Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό στην Ήπειρο, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών

Έχουν στηθεί μπλόκα παντού!!!

Από τον Αχέροντα μέχρι την ελληνοαλβανική μεθόριο στη Θεσπρωτία έχουν στηθεί μπλόκα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών που δεν σταμάτησαν τη νύχτα σε σήμα για αστυνομικό έλεγχο και εικάζεται πως πρόκειται για δύο εκ των δραπετών των φυλακών Τρικάλων...
Πάνοπλοι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή, ενώ στη θαλάσσια περιοχή από την Αμμουδιά Πρέβεζας μέχρι τη Σαγιάδα Θεσπρωτίας περιπολούν από τα ξημερώματα σκάφη του Λιμενικού Ηγουμενίτσας, για να αποτρέψουν ενδεχόμενη προσπάθεια διαφυγής τους στην Αλβανία δια θαλάσσης.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ, πρόκειται για τους δραπέτες Μαριάν Κόλα και Ιλίρ Κούπα.
Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα οι κακοποιοί, που δεν σταμάτησαν για έλεγχο στην Άρτα, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, και διέφυγαν. Στη συνέχεια έκλεψαν ένα Ι.Χ. από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Λάκκα Σουλίου.
Αργότερα, στη Γλυκή Παραμυθίας οι δράστες έπεσαν σε νέο μπλόκο, έκαναν αναστροφή πορείας και εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο.
Λίγο μετά έγινε γνωστό ότι έκλεψαν μηχανάκι από κάτοικο της περιοχής.
Εξάλλου, αξιωματικοί της αστυνομίας εκτιμούν σχετικά με την τύχη των υπόλοιπων ασύλληπτων δραπετών ότι ο Μουρατάι Μουρατάζ και ο Κλεμέντ, βρίσκονται ήδη στην Αλβανία, έχοντας μαζί τους το 1 εκατ. ευρώ που άρπαξαν λίγο μετά την απόδραση, από τη ληστεία στη Εθνική Τράπεζα Λάρισας.
Ο Λούλι Φλόρα και ο Σούλα Φάτος, είναι ένα τρίτο δίδυμο, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη.
Ο Σούλα παλαιότερα διέμενε στην Κέρκυρα και είχε συλληφθεί για κλοπές στην Ηγουμενίτσα.

ΠΗΓΗ: www.naftemporiki.gr