Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Πλούσια η καλοκαιρινή δράση της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών

Το Ηπειρώτικο Πανηγύρι διοργανώνεται το Σάββατο 2 Ιουλίου 2016
Ανακοίνωση της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών

Αγαπητά μας μέλη, είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας ενημερώσουμε για τις προσεχείς μας εκδηλώσεις για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.
α) 4-5 Ιουνίου και ώρα 7:30 το βράδυ το παιδικό και το εφηβικό μας χορευτικό αντίστοιχα παρουσίασε χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας στο παιδικό φεστιβάλ του Δήμου μας στο θεατράκι ''Μικης Θεοδωράκης'' κάτω από τον λόφο του Προφήτη Ηλία στις εργατικές πολυκατοικίες.
β) 17 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ , το χορευτικό μας σύνολο θα παρουσιάσει χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας στο πανελλήνιο αντάμωμα μουσικής στο γήπεδο της Δόξας Αγίας Άννας στις Αχαρνές.
γ) 20 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί, το χορευτικό μας θα συμμετέχει στον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος στο πανηγύρι της Αγίας Τριάδος στην Πάρνηθα, σε μια εκδήλωση που διοργανώνεται από τον Δήμο Αχαρνών κάθε χρόνο.
δ) 25 Ιουνίου και ώρα 8:30 το βράδυ, το εφηβικό μας χορευτικό θα παρουσιάσει χορούς της ιδιαίτερης πατρίδας μας, στο φεστιβάλ που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος της Αγίας Παρασκευής Αχαρνών στο χώρο της εκκλησίας.
ε) 2 Ιουλίου και ώρα 8:30 το βράδυ, η Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών διοργανώνει το 12ο Ηπειρώτικο Πανηγύρι στο 1ο Γυμνάσιο Αχαρνών το οποίο φέτος αφιερώνεται στους ξενιτεμένους μας Ηπειρώτες του τότε και του τώρα. Θα παρουσιαστεί ένα δρώμενα αφιερωμένο στους ξενιτεμένους μας με συμμετέχοντες όλα τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης μας. Θα μας συνοδέψει η παραδοσιακή ορχήστρα του Πέτρο-Λούκα Χαλκιά του νεότερου και του Δημήτρη Τζουμερκιώτη.
στ) 9 Ιουλίου και ώρα 8:30 το βράδυ, Η Ένωση μας σε συνεργασία με του συλλόγους της Δυτικής Αθήνας και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδία Ελλάδος διοργανώνει ένα πανηπειρωτικό πανηγύρι-αντάμωμα στο πάρκο Τρίτση στο Ίλιον. 
Θα παρεβρισκόμαστε με περίπτερο που θα πραγματοποιείται η παρασκευή γαλακτοκομικών προϊόντων και συμμετοχή μέρος του χορευτικού μας στην παρουσίαση της εκδήλωσης.
Σας περιμένουμε όλους.
Βρείτε μας στο facebook ως Ένωση Ηπειρωτών Αχαρνών κάνοντας like  και ως Χορευτικό Ηπειρωτών Αχαρνών με αίτημα φιλίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ηπειρωτών Αχαρνών