Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Στην Κ 17 του Παναιτωλικού ο Ρομέο Ζότα

Κάτοικος Αγρινίου είναι από τις 20 Ιουλίου ο 16χρονος ταλαντούχος παίκτης του Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά Ρομέο Ζότα (φωτο), καθώς εντάχτηκε στο ρόστερ της Κ17.
Ο Ζότα αγωνίζεται στα χαφ και ξεχώρισε στο β γύρο της περσινής σαιζόν. 
Ο προπονητής της ομάδας Μπάμπης Νταλάκας πίστεψε στην αξία του ποδοσφαιριστή και ενώ ο παίκτης δεν αγωνίστηκε στον α γύρο εξελίχτηκε σε παίκτη-βαρόμετρο της ομάδας στο β γύρο.
Με τη σωστή ατομική προπόνηση και καθοδήγηση ο παίκτης πέρασε με εξαιρετική επιτυχία τα δοκιμαστικά τεστ του Παναιτωλικού που πραγματοποιήθηκαν για τρεις ημέρες στις αρχές του Ιουνίου. 
Ο τότε προπονητής της ομάδας Κ17 Γιώργος Ταράσης που τώρα είναι προπονητής της Κ20 εισηγήθηκε την απόκτησή του.
Στον παίκτη πιστεύει και ο τωρινός προπονητής της ομάδας Δημήτρης Θεοδοσίου ο οποίος συμφώνησε για τη μεταγραφή.Έτσι, η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τους υπεύθυνους για τα τμήματα υποδομής Γιάννη Νταλακούρα και Κώστα Κωνσταντόπουλο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ομάδας του Παρακαλάμου και ολοκλήρωσαν τη συμφωνία.
Προπονητής, παράγοντες και φίλοι της ομάδας εύχονται καλή επιτυχία στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.
Στα μεταγραφικά τώρα, όπου η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε ανανεώσεις με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Κώστα Γκάνα, Χρήστο Μακρή, Πέτρο Γκόνη, Χρήστο Κολιούση, Μάριο Φερούλη και Παναγιώτη Τσουμάνη που θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες γηγενείς ποδοσφαιριστές.
Παρελθόν αποτελεί ο πορτιέρο Άννι Μπάσα.
Σημαντική μεταγραφή είναι η επιστροφή του Χρήστου Γρίβα που αγωνίστηκε στο α μισό του περσινού πρωταθλήματος ενώ στο Β μισό αγωνίστηκε στον Κεραυνό Μυρτιάς (Α΄ κατηγορία Αιτωλ/νίας).
Σύμφωνα με τους διοικούντες έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές δύο έμπειροι και τρεις μικροί καθώς και ένας τερματοφύλακας.
Μάλιστα μία από τις μεταγραφές αναμένεται να αποτελέσει αίσθηση στο χώρο του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου εφόσον ολοκληρωθεί, όπως όλα δείχνουν.
Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες.