Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΠΩΓΩΝΙΑΝΗ:ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ:ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ


ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ (6)
Τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Πωγωνίου, η έδρα τους, τα καταστήματα ψηφοφορίας και η κατάταξη των εκλογέων έχουν ως εξής:
ζ )ΤΜΗΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ
( ΚΩΔ.ΑΡΙΘΜ. 2236)
474ο Εκλογικό Τμήμα: 1ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΟΛΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2236010)
Έδρα: Δολό. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Δολού. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Δολού του Δήμου ΠΩΓΩΝΙΟΥ.
475ο Εκλογικό Τμήμα: 2ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΔΡΥΜΑΔΩΝ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2236020)
Έδρα: Δρυμάδες. Κατάστημα ψηφοφορίας το Δημοτικό Σχολείο Δρυμάδων. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Δρυμάδων του Δήμου ΠΩΓΩΝΙΟΥ.
476ο Εκλογικό Τμήμα: 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2236030)
Έδρα: Πωγωνιανή. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα Κοινοτικού Καταστήματος Πωγωνιανής. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Πωγωνιανής του Δήμου ΠΩΓΩΝΙΟΥ.
477ο Εκλογικό Τμήμα: 4ο Εκλογικό Διαμέρισμα ΣΤΑΥΡΟΣΚΙΑΔΙΟΥ
( Κωδ. Διαμ/τος: 2236040)
Έδρα: Σταυροσκιάδι. Κατάστημα ψηφοφορίας η αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Σταυροσκιαδίου. Σ’ αυτό θα ψηφίσουν οι εκλογείς ΑΝΔΡΕΣ και ΓΥΝΑΙΚΕΣ που είναι γραμμένοι στο βασικό εκλογικό κατάλογο της τοπικής Κοινότητας Σταυροσκιαδίου του Δήμου ΠΩΓΩΝΙΟΥ.