Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΠΑΚΙ:ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ:ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ


ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (4)
Τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πωγωνίου, η έδρα τους, τα καταστήματα ψηφοφορίας και η κατάταξη των εκλογέων έχουν ως εξής:
δ) ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2219)
462ο Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΝΩ ΡΑΒΕΝΙΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219010)
Έδρα: Άνω Ραβένια. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Άνω Ραβενίων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας ΄Ανω Ραβενίων του Δήμου Πωγωνίου.
463ο Εκλογικό Τμήμα: 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219020)
Έδρα: Γεροπλάτανος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Γεροπλατάνου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Γεροπλατάνου του Δήμου Πωγωνίου.
464ο Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΟΛΙΑΝΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219030)
Έδρα: Δολιανά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Γυμνάσιο Δολιανών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Δολιανών του Δήμου Πωγωνίου, από το γράμμα Α μέχρι και το γράμμα Μ, καθώς και όλοι οι κοινοτικοί εκλογείς.
465ο Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΟΛΙΑΝΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219030)
Έδρα: Δολιανά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Δολιανών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Δολιανών του Δήμου Πωγωνίου, από το γράμμα Ν μέχρι και το γράμμα Ω.
466ο Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219040)
Έδρα: Καλπάκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Καλπακίου του Δήμου Πωγωνίου, από το γράμμα Α μέχρι το γράμμα Κ.
467ο Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219040)
Έδρα: Καλπάκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Καλπακίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Καλπακίου του Δήμου Πωγωνίου, από το γράμμα Λ μέχρι το γράμμα Ω.
468ο Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΤΩ ΡΑΒΕΝΙΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219050)
Έδρα: Κάτω Ραβένια. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Κάτω Ραβενίων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κάτω Ραβενίων του Δήμου Πωγωνίου.
469ο Εκλογικό Τμήμα: 6ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219060)
Έδρα: Μαυροβούνι. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Μαυροβουνίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Μαυροβουνίου του Δήμου Πωγωνίου.
470ο Εκλογικό Τμήμα: 7ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΝΕΓΡΑΔΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219070)
Έδρα: Νεγράδες. Κατάστημα ψηφοφορίας το πρώην Κοινοτικό Γραφείο Νεγράδων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Νεγράδων του Δήμου Πωγωνίου.
471ο Εκλογικό Τμήμα: 8ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΧΡΥΣΟΡΡΑΧΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2219080)
Έδρα: Χρυσόρραχη. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Χρυσόρραχης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Χρυσόρραχης του Δήμου Πωγωνίου.