλά και σε προνοιακά επιδόματα που λαμβάνουν ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες.

Τρεις εταιρείες στη β' φάση του διαγωνισμού για τη ΔΩΔΩΝΗ

Εκτός οι Ενώσεις και ο "ΒΙΚΟΣ" από το διαγωνισμό πώλησης της ΔΩΔΩΝΗΣ!!!


Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών που κατατέθηκαν από ελληνικές και ξένες εταιρείες για τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.
Ταυτόχρονα, ξεκινά το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας που περιλαμβάνει την αξιολόγηση των τριών εταιρειών που πέρασαν στην επόμενη φάση.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η σχετική διαδικασία και η μεταβίβαση της εταιρείας, που θα ολοκληρωθεί με την τελική υπογραφή, αναμένεται εντός των επόμενων 20 ημερών.

ΕΛΤΑ: Πρόσληψη 35 εποχικών υπαλλήλων στην Ήπειρο και 179 εποχικών υπαλλήλων εσωτερικής εκμετάλλευσης (θυρίδες συναλλαγής) στη Αττική

*Τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εκατόν εβδομήντα εννέα (179) ατόμων Δ . Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης, πλήρους απασχόλησης χρονικής διάρκειας οκτώ (8) μηνών), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. Αθήνας και Πειραιά, που εδρεύουν στο Νομό Αττικής.

*Ακόμη τα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριάντα πέντε (35) ατόμων (23 Δ.Ε. Διανομέων, 10 Δ .Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 2 Δ.Ε. Οδηγών, πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας 8 μηνών), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. των Νομών Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Πρέβεζας.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1970 επέστρεψε η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων

Οι αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, σε συνδυασμό με την «καταιγίδα» νέων φόρων, έχουν οδηγήσει την αγοραστική δύναμη των κατώτατων μισθών στα επίπεδα του 1978-79, σύμφωνα με τη νέα μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έκθεσης, που παρουσιάζουν την Παρασκευή «Τα Νέα»:
* Την περίοδο 2010-2012 το κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος μειώθηκε κατά 8% και η ανεργία αυξήθηκε σε 24% εφέτος από 17,7% το 2011.
* Οι μέσες αποδοχές το 2011 ήταν 25.470 ευρώ, ενώ με τις νέες περικοπές θα πλησιάσουν, το 2013, τα 15.000 με 17.000 ευρώ, στα επίπεδα δηλαδή χωρών όπως η Εσθονία, η Τσεχία και η Κροατία.
* Από τον Μάιο του 2010 έως τον εφετινό Ιούνιο οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων ανήλθαν συνολικά σε 4,2 δισ. ευρώ, ενώ στο πρόγραμμα περικοπών των 11,8 δισ. ευρώ για την περίοδο 2013-2014 οι περικοπές κύριων - επικουρικών συντάξεων, εφάπαξ και κοινωνικών επιδομάτων αντι στοιχούν στο 43% του συνολικού ποσού, δηλαδή 5,5 δισ. ευρώ.
* Την περίοδο 2010-2011 οι μειώσεις μισθών του Δημοσίου ανήλθαν σε 3,5 δισ. ευρώ και του ιδιωτικού τομέα σε 3 δισ. ευρώ. Συνολικά την περίοδο 2010-2011 οι περικοπές των συντάξεων και οι μειώσεις των μισθών ανήλθαν αθροιστικά σε 16,2 δισ. ευρώ (ή 8% του ΑΕΠ), χωρίς να έχει μειωθεί η ανεργία, το δημόσιο χρέος και η ύφεση.
* Η αύξηση της ανεργίας (24% το 2012 ή 1.200.000 άτομα) και η μείωση των μισθών, που στερούν την κοινωνική ασφάλιση από πόρους 9,5 δισ. ευρώ, η εισφοροδιαφυγή από την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία καθώς και από τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης με 8,5 δισ. ευρώ και η μη καταβολή των οφειλών του κράτους από το 1993 στα ασφαλιστικά ταμεία (12 δισ. ευρώ) συρρικνώνουν σοβαρά την οικονομική κατάσταση της κοινωνικής ασφάλισης.
Σ. Ρομπόλης: Γυρίσαμε 35 χρόνια πίσω
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, Σάββας Ρομπόλης, δήλωσε ότι η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων έχει γυρίσει 35 χρόνια πίσω και 15 χρόνια πίσω όσον αφορά την απασχόληση.
«Γυρίσαμε στο 1997, στον τομέα της απασχόλησης, με τόσο υψηλά ποσοστά ανεργίας» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: www.in.gr

Super League: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 1-1

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανάγκασε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, καθώς έφυγε  με την ισοπαλία (1-1).

Το παιχνίδι είχε δύο φανταστικά γκολ από τους Βελάσκες (28'), Ντε Βινσέντι (45') και μία κόκκινη, αυτή του Κατσουράνη στο 53'.

