Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΠΡΕΒΕΖΑ: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών χαπιών

Συνελήφθη χθες (04.05.2012) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 35χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών καθώς και για πλαστογραφία. Συγκεκριμένα, χθες το πρωί στην Πρέβεζα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 35χρονο έξω από το Κέντρο Πρόληψης κατά των ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), διότι μετά από διενέργεια ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δέκα οχτώ (18) ναρκωτικά χάπια, τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή και δύο (2) πλαστές ιατρικές βεβαιώσεις.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 35χρονος, λίγο πριν τη σύλληψή του, είχε διαθέσει σε χρήστη, πλησίον του ΟΚΑΝΑ, ποσότητα ναρκωτικών χαπιών, έναντι ανάλογου χρηματικού ποσού.
Επίσης, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης (12) μηνών και χρηματική ποινή (1000) ευρώ, για υπόθεση ναρκωτικών ουσιών.
Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (299) ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών ουσιών.
Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.