Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΠΕΡΔΙΚΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός για θανάτωση ζώων, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη


Συνελήφθη χθες (04-05-2012) στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για θανάτωση σκύλων, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία, επικίνδυνη και απρόκλητη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι, ο 40χρονος πήγε σε σπίτι, όπου διέμεναν τρεις (3) ημεδαποί, στην Πέρδικα Θεσπρωτίας και για άγνωστο λόγο τους εξύβρισε και τους απείλησε ενώ με σφυρί, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον έναν από αυτούς.
Στη συνέχεια, πήγε στον προαύλιο χώρο, οικίας 44χρονου ημεδαπού, στην περιοχή Αρίλλα Πέρδικας, όπου με κυνηγετικό όπλο και με τα πόδια του, θανάτωσε (2) σκύλους, ο ένας ιδιοκτησίας του 44χρονου και ο άλλος έτερου ημεδαπού. Επίσης, με τα χέρια του, προκάλεσε σωματικές βλάβες στον παραπάνω ιδιοκτήτη καθώς και στον 70χρονο πατέρα του.
Οι αστυνομικοί επιλήφθηκαν άμεσα, αναζήτησαν και συνέλαβαν τον 40χρονο στα Σύβοτα Θεσπρωτίας ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο, που κατείχε παράνομα, επτά φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και ένα μεταλλικό σφυρί.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.