Οι γηπεδούχοι από νωρίς έδειξαν τις διαθέσεις του να ελέγξουν εκείνοι τον ρυθμό και να μην αφήσουν τους αντιπάλους τους να έχουν για αρκετό χρόνο την μπάλα στην κατοχή τους.
Οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα μπορεί να είχαν την υπεροχή, αλλά αυτή αποδείχθηκε ανούσια, καθώς ο Φορναρόλι δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνος, ενώ από Σισοκό και Μπαρμπαρούσης δεν είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν ρήγματα από τα άκρα.
Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ πρόσεχε πρώτα τα μετόπισθεν και προσπαθούσε με αντεπιθέσεις να γίνει επικίνδυνος, χωρίς ωστόσο να το έχει καταφέρει.
Μετά τα μισά του πρώτου μέρους ο Φερέιρα άλλαξε πλευρές στους Μπαρμπαρούση, Σισοκό και αυτή η κίνηση απέδωσε καρπούς. Ο τελευταίος από τα αριστερά ήταν ο μοναδικός παίκτης που αποτελούσε πηγή κινδύνου για την άμυνα των Ιωαννίνων. Μάλιστα από τα πόδια του Ιβοριανού άσου ξεκίνησε και το γκολ του Παναθηναϊκού στο 28'.
Ο Σισοκό έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Βελάσκες με γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και στα δίχτυα.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους ο ΠΑΣ "κέρδισε" μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στις καθυστερήσεις έφτασε στην ισοφάριση. Ο Παπατζόγλου έβγαλε την κάθετη μπαλιά και ο Ντε Βινσέντι που έφυγε στην πλάτη της άμυνας με εναέριο βολτ πλανέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καρνέζη φέρνοντας το ματς στα ίσα.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα χρειάστηκε από νωρίς να αλλάξει τα πλάνα του. Ο Κώστας Κατσουράνης στο 52' πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας έτσι την ομάδα του με δέκα παίκτες για το υπόλοιπο του αγώνα.
Οι φιλοξενούμενοι έχοντας την αριθμητική υπεροχή, στο 56' άγγιξαν το γκολ με τον Γεωργίου, ενώ η απάντηση του Παναθηναϊκού ήρθε πέντε λεπτά με τον Φορναρόλι να στέλνει την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι.
Ο Φερέιρα έριξε στη μάχη τον Ζέκα, θέλοντας να προσθέσει ταχύτητα στην επίθεση, ενώ τοποθέτησε τον Μαυρία στη μεσαία γραμμή για να πιέσει περισσότερο και να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα. Οι "πράσινοι" πίεζαν για το γκολ που θα ους έβαζε και πάλι οδηγούς στο σκορ, όμως, άφηναν πολλά κενά στα μετόπισθεν, κάτι που παραλίγο να εκμεταλλευτεί ο Ιλιτς στο 68'.
Ο Πορτογάλος τεχνικός ρίσκαρε περισσότερο στο τελευταίο 20λεπτο, βάζοντας τον Πετρόπουλο στη θέση του Σεϊταρίδη. Ο υψηλόσωμος επιθετικός στην πρώτη του επαφή παραλίγο να χριστεί και σκόρερ, αλλά ο Ντεγκρούς με σπουδαία απόκρουση διόρθωσε το δώρο που πήγε να κάνει στον αντίπαλο του λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα.
Η δεύτερη κίνηση του Χριστόπουλου από τον πάγκο -η πρώτη στο 16' με τον Κολοβέτσιο να μπαίνει στη θέση του τραυματία ΤΖημόπουλου- έγινε με σκοπό να κλείσει τις τρύπες στη μεσαία γραμμή. Ο Τζάνης τοοθετήθηκε στον άξονα και ο Ντε Βινσέντι πήγε στον πάγκο, έχοντας κάνει τη δουλειά του με τον καλύτερο τρόπο.
Αν κάποιος έβλεπε το παιχνίδι μόνο στα τελευταία λεπτά θα νόμιζε πως ο ΠΑΣ είχε παίκτη λιγότερο και όχι οι "πράσινοι". Ο Παναθηναϊκός είχε εγκατασταθεί στην περιοχή του Ντεγκρούς και στο 85' ο Πετρόπουλος έχασε ακόμα μία ευκαιρία για να πετύχει το 2-1 και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.
Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν μέχρι το τέλος και απέσπασαν τη δεύτερη τους ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός δεν θα θέλει να θυμάται για αρκετό καιρό αυτή τη μέρα, αφού το μεσημέρι είχε δύσκολη κλήρωση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το βράδυ "πέταξε" δύο βαθμούς.
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Σεϊταρίδης, Μπαρμπαρούσης, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος και Βελάσκες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Ντεβιτσέντι, Βίλα, Γεωργίου και Τσουκαλάς.