Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Πανιώνιος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Φωτό: Γιώργος Ζήνδρος
Ο Τζημόπουλος σκόραρε στο 91΄ και πάγωσε τη Νέα Σμύρνη
 Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα αλλά βρήκε απέναντί του έναν εξαιρετικό Μάρκο Βελλίδη.
Στο 34΄, όταν ο Λάζαρος Λάμπρου απέφυγε όμορφα τους αντιπάλους του, έκανε τη σέντρα-σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του -ανήμπορου να αντιδράσει- Μάρκου Βελλίδη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα απάντησε στις ευκαιρίες στο 43', όταν ύστερα από υπέροχη συνεργασία των Κόντε-Μπετρά, η μπάλα έφτασε στον Ευρυπίδη Γιάκου, αλλά το συρτό σουτ του Έλληνα μεσοεπιθετικού κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Κότνικ.
Στο 34' ωραία ατομική ενέργεια του Λάμπρου, ο οποίος επιχείρησε τη σέντρα-σουτ απ' τα αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη!
Ο Μανθάτης στο 91' εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τζημόπουλος πήρε την κεφαλιά απ' το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 του ΠΑΣ.
Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63' Γεσίλ).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπέριος, Καρανίκας, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (73' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (87' Σκόνδρας), Μπετρά (59' Μανθάτης), Κόντε.