Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα στην Ήπειρο


Συνελήφθη, χθες (22-08-2018) το απόγευμα στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 55χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν ένα φιαλίδιο που περιείχε έλαιο κάνναβης, βάρους (41,6) γραμμαρίων καθώς και μία συσκευασία με κατεργασμένη πάστα κάνναβης, βάρους (6,4) γραμμαρίων.
Συνελήφθη, χθες (22-08-2018) το απόγευμα στο 16ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε  μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες (22-08-2018) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ένας 57χρονος ημεδαπός, διότι  σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών, για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.