Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΑ: ΛΩΛΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ:"ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΟ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ»



ΣΧΟΛΙΑ: ΛΩΛΗΣ Θ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ:"ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΟ κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ»
Από τον «Ανώνυμο»

Σχόλιο για την επιστολή του Λώλη……
Ο Γιώργος Λώλης, επιτέλους εμφανίστηκε στο δήμο του και στο χωριό του.
Τέσσερα χρόνια βρε Γιωργάκη που ήσουν;
Δεν σε ενδιέφεραν τα κοινά;
Τώρα τα ανακάλυψες;

Σχόλιο για τον Στεργίου…….
Ο υποψήφιος δήμαρχος Φάνης Στεργίου ίσως να τα πάει καλά στις δημοτικές ενότητες Δελβινακίου και ΄Ανω Πωγωνίου, αλλά στο δήμο του "πατώνει", ιδιαίτερα στον Παρακάλαμο, τα πράγματα είναι σκούρα γι' αυτόν.
Και σε αυτή την κατάσταση συνετέλεσε η συμπεριφορά αντιδημάρχου του (αυτόν με το καμιτσίκι) που συγκρούστηκε ακόμη και με τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Βασίλη Κρομμύδα, που δεν μπήκε στον συνδυασμό για τον λόγο αυτό.
Ο αντιδήμαρχος αυτός είναι "μόνο για τ' άλογο καβάλα"...

«ΑΝΩΝΥΜΟΣ» - ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΣ

Από τον «Φίλο»
Φίλος ο Γιώργος Λώλης, αλλά φιλτάτη η αλήθεια. Στην επιστολή του περιλαμβάνει αρκετές ανακρίβειες. Μία απ' αυτές είναι τα όσα ισχυρίζεται για τη στήριξη του κόμματος της Ν.Δ. στον Στεργίου.
Η αλήθεια είναι ότι η Ν.Δ. στήριξε την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική προσπάθεια του Φάνη Στεργίου, μετά από πολλές διαβουλεύσεις με τη συμμετοχή των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων που υπάρχουν στην περιοχή που καλύπτει ο νέος δήμος Πωγωνίου.
Φυσικά ο Γιώργος Λώλης ίσως να μην το γνωρίζει γιατί δεν παραβρέθηκε, άλλωστε δεν είναι μέλος σε καμία απ' αυτές.
Αντίθετα παραβρέθηκαν εκατοντάδες μέλη των Δημ.Τ.Ο.. Δικαιολογημένη ίσως η πικρία του Γιώργου Λώλη γιατί το προηγούμενο χρονικό διάστημα δεν αξιοποιήθηκε κάπου στον δήμο ΄Ανω Καλαμά.
Όμως ποτέ στα 4 χρόνια δεν γνωστοποίησε τις όποιες ενστάσεις του για την υποψηφιότητα Στεργίου, είτε στη δημοτική του παράταξη είτε στην πολιτική του παράταξη, στην οποία κατά δήλωσή του ανήκει.
Την αντίθεσή του την εξέφρασε μόνο με επιστολή στον Φ. Στεργίου κατά την τωρινή προεκλογική περίοδο και αφού είχε συμφωνήσει με τον Κ. Καψάλη να συνεργαστούν. Δικαιολογίες και άλλοθι για μια πολιτική μετάλλαξη πολλές μπορούν να υπάρξουν από κάποιον που το πράττει, όμως η προσβολή της αλήθειας δεν επιτρέπεται... τοπικός.

«ΦΙΛΟΣ» - ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΣ