Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

«Πράσινο» για την Ευρώπη στον ΠΑΣ Γιάννινα!

Η απόφαση της UEFA μετά το άνοιγμα του φακέλου του Πανιωνίου είναι αρνητική ως προς την συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος τερμάτισε έκτος θα πάρει την θέση του στο Europa League.
Ο Πανιώνιος αρχικά δεν είχε αδειοδοτηθεί από την πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, αλλά στη συνέχεια είχε δικαιωθεί στην δευτεροβάθμια επιτροπή.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προέβη σε καταγγελία στην UEFA με την οποία ζητούσε την επανεξέταση του φακέλου αδειοδότησης του Πανιωνίου με το επιχείρημα πως η άδεια εκχωρήθηκε παράνομα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Άνθρωποι της Deloitte βρέθηκαν στην Αθήνα άνοιξαν τον φάκελο του Πανιωνίου και είδαν ότι υπήρχαν θέματα κάτι που σήμαινε ότι δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και άναψε κόκκινο για την Ευρώπη με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ετοιμάζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του να λάβει μέρος σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου  από την ΕΠΟ, ενώ την πιθανή απώλεια της Ευρώπης για τον Πανιώνιο μπορεί να την μετριάσει το γεγονός ότι δεν επηρεάζεται η άδεια για την Ελλάδα κάτι που σημαίνει ότι θα έχει κανονικά δικαίωμα για μεταγραφές.