Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

10 χρόνια biohellenika, 30.000 οικογένειες μας εμπιστεύτηκαν τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους 876 θεραπευτικές χορηγήσεις πραγματοποιήθηκαν!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
         
10 ΧΡΟΝΙΑ BIOHELLENIKA, 30.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ 876 ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!

Η Biohellenika, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία οικογενειακής φύλαξης βλαστοκυττάρων, γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια από την ίδρυσή της προσφέροντας προνομιακές τιμές στους μέλλοντες γονείς για τη φύλαξη των βλαστοκυττάρων του μωρού τους.
Η Biohellenika τα 10 αυτά χρόνια έχει να επιδείξει σημαντικές πρωτιές που αποδεικνύονται εμπράκτως με την εμπιστοσύνη που της έχουν δείξει περισσότεροι από 30.000 γονείς που φυλάσσουν τα βλαστοκύτταρα των παιδιών τους και 876 οικογένειες στις οποίες χορηγήθηκαν για θεραπείες, βλαστοκύτταρα που είχαν φυλάξει στα εργαστήριά της.
Πρώτη στην Ελλάδα και δεύτερη στην Ευρώπη, έλαβε διεθνή διαπίστευση από την ΑΑΒΒ - American Association of Blood Banks- αποκτώντας τη δυνατότητα χορήγησης βλαστοκυττάρων για θεραπεία σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα παγκοσμίως και πρώτη διαπιστεύτηκε από το ΕΣΥΔ - Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης - ως ιατρικό εργαστήριο φύλαξης βλαστοκυττάρων.
Πρώτη έλαβε άδεια λειτουργίας και προτάθηκε σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό νόμο για αδειοδότηση από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, γεγονός που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο εξοπλισμού και εγκαταστάσεων, το ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας και την υψηλού κύρους επιστημονική ομάδα της.


Η Biohellenika όμως δεν σταματά εδώ. Έχει αναπτύξει πλούσιο ερευνητικό έργο που έχει βραβευτεί πολλές φορές, είναι πρώτη στην Ελλάδα σε διεθνείς δημοσιεύσεις σε ιατρικά περιοδικά με 24 επιστημονικά άρθρα και πάνω απ΄ όλα είναι πρώτη στην καινοτομία με 5 πατέντες που εξασφαλίζουν το σύνολο των βλαστοκυττάρων χωρίς απώλειες και τη φύλαξη τους για χρονικό διάστημα πέρα από τη ζωή του ανθρώπου,  ως μοναδικό, αναντικατάστατο και αναλλοίωτο βιολογικό υλικό.

Είναι η μοναδική εταιρία που προσφέρει την αποκλειστική υπηρεσία αποστράγγισης του πλακούντα συλλέγοντας και ένα δεύτερο μόσχευμα αιμοποιητικών βλαστοκυττάρων, ενώ επεξεργάζεται πλήρως όλο το μήκος του ομφαλίου λώρου, φυλάσσοντας βλαστοκύτταρα και όχι καταψύχοντας τμήματα, παραδίδοντας έτσι την υπηρεσία έτοιμη προς χρήση.
Διαθέτει δίκτυο εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα και σε 7 ακόμη χώρες του εξωτερικού.
Περισσότερες πληροφορίες στο site: www.biohellenika.gr