Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ:ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ:ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ


ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (3)
Τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πωγωνίου, η έδρα τους, τα καταστήματα ψηφοφορίας και η κατάταξη των εκλογέων έχουν ως εξής:
γ) ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2209)
444ο Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209010)
Έδρα: Αγία Μαρίνα. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Αγίας Μαρίνας. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Αγίας Μαρίνας του Δήμου Πωγωνίου
445ο Εκλογικό Τμήμα: 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΡΓΥΡΟΧΩΡΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209020)
Έδρα: Αργυροχώρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Αργυροχωρίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Αργυροχωρίου του Δήμου Πωγωνίου.
446ο Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΒΗΣΣΑΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209030)
Έδρα: Βήσσανη. Κατάστημα ψηφοφορίας το Παρθεναγωγείο Βήσσανης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Βήσσανης του Δήμου Πωγωνίου.
447ο Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209040)
Έδρα: Δελβινάκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Δελβινακίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ, του Δήμου Πωγωνίου, από το γράμμα Α μέχρι και την εκλογέα ΜΩΡΑΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ και της ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ.
448ο Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/των: 2209040)
Έδρα: Δελβινάκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Δελβινακίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ, του Δήμου Πωγωνίου, από τον εκλογέα ΝΑΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ μέχρι και το γράμμα Ω, καθώς και όλοι οι εκλογείς της τοπικής Κοινότητας ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ, του Δήμου Πωγωνίου.
449ο Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΣΤΑΝΙΑΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209050)
Έδρα: Καστάνιανη. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Καστάνιανης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Καστάνιανης του Δήμου Πωγωνίου.
450ο Εκλογικό Τμήμα: 6ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΕΡΑΣΟΒΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209060)
Έδρα: Κεράσοβο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Κοινοτικό Κατάστημα Κερασόβου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κερασόβου του Δήμου Πωγωνίου.
451ο Εκλογικό Τμήμα: 7ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209070)
Έδρα: Κρυονέρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Κρυονερίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κρυονερίου του Δήμου Πωγωνίου.
452ο Εκλογικό Τμήμα: 8ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209080)
Έδρα: Κτίσματα. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Κτισμάτων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κτισμάτων του Δήμου Πωγωνίου.
453ο Εκλογικό Τμήμα: 9ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΛΙΜΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209090)
Έδρα: Λίμνη. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Λίμνης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Λίμνης του Δήμου Πωγωνίου.
454ο Εκλογικό Τμήμα: 10ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209100)
Έδρα: Μαυρόπουλο. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Μαυροπούλου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Μαυροπούλου του Δήμου Πωγωνίου.
455ο Εκλογικό Τμήμα: 11ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΟΡΕΙΝΟΥ ΞΗΡΟΒΑΛΤΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209110)
Έδρα: Ορεινό Ξηροβάλτου. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ξηροβάλτου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Ορεινού Ξηροβάλτου του Δήμου Πωγωνίου.
456ο Εκλογικό Τμήμα: 12ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/των: 2209120)
Έδρα: Περιστέρι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ του Δήμου Πωγωνίου.
457ο Εκλογικό Τμήμα: 13ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΟΝΤΙΚΑΤΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209130)
Έδρα: Ποντικάτες. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ποντικατών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Ποντικατών του Δήμου Πωγωνίου.
458ο Εκλογικό Τμήμα: 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΤΡΑΤΙΝΙΣΤΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209140)
Έδρα: Στρατίνιστα. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Στρατινίστης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Στρατινίστης του Δήμου Πωγωνίου.
459ο Εκλογικό Τμήμα: 15ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΤΕΡΙΑΧΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209150)
Έδρα: Τεριάχι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Τεριαχίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Τεριαχίου του Δήμου Πωγωνίου.
460ο Εκλογικό Τμήμα: 16ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΦΑΡΑΓΓΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209160)
Έδρα: Φαράγγι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Δελβινακίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Φαραγγίου του Δήμου Πωγωνίου.
461ο Εκλογικό Τμήμα: 17ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΑΡΑΥΓΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2209170)
Έδρα: Χαραυγή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Χαραυγής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Χαραυγής του Δήμου Πωγωνίου.