Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑΣ:ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ: ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ


ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (1)
Τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πωγωνίου, η έδρα τους, τα καταστήματα ψηφοφορίας και η κατάταξη των εκλογέων έχουν ως εξής:
α) ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2205)
420ο Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΑΡΕΤΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205010)
Έδρα: Αρετή. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Αρετής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Αρετής του Δήμου Πωγωνίου, καθώς και όλοι οι κοινοτικοί εκλογείς.
421ο Εκλογικό Τμήμα: 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΒΡΟΝΤΙΣΜΕΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205020)
Έδρα: Βροντισμένη. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Βροντισμένης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Βροντισμένης του Δήμου Πωγωνίου.
422ο Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΙΕΡΟΜΝΗΜΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205030)
Έδρα: Ιερομνήμη. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ιερομνήμης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Ιερομνήμης του Δήμου Πωγωνίου.
423ο Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205040)
Έδρα: Καταρράκτης. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Καταρράκτου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Καταρράκτου του Δήμου Πωγωνίου.
424ο Εκλογικό Τμήμα: 5ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΚΟΥΚΛΙΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205050)Έδρα: Κουκλιοί. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Κουκλιών. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Κουκλιών του Δήμου Πωγωνίου.
425ο Εκλογικό Τμήμα: 6ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΑΖΑΡΑΚΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205060)
Έδρα: Μαζαράκι. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Μαζαρακίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Μαζαρακίου του Δήμου Πωγωνίου.
426ο Εκλογικό Τμήμα: 7ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΜΑΥΡΟΝΟΡΟΥΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205070)
Έδρα: Μαυρονόρος. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Αδελφότητας Μαυρονόρους. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Μαυρονόρους του Δήμου Πωγωνίου.
427ο Εκλογικό Τμήμα: 8ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205080)
Έδρα: Παρακάλαμος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Παρακαλάμου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου του Δήμου Πωγωνίου, από το γράμμα Α μέχρι και τον εκλογέα ΜΠΟΥΛΙΑ ΧΡΗΣΤΟ του ΠΟΛΥΖΩΗ και της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.
428ο Εκλογικό Τμήμα: 8ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205080)
Έδρα: Παρακάλαμος. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Παρακαλάμου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Παρακαλάμου του Δήμου Πωγωνίου τον εκλογέα ΜΠΡΑΧΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ και της ΑΘΗΝΑΣ μέχρι και το γράμμα Ω.
429ο Εκλογικό Τμήμα: 9ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΡΕΠΕΤΙΣΤΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205090)
Έδρα: Ρεπετίστη. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ρεπετίστης. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Ρεπετίστης του Δήμου Πωγωνίου.
430ο Εκλογικό Τμήμα: 10ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΡΙΑΧΟΒΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205100)
Έδρα: Ριάχοβο. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Ριαχόβου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Ριαχόβου του Δήμου Πωγωνίου.
431ο Εκλογικό Τμήμα: 11ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΙΤΑΡΙΑΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2205110)
Έδρα: Σιταριά. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Σιταριάς. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στον βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Σιταριάς του Δήμου Πωγωνίου, καθώς και όλοι οι ομογενείς και υπήκοοι τρίτων χωρών.