Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-1

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και τους Γιαννιώτες να αμύνονται με νύχια και με δόντια.
Ο Ζάιρο μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, την κατάλληλη στιγμή έκανε τη σέντρα και ο Αθανασιάδης με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει και τον ΠΑΣ να περιμένει κάτω από τη γραμμή του κέντρου.
Στο 52' ο ιδιαίτερα κινητικός Χαρίσης με έναν "κεραυνό" εκτός περιοχής, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου και έγραψε το 2-0.
Η ομάδα του Τούντορ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 64' ο Ζάιρο εκμεταλλεύτηκε τη "γλυκιά" σέντρα του Λέοβατς από αριστερά κι από κοντά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στα εναπομείναντα λεπτά ο ρυθμός έπεσε με τον ΠΑΣ να προσπαθεί δειλά δειλά να κάνει τις πρώτες του φάσεις στο ματς. Ο Κοζορώνης στο 90' κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Όλσεν από μακριά και να διαμορφώσει το τελικό 3-1.       

ΠΑΟΚ: Ολσεν, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Χαρίσης (69' Γκολάσα), Τσίμιροτ, Πέλκας, Ζάιρο (76' Μυστακίδης), Μακ (73' Μπερμπάτοφ), Αθανασιάδης
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γαρουφαλιάς (72' Κοζορώνης), Στρούνα (46' Ακόστα), Μιχαήλ, Μπέριος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Λίλα, Ίλιτς (60' Μανιάς), Γιάκος