Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

1η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων της Κυψέλης 20-21-22 Νοεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων

Μια ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα της μέλισσας και τους παραγωγούς τους θα έχουν οι πολίτες των Ιωαννίνων και μαθητές στην 1η Γιορτή Μελιού και Προϊόντων της Κυψέλης, που διοργανώνει ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων «ο Αρισταίος», από 20 έως 22 Νοεμβρίου στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή μελισσοκόμων – παραγωγών των Ιωαννίνων.
Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα γίνουν την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο και συμμετοχή έχουν δηλώσει και τοπικές εταιρείες τα προϊόντα των οποίων συνδέονται είτε με την παραγωγή είτε με την κατανάλωση μελιού.

«Την Παρασκευή θα γίνει ξενάγηση στο χώρο και ενημέρωση σε μαθητές σχολείων. Θέλουμε όλοι οι πολίτες να γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγουμε και τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μοναδικά πανευρωπαϊκά»,  τόνισε ο πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Ιωαννίνων «ο Αρισταίος» Αναστάσιος Ποντίκης και ζήτησε τη βοήθεια της πολιτείας στον κλάδο για να μπορέσει να αναπτυχθεί.