Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Πωγωνίου: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Judo Summer Camp – Epirus 2023

 


Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή 100 αθλητών από διάφορα μέρη της Ελλάδας ολοκληρώθηκε το αθλητικό πρόγραμμα Judo Summer Camp – Epirus 2023, που πραγματοποιήθηκε  στο Δήμο Πωγωνίου από τις 21 μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Υπό την αρωγή του Δήμου, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας “Καλειδοσκόπιο” διοργάνωσε το Camp, στο οποίο οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να  προπονηθούν με καταξιωμένους προπονητές και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τους επερχόμενους αγώνες των Συλλόγων τους. Παράλληλα, φιλοξενήθηκαν στην περιοχή σωματεία από χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα την Πολωνία και τη Γερμανία, με σημαντικές παραστάσεις και βραβεία σε πανευρωπαϊκή και παγκόσμια κλίμακα.

Οι προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Καλπακίου και η φιλοξενία των αθλητών έγινε στη Μονή Βελλάς και σε επιλεγμένα καταλύματα της περιοχής. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τις ομορφιές του Πωγωνίου σε μια προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του Δήμου.

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πωγωνίου με  τους εκπροσώπους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, τους καλεσμένους  προπονητές των φιλοξενούμενων συλλόγων και τα μέλη της Διοργανώτριας Επιτροπής, τέθηκαν οι βάσεις να καταστεί θεσμός η συγκεκριμένη εκδήλωση ενώ οι διοργανωτές ευχαρίστησαν ιδιαίτερα το Δήμο για τη στήριξη του Camp και του αθλητισμού γενικότερα.

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί και ο Δήμος Πωγωνίου στηρίζει με κάθε τρόπο τον αθλητισμό. Το Judo Summer Camp – Epirus 2023 πρόσφερε στους αθλητές άρτια προπόνηση και προετοιμασία ενώ παράλληλα τους έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια φυσική ομορφιά του Πωγωνίου και την φιλοξενία των κατοίκων τους» δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