Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Συνελήφθησαν δύο διακινητές, οι οποίοι μετέφεραν ένα μη νόμιμο μετανάστη

Συνελήφθησαν χθες (02.04.2012) στην Ηγουμενίτσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο (2) διακινητές, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη και πλαστογραφία.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες τα ξημερώματα, οι δύο διακινητές, οδηγώντας ο ένας Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο ως προπομπός και ο άλλος Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μεταφορέας, προώθησαν στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικού ποσού, έναν 29χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Κατά την εξέλιξη των ερευνών, διαπιστώθηκε ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, έχει παραποιημένο αριθμό πλαισίου ενώ φέρει πινακίδες που ανήκουν σε άλλο όχημα.
Στην κατοχή των διακινητών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πλαστή ταυτότητα Βουλγαρίας, μία πλαστή Βουλγαρική άδεια ικανότητας οδήγησης καθώς και μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.