Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου: Ενημέρωση των υποψήφιων Τοπικών Συμβούλων για το πρόγραμμα της παράταξης

 


Για το πρόγραμμα της παράταξης αλλά και τα όσα υλοποιήθηκαν κατά την τρέχουσα θητεία ενημερώθηκαν οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου».

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κι εκ νέου υποψήφιος κ. Κώστας Καψάλης ευχαρίστησε τους υποψηφίους για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο αλλά και για την άριστη συνεργασία όλο το προηγούμενο διάστημα, καθώς οι 40 τουλάχιστον υποψήφιοι είναι εν ενεργεία Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων ενώ πολλά είναι και τα εν ενεργεία μέλη που αποφάσισαν να συστρατευτούν εκ νέου με το Δήμαρχο Πωγωνίου.

Στη σύντομη αναδρομή του ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής χωρίζοντάς το σε δύο βασικούς άξονες: στην προσπάθεια να αποκτήσει ο Δήμος οικονομική αυτάρκεια και στις κινήσεις που υλοποιήθηκαν στην κατεύθυνση ανάπτυξης της περιοχής.

Όπως υπογράμμισε, ο Δήμος Πωγωνίου έχει ετήσια έσοδα που φτάνουν το 1εκ. ευρώ από το Αιολικό Πάρκο, την ξύλευση, το εργοστάσιο εμφιάλωσης νερού κλπ. ενώ μεγάλη είναι η λίστα με έργα υποδομών και παρεμβάσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή δρομολογηθεί.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη και δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας. Το ψηφοδέλτιό μας είναι πλήρες και απαρτίζεται από αξιόλογα και ικανά άτομα με διάθεση κοινωνικής προσφοράς. Η Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου έχει παρουσία σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό με τον οποία αντιμετωπίζουμε τα χωριά και τους δημότες μας» τόνισε ο κ. Καψάλης.

Τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει το φυλλάδιο με το αναλυτικό πρόγραμμα της παράταξης για την επόμενη πενταετία καθώς και τα έργα που έχουν εκτελεστεί και τα οποία αφορούν όλες τις Δημοτικές Ενότητες.