Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Τεράστια απήχηση στην κοινωνία έχουν οι κινηματικές δράσεις τα happenings και η φαντασία των Οικολόγων Πράσινων

Γράφει ο Μίλτος Μπούκας



Τεράστια απήχηση στην κοινωνία έχουν οι κινηματικές δράσεις τα happenings και η φαντασία των Οικολόγων Πράσινων από τις καθημερινές επαφές και συναντήσεις των υποψηφίων τους στο Νομό Ιωαννίνων ομιλούν για ένα μοναδικό κλίμα.
Ο υποψήφιος Βουλευτής Ιωαννίνων Μιλτιάδης Μπούκας σχολιάζοντας την κρίσιμη κοινωνικοπολιτική ιδεολογική συγκυρία μεταξύ άλλων δήλωσε: “…Η 6η Μαΐου πρέπει ν’ αποτελέσει την οριστική ρήξη με το παρελθόν και να διαμορφώσει μια νέα αφετηρία. Κάθε πολίτης να αναστοχαστεί και να αξιολογήσει με βάση την σημερινή κρίση οικονομική και αξιών να καταδικάσει παραδοσιακά κόμματα της διαπλοκής, τις επιλογές τους, πολιτικές και πρόσωπα. Αυτή η ύψιστης σημασίας διαδικασία ΑΥΤΟΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μπορεί να οδηγήσει σε επανατοποθέτηση σε κανόνες, αξίες και συμπεριφορές…”
“…Ας κρατήσουμε σαν ΥΠΟΘΗΚΗ την πολιτική ΔΙΑΘΗΚΗ του αγωνιστή της “πλατείας” 77χρονου συνταξιούχου συμπολίτη μας Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος με τον πιο ηρωικό και αυθεντικό τρόπο εκφράζει τα συναισθήματα της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας…”
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ δεν είναι ΟΥΤΟΠΙΑ, αλλά δρόμος για μια άλλη κοινωνία.


Μίλτος Μπούκας
Υποψήφιος Βουλευτής
Ν. Ιωαννίνων Οικολόγων Πράσινων