Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙ:ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ:ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ


ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (2)
Τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πωγωνίου, η έδρα τους, τα καταστήματα ψηφοφορίας και η κατάταξη των εκλογέων έχουν ως εξής:
β) ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΠΩΓΩΝΙΟΥ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2206)
432ο Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206010)
Έδρα: Άγιος Κοσμάς. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Αγίου Κοσμά. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Αγίου Κοσμά του Δήμου Πωγωνίου.
433ο Εκλογικό Τμήμα: 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206020)
Έδρα: Βασιλικό. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Βασιλικού. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Βασιλικού του Δήμου Πωγωνίου.
434ο Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΚΟΛΑΚΚΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206030)
Έδρα: Κακόλακκος. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Δημοτικό Σχολείο Κακολάκκου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κακολάκκου του Δήμου Πωγωνίου.
435ο Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΠΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206040)
Έδρα: Κάτω Μερόπη. Κατάστημα ψηφοφορίας το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Μερόπης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κάτω Μερόπης του Δήμου Πωγωνίου.
436ο Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206050)
Έδρα: Κεφαλόβρυσο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Κεφαλοβρύσου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κεφαλοβρύσου του Δήμου Πωγωνίου, από το γράμμα Α μέχρι και την εκλογέα ΚΑΣΟ ΕΙΡΗΝΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ και της ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ.
437ο Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206050)
Έδρα: Κεφαλόβρυσο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Νηπιαγωγείο Κεφαλοβρύσου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κεφαλοβρύσου του Δήμου Πωγωνίου από την εκλογέα ΚΙΟΣΗ ΑΓΑΘΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ και της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΣ μέχρι και τον εκλογέα ΜΕΝΤΗ ΗΛΙΑ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και της ΣΟΦΙΑΣ.
438ο Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206050)
Έδρα: Κεφαλόβρυσο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Γυμνάσιο Κεφαλοβρύσου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κεφαλοβρύσου του Δήμου Πωγωνίου από τον εκλογέα ΜΕΝΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ μέχρι και την εκλογέα ΠΟΤΣΗ ΟΛΓΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
439ο Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206050)
Έδρα: Κεφαλόβρυσο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Γυμνάσιο Κεφαλοβρύσου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κεφαλοβρύσου του Δήμου Πωγωνίου από την εκλογέα ΠΟΤΣΗ ΠΑΚΕΛΗ του ΝΙΚΟΛΑ και της ΒΙΤΟΡΙ μέχρι και το γράμμα Ω.
440ο Εκλογικό Τμήμα: 6ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΕΡΟΠΗΣ
( Κωδ. Διαμ/των: 2206060)
Έδρα: Μερόπη. Κατάστημα ψηφοφορίας το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Μερόπης και Παλαιοπύργου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας ΜΕΡΟΠΗΣ του Δήμου Πωγωνίου.
441ο Εκλογικό Τμήμα: 7ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ
( Κωδ. Διαμ/των: 2206070)
Έδρα: Παλιόπυργος. Κατάστημα ψηφοφορίας το κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Μερόπης και Παλαιοπύργου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της Τοπικής Κοινότητας ΠΑΛΑΙΟΠΥΡΓΟΥ του Δήμου Πωγωνίου.
442ο Εκλογικό Τμήμα: 8ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΡΟΥΨΙΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206080)
Έδρα: Ρουψιά. Κατάστημα ψηφοφορίας το κτίριο του Δημοτικό Σχολείο Ρουψιάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Ρουψιάς του Δήμου Πωγωνίου.
443ο Εκλογικό Τμήμα: 9ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2206090)
Έδρα: Ωραιόκαστρο. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Ωραιοκάστρου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου του Δήμου Πωγωνίου.